God jul halsning fran thailand

2010-12-24, 12:22:17 / Kategori: Allmänt
Underbart vader, underbar strand, underbara priser :)

Vi har de grymt harnere. Har traffat tva vanner till C idg o solat hela dagen. Dock brant mig bara som vanligt haha. Snart blir det christmas dinner pa hotellet som ligger precis vid stranden. Ni ska fa se bilder sen :)

Maste dra tjingeling

Hej då Sverige!!

2010-12-19, 20:18:47 / Kategori: Allmänt
Nu räknas timmarna ner:) Är hemma hos mamma o pappa nu o vi ska sova här tills imorgon då pappa kör oss till flygplatsen! Väskorna i packade o nu väntar vi bara på att få sticka. TILL THAILAND :)))


Ha det så bra all ni här hemma o jag önskar er en God Jul! Vi ska ha det så bra, tackar haha!!

Så från oss o lill bebisen i magenGott nytt år

Blir ett hejdå till gullungarna idag

2010-12-16, 08:57:57 / Kategori: Allmänt
Sitter fframför nyhetsmorgon med morgonkaffet o en smörgås! Tittar på nyhetsmorgon där dom e ute på Gärdet o åker skidor:) Vilket väder hörrni..Burr!! 

Ska klä mig o dra till fiskis o lämna in nykeln o lite grejer till jobbet o säga hejdå till mina små pluttar. Men usch vilket väder det är ute idag. Just när jag ska ut med saltsjöbanan o åka o det LÄR ju vara stopp o grejer.

C sover så sött. Vi vaknade kl 05 skit pigga o låg vakna o pratade en stund om boende osv. Det behövs ju ett större boende med tanke på att lillen/lillan kommer i sommar:)

Nu ska jag fixa mig o bege mig ut i yrvädret

Ta hand om er


v 15

2010-12-15, 18:11:47 / Kategori: Allmänt
Tiden går väl sådär halv snabbt känns det som just nu. Vill att magen sak växa på sig lite mer:) Men det kommer.
Nu är jag i vecka 15 o på lördag går jag in i v 16.

Snart blir det första ultraljudet o då kan vi även få se vilket kön det är. Christofer vill se lilla varelsen nu så det blir mer värkligt för honom att det faktiskt finns ngt därinne. Kan ju förstå att det är svårt för killar som inte känner av massa saker som händer i kroppen med illamående, trötthet, luktkänslig osc  att det kan vara svårt att infinna sig i rollen som blivande förälder. Eller riktigt fatta vad det är som sker. Men snart så:))

Så här ser jag ut nu:)



Bättre sent än aldrig

2010-12-15, 18:05:14 / Kategori: Allmänt
Lite bilder från i lördags hos Helena :)








Ser ut som att alla sitter fint o väntar på något!






Ja det var lite av dom bilderna jag hade att bjud på.
Nu har jag fastnat framför den här skärmen ett bra tag. Skulle egentligen tagit mig in till stan o strosat lite, men efter tvätten blev det mörkt o då tappade jag lusten.

Daknar min älskling massor idag! behöva honom behov idag känner jag :) Mat har jag ätit nyss så magen e mätt, så nu är det två klementiner som ligger o väntar. Grönsaker e väl det som jag kan erkänna att jag e dålig på att få i mig. ÅÅ dom ringde från mitt gamla jobb nyss o bad mig komma o lämna nyklas osv. Och då slog det mig att jag inte tvättat jackan o täckbrallorna. MÅSTE göra det imorgon bitti o åka o läman dom imorg. För sen har jag ingen mera tid innan vi ska åka!!

Om jag fan vågar mig ner i mörkret till den där jädra tvättstugan :/

Puss på er

Tårarna sprutade

2010-12-15, 13:44:52 / Kategori: Allmänt

Jag hållr just nu på att tvätta inför resan vi drar på på måndag. O mitt i allt stök jag håller på med där nere ser jag VÄRLDENS VIDRIGASTE, ÄCKLIGASTE, STÖRSTA SPINDEL på väggen.. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra men greps lite smått av panik. Jag har då spindelfobi, o det är inte så lite heller. Många e rädda för dom o har skräck, men jag har FOBI! Jag kan knappt ta mig samman.. Men jag stod där o funderade på hur 17 jag skulle ta dö på den. För jag vågae absolut inte gå fram o slå den med ngt, för den var verkligen stooor. Och jag vågade ju inte gå ut därifrån för jag var ju tvungen att ha koll på vart den tog vägen för den rörde på dig med lite mellanrum. Kom på efter 15 min att jag skulle hämta Chifen(hunden) så han fick hjälpa mig. Kutade upp o hämtade honom. Vi fick stå ett tag o glo på den ett tag tills den bestämde sig för att RUSA över golvet.

DÅ fick även han syn på den, o springer fram o kastar o slår den samtidigt som han tar den lite med minnen.. Efter ett tag dör den o precis då ringer mitt hjärta. Tårarna sprutar på mig men jag var räddad haha..


Jag kanske är löljig tycker ni, men allvarligt jag e skit rädd. Får jag se en sån stor i Thailand på rummet ellr ngt, så sover jag fan ute haha..

Nu ska jag ner igen o torka resten.. Usch!!!!

Sen blir det in mor stan o kika lite. C o jag o Chifen var på gärdet o promenerade på fm, sen åkte vi till Lidingö o käkade lunch. Falafel med pompa bided det idag.

Nu ska jag ta mod o gå ner igen

Ciao


Trötter nu

2010-12-14, 21:01:50 / Kategori: Allmänt
DHW Börjar nuuu:) Hinner inte sktiva mycket. Ganska trött nu så jag slumrade till en stund på soffan innan duschen myskläder o bästa serien:))

Tjingeling

Soliga härliga tisdag!

2010-12-14, 12:59:01 / Kategori: Allmänt

Veckans tråkigaste dag, men jag känner bara lycka! Man kan tycka att det är lång tråkigt att bara gå hemma hela dagarna menjag tycker att det är ur härligt. Nu har jag dock bara varit hemma i tre veckor o inte 10 år men ändå. Jag träffar kompiar, åker in till stan, tträffar släkten osc så vem kan klaga?!

Nej, nu e det inte så att jag bara gillar att ligga på den lata sidan utan jobbar på mycket bra när jag väl arbetar. Men man kan väl passa på så länge det varar. Börjar jobba den 10 januari igen. Men massa 1 åringar endast. Får se hur tjock man blir o hur länge kroppen klarar o orkar med dom små liven. På torsdag är det personal möte så då får jag träffa tjejen jag ska arbeta med.


Nu äts det lite pasta med tonfisk o tomatsås.. Funkar som snabbmat när mat måste få ngt snabbt i magen!


Nu ska jag bege mig ut i det vackra vintervädret:)))


Hej  påååreee



Det här var kanske en vecka sen, men lite syns det ;)


Lucia!

2010-12-13, 17:31:05 / Kategori: Allmänt
sitter vid farmor o farfars köksbord o bloggar så här på Lucia! Åkte hit idag o ska lämna lite julklappar till småkusinerna:) Å passa på att få fira lite lucia o få lite julkänslor för det får man här:)
Var nere o såg kusinerna på skolan idag me, när dom sjöng så fint :) Såå söta! Nu har vi målat glasyr på pepparkakor. Och snart ska vi äta tomtegröt med mina kusiner, faster, farmor o farfar! När jag var liten firade vi alltid jul här med hela släkten på pappas sida. JAg måste säga att det var verkligen en sån där perfekt jul som alla barn vill ha. Dagen började på morgonen runt 11 med gröt o frukost tillsammans, kl 15 var det kalle anka efter lunchen, runt 17 var det middag o sen all paketöppning framför granen. O jag o min syrra o mina två kusiner  kim o Nick hade så mycket paket att ni inte kan ana:) En RIKTIG jul som jag vill ge mina barn när dom växer upp!!
Christofer jobbar till 22 idag min lillaplutt!!! Alltså jag kan själv knappt fatta det.. ATT OM EN VECKA DRAR VI:))) WIIII!!! Till sol bad o värme. Ska bli ljuvligt o underbart !! Idag är en Mycket bättre dag än igår hehe. Vaknade på ett strålande humör. Jag o  älskling åkte varsin bil till fältan o handlade julklappar för på lördag ska vi ha lill julafton med hans syskon o pappa o Angelika. Så vi hittade perfekta julklappar till dom alla tyckte vi iaf ;)
Sen drog han o jobbade o jag hit!! Nu ska jag vara lite social :))
Sen halv 7 så ska jag ringa till Argentina o prata med kära Maria:)) Fick tag på henne på chatten idag wiii..
Puss på er

Söndag kväll

2010-12-12, 20:14:50 / Kategori: Allmänt
Usch idag har det varit en skit dag känns det som rätt o slätt.. Jag har avrit skit trött hela dagen o kännt mig bakis nästan. Jag har mått illa till o från o har ont i nacken som går upp i huvudet på mig. Jag har verkligen "gnällt" idag.
Och inte så kul är det när man börjar städa bland papper som man har, o upptäcker en räkning man missat o den höjt sig MASSOR :(( Fan säger jag bara.. Inte vad jag behövde en dag som denna. Jag o C har gått upp till ica o handlat, men jag e inte sugen på mat. Har ätit bra idag annars så det är ingen fara. Lussebullar köpte vi o det är det ända jag känner att jag kan få ner.

Igår var vi hos Helena o firade hennes 25 års dag :) Hon bjöd på massa god mat o det var paketöppning, lekar, musik,o massa goda skratt. Vi satt o spelade alias o det är så jäkla kul spel!!!

Jag åkte hem o var väl  hemma runt 01.00 på natten. Och satt o pratade med mitt hjärta lite innan det bidde sängen för mig!!

Har bilder från kvällen på min mob o jag vet inte hur man överför ännu från min nya tel. Så ni får nöja er med detta, om ni inte är vän med mig på fb för där har jag lagt upp lite biler ;)


Nu är det Beck om en stund o till det ska jag göra varm choklad o lussebullar!!

Lördag morgon

2010-12-11, 09:25:57 / Kategori: Allmänt
Tog en promenad till Ica men mamma i örat o handlade frukost! C ligger fortfarande i sängen lite halvvaken, men jag var tvungen att äta. Vaknade hungrig.

Ikväll blir de fest hos fina Helena:)) Får bli klänning ikväll har jag bestämt!!

Ha en bra dag

Pöss

Eget fix hehe

2010-12-10, 18:50:53 / Kategori: Allmänt
fick ett ryck o klippte lugg med kökssaxen haha!! Ja så kan det gå när man har tråkigt ;)

Vad tycks? Ser det helt för jäkligt ut ?? ;)







haha så kan det gå när inte haspen e på.. eller när katten e borta dansar råttan på bordet :)

Fredag kväll, välkommen helg!

2010-12-10, 16:28:48 / Kategori: Allmänt
Idol finalen idag.. Har inte fäljt det så mycket förrens nu sista veckorna. Men jag ska nog ändå kika! C ska till en kompis så vi får se om jag väljer att se den själv o spendera fredagen med egen mys eller hur det blir!
Kan vara rätt skönt.
Imorgon vankas det party:) Helena har ju fyllt år o ska ha kalas(som hon så fint säger) haha!!

Middagen kanske man ska fundera på :)

Tjing!


Härlig dag i solen

2010-12-10, 13:53:54 / Kategori: Allmänt

morgonen startade vid 9 tiden med frukost. Tomtegröt o lite kaffe som jag fick i mig. Kaffet smakar fortfarande inte så jätte gott på morgonen. Gick ut med hunden o sen tog jag mig en promenix o mötte Jennie på hennes jobb. Hon jobbar nere vid prisextra där dom ska bygga nya bostäder. Vart lite intresserad av vad det är som ska byggas där så jag ska in snart o kika på nätet :) Efteråt tog jag mig en promenad till Karlaplan o inhandlade sexiga stödstrumpor haha.. Måste ha det till flyget när vi ska flyga så pass långt så jag inte får blodpropp.

Sen irrade jag omkring o letade efter en nordeabank som jag tillslut hittade, för jag behöver lägga om lite lån osv.
Min mage började därefter kurra o då vart det bråttom hem. För när jag väl blir hungrig går det snabbt innan det känns som jag ska svimma typ haha!!

Nu har jag fått lite mat i magen o solen skiner utanför så jag e så glad så,. Ingen bittertjej här inte. Nää som alla vet som känner mig e jag för det mesta alltid glad o sprallig, men lite hormoner har väl fått mitt humör lite på svaj. Men det tycker jag man kan stå ut med när det bara gäller ett tag o det kommer ngt fint ur det hela. Bara man inte blir ohärdig o man inte ens orkar med sig själv haah. Men så längt får det inte gå ;)
C får stå ut med vissa upp o nergångar, det ingår:))Stackaren!! Men vad gör man inte för varandra!

Jag måste bara nämna så här i förbifarten.. att ngt av det värsta jag vet e folk som inte står för vad dom lovar eller gör,  inte är ärliga, o säger en sak men gör en annan.. Blä o usch o det går såå bort hos mig!! Rak o ärlig vara längst, o sen dom som inte gillar det får valet att stanna eller gå! TUR MAN HAR ETT VAL HÖRRNI ;)=) Japp  nu ska jag vila lite e trööt!!!



Puss o kram


SAKNAR DIG REDAN

2010-12-09, 16:51:11 / Kategori: Allmänt
Min Maria!!

Saknar maria redan :).. att man inte ens kan ringa gör ju inte saken bättre. Igår när vi åkte bilen mot gamla stan började jag helt plötsligt gråta. Det gick liksom inte att sluta o jag skrattade samtidigt.. åh vad jag saknar Maria sa ja till C o plötsligt började jag gråta haha. Hormonerna e inte alltid på sin plats.

Men jag ringer henne om ALLT o ibland behöver jag bara prata av mig massor o allt o ingenting. Men nu e det inte så jävla enkelt. Skype fattarjag mig inte ens på.. Ibland kan man behöva råd o tjejsnack o det e vi bäst på, (att snacka). haha!!!

Ni som läser detta kasnke tycker jag verkar helt knäpp ang maria, o tänker men herregud det är en polare bara. Vi har kännt varann sen vi föddes o våra föräldrar har känt varan sen dom var små. Sen så har vi gått på samma dagis, samma klass 1-7, samma skola 7-9 o gymnasiet så vi e liksom lite tajta höhö.


Min soulmate sister ;)

Vill göra om

2010-12-09, 15:48:24 / Kategori: Allmänt
Emi!! Jag vill ha en ny framsida på min blogg haha! Vet inte hur man gör så snälla Emi har hjälpt mig o fixa den, men nnu vill jag få den omgjord. Jag e ju inte alls tekniskt lagd o vet inte alls hur man fixar sånt ;)


Det drar o spänner i min mage då o då.. Nere på vänstersidan bara. Ska det vara så?

Någon som läser denna blogg o har själv varit gravid?! Kan ju vara kul med lite kommentarer o så när jag ändå har ett par läsare varje dag, eller så vill ni bara snoka utan att lämna spår efter er ;)



http://www.youtube.com/watch?v=

Nu ska jag lyssna lite julsånger o njuta av kvällen o INTE gå ut mera. Har varit yte med hunden ett par ggr o vart o köpt pizza som jag lyxat till med i min ensamhet när <3 jobbar!!

redan torsdag!

2010-12-09, 12:54:18 / Kategori: Allmänt
Tack Hanna o Dennis för en jätte god o trevlig middag igår:)

Nu e jag hemma o gör praktiskt taget inte ett jota.. Funderar lite på boende o lägenhet. Vill ju flytta till en större men vi får se vart det blir. Det är ju ingen panik, men jag vill känna mig lugn o inte behöva ha det i huvudet nu. Man vill ju kunna fixa ordning o ha det mesta klart när lillen/lillan kommer ut. Men vi har ju ett tag på oss att hitta ngt. Blir nog en hyresrätt i daxläget så vi kan spara lite pengar o att C:s lägenhet kan stambytas o renoveras. Men när det projektet e klart vet vi ännu inte. Det där med stambyten har man ju hört kan ta sin tid..suck.

Usch jag e redan trött på vintern.. Vill inte gå ut, o hatar att frysa od et spelar ingen roll hur mycket kläder man tar på sig för jag fryser ändå massor. Älskar Sverige o alla våra årstider men vintern får GÄRNA kortas ner 3-4 månader o sommaren öka med ett par månader..

Bilen som vi var o tittade på igår e skit fin:) Han fick ta hem den o köra en dag o pröva lite o om det inte är några fel på den så blir det den. Riktig familjebil ;) Då blir det att sälja min. Och det ska bli sååå skönt att inte ha en "egen" bil. Trött på att betala när det pajjar.. Och jag verkar ju inte ha världens tur gällande bilar!


Nu blir det duschen för mig!!

Ha de bra

Börjar synas lite :))

2010-12-08, 12:55:57 / Kategori: Allmänt



Det blev en uppifrån bild jag bjuder på idag.. Uscha vad blek man e. Det blir en inkladdning av "brun utan sol" imorgon vill jag lova haha!! För solarium vill jag inte lägga mig i när jag e gravid.

Jaha då ska jag informera lite om min graviditet för er som är intresserade ;)

Jag är i 3:e kalendermånaden
4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Trimester 2
Beräknad förlossning 10 Juni
Jag har 184 dagar kvar till beräknad förlossning
Jag har varit gravid i 95 dagar


Nu ska jag kila ut på en promenix o möta mitt hjärta <3

Sov liite för länge

2010-12-08, 09:57:59 / Kategori: Allmänt
Ja i morse skulle jag haft tvättid kl 07.00 men jag kom inte upp.. Ögonen ville inte öppna sig! Kan vara för att jag har ngn förkylning i kroppen som jag känner mig extra trött. Så jag får gå ner o kolla om jag kan få en senare tid, för tvättas måste det!

Igår var jag hos polisen o fylldei papper för bilen. Efter det mötte jag Carro på Odenplan o så gick vi stan runt o kikade barnvagnar. Jag hittade en jag föll för, men den finns i nästan exakt samma utseende men för hälften av priset i en butik på fridhemsplan. Så jag ska åka o kika på den. Så ist för 11000 så kan jag få den för 6000:)
Det är ett bra köp tycker jag. När vi var trötta i ben o min rygg höll på att gå av då jag bar en kasse med presenter gick vi till Fältöversten o handlade in tacos:) Sen åkte vi hem till Carro o lagade tacos o åt mumsiga lussebullar med varm choklad. Våra män var på hockey så vi passade på att få egentid tillsammans;) Vi blivande mammor :) Carro ligger bara en vecka efter mig!!

Åkte hem vid 22 tiden, då männen kom hem. Trött gick jag o la mig rätt snabbt!!

Idag ska C kika på en bil, en audi :) Funderar på om jag ska me o kika, men tvätten måste göras. Ikväll har vi blivit bjudna på middag hos Hanna o Dennis :)) Ska bli super trevligt!!

Nu får ni ha en fin dag i solen alla bloggläsare ;)





Denna har blivit min ögonsten ;)





































































prosit..

2010-12-06, 10:09:00 / Kategori: Allmänt
Nää, jag vaknade för ca 1 timme sen o kände lite stick i halsen :( sen har jag nysit sisådär 10 ggr under morgonens gång! Jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Först så ska Helena firas på lördag o jag vill hålla mig frisk nu. Jag behöver gå till polisen idag o fixa med papper för bilen, o sen har jag ett läkarbesök. Skulle hinna me banken oxå men det tar jag imorrn.

Idag är det ingen sol ute, mne MASSOR av snö. Ser att det börjar bli varmare ute så hoppas nu att allt inte försvinner o blir slask.

Till frukost blev det årets första tomtegröt:) Med The. Jag har en julklapp kvar till min lilla kusin Maddie, men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på till henne. Hon är 5 år. Men jag ska nog hitta ngt ska ni se!!

Inuti mig växer det nu så att det knakar:) Det är nu o ca 6 veckor framåt som det kommer att växa som snabbast o det kommer hända massor med saker med den lille:))
Jag tycker att det är så spännande o jag o min älskling tittar på en film dom har på internet, där man ser hur den växer vecka för vecka inuti magen. Alla som gissat på ett kön har sagt en kille:) Inte en enda tror att vi ska få en tjej o även jag börjar tro det nu också!! Men vi får se vad det blir på första ultraljudet. Ja, vi ska ta reda på könet.

Nu ska jag fixa i ordning lite här tiull lite julmusik o sen ta mig en promenad till snuten..


Tjingeling




denna vill jag ha ;)

2010-12-05, 17:16:55 / Kategori: Allmänt




FAST SVART!!!





Min helg har varit så bra så

2010-12-05, 16:56:14 / Kategori: Allmänt
Nu är vi väl hemma igen från öret o svärmor!!

Vi fick en jätte fin julklapp av henne. Det är som en liten brasa kan man säga som man kan ha på bordet eller vart man vill ha den:) Ska fota den ikväll när C kommer då vi ska testa den så får ni se. Han är nu på styrelsemöte o jag vågar inte testa att tända på den första ggn själv hehe. Vi fick även en del av barnvagnen betald:) Tack!

Det har varit jätte mysigt som alltid att vara där. Snön har fallit o det har varit precis lagom kallt. Vi har varit ute o gått o C åkte som tidigare sagt skidor, men kom tillbaka rätt snabbt så pjäxorna var för små tyvärr.

Min kära lilla pappa blir 51 år idag GRATTIS:) Jag får ta mig en sväng i veckan om jag kan o fira honom för idag hade vi rätt bråttom hem. Min jäkla bil vägrade ju att starta, o jag blir TOKIG! Varför har jag sån jädra otur med bilarna mina??!! Nu har den blivit påkörd av en plogbil så hela backspegeln rök o på sidan är det repor. Och jag HOPPAS försäkringen täcker det när det är en plogbil. Hoppas det är det bara! Sen säljer jag skiten o C ska köpa en audi ist. Då slipper jag bry mig om bilhelvetet.. Ja jag blir galen!!

Ja ni nu är det inte långt kvar tills Thailand blir av! Men detta blir året utan mina föräldrar på julen, nästa år ska det asen firas jul ihop. Vi får slå ihop hela tjocka släkten helt enkelt, för alla vill väl fira med barn o barnbarn:)


Sitter o kollar på så mycket bättre:) Fan jag grinar alltid till det. Nu pratar dom om hans mamma som dött..

Usch det fick mig att tänka på om min mamma eller pappa skulle försvinna nu. Mina stolpar i livet som jag alltid kunnat komma till oavsett vad. Och dom har ALLTID ställt upp för mig i vått o torrt. För många är dte en självklarthet att en mamma o pappa ska finnas vid ens sida alltid, men det är inte alla som har det. Jag kommer att ge mina barn allt som jag har fått av mina föräldrar. Och jag kommer alltid att vara rättvis
mina barn emellan. Jag kommer att göra det bästa jag kan, men jag kan tro att det inte alltid är så lätt. Men gör man sitt bästa så har man ju gjort så gott man kan iaf!

Love you Mamma o pappa :)

Nu ska jag titta vidare här:)

ha det bra





soliga vinterland

2010-12-04, 11:06:08 / Kategori: Allmänt
Nu e vi hemma hos svärmor!! Och ska snart gå ut i det soliga fina vädret. Vi har precis ätit frukost o sitter nu framför tv o stirrar haha!

Igår åt vi god mat o godis o kollade på film, men jag somnade såklart efter 5 min :) men jag kan inte börja kolla på en film kl 23.30 för då somnar jag garanterat!

Nu får vi se vart dagen leder vidare!'

Ha en fin dag på er

Fredag!

2010-12-03, 14:23:56 / Kategori: Allmänt
Väl ehmma igen o gus vilket vinterland vi har utanför:) Riktig vinter o hoppas bara att det håller fram till jul för er som inte ska till varmare bräddgrader som moi ;=).

Jag har varit hemma hos mamma o pappa onsd - torsd o hälsat på o sov över där. Och hämtade Linn från skolan igår. Hon var så stolt att sin moster skulle komma o jag var väl efterlängtad berättade lärarna :) Gullfian! Efter att jag hämtat henne åkte vi o handlade hem lite mat som jag sen lagade till henne o syster innan Linns simskoleavslutning. Dom badade i sina pyjamasar alla små ungarna :). Hem till dom igen så drog Christine o jag stannade hemma själv med Limbo o sov över. Jag somnade kl 20.00 tillsammans med henne, HELT SLUT!
Trodde trött stadiet skulle vara över men ibland kommer det som en smäll i pannan.

I morse mös jag o Limbo o vi tittade på advemtskalendern o åt frukost ihop innan jag körde henne till skolan. Jag måste erkänna att när jag stannade o tittade en stund på henne när hon gick där i snön med sin skolväska, blev jag lite rörd.. Hon har ju blivit så stor lilltjejen o går redan i 1:an.

Sen var meningen att jag skulle stanna där tills senare för vi ska till Örebro ikväll efter C slutat jobba, men han har ju ingen bil eftersom jag hade den så då vart det strul med hunden så jag ålkte hem i morse. Har kört honom till jobbet o älskling har bjudit mig på lunch :)


Så nu e jag mätt i magen o ska packa ner lite varmare käder till helgen!

Pappa fyller år på söndag men jag får se om vi kan svänga förbi där på söndag eller hur bråttom vi har hem..


Så då¨får jag önska er alla en god helg o en god 2:a advent på söndag. Ska nog till kyrkan då:)

Ciao




bilder från vecka!!

2010-12-03, 10:17:30 / Kategori: Allmänt













December månad välkommen

2010-12-01, 17:45:50 / Kategori: Allmänt
Ja då var det första december redan o vintern har verkligen tagit fart. Med hela 20 minus grader ute så är det inte mycket mer man kan säga än att denna vinter KOMMER bli lååång om den fortsätter så här.

Idag när jag vaknade hade mitt simkort avaktiverats så jag rusade mig till The phonehouse o frågade vad felet var. På ngt skumt sett har jag avaktiverat/stängt av abonnmanget i aug, så det hade liksom utgått igår.
Hmm men då var det ett bra tillfället att ta tillfället i akt att både skaffa nytt abonnemang o telefon:)
Så nu har jag osså en fin telefon ;)
Ha, inte för att jag bryr mig så mycket om telefoner över lag men lite kul var det iaf att unna sig den.

Nu har jag jätte ont i huvudet.. Värket från nacken o det är spänningshuvudvärk :(

Aj aj..
men inte tänker jag klaga för det.. Nej jag har viktigare saker att tänka på.. MIG SJÄLV O LILLEN I MAGEN :)


C jobbar nu stackarn..känns som det är mitt i natten så fort det blir mörkt!


Tjingeling