det sägs...

2010-07-31, 21:51:03 / Kategori: Allmänt
Det sägs att borta e bra men hemma bäst.. Visst, memn jag vill o längtade INTE hem kan jag lova er! Det här har varit den bästa sommaren på länge. Jag har fått kontakt med vänner jags saknat. Har haft sol varje dag, o haft en skit bra resa med mitt älskling, hjärtat i mitt liv.

Nu e jag hemma o tar mig ett glas rose.. Var hos Maria nyss, men höll på att somna så jag drog hem igen. Syns att sista "fest" daegen ska vara så seg men e man trött så e man. En del av att bli vuxen så o gå hem ;)

Nu e jag blond igen som ni sett.. vad tycks? Kul att ni lägger tid på att gå in på min blogg o faktiskt läseer av vad jag gör..haha!!

Ciao allihopa

blond igen!!

2010-07-31, 17:00:43 / Kategori: Allmänt
jaha då vart man ljus igen da!!!! Har tänkt på det ett tag o nu slog jag till!!







Tack min kärlek!!

2010-07-30, 16:33:02 / Kategori: Allmänt
Igår fick jag en supr fin present av mitt hjärta! Detta halsband o underkläder<3<3<3

Älskar dig mest av allt och tack för den bästa sommaren ever!!!!!



Lite bilder

2010-07-30, 16:29:55 / Kategori: Allmänt
Här kommer lite bilder från semester dagarna! Batterierna till Kameran tog slut tidigt o jag hade igen laddare tillgänglig tyvärr. Men detta e vad ja bjuder på!!>!!























Ja det var definitivt inte alla kort, men en liten del iaf!!

!!

2010-07-29, 12:08:36 / Kategori: Allmänt
BILDER KOMMER NÄR JAG E HEMMA IGEN!



HALUUUUU!!!! :)))

2010-07-29, 12:05:23 / Kategori: Allmänt
Har haft en grym sommar o nyss en semester med min älskade. Vi startade i Örebro hos C:s mamma o lämnade hunden. Sen åkte vi till Göteborg o checkade in på hotell Gothia o mötte upp Jimmy o Carro. Sen gick vi o åt nere på utesrveringen på hotellet. Sen tog vi en tripp inne på Lisseberg. Jag åkte dock ingenting, men dom andra gjorde det. men herregud säger jag bara.. Väntta i kön i 40 min för 2 minuters åk. Nej, nu fattar jag varför man inte orkar gå på Grönan o sånt längre! Dom åkte två saker sen tröttnade vi alla. Vi gick o tog oss ett glas! MYCKET bättre haha!!

Sen på kvällen gick vi ut o åt på en mysig restaurang o gick sen till Magnus o magnus, en skön o bra bar!

Dagen efter fortsatte vi vidare mot Ängelholm. Vi hade bokat rum på Klitterhus. Ett jätte fint hus som hade 14 rum o som låg vid stranden. Jag visste inte att Sverige hade sånna stränder med tunn tunn sand. Det är inte mycket jag visste om detta land ;). Första dagen var det kuling o vi höll på att blåsa bort på kvällen. Men det störde inte oss, vi satte fart på festandet iaf :) Dagen efter var det sol så vi låg på stranden hela fagen o solade. På kvällen var vi sega så dett vart en tidig kväll i säng med lite film på rummet.

Sen fortsatte vi våran resa o åkte till fina Båsta. Tennisveckan hade precis slutat så det var inte hetsigt med folk, utan precis lagom. Även där hade vi kanon väder! Vi bodde på ett bed and breakfast 200 m från stranden. Vi knatade runt lite o kollade in stan sen gick vi o la oss även på denna fina sandstrand. På kvällen blev vi inbjudna på champang hos Carros pappa, som också var i Båsta. Sen gick vi ut o åt o drack o avslutade kvällen tillsammans under ett träd på gräsmattan bakom huset vi bodde i:) Även denna dag var lyckad!!

Dagen efter packad vi våra saker o begav oss mot Örebro igen där jag nu sittter o bloggar. På vägen stannade vi i gränna o min älskling köpte polkagrisar o ett hjärta till mig!! Och så stannade vi vid en camping längs vättern som hette Varamobadet. Jág har nämnt  nämner igen att den här sommaren har varit den bästa på läänge!! Vädret har varit helt fantastisk, umgåtts mycket med mina vänner o min älskling!!

Jag börjar jobba på måndag o längtar INTE HEM ETT DUGG.... Jag vill verkligen inte hem, o vi ska nog sova här en natt till. På lör är det bög paraden som jag o några kompisar ska se. Nu ska jag kasta mig över min snygging :)) Och ge han massa KÄRKEK <3<3<3

Nu drar vi!!

2010-07-23, 21:26:37 / Kategori: Allmänt
Hallio  hallåååå!!!!

Mamma o pappa kom idag o bjöd på lunch på strandbryggan!! Dom ska bo i lägenheten i helgen. Nu har jag o C börjat våran semester! Vi hr mellan landat i Örebro hos svärmor o ska sova här inatt. Sen åker vi imorgon bitti till Göteborg o ska på Lisseberg med två till som kommer diit oxå. Christofers kompis med tjej. Vi ska på bo Gothiahotellet:)) Grymt grymt säger jag bara haha!!!

Nu ska vi titta skräckis :))

Ta det lugnt alla så akriver jag mera en annan dag!!


<3<3<3 MYCKET KÄR O GLAD E JAG!!

Tvätt, packning

2010-07-22, 21:54:44 / Kategori: Allmänt

Nu har jag vaknat till liv!!! Kastat tvätt i maskinen, så vi har rena kläder tills vi ska packa allt vi ska ha med oss på semestern. Vi hade teamwork i köket idag pga hans brutna hand o min kunskap i köket är INTE den bästa. Så vi var varandras hjälpande hand kan man säga:) Jag måste upp tidigt i morgon o städa bilen som ska lämnas tillbaka i morrn.

Nu ska jag googla lite på olika hotell vi kanske ska natta över på semestern!!!


Ciao bella


Buuurrrr..

2010-07-22, 14:00:44 / Kategori: Allmänt






Bakis bakis..värsta känslan. Var hemma hos Elina o det vart kanske ett glas för mycket minst..hehe!! Kom hem kl 5 till en prins som inte vart såå glad på mig :/. Störande o jobbig kan jag nog varit.. :P!! Nu sover mitt hjärta o jag sitter här o e trött. Blir lugnt idag. Imorgon börjar min semester med älskling. Västkusten/Gotlan/Skåne??? Ja ngt blir det, o allt blir bra bara vi e tillsammans :) Klychigt but true:)) Dricker lite kaffe, men så gott var det inte nu.



tjingeling på en stund

2010-07-21, 13:00:53 / Kategori: Allmänt

Nu drar jag till stan o sen in mot Grönan. Ska möta Emilia där, men dt blir inge åka av för min del.. Ska se om jag o Älskling kanske åker till Lisseberg på måndag DÅ kanske jag akn åka lite iaf. Inga snabba, ryckiga tyvärr. Sånt som jag annars ÄLSKAR. Men efter operationen måste man ta det lite luugnans!!!


Onsdag!

2010-07-21, 09:19:23 / Kategori: Allmänt
11 Dagar kvar tills arbetet kör igång igen..burrrr ÅNGEST!! Känner inte alls någe vidare lust med det. Nu har jag precis kört C till jobbet. Han ska ha afterwork med jobbet sen och då behövde bilen hem. Så då e man ju världens bästa flickvän o går upp kl 7 för sitt hjärta ;). Nu sitter jag o äter macka o dricker kaffe o kollar på sommar Pärlan. Dom är i Sandhamn, och där har jag faktiskt aldrig varit. Stockholms skärgård består av mer än 30 000 kobbar o öar. Rätt fantastiskt faktiskt!

På fredag kommer mamma o pappa hit o ska bjuda på sen lunch innan vi åker mot västkusten, där det ska regna tyvärr :(
Sen ska dom sova här för dom ska göra Sthlm osäger ;))

Det här är helt klart bästa sommaren ever!! Vädret, Min första sommar med världens bästa, mina undebara vänner! Kan INTE klaga alls!!!!!!!!!!!!


                        Dagens outfit då ;) Tänk inte på dammsugaren tack hahaha!!








Godis o glass o film dax

2010-07-20, 20:39:36 / Kategori: Allmänt
Nu äts det glass o godis för fulla muggar i en etta på Gärdet:) Japp det är hemma hos paret Dickens/Jansson. Det här är inte alls bra för figuren o jag som ändå känner att jeansen sitter tajtare än vanligt... Not good! Men vad fan jag har som sagt semester. Och det har varit lugnt med alkohol den här semestern jämfört med vad det brukar vara på sommaren, så jag kan unna mig lite haha!!





kjhdfvhlabwa

2010-07-20, 13:28:53 / Kategori: Allmänt
BLÄÄÄ BLÄÄ NU HAR JAG TRÅKIGT...


Inget att göra, pengarna e slut.. Längtar tills fredag då det säger CATCHIING på kontot igen:) Nu antar jag att man ska få semesterersättning denna månad oxå så någon tusenlapp extra borde det komma in. Usch nu har jag suttit hemma hela dagen o inte gjort mycket. Testat lite kläder jag har o rensat lite. Sen har jag iofs dammsugit, torkat golvet o städat toaletten. Men det är ju inge kul direkt. Saker som bara måste göras ibland. Hade jag bara haft bilen hade jag kunnat åka o hälsa på min lilla moster eller så. Ska nog skjutsa min handikappade kille i morgon så jag kan ta brum:)

Nää inte ens musik orkar jag lyssna på längre. Ska göra mig lite lunch!!!







GOOODMOOORGOOON!!!

2010-07-20, 09:03:38 / Kategori: Allmänt
Trött!!! Jag förstår inte.. jag går inte o lägger mig speciellt sent, men e så jädra trött när jag vaknar. Har faktiskt inte sovit bor en dag på hela semestern, för det är ngt av det värsta jag vet. Upp o hoppa inte sova bort dagarna:)

Nu ser det ut som att den extrema tropiska värmen farit föri oss. Igår sa jag till Madde,, - FAN DET KÄNNS LITE KALLT, SVALT I LUFTEN. Då kollade hon på termometer o sa, - JA, BARA 26 GRADER hahaha!! Man har blivit lite bortskämd nu när det varit så underbara dagar. Men helt ärligt så är det rätt skönt o behagligt när man kan visstas ute åtminstone, utan att smälta bort. Det känns som att dt var något viktigt jag skulle göra idag men jag kan inte komma på vad det var. Hjärtat har åkt o jobbat o vi får väl se hur länge han klara att jobba med gipsad hand. Stackarn!

Nu blir det kaffe för hela slanten o lite nyheter:)




efter många år:)

2010-07-20, 00:16:33 / Kategori: Allmänt
Har varit hemma hos Madde på middag:) Hon bjöd på tacos!! Aki o cicci med sin ebbis var också där o det var kul att se ciccis lilla knodd för första ggn. Söt!! Vi satt o snackade massa gamla minnen o skrattade en del åt tokigheter vi gjort. Det är så underbart med den vänskapen vi faktiskt har o det är inte många som får uppleva den. Men för flera år sen umgicks vi JÄMT. Sen hamnade vi i en period då många gled ifrån varandra o så. Men nu har vi försökt få upp kontakten igen o det är så kul! Man har fått känna efter vilka man faktiskt sakna i ens liv o vilka vänner som faktiskt alltid betytt något:)

Vi pratade mycket om våran vän Nanna som gick bort alldeles för tidigt, o pratade mycket om tiden vi hade tillsammans :((

Sen kom Christofer o hämtade mig o nu e jag trööööött. Har suttit o kollt på Van veeteren o ska nu efter detta slagga!!!










Natti natti!!!

Måndag

2010-07-19, 10:22:19 / Kategori: Allmänt
Ja då var man inne på sin näst sista semester veckan.. Usch vad tiden går fort när man har roligt. Idag har gulliga Madde bjudit mig på middag o titta på hennes lägenhet:) Ska bli kul för det är inte varje dag man träffar henne längre. I dag var jag väldigt rött när jag vaknade nyss. Hämtade Christofer på thaiboat i sjöstaden runt halv ett i natt o konstigt nog var jag heeelt död kl 09.00 fast det inte vart speciellt sent. Åh jag skulle alltid vilja vara ledig, eller i varje fall bara jobba från ca 9-13 varje dag. Det vore drömmen:) Hemmafru är ngt jag verkligen skulle vilja bli. Tror jag ska ta mig ett snack med mannen i huset o våra olika uppgifter i relationen;) hahaha nää skoja bara!!

Få se vad det blir för värme idag då!! varmt i hope!

Här bjuder jag på en morgon bild :) jaja här e vi inte så noga med att ALLA bilderna ska vara så värst bra :P







Ha en fantastisk måndag mina kära

söndags mys o fix

2010-07-18, 20:10:23 / Kategori: Allmänt
Idag vaknade jag o mitt hjärta runt 10 tiden.. Låg i sängen o mös en stund!! Vi känner oss som handikappade då jag har ont på morgonen efter operationen o han kan knappt ligga nära mig, och min lilla skrutt har skadat handen o är troligtvis bruten.. Så det är mycket -aj aj , akta, oj oj haha!!! Vi gick en promenad med Chifen sen åt vi frukost. Jag har städat undan myckt skit idag. Kan få PANIK när saker o ting bara ligger o stökar. Till lunch gjorde vi en hemmagjord pizza med salami på:) Den blev god faktiskt!

Senare drog C på DIF match.. Nu börjar fotbollen igen.. Ja vad ska man säga, man har ju konverterat till Djurgårdare så jag får väl boka biljett till nästa match ;)

Jag åkte o hjälpte Emilia med flytt från sin lägenhet med kläder osv!! Sen bjöd hon på mat. Grekiskt bidde det, yammi!! Det var länge sen jag åt grekiskt, det är gott. Nu är jag väl hemma igen o vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Känns lite dött nu på "hitta på saker" fronten. Jag har ju semester 2 veckor till och på fredag-onsdag åker jag o min kära till västkusten o semestrar:) Ska på Lisseberg I think! Sen ska vi få bo hos hans pappas tjej hus vid vattnet. Där vi firade midsommar, super fint. Men vi ta nog i på hotell eller något nån dag. We will see!!


Man hör matchen utanför på balkongen:) Hur dom skriker..galningar ;) Ha det bra.. ciaobella





:///

2010-07-17, 13:31:15 / Kategori: Allmänt

HAHAHAHAH JAG E BARA FÖÖÖÖR MYCKET!! TUSEN STAVFEL O MISSADE BOKSTÄVER I NÄSTA INLÄGG.. JAJA SÅ KAN DET GÅ, NÄR INTE....


bakis,trött,blääää..men vad händer nu?:))

2010-07-17, 13:28:54 / Kategori: Allmänt
Igår var första dagen på HELA min semester som jag var hemma på dagen. Kände att jag var trött på värmen, men mn höll ju på att smälla av här hemma. 40 grade på balkongen och runt 30 inne..hua!!

På kvällen när Christofer kom hem gick vi till Strandbryggan öl o vin. Härligt med folk, sol,vatten. Stockholm är bra vackert när det är som det är nu!! Ett par som Christofer känner kom dit o sällskapade oss. Då satt vi o bokade in en båthelg och en kräftskive helg tillsammans med dom i aug. Fredrik o Sanna heter dom, och det är dom vi ska fira jul tillsammans med i Thailand i dec :) Nu kan man nästan längta till vintern när man har en resa bokad o klar dec! HÄRLIGT!!


Nu ska jag bila en stund, o sen bär det iväg ut!!!










MIN ÄLSKADE UNDERBARA

2010-07-16, 15:14:44 / Kategori: Allmänt
jag kan inte med ord beskriva min kärlek till denna man!! Jag älskar honom med hela mitt hjärta<3

Imorse när han gick upp gick han ut med hunden, och väcks av att han lägger en rosa nyplockad ros på mitt bröst:) Jag blir fulld av mera kärlek än vad jag redan har och verkligen ÄLSKAR när han överaskar mig på ett sätt som bara han kan:=)






Vill inte börja jobba igen...

2010-07-16, 14:56:32 / Kategori: Allmänt

Halli hallå!!! Semestern är såå bra o skön vill inte börja jobba igen

Igår var vi nere i tatueringsstudion där Sofia jobbar. Då gjorde Maya en tjej som också jobbar där, som diamanter inuti kroppen. Det är sm en piercing o det hade hon i mitten av sina tre tatuerade stjärnor. Grymt snyggt såg det ut, en vilket smärta.. Nej jag gillar inte smärta. Söv mig bara så e det lugnt haha!! Sen gick vi o tog en öl. Efter det ringer min Favorit kille, min älskade och vill bjuda mig på restaurang:) Så vi vr på Texas Longhorn och smaskade i oss massa mumsigt!!

Idag när han kommer hem så ska vi till Waxholm, till hans kompis med tjej som är ute på landstöllet där. Vi vet bara inte om vi ska ta båten eller bilen med tanke på båtparkeringspriset o hunden.. Vi får se vi får se.






Onsdag!!

2010-07-14, 21:49:47 / Kategori: Allmänt
Idag tog jag Maria, Ebba och Sofia en promenad till Gamla stan då Maria skulle tatuera sig för första ggn på Sofias jobb.. Jag var typ mer nervös än henne haha! Gillar inte nålar o äckligheter. Efter det skulle dom öla, men jag åkte hem o mötte min älskade o köpte pizza o satte oss vid Gärdet o picknickade på pizzan o hade mysigt!


Tog dessvärre inga bilder från våran picknick :( Glömde det... synd!!















ursäkta..;)

2010-07-14, 10:09:50 / Kategori: Allmänt
Ni får fortfarande ursäkta mina otroliga mongo stavfel haha.. men ibland så skriver jag för fort o kollar aldrig innan jag sparar det, så då blir det fel ibland när fingrarna e för snabba o snubbliga :))



Dagarna springer iväg..

2010-07-14, 10:07:51 / Kategori: Allmänt
Nu är det mitten på veckan och jag känner att tiden går lite för snabbt på smestern. Jag har inte sovit bort en dagg eller legat hemma o slappat så det är ju tur. Jag är visseligen inte en person som är uppe till 4 på morgonen o som inte vaknar förrens 3 på daarna.. Nää sånt går bort hos mig. Man kan inte slösa dom få timmarna man har på dgarna:)

I dag var jag uppe kl 07.00 o kastade in tvätten. Sen tog jag Volvon som C har lånat o lämnade in den, för att sen hämta ut Bubblan som nu fått nya bultar. Jag fullkommligt ÄLSKAR  Volvo bilar, och skulle väldigt gärna vilja ha en själv. Spec en combi;) Riktig familje bil!!! Och det är ju TYPISKT mig haha!! När jag kom hem åt jag o mitt hjärta frukost på ballkongen. Nu har han åkt till jobbet o jag får se vart denna dg bär.


Nu blir det krångligt att skriva för jag var med båda Mariorna igår:)) Rotebro Maria, även kallad av mig "tutt Maria" haha kom till Maria från söder:)) Sen gick vi o satte oss i Humlegården o picknickade lite med Chips, mackor o lite vin. Det var tom blött på hela filten när vi suttit ett tag pga av den fukt vi har ute nu.. Galet, men härligt!! Fast idag måste jag säga att det är skönt med liite svalare värme. Endast 27;)



















Nu ska jag fortsätta leta efter semester boende till mig o min snygga man:)

Sola!

2010-07-13, 11:32:03 / Kategori: Allmänt
Nu messa Melissa om att ses o sola:)) Okej, ännu en dag o steka haha!!! Alltid trevligt!! Blir nog på en klippa på Lidingö.

Tjingeling!

Ännu en dag av hetta.. HÄRLIGT"!!

2010-07-13, 11:20:28 / Kategori: Allmänt
Vi har väl sovit lite si så där i natt. Jag tror inte att det är något hushåll som har det speciellt svalt just nu ;) Ju mer man har balkongen öppen, dessto varmare blir det. Men på nätter na kan man ha den öppen if. Vi åt frukost tillsammans o var ute me Chifen en sväng innan¨min snygging åkte till jobbet. Igår när han kom hem tog vi en lång promenad runt Gärdet o Karlaplan o sen förbi Ica o handlade middag o frukost. Men stackars lilla Chifen tyckte nog att det var varmt.

Nu sitter jag o kollar upp stugor på Gotland v 30 eller weekwnd resor ca 4 dagar. Rätt billigt att resa iväg nu faktiskt. Ca 3500 för 2 pers med hotell till ex Prag. Helt ok pris tycker jag. Sen vet jag ju inte hur dyrt det är med mat o så där visseligen.  

Har tagit mig en kalldusch o den var SKÖÖÖÖN!! Gud så varmt det är, men man ska inte klaga. För OM det väl kommer in regn i detta land, då slutar det aldrig regna. Då kan det regna 2 veckor i streck eller så. Så det gäller att passa på att njuta!!!


Ha en varm o skön dag!!! <3<3<3

svettigt svettigt, men gud så underbart

2010-07-12, 19:08:51 / Kategori: Allmänt
Jag måste säga att GUD så onödingt att folk bokar resor o drar utomland nu i denna underbara Sverige hetta vi har nu! Hoppar ut ur duschen o man käner sig kladdig så fort man börjar klä sig igen..

Idag vaknade jag när hjärtat åkte o drog o käkade brunch med Maria. Eller snarare frukost o 15 in lunch haha. Åt en sallad till lunch. Sen var jag tvungen att åka till Lidingö po lämna in bilen för bultbyte. Uscha och behöva sätta sig på en bastuvarmt Lidingötåg, o trängas bland andra svettiga passagerare..blää. Nä, jag gillar IKKE att åka kommunalt.

När jag klev v tåget o traskat en bit såg jag Maritza o Frida, så vi följdes upp o fikade hos Maria, o snackade lite skit. Jag var kvar tills hon stängde. Är liite trött på att sola känner jag nu faktiskt. Så ett solbreak e behövligt.

När jag skulle hem tog jag mig en promenad.. Men det gick i lugn takt då jag har ont, fötterna svulllna, o man rinner svett. Så ansträngning  står inte på första listan hehe..

Nu ska jag ner o sno någons tvättid hehe, nej men kolla om det finns ledigt. Och sen hoppas jag på att C vill ta sig ett dopp när han kommer hem. Vill till vattnet med honom :)








Godmorgon mina vänner!

2010-07-12, 10:13:11 / Kategori: Allmänt
26 grader o jag håller på att smälla av av värmen inomhus. stackars Chifen ligger o flåsar. Nu blir det att dra o käka frukost. Min stackars älskling har åkt till jobbet. Nu var hans semester över. Eller han jobbar en vecka nu o sen har i en vecka till tillsammans. Får se vart det bär av då o vad vi hitt på:)


Nu ska jag fram med plattången o sen drara jag :)


Ciao

Mina ögon går i kors..

2010-07-11, 23:48:06 / Kategori: Allmänt
Jaha då var Spanien VM vinnare då! Grattis :)

Nu ska jag kasta mig i säng.. är sjukt trött. Så nu säger jag natti natt o sovgott för det tänker iaf jag göra:)




Övernattning på sjön!

2010-07-11, 21:16:57 / Kategori: Allmänt
Suck.. hade skrivit ett jätte långt inlägg nyss, så tog data jäveln bort det GRRRRRRRRRRRR.... Börja om på nytt då...



Nu är mitt hjärta hemma! Han kom hem 07.00 på morgonen så vid ca 9 tiden gick vi till Fältan o åt frukost. Sen bestämde vi oss för att åka ut med båten o sova i den så då handlade vi med oss lite gott att äta o dricka. Packade väskan med sovtäcke mm o så begav vi oss ut!

Vi åkte runt i närheten bara o stanna till då o då, då C skulle bada:) Chifen var med o han fick också bada:) Snacka om att han gillar att bada, han fullkommligt dyker ner i vattnet haha! Senare tog vi o åkte till Kyrkviken o la till i vattnet. Min sjöpirat till man kastade ankare o så stod vi så fint hihi!!!! Vattnet var helt spegelblankt o det var så fint!

I morse vr vi lite sega så vi åkte till macken, tankade båten o köpte frukost. Sen köpte vi med oss lite godis o guppade vidare. Vi stannade till vid ett ställe där det blåste lite mera. Jag kände mig helt grillad så jag klarade INTE av vindstilla idag hehe. Vi slumrade till en stund. Sen tog C sig ännu ett dopp o så bestämde vi oss för att åka hem. När vi kom hem var vi skit sega o jag somnde en stund..

Nu är jag proppmätt då min älskling bjöd på Thaimat:) Sen promenerade vi till Karlaplan o åt glass:))


Nu är det VM finalen. Håller inte på något av dom faktiskt..

HAHAHAHAHA tittar på i en annan el av köping, då Toppe äter sockervadd för första ggn hahahaha.. Dom är för söta!!

Här kommer lite bilder från våran boattrip:)


































Ja det var lite av alla alla tusen kort jag tog haha!!

Ha en trevlig kväll, i morgon är det bara tre veckor kvar av semestern ;) njuuuuuuuuuuuuuuuut

Vilka dagar!!

2010-07-09, 14:45:55 / Kategori: Allmänt
Solen fortsätter att skina över oss o jag har semester o njuter utav bara 17.  Ringde en kompis på Lidingö så vi möttes upp på en klippa i Kappsta o solade o hade kul. Mycket roliga samtalsämnen att garva åt hahaha! Senare på kvällen åkte jag hem o bytte om då vi skulle till grönan o se Damian Marley o Nas. Jag åkte o mötte upp Maria o vi gick till grönan. Jag hade tidigare på dagen köpt mig ett par converse skor o ju längre jag gick dessto mera skavsår fick jag. AJ AJ INTE SKÖNT!! ´Kön var lång, men det gick fort att komma in. När vi väl kom in mötte vi upp "andra" Maria o hennes pojkvän. Vi bestämde oss för att ta någon öl på restaurangen där:) Satt o snacka o skratta o trängdes bland allt annat folk. Konserten var grym o på lilla gröna lund trängdes 21296 pers!! Så tro mig, det var ös! När allt var slut runt 00 tiden, tog vi båten till Slussen. Och vi var alla så trötta så vi drog hem.

i torsdags åkte jag o mötte Maritza I Hägerstens hamnen. Vi låg väl där ca en timme för sen behövde jag gå för jag skulle möta upp svärfar med tjej o mamma. När jag kommer till bilen håller jag på att dö..NEJ INTE ÄNNU EN PARKERINGSBÖTER tänkte jag då jag såg lappen från långt håll. Men ikke då, det var VÄRRE än så.. Det stod en lapp så fint att jag hade glömt dra åt handbromsen, så min bil (som jag lånar) har så fint rullat in i bilen framför o gett hennes bil märken. Inga som tur e på min svärmors bil, då det är reg skylten som tydligen gått emot hennes bil. SUCK tänkte jag.. hopp då var det bara att ringa ett samtal till bilens ägare som är svärmor som är i Spanien för tillfället, o tala om att jag varit en klant o glömt dra åt handbromsen osv. Inga märken på hennes bil men osv osv.... Får betala en självrisk. Det är bara att betala o se glad ut :)

Sen åkte jag hem o mötte Christofers pappa o tjej o hennes mamma så åkte vi ut med båten:) Såååå mysigt! Vi tog med oss picknick o la till en bit från Waxholm. Vi åt bagett med pålägg, drack lite vin o åt jordgubbar. Sen åkte vi till hamnen i Waxholm, och gick o tog oss en kaffe. Sen tog vi en promenad lite runt o titta lite. Så fint därute på somrarna. Kl började närma sig halv 11 på kvällen, men ingen av oss ville hem ännu så vi tog en tripp i Djurgårdskanalen oxå. Gud så vacker denna stad är på sommaren då allt e upplyst:) Blev lite romantisk av mig o saknade min skatt sååå mycket då. Vi var hemma runt 00.30 på kvällen o då var jag helt slut. Pratade med C i telefon då han är i Tyskland o kollar upp färdmedel hem. Men nu snart så e han hemma:))))

Har längtat dom här sista dagarna efter hans närhet o pussar! Så det ska bli underbart när han väl e hemma. En sak som jag lärt mig mycket av bara på dom här två veckorna, är att man faktiskt ibland behöver vara ifrån varandra för att få känna saknad, få inse vad man har vid sin sida o faktiskt förstå hur mycket kärlek man har till den andra människan. Och faktiskt konstatera att JA, JAG ÄLSKAR VERKLIGEN DENNA MÄNNISKA .Jag skulle kunna hänga med honom 24 seven haha egentligen. Men det är en sån skön känsla att veta att snart ska vi ses o guud som man längtat. Jag kan ju längta efter honom bara av att vara på jobbet:) men detta är en annan slags längtan:)


Nu är jag hos min farmor o har tidiage idag gjort naglar. Så nu e man så fin så!!!!!!

Nu ska jag snart dra mig på stor stan igen..Tjo o hej ha det gött






































PLAYAN

2010-07-07, 08:51:59 / Kategori: Allmänt
MOT PLAYAN GOTT FOLK!!! HÄLSAD VARE SOLEN!




Lugn kväll

2010-07-06, 21:45:54 / Kategori: Allmänt
Sitter nu hos Maria på söder. Hon har gjort en god lasange till mig :) Vaknade i morse väääldigt trött! Drog in till stan o satte mig hos Maria och fick mig frukost. Vi hade det riktigt trevligt idag jag Maria o Ebba. Dagen har gått skit snabbt o jag har verkligen inte gjort någe spec alls. I går satte vi oss på Bofilsbåge på söder ett litet gäng o tog med oss dricka o hade det roligt! Det slutade i Yoga övningar o vi skrattade gått :)) Senare drog jag o mötte upp Elina o satt på soap bar o snackade lite skit. Det var också nice!

Imorgon ska vi dra till grönan o titta på Damian Marley o Nas:) Reggea reggea ;)

Nu blir det duschen o sen tv för min del.. Sover här ikväll tror jag för jag vill inte vara ensam idag känner jag. Tråkigt! Snart kommer mitt hjärtegull hem o då får jag pussas :))




























TACKAR!

2010-07-06, 14:54:00 / Kategori: Allmänt
Tack alla trogna blogg läsare!! Och ni blir fler o fler hihihi

Trööt

2010-07-06, 14:53:14 / Kategori: Allmänt
Snart ska jag lägga in bilder från gårdagen. Sitter på 7 eleven o surfar.. så kan det gå när mannen i huset tagit med sig sin dator :)) Men det gör inget!!

Mulet idag dessvärre, men ändå varm! Ska dra en liten tripp med maria ikväll. Om jag nu pallar, för jag e så trötter idag. Men det blir nog bättre snart. KAFFE KAFFE!!

ha det bra pussiluss

7 eleven

2010-07-05, 13:12:24 / Kategori: Allmänt

Sitter på 7 eleven på internet..


Lite bilder från dagen o hemma hos föräldrarna!!

2010-07-04, 21:54:24 / Kategori: Allmänt




































Ja då har ni lite bilder att glo på era stalker ;) hehe PUSS

prinsess drömmar!

2010-07-04, 08:36:42 / Kategori: Allmänt

Började titta på bröllopsklänningar o drömde mig bort om man skulle få stå som brud en vacker dag! Denan hitta jag direkt o fastnade för riktig Becka klänning :=)




(Tihi, liite drömmar få man väl ha:)


Från landet, till asfalten

2010-07-04, 08:29:15 / Kategori: Allmänt
Ja då va det sista dagen här hos päronen då! Dom ska köra hem mig idag o så ska vi gå o äta någonstans. Jag föreslår Fjäderholmarna, men vi få se vart det blir. Det är så skönt att vakna så här tidigt för dagen blir så himla lång. Sen så har jag iofs lagt mig tidigt hela veckan också.

Måste hämta den efterlängtade bilen på Lidingö idag oxå!!

Hade världens bråk med en mygg fan som var inne i sovrummet i natt.. Den lät som att den var jätte stor o vidrig, men jag hittade den inte. Och kunde INTE  somna innan jag visste att den var borta. Ni som känner mig vet att jag verkligen HATAR alla småkryp, flygfän o äckliga vidriga saker. Höll säkert på en halvtimme innan den var ute haha!

nu ska jag sätta mig o titta lite vad det kostar att åka till Åland o Gotland!! Ska antingen till Åland några dagar till kära kusin eller Gotland. Beroende på om min kusin e frisk eller inte. Stackaren har fått något skit i ögat o eftersom jag är opererad så ska jag vara lite mer försiktig mot infektioner o så.

Sen blir det ut i solen o äta frukost!!

Tjingeling mina trogna läsare ;)

svettigt!!

2010-07-03, 22:33:22 / Kategori: Allmänt

Oj oj oj vilken hetta idag. Jag kom ur duschen för ett tag sen o e lika svettig igen. Nu kan man kalla det högsommarvärme And I love it:) Idag har jag syster o Limbo varit nere vid hamnen på playan. Sen drog vi o shoppade lite skor, strumpor o ett linne:) Väl hemma hos föräldrarna igen börjar jag bli uttråkad nu. Tänkte dra in till stan o möta Christine o gå lite mellan öltälten, men jag kom inte in till stan o lika bra kanske det e ändå. Vill hem tidigt imorgon ändå. Saknar mitt hem o Stockholms luften hehe. Nä då, jag trivs bra på landet o skulle kunna tänka mig bo så med barn o allt det. Men nu när man e gräsänka o har semester då vill man till storstan. Som tidigare nämnt, uteservering, folk o vin!!!

Nu börjar saknade smyga sig på efter min älskling. Pratade i tel i dag för första ggn sen han åkte i lördags. (Visst en stund efter operationen men då var jag så pass borta att det räknas inte) Det gav mig extra syre inför dagarna som är kvar! Kände mig som en lietn 14 årig flicka som hade tusen fjärilar i magen o som att det var vårat första samtal ever haha. JA JA jag e världens fjant, men det S K I T E R jag i hahaha!!!!! Är man kär så man spricker så är man.

Nu har jag flätat Linns hår med massor utav flätor för hon ville ha lockigt i morgon, o kart hon ska få det!

Tyvärr så vågar jag inte stoppa in kameran i denna data för sist raderade den alla bilderna, så lite kort kommer senare. 

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng så man e pigg som en lärka imorgon! Behöver inga värktabletter längre eller panodil förutom när jag vaknar till 4 varje natt av att ryggen håller på att gå av. Känns skönt att det inte var värre smärta en denna som varit. Ska på återbesök på måndag o se så allt e bra!!!!


Natti natti allihop

OCH ÄNNU EN GÅNG SÅ ::::


ÄLSKAR JAG DIG SÅ CHRISTOFER DICKENS <3<3<3




...

2010-07-03, 10:40:17 / Kategori: Allmänt
Börjar ledsna..

home sweet home

2010-07-02, 21:39:20 / Kategori: Allmänt
Nu börjar jag känna mig pigg o kry så nu drar jag snart hem igen:) Har haft det super mys med mamma o pappa o Limbo o syster men nu får det vara nog haha.. Längtar hem o till storstaden:))

Måste ta o hitta på något nu när semestern kört igång!











Grillen står på max

2010-07-02, 17:53:52 / Kategori: Allmänt
Grillen står på max o det e såå varmt! Vill inte vara i detta land nu hellst, men man kan icke klaga. Vill oxå vara utomlands o ligga vid playan o steka:) Lyssnar på så sköna låtar nu!! ÄLSKAR SOMMAR KAN INTE SÄGA NÅGOT ANNAT!!!!!!!!!!!!!!!!


Ta hand om varann!

Vill ha ett glas vin en öl o en cigg! Har varit riktigt duktig o inte rökt. Har tänkt att bara hålla mig till feströkning ist. Är ingen "riktig"rökare ändå så..


Nu ska jag dansa vidare!!

kväll.

2010-07-01, 21:16:55 / Kategori: Allmänt

Nu har snart denna dag oxå farit förbi.. Imorgon är det fredag redan!" Hej o hå!!  På lördag är det parkhäng i Rålis! Får se om jag drar dit o träffar upp lite kompisar. Det ska ju bli runt 32 grader i helgen så ut i solen blir det garanterat ;)

Det är såå skönt med sommar o sol o gud vad man har längtat efter detta. Minns ni hur vintern var, med så mycket snö att man inte kunde ta sig fram? Efterlängtad sommar kan jag lova :)

Nu ska jag kila från datan o sätta mig ute en stund med en kaffekopp. Längtar efter uteservering med ett glas vin eller en öl :) Snart snart!!

I Juli ska det vara reaggea festival på Öland, något jag kanske vill dra på. Har ju heller aldrig varit på Öland så man kanske borde göra det! Tål att tänkas på.

Natti natti allihop:))))


(Ska drömma om min kärlek som är så långt borta just nu ) Men dagarna går fort så snart ses vi igen <3


NELLY :)))))))

2010-07-01, 17:27:19 / Kategori: Allmänt
Nu har jag faktiskt unnat mig lite nätshopping så här i onda dagar:) Det kan man väl få vara värd??!!!

Rare Fashion - Stripe Cut Out Dress

Vila - Mary Top

Vero Moda - Dolly Long Tube Top
Wonderland - Heidi Bikini Set

Wonderland - Sara/Jenny Bikini Set




LÖÖÖVE

2010-07-01, 17:15:55 / Kategori: Allmänt









Ingen människa har fått mig att känna dessa känslor innan! Det jag känner är äkta kärlek o jag är så lycklig som fann den. Älskar dig mer o mer för varje dag <3

baka baka liten kaka:)

2010-07-01, 16:58:58 / Kategori: Allmänt
Nu har jag o Linn bakat tigerkaka:)) Eller hon har gjort o jag har läst receptet! Sen åt vi pannkaka med vispgrädde o jordgubbar till lunch. Denna vecka skulle vara en diet vecka när C är borta. Men det bidde visst inte så hahaha!!!










dagarna dom går o går efter varandra!!

2010-07-01, 09:38:33 / Kategori: Allmänt
Dagarna springer förbi.. Redan torsdag o jag gör inte mycket för att tiden ska gå så fort. Semester kallas de, då springer tiden fram! Har precis ätit frukost o dricker nu kaffe. Sitter o har ringt till polisen o kollat upp vad jag har för pass nr. Vi ska ju få en resa av snällaste svärfar till Thailand o Kuala Lumpur i jul/nyår. Och den skulle bokas igår. Bara det att jag inte har mitt pass här o man behövde nr för att kunna boka den. Så nu e det fixat o klart!!

Idag ska jag nog försöka ta mig en liten promenad. Runt huset eller nåt hehe.. Nej då, men jag måste ut o röra på mig. Fattar inte HUR man lägger in bilder på den här datan dessvärre. Ska trixa lite med det idag:)