Tisdag!

2011-03-22, 17:10:42 / Kategori: Allmänt

Halli hallå!

Vaknade halv tio o mådde lite illa o satte mig upp i sängen. Då kändes det som att någon slog till mig i huvudet för hjälp vad det snurrade till i skallen på mig. Fick lägga mig en stund till o hålla för ögonen tills det slutat. Tills slut slutade det o jag kunde kliva upp. Vi åt en god frukost o mitt hjärta drog iväg kl 11 för han skulle träffa en kille som ska sätta i köket på gärdet.
Jag hade egentligen tvättstugan idag, men vi behöver gardiner till vardagsrummet så jag satte mig på bussen o åkte till fältan. Det har varit världens vår väder idag med 13 plusgrader :) Varmaste dagen hittills.
Jag hittade gardiner o en gardinstång på åhlens vart det.

När jags kulle åka hem så satte jag mig på fel buss så de vart en extra promenad hem. Mend et var bara skönt. Farmor ringde när ja satt på bussen o sa att hon o farfar var i stan o tänkte komma över på en fika. Så dom har varit här o bjöd på winerbröd:)

Nu börjar det göra ont nertill när jag går. Jag vet inte om det kan vara en början till foglossning el om det är normalt att ha så. Det är en slags tryckande känsla. När jag sitter o kör bil tex så gör det skit ont bak i revbenen mot ryggen efter ett tag, oäven om jag sitter längre på en stol. Så nu kommer krämporna haha!!

Har precis suttit och tittat på en unge i minuten på tv4 play, och där var det ett par som födde sin lilla kille i vecka 27 som jag är i nu och tårarna bara sprutade på mig. Så liten men ändå en människa. Känns så fantastiskt att se en så liten levande bebis ute, för det är en sån liten plutt jag har i magen nu! Obeskrivligt!

Nu tänkte jag lägga mig i soffan o vila mig en stund. Trött!!


Puss o hej




KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?