Onsdag kväll

2010-03-31, 20:54:52 / Kategori: Allmänt
Hej!!
hopp då sitter man här med ny färgat hår.. haha måste säga att ibland e jag bra knäpp. Först säger jag att jag ska göra en avfärgning i håret för att jag vill ha det lite ljusbrunt. Så går jag o köper en mörk röd färg. Ja ibland blir det inte alltid som man tänkt sig!
Gick idag för första ggn på ÅR uppe vid T-Centralens tunnelbana(plattan) Å FYYY säger jag bara... Var inget annat än rädd när jag gick där. Alla skumma o konstiga människor. Nä fy nu kommer det dröja länge innan jag går där igen!
Dagen på jobbet har varit bra! Mycket sjuka barn så vi hade inte full styrka idag. Men det kan vara lite skönt det me.
Jag älskar verkligen mitt jobb:) Dt finns inget bättre än att mötas av ett glatt litet gulligt barn ansikte på morgonen när man e trött. Eller deras underbart kärleksfulla kramar o uppskattning man får dagar som kanske inte alltid är på topp!! Och INGEN dag är sig lik. Nej säga vad man vill om snoriga näsor, men underbara arbetskollegor e dom iaf ;)
Nu blir det soffan för mig o titta tv innan min älskling kommer hem. Han är på fotbolls matchen på stadion!
Man kan höra dom ända hit ;)
Puss o kramsi

GODMORGON!

2010-03-31, 07:05:00 / Kategori: Allmänt
Ja då var det bara en arbetsdag kvar sen tar man helg! Sitter och dricker morgon kaffet i stress som vanligt. Måste snart springa ut med hunden o sen rakt ner i tunnelbanan. Har ju blivit en pendlare nu:) Försöker vara lite ekonomisk o dra in på alla soppa pengar jag spenderar med bil.. Men hmm.. jag vet inte om jag känner mig speciellt rikare ändå ;)
Nu blir det bråttom bfåttom..
Tjingeling

Vår!!

2010-03-30, 19:22:30 / Kategori: Allmänt
Har sprungit lite på stan idag, o gud vad man ser att alla människor är lyckligare. Vinter jackorna är borta och solbrillorna fram! Har hittat en liten påskpresent till älskling hihi!! Var förbi Maria på hennes fik också o satt vid datan och fick en super god egen gjort sallad. Tack snälla du:)
Nu är det bara 2 arbetsdagar till sen är det lång helg, underbart! Åker upp till Örebro med Christofer och firar hans födelsedag o lite sånt. Ska bli så skönt med lite ledigt. Hoppas bara att solen kan visa sig också!
Dt var första lilla inlägget då:)
Puss o kram

Välkommen till min nya blogg!

2010-03-09, 22:08:15 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag pröva på det här med bloggande;) Inget som lockat mig tidigare men en man kan alltid ändra sig :))

 

Här kan ni se o läsa vad som händer i mitt vardagliga liv