trååk

2011-03-30, 20:23:01 / Kategori: Allmänt
Hjärtat har varit på Ikea o fixat ett kök till lägenheten i stan i 3 timmar.. Saknar honom här hemma. Är lite Christofer sjuk just nu tror jag hihi ;)

Sitter o tittar på Sveriges mästerkock på kanal 4. Finns inte så mycket roligt på tv idag, förrutom efterlyst. Och det är ju bara tragiskt ,hemskt o läskigt!!!

Har ju lite mama linnen o så som börjar bli för korta i rumpan,  så snart blir det att köpa lite mera linnen o längtre tröjor. Tur det finns legins som passar till allt o funkar i alla lägen ;)







SNART KOMMER MINN FAVVOKILLE HEM!!!!!!!!!!!

me=snurrboll :)

2011-03-30, 13:51:38 / Kategori: Allmänt
Kliver upp kvart i 7 imorse, sätter på kaffe o äter frukost. Går till bussen o ska åka till Nacka o vara barnvakt. Då det slår mig.. Idag är det den 30, vilket betyder att det är idag jag ska ta vaccinsprutan... Höll på att glömma det o den är super viktig!

Ringer Lotta o berättar o tar en senare buss till KS och där tar dom blodprov o ger mig vaccinet. Tiden tickade iväg så det var ingen ide att åka ut till Nacka idag. Åkte he o lagade pasta gratäng som får bli dagens middag.
Har svängt runt på vardagsrumsgolvet til latinska rytmer med magen :)) ÄLSKAR ATT DANSA och nu kände jag att det var såå länge sen. Det är ngt jag ska börja på igen när bebis ploppat ut o jag kan börja träna.Så kul o bra träning!

Nu ska jag vila mig lite då jag är i en trött fas..igen!!

Puss o hej

tröttare än tröttast

2011-03-29, 19:58:30 / Kategori: Allmänt
Idag har jag varit barnvakt åt Oliver o lite grann åt hans lille boro Anton. Oliver är tre och Anton är 6 månader:)
Jag hade Oliver på förskolan jag jobbade på förra året. Vi har bakat sockerkaka, varit ute o lekt o tittat på Emil o Pippi! På vägen hem vart jag HEEELT slut. Jag har glömt bort hur mycket barn kräver tror jag haha, även om dom är så snälla så. Men nu har jag inte jobbat på ett bra tag o är gravid så allt tar nog lite extra på krafterna ;)

Jag kom innanför dörren,kastade mig i soffan o sov i 30 min innan jag började med maten! Mitt hjärta är hemma o siter nu o spelar spel på tv. Jag är så trött fortfarande så det känns som att ögonen ska krokna. Men jag vill inte missa DHW idag igen, då jag redan missat två avsitt nu. Så jag ska försöka hålla mig vaken.

Lite sötsugen är jag, men jag ska skala mig en morot o smaska på ist. På söndag fyller Christofer år -28 år GAMLA GUBBE HAHA.Nä då, snart e man själv där.. Dock inte förrens i okt :p
Så vi ska ut o äta tillsammans med Angelika,Stanley,Carina och Ola på torsdag o fira. Vi ska till restaurang Lydmar.

Skönt med sommartid o det inte börjar bli mörkt förrens nu :) Snart kommer värmen också får vi väl hoppas.
Nu ska jag runda av lite här o lägga mig i soffan! Ska upp tidigt imorgon me hem till Lotta, Tobbe o barnen!!

Ha en bra o trevlig kväll, o hejja lite extra på Sverige ikväll i em-kval :))


haha bjuder på dessa

2011-03-28, 18:35:59 / Kategori: Allmänt
Hitta en massa gamla kort på mig :))

Ja jag bjuder på mig själv o visar dessa hahaha!!

                           Vilken tjockis haha







                 Jag o Aki








gamla minnen gamla tider!

2011-03-28, 18:27:55 / Kategori: Allmänt













Tack alla söta tjejer för alla roliga tider vi hade :))
Kommer minnas det med glädje, då vi hade så otroligt kul bland alla gräl o kaos som tillhörde!!










middagstips

2011-03-28, 17:19:20 / Kategori: Allmänt



Har lagat en vegetarisk lasane just precis

  • 1 gul lök
  • 250 g färska champinjoner
  • 1 burk krossade tomater
  • 2 vitlöksklyftor
  • lite vitpeppar
  • 15 gröna manzanilla oliver med pimento, halverade
  • 1 msk färsk hackad basilika
  • 1 pkt fryst hel bladspenat
  • 1 liten burk keso
  • 1 krm muskot
  • ½ tsk örtsalt
  • ½ tärning grönsaksbuljong
  • 9-12 lasagneplattor
  • 5 dl riven ost
  • ½ dl mjölk

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka gul lök, skiva champinjoner och stek dem.
  2. Häll på krossad tomat och pressa i vitlök, buljongtärning, och vitpeppar. Koka i 8-10 minuter. Tillsätt oliver och basilika mot slutet.
  3. Tina spenaten enligt anvisningar på förpackningen och blanda den med keson och hälften av osten, örtsalt och riven muskot.
  4. Varva spenatröra, lasagneplattor och tomatsåsen i en ungsform. 3 lager av varje.
  5. Strö resten av osten överst och häll på mjölken.
  6. Grädda mitt i ugnen 25-30 minuter



    Mitt hjärta kom hem en snabbis o nu på möte! LÄNGTAR EFTER HONOM :))

11 veckor kvar!

2011-03-28, 11:59:16 / Kategori: Allmänt
Då var det ny vecka o jag gick in i vecka 28+1 idag, alltså vecka 29. Tiden går så fort att jag knappt hänger med själv. När man tänker att det är tre månader kvar känns det långt, men när man säger 11 veckor så känns det som att det bara är runt hörnet. Jag har suttit o betalat räkningar nu o kan knappt andas. Inatt var det jobbigt att sova, då det värkte i revbenen o när jag ligger på rygg kan jag inte andas efter någon min. Det trycker o mumpar över bröstet. Men jag är inte orolig eller så, utan så här ska det vara :)

Har ju fått en ny barnmorska som jag ska till på fredag o ska vaccinera mig på torsdag. Gillar INTE sprutor, men det är ett stort måste. Imorgon ska jag till saltis o vara barnvakt. Upp kl 07 var länge sen hihi ;)

Solen skiner o jag ska ta mig en promenix till Ica o posta ett brev.

Tjingeling på er :)

söndag!

2011-03-27, 18:42:57 / Kategori: Allmänt
Vaknade upp till sommartid :))
Solen lös så vi tog en promenad runt Gåshaga brygga med hunden. Det blåste kallt då vi var nere vid vattnet, men det var ändå skönt. Sen åkte vi till Gavroch o åt!!

Igår var jag hos Helen o vi åt massa godis o snackade skit o garvade. Då Christofer inte så ofta killar mina fötter, eller snarare ALDRIG and I love it så är Helena så gullig o ställer upp haha.. Tack gulle dig!
Runt 23 tiden drog jag mig hemåt o då var mina ögon så trötta o hela jag att jag kände mig onykter när jag körde bil. Hoppasde ner i sängen när jag kom hem, o somnade rätt så snabbt.

Imorse bjöd jag mitt hjärta på frukost på sängen! Inte för någon märkvärdig eller spec anledning, utan bvara för att jag e såå underbar ;) moahahaha.

På söndag fyller han år o jag vet en present som jag ska ge honom. Handlar bara om min ekonomiska kris hur jag ska lyckas få till det. Men av mamma o pappa har han fått jägarexamen!!
Så nu ska han ut o jaga när han lyckats ta det där o dra hem lite kött till familjen hahaha!!

Måste kila, då vi ska åka till Stanley o Angelika en stund. Är jädrigt trött så nu ska jag sköta mitt järnintag ordentligt!


            ligger o myser på våran super sköna matta




Grattis 8 år

2011-03-26, 09:39:17 / Kategori: Allmänt

Idag är det ingen vanlig dag för det är Linns födelsedag HURRA HURRA HURRAAAA <3

Tänk vad tiden går! Idag ska vi åka på kalas hos Limbo:) Tina kommer hit runt halv tolv för hon ska oxå med på kalas. Hon ska ju ha barn om 5 veckor så hon fick order om att INTE åka ensam, ifall det skulle hända ngt. Tror inte det , men man vet ju inte ;) Då får hon föda i Västerås o vara med på en unge i minuten haha ;)
Nej då.. Det ska nog inte behöva ske.

Vaknade kl 08 idag o smög upp för att inte väcka Christofer. Men nu känner jag mig super trött o vill lägga mig igen. Men det är ingen ide nu. Ska hoppa in i duschen i klä mig så kanske jag vaknar till .

Solen lyser men det är kallt. Endast 1 plus grad.. Och jag som väntar såå på våren!
Igår kväll skulle jag sätta på mig ett par mys shorts som jag har o upptäckte till min förbannelse att jag ser ut som en KÖTTBULLE!!! Dom ska sitta ganska pösigt eftersom det är mysshorts, men inte då.. Dpm satt tajs o var för små. Insåg då rätt snabbt att nu går det utför. Nu är jag tjock o fet haha. Jag njuter, det är inte det. Men så jädra kul är dte inte o se hur ens kläder krymper ;) 3 månader kvar, tre månader kvar!

Nu ska jag väcka mitt hjärta!! Har redan ätit frukost för jag vart så hungrig. Men jag ska nog servera min man lite :))

Ha en bra lördag

En gammal bild från i höstas!!





Saknar dig så otroligt mycket!! Skynda sig o komma hem nu ...








Födelsedagsbarnen!!!!!! ÄLSKAR DIG LILLFIAN





heeeelg!!

2011-03-25, 15:46:32 / Kategori: Allmänt
Det är faktiskt lite skillnad för mig ändå trots att jag inte jobbar, med att det kommer helg! Alla andra blir lediga :)
Idag var jag o handlade massa mat på fm. Medans min älskling fixade med kanalerna på tv. Så nu har vi allt av det bästa ;)

Såå skönt att handla med självskanning o såpass tidigt att ingen annan hunnit tagit sig till affären. Löne fredag o allt. Ja ni vet ju=KAOS!!! Så nu är kylen rätt så full and I live it! Jag är som jag tidiagre nämnt lite av en mathandlar älskare. Jag älskar att ha det proppat med mat i kyl o frys, då känns det som ett hem.
C har åkt till jobbet o jag har städat lite o fått i mig lite lunch. Kom just på att jag måste damma av lite grejer.

Ikväll blir det mys på hög nivå. Första helgen i lägenheten o vi ska bara kolla på film, äta gott o mysa. Sen imorgon kommer Tina o då bär det av till syster på barnkalas. Linn stora tjejen fyller 8 år.

8 ÅR!! HERREJISSES:) Hon berättade för mig att hon skulle på dejt ikväll med hennes kille Hannes haha. Dom sk ha disco ;) Gullfia.

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag känner hur jag stinker matos o sen får jag se vad jag hittar på!!

Ha en bra start på helgen mina kära läsare ;)


pannkakstorsdag

2011-03-24, 21:44:59 / Kategori: Allmänt
Det var att vara hemma idag istället. Skulle ju hakat på Helena men jag somande bort halva dagen. Världens tråkigaste dag o allt har kännts blää.

Stekte några pannkakor hemma till middag för det var väl det som fanns hemma i skåpen. Måste åka o storhandla imorg. Kanske tar en förmiddags handling innan C åker till jobbet.

Ũååå vill bara kunna ringa Maria o prata.. Vill bara lyfta luren o höra hennes röst. Saknar min vän <3

Nää nu vet jag inte vad jag ska skriva mera. Nu duschad! Ska nog koka lite vatten o ta mig en kopp te:)

Puss

Torsdag!

2011-03-24, 13:21:46 / Kategori: Allmänt
Hår på magen ?? Haha, ja det har det blivit nu under min graviditet vill jag lova.  Jag är ju en ganska hårig krabat för övrigt men nu har magen fått sig som en vinter päls ;) Minns att min syster hade så när hon väntade Linn me o som tur är så faller det väl av sen. Man är ju blond, vilket är en jävla tur !!

Jag kollade på bb igår och nuúu har jag blivit för gammal. Usch vad som var smaklösa o gjorde bort sig mycket igår två tjejer som är inne i ngt harem. Stackars tjejer, för det där lär vara en stäpel för livet. Stackars deras föräldrar.. Kände from igår att nu är det sluttittat varje dag. Usch vad smaklöst.

Kanske ska haka på Helena till Maria ikväll o vara barnvakt, om hon kan köra mig hem sen. Åker som sagt inte kommunalt sent då jag tycker det är jätte obehagligt,. Och värre har det blivit under graviditeten.
Många konstiga människor som svamlar runt stan så jag hoppar det känner jag.

Skulle behöva ett extra jobb nu! Någon som har ngt till mig? Vore VÄLDIGT tacksam för svar. Jag kan ta vad som hellst. Behöver bara lite extra nu innan lillen kommer då det måste köpas så mycket saker. Lägenheten är i det stora hela klar o vi är super nöjda. Nu är det lite tavlor o ett nytt vardagsrumsbord som ska köpas. Och växter..VÄXTER I MÄNGDER HAHA!!

Ska ta ig en dusch nu sen se vad som händer idag!!

v 28

2011-03-23, 22:01:05 / Kategori: Allmänt


Hemma o myser, så det är inte så att jag springer runt i så där kort tröja ute haha!! Dom e för små nu ;)


tråååk

2011-03-23, 20:16:12 / Kategori: Allmänt
Shiit vad dagarna gått långsamt o tiden tickar inte på.. Tvättar gärnet fortfarande. 

Man börjar närma sig 30 år o saker o ting ändras hela tiden med åren. Jag har lärt mig av misstagen man gjort även om jag inte ångrat saker jag gjort. Jag har lärt mig mycket o fått erfaranhet av det jag gjort o varit med om o tar stor lärdom av det. DET ÄR ATT UTVECKLAS!!

Jag skulle börja undra vad det var för fel på mig om jag tänkte o gjorde samma saker som jag gjorde för ca 10 år sen. Jag är glad o stolt över den jag är idag o har en såpass god självkänsla att jag faktiskt inte bryr mig om någon människa inte gillade mig. Så är det!
Vissa säger att man alltid är samma människa livet ut, o visst, till en viss del kanske. Men utan erfarenheter o saker som händer i livet ja då kanske man stannar upp. Men förhoppningsvis kommer det komma nya utmaningar o upplevelser i livet som gör att man utvecklas som människa. Och att man faktiskt kan ta lärdom utav saker o inte stanna upp bara för att det alltid har varit så..

Jag vet egentligen inte varför jag skriver om detta, men jag såg ett program på tv o började att fundera över livet o saker o ting. Det som tar din energi, försök göra dig av med det eller vänd det till ngt positivt.

jag kanske inte har blivit storchef över ett företag eller blivit världsberömd i ngt. Men det är inte heller ngt jag strävat efter. Så länge jag är nöjd o glad med livet så är jag nöjd. När jag red o tävlade hade jag mål och det resulterade i att jag vart vart Stockholms bästa.  Nu har jag ett mål o det är att försöka bli en så bra mamma som möjligt o få mina barn att växa upp i en trygg miljö o formas till bra människor. Sen är det en utbildning som gäller till spa o hudvårdsterapeut:)


Nu plingar klockan till tvättstugan :) Ciao



sjdfbwuedf

2011-03-23, 16:16:35 / Kategori: Allmänt

Hjärtat slår i hundra.. Bar tvättpåsen till tvättstugan o det kändes som ett helt gympass. Usch vad jobbigt! Och att sitta i soffan är inget som mina lugor gillar alls.. Han måste växa så det KNAKAR där inne, för nu börjar det bli trångt i lilla magen på mig.

Har sovit en timme i sängen nu. Kände mig trött. Ett äpple har glidit ner, så nu är det tvättdax som gäller. Det jobbiga i denna fastighet är att det ändast finns en tvättmaskin, så det lär ju ta sin lilla tid..suck!

Vi ska snart köpa oss en tvättmaskin hem för det är ngt som kommer användas flitit när lille man ploppar ut.

Saknar min Maria.. Ett tag kvar tills hon kommer hem, men jag saknar henne nästan varje dag!!!

Puss o kram


lunchdax

2011-03-23, 13:44:06 / Kategori: Allmänt
Då var onsdagen här, men veckan kryper fram känns det som. Jag saknar min bil nu som 17. Då jag bara kan sätta mig o åka vart jag vill utan att känna mig bunden av bussar o tåg.

Morgonen startade med kaffe o frukost till ett avsnitt av bb ;) Sen åkte C o tränade på jobbet o jag tog en promenix till ica o handlade lite lunch! Falukorv blir det idag. GOTT, ENKELT!

Nu fungerar tv o det underlättar ju. Även om man inte kollar frenetiskt så är det skönt med ljud. Skulle behöva hämta lite saker på Gärdet, men jag pallar inte åka kommunalt idag..

Nej nu ska jag vila mig lite, känner mig trött. Man är ju inne i en trött period o det kan bero på vårvädret oxå. 14 plus o sol, hur skönt är inte det?!!

Morgonbild med hjärtat i telefonen i örat !!




Nu vill jag ha natt

2011-03-22, 20:37:35 / Kategori: Allmänt
Ögonen går i kors.. Somnade en timme i sängen o som tur var ringde C o väckte mig. Gick o köpte en pasta sallad som blev middagen idag. Har precis duschat o känner hur tröööött jag är.

Vill ha natt nu så jag kan lägga mig, men jag ska vänta på mitt hjärta som ska borra upp gardinstången sen. Kanske lite sent att borra, men det går fort o jag tror inte det kommer låta så mycket!

Usch vilken halsbränna jag har nu. Har inte inföskaffat mig samarin då jag inte har det speciellt ofta. Men när det väl kommer så vore det så skönt om det fanns hemma.
Vi har varit utan Chifen nu i tre dagar o gud så skönt det är med rena golv o inga hår. Man kan ju faktiskt gå utan strumpor ;) Han är hemma hos Stanley o Angelika.

Som sagt jag har lite ont nu när jag e ute o går så att gå ut med en hund som är stor är något jag nu måste avstå. Ska kolla upp hur foglossning känns o börjar.

Nej nu blir det soffhäng o tv! Eller play.. Tv kanalerna kommer igång imorgon!! LÄNGTAR!

Natti natt

Tisdag!

2011-03-22, 17:10:42 / Kategori: Allmänt

Halli hallå!

Vaknade halv tio o mådde lite illa o satte mig upp i sängen. Då kändes det som att någon slog till mig i huvudet för hjälp vad det snurrade till i skallen på mig. Fick lägga mig en stund till o hålla för ögonen tills det slutat. Tills slut slutade det o jag kunde kliva upp. Vi åt en god frukost o mitt hjärta drog iväg kl 11 för han skulle träffa en kille som ska sätta i köket på gärdet.
Jag hade egentligen tvättstugan idag, men vi behöver gardiner till vardagsrummet så jag satte mig på bussen o åkte till fältan. Det har varit världens vår väder idag med 13 plusgrader :) Varmaste dagen hittills.
Jag hittade gardiner o en gardinstång på åhlens vart det.

När jags kulle åka hem så satte jag mig på fel buss så de vart en extra promenad hem. Mend et var bara skönt. Farmor ringde när ja satt på bussen o sa att hon o farfar var i stan o tänkte komma över på en fika. Så dom har varit här o bjöd på winerbröd:)

Nu börjar det göra ont nertill när jag går. Jag vet inte om det kan vara en början till foglossning el om det är normalt att ha så. Det är en slags tryckande känsla. När jag sitter o kör bil tex så gör det skit ont bak i revbenen mot ryggen efter ett tag, oäven om jag sitter längre på en stol. Så nu kommer krämporna haha!!

Har precis suttit och tittat på en unge i minuten på tv4 play, och där var det ett par som födde sin lilla kille i vecka 27 som jag är i nu och tårarna bara sprutade på mig. Så liten men ändå en människa. Känns så fantastiskt att se en så liten levande bebis ute, för det är en sån liten plutt jag har i magen nu! Obeskrivligt!

Nu tänkte jag lägga mig i soffan o vila mig en stund. Trött!!


Puss o hej


Klart.. Nu blir det kaffe

2011-03-21, 18:52:49 / Kategori: Allmänt

Jag tar o belönar mig själv med en kopp kaffe i min söta rosa mugg vi fick av svärmor o ett glas juice:)
Med tända ljus kopplar jag av o känner lugnet!

Ska klicka hem lite gardiner om jag hittar några snygga. Fann ju inga idag :(



Tv:n kommer inte igång förrens om tre dagar så nu blir det att slåss om datorn ;) hihi.
Ska fixa tv inne i sovrummet me. Har inte haft tv i sovrummet tidigare då jag inte känt ngt behov utav det. Men det kan vara rätt skönt att vakna upp o slå på nyhetsmorgon eller när mannen i huset o jag inte vill titta på samma program. Händer inte SÅ ofta, men det är skönta tt ha en möjlighet!!

Tjingeling!


dagens lunch

2011-03-21, 16:32:01 / Kategori: Allmänt
Kyckling o pecorina sallad med ett glas vatten !!


Ny vecka NYTT HEM :)

2011-03-21, 16:29:26 / Kategori: Allmänt
Första natten är avklarad i nya hemmet :) Somnade så sött o sov hela långa natten.
Igår startade dagen 10.00 med flytt saker från Västerås som jag flyttade o vi höll igång hela dagen tills kl var 23 på kvällen. Mina fötter värkte o mina ben värkte ännu mer.. Så efter en natt kände jag mig hel igen.

Vi vaknade halv nio i morse så jag åkte o handlade frukost till oss. Sen har vi fixat o donat här hemma. Kläder som ska in i garderoben tar ju bara de en jäkla tid, och jag känner hur det trycker i revbenen på mig så det går liksom lite långsammare än vad det brukar göra. Det är fortfarande saker kvar att göra men jag har varit o kollat gardiner idag efter jag släppt av C på jobbet. När vi sitter i bilen känner jag hur illa jag börjar att må. Jag fick jätte ont i huvudet o tårarna bara började att rinna. Det vart jobbigt att köra tillbaka då det kändes som att jag skulle spy. När jag parkerat bilen i stan o går på Östermalmstorg, börjar allt att gunga. Det ända jag ahde i huvudet då ar att inte svimma för vad ont det kommer att göra om jag ramlar på hårda marken. Jag skyndade mig in i matbutiken o köpte en kanelbulle o en cola. Snabbt socker var det som behövdes, o tio minuters vila.
Usch vad obehagligt det var att få de när jag var ensam.

Sen åkte jag till fältan o kollade gardiner men jag hittade inga bra. På en affär hittade jag så vi kanske tar dom i morg ist. Men lite rökelser o en söt brödkorg vartd et iaf!!






Sen hanslade jag hem en sallad som jag suttit i soffan o mumsat i mig till avsnittet ur bb som jag inte såg igår. Såg att Marisol ska in i huset nu haha!! Lycka till tjejen :))

Ska nu återgå till plocket här hemma !!

Pussar o kramar

Flyttdag!

2011-03-20, 10:11:13 / Kategori: Allmänt
Halli hallå!!

Snart går lasset med sängar osv från mamma o pappa. Har inte sovit ett jota inatt. Var jätte pigg o låg o vred o vända på mig. Och när jag låg på vänster sida kunde jag inte andas. Det trycker över hela bröstet o det är en jätte obehaglig känsla.

Pappa är o hämtar släp nu, så vi kan lassa in. Inte för att jag får bära så tugnt men men..

Saknade mitt hjärta i natt som sov hemma o var SÅÅÅ DUKTIG med att lägga heltäckningsmatta ända in på natten.

Älskar dig mer än allt <3

Skriver mer ikväll :)

Lördags strålar

2011-03-19, 09:55:43 / Kategori: Allmänt
Gårdagens väder är som bortblåst o ny strålar solens strålar igen!! Med plus grader o sol åker skinnjackan på.
Igår var jag hemma hos min farbror o kusiner o hälsade på. Det var bara Annie (hans sambo) (mina kusiners mamma) hemma. Annie bjöd på middag o vi snackade lite skit.

Kl 21 åkte jag hem o svängde då förbi globen o hämtade upp C efter matchen. Han var sugen på MAX så det vart att stanna i stan o handla snabbmat me. Själv avstod jag, då jag HATAR max hamburgare.
När vi kom hem tittade vi på BB. Herregud, dom börjar spåra ur haha!!

Nu ska vi ta oss ut o äta frukost o sen åka till mattvaruhuset o köpa heltäckningsmatta o sen till plantagen o köpa massa växter. En svängt till Ikea blir det oxå innan jag ska åka till mamma o pappa.


Nej nu får ni ha en strålande dag mina kära :))





Fredaaaag :)

2011-03-18, 08:32:13 / Kategori: Allmänt
Inte för att det gör mig så stor skillnad på att det är fredag el onsdag,men lite skillnad känns det ändå. Alla andra är lediga!! Igår vart det thaimat efte vi hade varit o målat lite element. Gotti gott!

Får se vad jag ska hitta på ikväll! C ska gå på slutspel på globen. Så jag funderar på att åka hem till en kompis o våldgästa lite ;)

Imorgon bär det av till Västerås för att packa ihop det sista av lådor osv som vi ska köra till vårat NYA HEM på söndag :)) Vi behöver köpa en del växter o krukor, så det kanske blir plantagen på lördag innan jag drar. Nu ska det underbart att kunna fixa o ha det fint med tanke på att där vi bodde innan fixade vi inte ngt eftersom det ändå skulle rivas o renoveras hela alltihopa. Så nu äntligen! Jag har liiite svårt att få blomjäklarna att överleva så växter blir perfekt. Dom lever lättare o är lätatre att sköta.

Nu ska jag njuta av mitt morgon kaffe :)


PUSS O KRAM ALLA FINA O TREVLIG HELG PÅ ER <3



torsdag!!

2011-03-17, 13:44:20 / Kategori: Allmänt
Tvätten är inslängd o en del torkar. Torsdagars bestyr då det är skönt att inte ha en stor tvätthög ligag över helgen. Till lunch blev det kyckling med creamfraish o curry o ris. Så nu är jag mätt o belåten IGEN haha!!
Känner att det börjar bli tungt o andas, det lisom trycker över bröstet när jag suttit ner eller om jag springer runt.
en det hör till, så inget klag här inte. Han e såå go min stora älskling haha, idag ringer jag honom o talar om att jag har fått utslag på låren o undrar vad det kan vara. Det är nog pga din viktuppgång på ben o rumpa svarar han då hahahahaha!! Ja jag kan inte mer än att skratta då jag vet att han inte menar ngt illa. Han avslutar meningen sen med att säga, - men du är ju gravid i 6:e månaden så det är normalt tror jag. Tur man har bra självförtroende o självkänsla annars skulle jag gräva ner mig o inte visa mig ute hehehe ;)

Idag ska elementet målas, men eftersom det var såå stark lukt på den färgen o vi inte hade några munskydd då så fär Christofer måla den.

3 DAGAR KVAR,3 DAGAR KVAR- SEN FLYTTAR VI :))

Har jag sagt att jag längtar ;)

Nu ska jag ta mig en dusch, klä mig lite o få tvätten klar. Sen tänkte jag ta mig till lägenheten i stan där C ska efter jobbet o sopa upp en MASSA damm. Eller om  jag möter upp honom i nya lägeneheten ist..hmm får se hur jag gör!

Men ha det bra så länge


data kväll

2011-03-16, 21:09:27 / Kategori: Allmänt
tv är upptagen av hockey ikväll. Jag gillar sport med inte hockey. Har suttit o kollat på alpina vm i två veckor hemma o fotboll älskar jag:) Där kan jag verkligen sitta själv o följa en hel match. Men idag spelar Djurgården för sm semifinal( tror jag det var), o det är väl kanske inte det roligaste.

Så nu sitter jag o sufar runt på nätet på allt möjligt!!

Vet egentligen inte vad jag ska skriva om ens haha.
Jo, jag kan ju säga att jag var o hämtade Alicia på skärsätra skola o mötte på två gamla föräldrar som jag had enär jag jobbade på dagis. Vi stog o bytte några ord med varandra! Sen gick vi hem till dom o jag hjälpte lite med läxor. Tiden gick snabbt då jag bara var där i 1.5 h. Sen kom Christofer o hämtade mig o vi åkte hem o åt middag. Så nu är det bara att invänta nattdags o lägga huvudet på kudden.

Ha en bra kväll mina vänner :)


snurriga jag!

2011-03-16, 11:20:29 / Kategori: Allmänt

I mitt tidigare inlägg skrev jag svullna fötter o händer som rubrik, vilket jag aldrig nämde i inlägget!!
Igår sa det liksom pang i kroppen känns det som. Jag fick lov att ta av mig min ring som jag bär jämt o skorna kändes nästan för små. När C kom hem från jobbet tittade han på mig o sa - oj vad tjock du har blivit över dagen haha. Ja tack för den ;) Men det är något som ingår i graviditeten o jag som mått så bra ska nog inte klaga. Har inga andra problen ÄNNU, men jag ska nog tiga för annars kommer dom väl smygande.

Nu är jag i vecka 27 o tiden närmar sig för förlossning. Jag kan få som ett rus imagen av nervositet ibland när jag ligger i sängen på kvällarna o får nästan som panik för förlossningen. Som att jag ångrar mig .. Men det försvinner lika fort som det kommer, för ut ska han :) Med eller utan snitt!
Jag känner inte att kjejsarsnitt är någon katastrof om det får bli ett sådant. Mig spelar det ingen roll om det måste bli ett snitt, bara han kommer ut välmående o att jag mår bra.

Nu är det kaffe för fulla muggar o frukost. Yoghurt med flingor, baguette med skinka, juice o KAFFE !!

Ha det fint hörrni ;)


välkommen svullna händer o fötter

2011-03-16, 06:06:17 / Kategori: Allmänt
Vad gör jag vaken??

Kl är 05.49 o jag e jätte pigg. Hör vårfåglarna kvittra utanför fönstret så man kan väl inte vara med än pigg o vaken:)
Min älskling har precis farit till jobbet. Allt blev färdigmålat igår, så det känns kanon. Nu ska bara golvet in som sagt. Igår var vi i lägenheten med svärmor Carina o Ola. Dom bjöd på middag så vi testade en restaurang/pizzeria som ligger precis bredvid som ska vara bra, och det var det! Jag åt en pasta som jag inte orkade äta upp. Sen var vi där en stund o åkte hem runt 22 tiden.

Vi fick presenter av Carina o Ola igår!!! Christofer fick en kökshandduk som det står :DET ÄR DIN TUR ATT DISKA IDAG ÄLSKLING på, och så fick vi påslakan o örngott till lill bebisen o så fick vi 4 små jätte söta kaffekoppar som jag velat ha:)) Tack snälla!!

Vart en väldigt liten bild dock





Idag ska jag vara barnvakt senare på em till Alicia o Vanessa. Två barn jag hade på dagis för några år sen :)
Dom bor oxå här på ön.

Nu ska jag se om jag kan bli lite trött o sova vidare eller om det bara är att slå på tv.

Ha en godmorgon på er







vår!

2011-03-15, 12:06:57 / Kategori: Allmänt
nu ska jag snart gå en promenad till lägenheten o måla det sista på väggarna!
Sen hoppas jag vi får golvet klart nu i veckan då sängen o saker kommer.

Nu har jag lite brådis:)

Ha det bra idag


vår!

2011-03-15, 12:06:57 / Kategori: Allmänt
nu ska jag snart gå en promenad till lägenheten o måla det sista på väggarna!
Sen hoppas jag vi får golvet klart nu i veckan då sängen o saker kommer.

Nu har jag lite brådis:)

Ha det bra idag


..

2011-03-14, 17:28:31 / Kategori: Allmänt
Nu har jag målat klart alla väggarna i sovrummet. Det är lite fix som behöv o jag tror jag måste rolla på en extra ggn i morgon också för att det ska bli bra!
Magen min var kladdig av målarfärg då linnet jag hade var för kort i magen :)

Min älskade C kom o hämtade mig o så åkte vi hem o jag lagade en spenat soppa med ägg halvor. Nyttig middag idag, o rätt god vart den också. Min bättre hälft hann inte äta för han e på styrelsemöte så han får äta senare.

Jag vet inte ibland vad jag skulle göra utan min älskade! <3
Tack för allt du gör o för att du finna. Du är väldens bästa o kommer bli världens bästa pappa!!!

Sen min kära mor som försökt peppa mig idag..Fast idag var det inte lätt haha.

Nej nu ska jag deppa resten av kvällen för det känns ingen kul alls idag. Hoppas på en bättre dag imorg.

Puss o kram


myndighetshelveten.......

2011-03-14, 11:58:17 / Kategori: Allmänt
Jag säger bara ens sak... Håll i era jobb!!!!!!!!!!

Pga att jag blec diskriminerad o totalt utskälld av min fd arbetsgivare bestämde jag mig för att sluta efter 2 arbetsdagar. Vilket nu resulterat i att jag förlorat 3 månaders ersättning från a-kassan.

:((((

Det här e fan det värsta jag varit med om.. JAG VILL HA MINA PENGAR! Nu ska jag då få vänta tills slutet på april innan jag får ngn ersättning. Ja men grattis, hur kul är det här. Stackars min älskade som får stå för allting i hushållet o allt. Och stackars min mamma som får hjälpa mig hela tiden.

Det hjälpte inte att skicka in ett skriftligt brev om vad min tidigare arbetsgivare sa till mig utan jag behöver styrka det med en anmälan..

Tårarna sprutade på mig när jag la på det telefonsamtalet..
Har ingen lust med detta men som TUR ÄR så brukar allt lösa sig i slutändan ända. Jag bor ju inte i Japan o har förlora hus o hem, släkt o vänner. Positiva tankar hjälper en ibland. Men kul e det inte vilket som..

Nää, skit dag helt enkelt. Mitt gamla jobb i nacka ringde in mig på jobb imorg så det är ju bra!
Nu ska jag ta mig en promenad till lägenheten o måla väggar o element!

Hoppas ni har en bättre start på dagen än jag



slö söndag

2011-03-13, 18:34:14 / Kategori: Allmänt
Sov för jäkla dåligt i natt. När C är ute kan jag inte somna in helt o det rubbar hel min natt. Och inte nog med de, jag lyckas ALLTID få hans förbannade baksmälla. Man dricker inte en droppe o vaknar ändå upp somatt man ska ha festat dagen innan..suck!

Så idag har det varit lugnt hela dagen. Var nere på gabrosh o åt en varsin pizza. Och sen kom Ola förbi med lite kartonger. Nästa helg kör vi så det ryker o flyttar in. Vi behöver bara måla klart o lägga heltäckningsmatta i sovrummet i veckan. Hoppas det blir lika fint som jag har bilden i huvudet:)

Nu ska jag ta mig en lång skön dusch med in skrubbning o dyligt!!

Läntar tills man kan lägga sig i  badkaret o bara tända ljus,rökelser o ljuv musik o öronen:)

Nu är det bara att invänta solsidan!!

Ciao


natti natt natt

2011-03-13, 00:03:27 / Kategori: Allmänt
Dagen är nu slut för mig o jag ska bädda ner mig i sängen o somna gott. Christofer är ute o firar djurgården 120 år.

Vi var o målade ena väggen idag i lägenheten i morse o Carina o Ola bjöd på nybakade frukost scones med pålägg o kaffe. Sen runt tolv tiden åkte jag ut till saltis o var lite barnvakt o hämtade MASSA bebiskläder, amningskudde,babygym mm. Riktiga bra ha grejer med andra ord!
Efter de ¨åkte jag till Helena o kollade melodifestivalen:)

Nu e jag heelt slut!!!!!!!!!!!!!


NATTI

vart finns dom?? Jag vill ha :)

2011-03-11, 18:00:57 / Kategori: Allmänt
Jag är ute efter ett par hängselbyxor för gravida.
Men vart finns det?? Såg att hm hade men dom tog slut lika fort som dom kom in. Dock inte mama byxor men man kanske kan ha vanliga byxor i dom?!

TIPS TACK!!


vad händer världen??

2011-03-11, 14:12:08 / Kategori: Allmänt
En till Tsunami..
Usch, stackars befolkning o allt som bara spolas bort i Japan..


Ja, vad kommer att hända 2012 egentligen. Känner att han som förutspått allt kanske kommer att ha rätt även om jordens undergång..
Vi får hålla tummar o tår o hoppas på det bästa

Välkommen helg!

2011-03-11, 13:08:30 / Kategori: Allmänt
Fredagen knackar på dörren o denna vecka glider sakta mot sitt slut. Jag är såå trött idag. Vet inte varför men det kändes när kl ringde kl 09 att mina ögon hade 10 kg grus idom.

Idag har vi varit i lägenheten o Christofer har tejpat längst lister o kanter så vi snart kan börja måla. Det känns som att det kommer bli kanon bra där i lägenheten o jag har en bild i huvudet på hur det kommer se ut när det är klart med alla grejerna som ska in.

Nu är jag tillbaka här vi bor nu o tvättar för fulla muggar. Har även torkat av skåp o luckor o kyl o frys, då vi ska flytta ut snart. Flytta 'r aldrig kul, men när det är klart känns det ju bra!

Ikväll ska vi nog äta middag med svärmor o Ola :) Mitt hjärta har åkt till jobbet o slutar skaplig tid idag.

Nej nu ska jag fortsätta här så det får inte bli ngt mera inlägg :)

Ha en fin dag o trevlig start på helgen :)

....

2011-03-10, 21:21:46 / Kategori: Allmänt

Är fan ledsen nu...

Du har blivit en helt annan person.. Jag känner inte igen dig..

Hur mår du egentligen?

Du bara bryr dig om dig själv...

Någonting känns inte helt rätt..

Du känns som inlåst..

Kom o hälsa på någongång, men den tanken har aldrig slagit dig??!!

Kanske överdriver.. men så här har du aldrig varit...



lunch!

2011-03-10, 11:54:28 / Kategori: Allmänt
Jaha mina vänner:)
Då har jag lagat lite lunch!! Är ju inte världens bästa i köket, då jag inte är så intresserad av att laga mat bara av att äta de hihi. Men skam den som ger sig, o ska jag nu bli mamma måste jag ju lära mig.

Idag bjuds på pastagratäng

                                          before



                               
                                    And after






Nu ska jag åka o träffa Anna-lena o babbla lite skit :))

Ha en fin dag



:)

2011-03-09, 22:38:55 / Kategori: Allmänt
Detta är ju som sagt som min lilla dagbok där jag uppdaterar för mig själv vad som händer då detta ska bli en bol för mitt 2011 sen! Nu skrivs ju inte ALLT här, men mycket ;)

Jag är så lycklig och verkligen uppskattar o tar vara på det jag har. Jag har under tiden som gravid fått en annan insikt på massa saker o man har fått nya tankar o perspektiv på saker o ser saker med andra ögon.
Man ska inte ta ngt för givet o verkligen vara nöjd med det man åstakommit. Göra saker som känns rätt o verkligen leva! Gud vad jag låter poetisk nu då haha..

Nu ringde Paulina från Los angeles :)








Lundmyr of sweden :))

2011-03-09, 21:10:48 / Kategori: Allmänt






Såå fina grejer som jag ska ha!!
Eller jag.. Lillen <3

längtan!!

2011-03-09, 20:43:26 / Kategori: Allmänt
Guud så trött jag är.. Har verkligen svårt att hålla mig vaken från kl 16 så jag passade på att ta en nap även idag!
Min älskade jobbar o kommer hem om en stund.

Snart flyttar vi :))
Saker ska inhandlas.. Jag har en hel lista med saker från olika butiker med inredning o möbler. I helgen ska det flyttas lite grejer:) Så får vi se när vi kan börja måla osv.

Våran lilla gåva ska få så fina saker o jag längtar till grejerna kommer hem o det ska stå o invänta allt som komma skall. Det är ju INGEN panik med tanke på att det är 3.5 mån kvar till beräknat. Så nog kommer det hinnas me ;)

Vagnen ska ju hämtas i slutet på april :))

Snyggast i stan, riktigt sommrig !! Sen byter vi färg till höst/vintern!!



Babysitter babybjörn!





Spjälängsskydd från Bonti:)



Jag behöver lite mera nya kläder som jag kan ha också! Magen har vuxit så många tröjor blivit för korta!!
Ska köpa ett par hängselbyxor ;) Tycker det e såå fint när man e gravid!


Mitten på veckan..redan

2011-03-09, 12:48:23 / Kategori: Allmänt
Ja då har vi onsdag då!

Igår kväll drabbades jag av krafitg halsbränna. Har typ aldrig haft det förut o fyy vad hemskt det var. Jag började må jätte illa också o var tvungen att gå o kräkas lite oxå. Tror att han tryckte på ngt som magsäcken eller nåt för jag mådde så där ända tills jag äntligen kunde somna. Måste till apoteket o köpa mig samarin, eller har ni något bra tips på ngn annan kur man kan använda sig av?

Imorse var C ut o sprang o jag passade på att dammsuga o diska. Det blir så grymt mycket hår efter hunden, o om jag tidiage nämnt så måsta man dammsuga alla dagar i veckan. Just på morgonen när jag springer runt o fixar mig o klär mig eller så, så känns det som att jag inte kan andas. Hela jag känns som att jag svullnar o det trycker över bröstet. Jag vondas för juni månad när det börjar bli varm o jag är som tjockast då jag alltid svullnar på sommaren. Och nu lär jag garanterat svullna på! Tur han kommer innan högsommarvärmen tänker smygas sig in i vårat Sverige!

Nu har vi precis varit o handlat mat. Jag sökte på billiga nyttiga recept på nätet så idag ska det lagas köttfärs o potatis soppa:) Nu är det jag som lagar middagen hemma då jag e hemma o inte jobbar o mitt hjärta jobbar alla dagar. Man måste försöka komma överens om olika uppgifter i hemmet för att det ska fungera smidigast o dt tycker jag vi aldrig haft några problem men. Då jag inte haft pengar nu så sköter jag matlagningen också o han handlar allt. På tal om det så ringde jag a-kassan idag igen o ville dubbeltjecka så alla papper kommit in rätt osv. Då säger hon att allt är klart o jag ej kommer få ersättning då jag sagt upp mig på egen begäran. NEEJ skrek jag rakt ut.. Det stämmer INTE!! Det var ju därför jag åkte till jobbet förra veckan o vi ordnade det där så det blev rätt.
Jag skickade ett litet argt sms till min fd chef o fick tillbaka att dom hade ändrat allt rätt nu osv.
¨Så jag ringde upp a-kassan igen, o då hade hon tydligen kollat fel. Det där var det gamla intyget o det nya har ännu inte kommit in. PUUUHH, VILKEN LÄTTNAD.

Det är ju ändå ett par antal tusen som jag har rätt att få o nu när vi ska flytta o jag behöver handla in massa saker så är det ett måste att jag får dom. Och vaddå, jag har all rätt i världen till dom!!

Blir ingen barnvakt idag då mamman är sjuk.synd! 

Så nu ska jag fundera ut o känna efter om jag orkar göra ngt eller om det bara blir att hänga hemma idag. Känner mig lite trött ändå. SAKNAR MIN BIL då kan man sä lätt ta sig fram utan problem o krångel. Men snart så...snart


Puss  




pics

2011-03-08, 20:26:15 / Kategori: Allmänt
Var ju hemma hos Daniela idag hon tog lite spontan bilder på mig:))


DADDAPHOTOGRAPHY.COM
















Tack snälla Daniela :==)))

på stan

2011-03-08, 17:30:15 / Kategori: Allmänt
en dag idag med Daniela!


faaan

2011-03-08, 17:23:39 / Kategori: Allmänt
Hela mitt tidigare inlägg vart helt knäppt!!!! Grrr

Orkar inte skriva om allt.

Har träffat Daniela idag o hon har tagit lite spontana bilder på mig, då hon fotograferar daddaphotography:)
Kontakta henne om ni vill ta lite extra fina bilder på era barn, graviditet eller bara på er själva :)
Hon är super duktig!!
Lite bilder kommer snart! Men det var inget som var planerat idag så ha överseende på hur jag ser ut haha;)

Internationellakvinnodagen ja.. Trams tycker jag om jag får säga mitt. En speciell dag som man "måste " hyllas eller på ngt sätt extra uppskattas. Nej jag tycker man ska uppskattas varje dag eller få bli övveraskad vilken dag som hellst på året. Det är lite som alla <3 dag. Alla butiker tjänar som 17 på att alla handlar choklad o blommor från höger till vänster. Överaska din kära/käraste vilkejn dag som hellst o bry er inte om måsten!!

Nu ska jag äta ngt..
fan för tidigare inlägg som blec kaijko..


internationella kvinnodagen

2011-03-08, 17:13:31 / Kategori: Allmänt

Jaha, idag är det internationella kvinnodagen o fettisdagen.

Jag tycker bara sådana dagar är tramsigt! Jag blir uppmärksammad alla dagar från min älskade o känner inte alls att jag ska behöva ngt extra en dag som denna. Det är lite som alla <3 dag.. En påhittad dag då alla människor ska visa lite extra kärlek o alla butiker o affärer tjänar såå mycket mera på att folk handlar blommor o choklad o ngn present till sin käresta/käraste.
Jag kan säga så här att det behövs inte en speciell dag för att jag ska behöva visa sånt eller bli extra övveraskad. Jag tycker att man ska visa sånt vilken dag som hellst på året o faktiskt visa sin uppskattning alla dagar på året, annars blir det så "påtvingat" just en sådan dag!!

Visst jag skulle aldrig tacka nej till blommor om det var så idag, såklart inte. Men det är inte ett måste från min sida. En annan sak är födelsedagar, då ska man övverska. Har fått höra ett års tid nu att jag inte köpte present till mitt hjärta förra året så i år ska ha få ngt han kan minnas .

Idag har jag varit o träffat Daniela. Hon tog en del spontana kort på mig o magen! Såå kul det ska bli o få ta riktiga såna kort sen tillsammans med Christofer:)
Hon är duktig ---- Daddaphotagraphy!!! Boka henne om ni vill ta lite extra fina bilder till något spec tillfälle eller så.

Lite bilder på det kommer snart..

Nu vetifasen vad som hände med texten hahahaha, men stort vart det!
Får vara så för jag vet inte hur man tar bort det.

Nu ska jag äta ngt tänkte jag :))

Puss o hej


tårarna sprutar

2011-03-07, 22:00:41 / Kategori: Allmänt

En unge i minuten o tårarna sprutar ...

Man har en bild över hur saker o ting ska se ut o man har en önskan att allt ska gå bra. Men ibland gör det inte det alla ggr o det är väl det man oroar sig för. Men jag hoppas o önskar att det ska gå så bra som möjligt. Och man ser ju att så fort det lilla hjärtat kommer ut så e all smärta som bortblåst.

Jag vet inte om det är bra eller dåligt att titta på sånt här innan man själv ska få bran. Men jag tycker det är intressant.

Nu ska jag hoppa in i duschen o invänta min sambo som är på väg hem från jobbet :)


v25

2011-03-07, 20:48:14 / Kategori: Allmänt
Nu kan jag inte ha mina t-shirts längre ehller. Ni ser ju själva..





trött,tröttare,tröttaaast

2011-03-07, 19:27:11 / Kategori: Allmänt
oj oj oj, skulle ju lägga mig o läsa en bok o bara vila lite var det tänkt. Men den vilan varade i 4 timmar :/ vaknade nu. Hur jag ska kunna sova sen får bli ett senare problem.
Ikväll börjar en unge i minuten som jag måste se.

Ska nog bara göra lite gröt till middag idag. Har varken ork eller är sugen på ngn mat. Ibland får man göra så.

Gäsp gäsp..

Ny vecka.. IGEN!

2011-03-07, 14:20:13 / Kategori: Allmänt
Tiden fullkomligt springer iväg! Idag har det inte varit någon sol, men man känner ändå en slags vårkänsla iaf ute. Marken är torr o inte lika mycket is o snö överallt! HÄRLIGT!!

Idag har jag o Christofer varit runt lite härochdär:) Vi har varit o köpt målarfärg o penslar till sovrummet som ska få stockholmsvit på väggarna. Vi tänkte dekorera väggarna med varma färger på tavlor o gardiner. Och även överkast med några kuddar som har varma färger. Golvet kommer ju vara grå heltäckningsmatta.
Vi tänkte att vi ska börja måla imorgon.

Sen åkte vi till barnmorskan på kontroll. Hon tog blodprover på mig idag eftersom jag är rh negativ o bebisen är rh positiv. Så för att jag inte ska bilda antikroppar mot bebisen om det skulle hända mig en olycka o jag börjar blöda i navelsträngen så måste jag åka till KS o ta ett vaccin emot de. Det ska jag göra när jag är i vecka 27. Ca 15% är rh negativa.  Jag kommer även att få en spruta efter förlossningen pga det.
Och jag som ogillar sprutor starkt, har såklart alltid problem att få till att det kommer ngt blod. Dom får alltid sticka flera ggr i vardera arm innan det går bra, o även idag!

Innan C åkte till jobbet släppte han av mig i centrum. Jag var på biblioteket idag o lånade lite olika bäcker o ska även testa på en ljudbok men avslappning. Kan vara kul o skönt :) Inte för att jag är stressad eller så, utan det är mera ett förberedande inför fölossningen. Lång tid kvar dock, men jag ville testa på ;)

Jag var inne på hm idag i centrum o kikade lite på bebiskläder. Men jag kan allvarligt bli lite förbannad. Tjej hyllorna e PROPPADE med gulliga kläder o det finns ett tusental att välja bland o utbudet är såå mycket större än killars. Det gäller även vuxen kläder också. Kvinnor har en hel egenavdelning med hur mkt kläder som hellst, medans det inte ens finns för män där. Nu är det dock tur att vi väntar en kille, för guuud så söta o mycket bebis kläder det finns för tjejer. Lite avis blir jag.men men !

Nu sitter jag o småäter på lite chips som vi har hemma.:))

Som jag längtar tills vi flyttar in o kan fixa i lägenheten. Rökelser o mys!!

Nu ska jag öppna en bok, lägga mig i sängen o läsa lite. Dagen har gått fort idag o nu kommer mitt hjärta inte hem förrs sent ikväll :(
Hans kvällspass e aldrig roliga. Skönt ibland med lite egentid, men nu när vi inte bor "hemma" än så finns det inget här jag kan göra.

Ska ringa den där förbannade a-kassan o se om dom tagit in mitt ärende o vill/tänker betala ut mina penga!! I NEED IT..

Ha en fortsatt bra måndag

puss o hej!

Vackra dag"!

2011-03-06, 12:30:40 / Kategori: Allmänt
Igår vart det ju båtmässan för oss! Det var fullt med folk o det är kul att titta runt på massa snygga båtar. Vi käkade o åkte därifrån runt halv 4. Tog oss till mattvaruhuset för att kolla på heltäckningsmatta till sovrummet. Men då hade det tyvärr stängt en timme tidigare än när vi kom.
Så vi körde hem C:s pappa o stannade där på fika o soffhäng ;)

Lite senare åkte jag o Christofer o hyrde film o köpte chips o godis o kebab o pizza... SNACKA OM SVULLAR LÖRDAG..hahaha. Men jag orkade knappt min mat o sen var jag proppmätt resten av kvällen. Man börjar ju runda på sig på magen o  det känns som att det inte finns så mycket plats för allt snacks. Tur är väl det ;)


Nu är jag hemma hos mamma o pappa o min älskling jobbar idag. Min mormor fyller år idag så vi ska dit o fika. Linn e ju såklart också här, gullungen!! <3

Ikväll är det Solsidan :)) Efterlängtat!!

Puss på er alla









Lördags strålar

2011-03-05, 10:19:18 / Kategori: Allmänt

Solens strålar skiner in i hela lägenheten. Jag e pigg o gla o mitt hjärta ee väl lite segare. Hämtade honom inne i stan igår runt halv tolv efter några öl ;)

Jag var hemma hos Maria igår o Madde kom också! Vi åt tacos o snackade skit o sen kollade vi på tv o åt glass..mums mums. Jag åkte hemåt runt 23 tiden lagom trött o garanterat PROPPMÄTT!!

Idag så ska vi in till båt mässan. Kankse chackar sig en schysst båt till sommaren haha.. Eller INTE!!
C:s pappa har ju en båt som vi kan låna.

Nej nu blir det frukost sen snygga till mig lite

Ciao




Godmorgon fredag!!

2011-03-04, 08:02:54 / Kategori: Allmänt
Idag när mitt hjärta åkte til jobbet kl 06 så kunde jag inte somna om. Jag låg o vände i vred mig fram till kl 07 innan jag bestämde mig för att faktiskt kliva upp o sätta på tv. Solen började gå upp o det är ju ljust nu redan kl 06 :) Våren våren - jag ropar på dig!!

Kvällen igår var mysig. Vi åt o åt o kommer alltid därifrån proppmätta. Kom hem runt 22 då vi tittade på big brother. Ja jag ska inte sticka under stolen med att jag faktiskt tittar på det ;)

Men nu börjar jag känna mig fet så igår kväll vart jag lite ledsen över hur kroppen liksom VUXIT överallt.
Inget att göra något åt, men nu är det kosten som ska ändras både för mig o min hälft!!
Mer grönsaker, fibrer o nyttigt står på schemat nu o så får man hålla sig till det andra bara på lördagar :)

Satt o skrev en lång lista på vad som måste inköpas till flytten med möbler osv. Behöver ju ny inredning nu när vi flyttar o en massa saker till lillkillen me :)

Satt imorse o tittade runt lite på nätet o hittade ett par Tiger of sweden!! ME LIKE :)



Sitter o kollar på skötväska jag ska köpa!!




Nu är är det ca 3.5 månader kvar tills våran lilla grabb är beräknad. 18 Juni närmar sig. Känns som en evighet kvar till sommaren, men om man tänker hur fort tiden går så e vi snart där. Satt o tittade på livet på bb häromdagen, o jag vondas över förlossningen. Är ärligt talat ganska rädd för smärtan som komma skall o hoppas att jag klarar de.
 Det gör jag nog, men jag har sjukhus skräck o svimmar tom på en gynundersökning. Så jag funderar på att kanske gå o prata med ngn omdetta.

Ska till bibblan idag o lämna lite böcker som jag läst o ska låna lite nya!!

Trevlig helg till er alla!!

åååhh

2011-03-03, 17:14:10 / Kategori: Allmänt
Nej nu har det gått för långt.. Jag kommer inte i min kläder. Visst JA JAG E GRAVID MEN DET SPELAR INGEN ROLL.

man ska väl kunna få på sig byxorna men kanske ha prob att stänga dom. Inte här inte.. Här kommer dom knappt över röven :(( Och jag har 4 månader kvar!!
OH MY GOOD..

Jag fullkomligt ÄLSKAR att vara gravid, det är inte det. Känns bara inte så kul när man trodde att det bara var magen som vuxit haha. Nåväl, sånt e livet o ut kommer ju ngt så vackert så vad gör det om jag blir en valross ett tag ;) grrr ;)

Hungrig e jag nu oxå.. MAT MAT!! Mitt choklad behov har helt plötsligt lagt av. Nu vart jag sugen bara för att jag tänkte på det o jag e ju utav ett choklad fan, men det är inte helt skrikande som det varit innan. Skönt för det e ju inte så bra att moffa choklad varje dag!!!


Ciao bella

pust o stånk!

2011-03-03, 14:45:20 / Kategori: Allmänt
Ja jag har ju tvättstugan idag, o just nu bor vi 5 våningar upp. självklart är hissen under reparation så den fungerar inte, och tvättpåsen var inte liten. Hunden var ju tvungen att komma ut också så tro mig..JAG HAR MOTIONERAT IDAG ;) Vet inte hur många ggr jag sprungit upp o ner nu. Min älskade hälft e på väg hem nu så han får ta upp det sista. Jag orkar inte! Kalla mig lat or what ever men flåset e ju inte på topp;)

Ikväll ska vi hem till svärfar o A :) Solen kom fram till slut idag så jag o Chifen tog oss ut o han fick springa av sig en del. Nu e det kaffe för mig o slapp tills vi ska dra :)


överviktiga barn..

2011-03-03, 09:12:11 / Kategori: Allmänt
Sitter o tittar på nyhetsmorgon o blir faktiskt arg ska jag saga. Fler o fler småbarn blir överviktiga visar en statestik. Jag tycker attd et är fruktansvärt hur det ens kan vara så. Det är inte barnen som väljer själva vad dom ska stoppa i sig tex till middagen hemma. Det är föräldrarnas ansvar att ge sina barn en så bra kost som möjligt.
Sen tycker jag inte att det är okej att barnen inte gör någon sorts aktivitet som hobby. Man ska abslut inte tvinga sina barn till ngt som dom själva inte vill, men om föräldrana inte ställer upp o stöttar sina barn till att kanske hitta något som dom börjar gilla vem ska då göra de??

Att sitta framför datorn eller tv spel efter skolan dag ut o dag in o sen den dåliga kosten ja då säger det ju sig självt..
När jag var liten spelade jag fotboll,dansade,sjäng i kör, spelade piano o red!!! 5 dagar i veckan vart kanske liiite väl mycket för att man ska hinna med skolan oxå så jag valde ridning.
Hade ju visseligen tur som kunde få en egen häst som nio åring o hade tillgång till entt stort bra stall med ridhus, som då ägs av min farmor o farfar!

Taävalde varje helg o red 6 dagar i veckan resulterade i stockholms bästa inom min klass/höjd. När jag vart ca 17 år o jag hade en svacka i tävlingsresultat o bara sjuka hästar så tröttnade jag o la av med ridningen. Red ju lite nu igen i höstas o det känns ju som att det var "igår" som man satt på hästrygegn varje dag!

Men som sagt, det tar MYCKET tid o nu när vi inte bor i Vallentuna är dte en bit att sitta o åka. Sen vart jag gravid också så jag la ner det igen.


Idag är det tvätt på schemat! Ikea kassen e FULLLL!!!
Ha en bra dag i det tyvärr gråa vädret.



update :)

2011-03-02, 17:08:26 / Kategori: Allmänt
Solen skiner utanför vårat fönster o man får direkt vårkänslor:) Nu är vi inne i mars o det närmar sig varmare tider. Vad kan vara bättre än våren?? Man blir nästan gladare av våren än när sommaren är på ingång tycker jag. Efter ett evigt mörker o snö o slask, så finns det väl inget bättre än när det börjar bli ljusare tider o dte börjar torka upp på marken.

Idag har jag varit på mitt gamla jobb o fått sprudlande kärlek av alla dessa små skitungar ;) Man blir så glad i hela kroppen när en 3 åring springer mot en o ropar Rebecca efter nästan 3 månader. Och då e jag inte blond längre o småbarn har ju en annan tidsuppfattning o kan glömma en ganska fort i den låga åldern. Men inte mig inte haha!!!

Jag har varit på dötrist infomöte på arbetsförmedlingen i morse, men reste mig o gick efter ca 30 min. Det ger mig INGENTING att sitta där o lyssna, när jag ALDRIG haft svårt att få jobb o jag väntar barn för tillfället  o ändå kommer få a-kassa snart. Nu låter jag som en riktig sosse som ska utnyttja bidragen, men varför inte när det bara e 4 månader kvar tills bebisen kommer o det är inte lätt att få en anställning när man är i vecka 26,26.
Jag har betalat till a-kassan så länge som jag arbetat mina 10 år, så något ska man ha ut för det..


När jag kom till gamla jobbet idag förresten hade jag ett paket som väntade med ett kort från en familj. Det var jätte fint skrivet o så fick jag en body. Man blir så glad när föräldrarna visar tacksamhet o man får cred för att man faktiskt gjort ett bra arbete med deras barn.


Nu ska jag fundera på o vila en stund här i sängen o sen fundera på mat:))

Ha en bra kväll

                                VILAAAA!!!