röd som en tomat!!

2010-05-30, 21:20:16 / Kategori: Allmänt
Ja då var man hemma igen efter en mysig Örebro helg hos svärmor. Idag är det morsdag så i morse gav vi Christofers mamma frukost på sängen:) Min underbara mamma skulle vi åka förbi på hemvägen hade vi tänkt men dom var inte hemma tyvärr:(.

Som sagt i fredags efter jobbet åkte vi till Öret! Vi kom fram o till middag grillades det:) Finns det något bättre än doften av grill på sommaren?? NOPE! Tyvärr så regnade ju det.. På lördagen var jag o hjärtat i Mariebergs centrum o shoppade lite. C köpte ett par skit snygga jeans o så handlade vi ute möbler o trall till balkongen. Sen åt vi en nyttig lunch, kyckling sallad! Sen mötte vi upp C:s mamma o så åkte vi o fikad på ett mysigt fik. Till middag grillade vi igen:) Sen vart det filmen Avatar. Hade inte sett den ännu, o senare vart det en skräckis;) Älskar det hihi.

I dag har vi bara varit ute i solen heela dagen o stekt oss ordagrant haha! Och jag har ju tendensen att bli röd som en tomat hehe. Till lunch grillade vi igen(tredje ggn denna helg) och det kan det aldrig bli för mycket av:) Sen vid fyratiden rullade vi hemåt! Så min helg har varit bra!

Väl hemma packad vi upp våran packning o jag smet ner till tvättstugan o tvättar medans hjärtat fixa balkongen o mat. Jag ska till Ikea i morgon o köpa en sån där balkong gardin eller vad det heter. Och blommor o kruka!
Nu blir det duschen o tv för min del. En dag i morgon oxå! Lite bilder från helgen,bara liet pga trasig kamera :(  

morrn

2010-05-28, 07:06:08 / Kategori: Allmänt
Anna Bergendal fick inte ens vara med i schlager finalen. MEN HAAAAAALLLLLLLLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SVERIGE RÖSTA RÄTT NÄSTA GÅNG FÖR I H......

Ikväll åker jag o hjärtat till svärmor i Örebro.. Skönt o koma bort o koppla av. Mamma e inte hemma på söndag tyvärr :( hade tänkt komma förbi med lite dotter kramar :)

Skriver mera sen o lovar att lägga upp lite bilder. Tar sån jädra tid med datan bara, det e därför hehe..


Pöss

avslutningsmiddag

2010-05-26, 19:52:07 / Kategori: Allmänt
Idag efter jobbet åkte vi all personal hem till chefen på ett personalmöte. Där bjöds det på pajer av olika slag o rosevin, rött vin, öl! Drack lite rose :) Mumsigt o vad det e sommar då! Nu e jag hemma igen o börjar bli lite pömsig. En dag i morgon oxå sen på frdag är det sommaravslutning..redan?? Ja men bara för att vissa barn sluta redan snart. Nu ska jag snart hoppa in i duschen o slappa inna det blir sängen.

På fredag åker vi till Örebro, ehm till kära svärmor. Och på söndag tar vi en tripp förbi mamma på morsdag:)

Christofer e hemma hos hans pappa o bokar resan för oss jul/nyår:) Det blir Thailand o Malaysia..wiiihooo!!!

Puss på er alla

Onsdag

2010-05-26, 06:39:52 / Kategori: Allmänt

GOOOOOOOODMORGOOOOON!!!

Hände inte ett skit med färgen haha.. så jag håller på!! God frukost denna morgon! Ska snart ut med Chifen o sne jobbe. Möte ikväll..blää!! Hörs sen puss


NU SKITER JAG I DET HÄR

2010-05-25, 21:46:33 / Kategori: Allmänt
Nää nu får det bli brunt.. eller vad det nu vill bli för färg när jag slänger i mörkblond :)

Älsklingen min ligger redan i sängen o sover då han e suuk :(( och ni vet ju hur män blir när dom e sjuka ;)
Nej jag ska inte säga något.. han tränar, jobbar o gör allt möjligt o klagar aldrig. Medans jag är som värsta barnet när jag e sjuk haha. Är nog liite av en hypokonriker sägs det haha!! Men jag incisterar med att säga att man klagar ju bara för ATT du har ont eller är sjuk, inte för att man bara tror det eller får för sig:)

Det är alltid bra att man kan få folk o bry sig om en blogg och varför man läser den osv.. hmm nyfikenhet eller kanske bara rent snokande?? Det får stå för den som kollar, men ni som har en blogg och  inte vill att alla eller vem som hellst ska läsa så SKAFFA INGEN BLOGG!!!! Barnsligeheter som denna kommentar jag nu skrev är bara för er som tog åt sig ;)

Nu ska jag tvätta ur denna färg..haha har inte kollat i spegeln ännu. Men det blir nog bra!!


Natti natt natt

trött på detta

2010-05-25, 20:54:50 / Kategori: Allmänt
NÄÄ nu skiter jag i detta.. Nu får det bli brunt!!

Puss o hej!!

Rött eller brunt????????

2010-05-24, 20:32:28 / Kategori: Allmänt
Imorgon MÅSTE jag färga håret igen.. Nu har jag hamnat i det dilemmat att jag inte vet hur jag ska göra med håret. Jag har nu typ urtvättat rött ./ inte snyggt. Behöver antingen färga om rött på nytt eller så tar jag en brun färg igen, som jag hade innan..


Usch.. tittar på tv 4 nu, dokumentären om tjejen som var totalförlamad o ligger i resprirator. Hon ville bli nedsövd o sen stänga av respiratorn.. Stackars människa. Vilket liv hon levt:( Men hon fick sin vilja igenom, hon fick avsluta sitt liv.











Nu ser man ju inte så bra eftersom jag har uppsatt på båda..men skit samma :)

Måndag..vardag..rutiner..

2010-05-24, 18:30:51 / Kategori: Allmänt
Ja då var det en ny start på veckan o jag e INTE speciellt road idag. Ville inte kliva ur sängen i morse.. Kände hur trött jag var o hade ingen lust med något idag. Efter mycket om o men o ett samtal med mitt hjärta, blev jag liiite piggare o pallrade mig upp trots allt. Kommer till jobbet o talar i allafall om för mina kära arbetskamrater att det INTE är min dag idag. Dom är så snälla där o det är så skönt att man verkligen kan få ha dåliga dagar o dom blir inte sura elelr griniga för det. Dagen gick ganska  bra ändå, och jag slutade 4 idag. Sov på vägen hem på tåget..

Kommer hem o då har jag en lika seg sambo som ligger i sängen o vilar.. Hoppar ner o sällskapar honom lite innan jag lagade mat. Nu är han på möte o jag e ensam hemma.. Funderar på att powerwalka lite men jag känner ingen ork till det.


I morgon kommer den efterlängtade lönen så jag ska bet lite räkningar nu ...


TJINGELING

update!

2010-05-23, 14:02:33 / Kategori: Allmänt

Då var dt söndag igen o hela vecka är slut.. Vi hade en fantastiskt bra dag igår:) Först åkte jag till Humlegården o träffade Maria, Robin o Leon. Sen vid halv tre tiden så åkte jag o Maria till Rotebro o hämtade upp lilla Limbo:) Maria hade tappat både busskort,bankomatkort o tusen kr så hon var inte så glad.. Stackare:(

Vi handlade grillad kyckling,bagette o potatis sallad o tog med oss tillbaka till Humlan. Vi hade det jätte mysigt o vädret var ju kanon!! IGÅR JA-kolla ut nu o det regnar..hmmm dettta land :/!!!!!!!!!!!!

Vid halv 7 tiden åkte vi hem o spelade Linns påhittade spel på balkongen o lyssnade på en massa bra musik:)Vid halv tio säger hon själv Godnatt o somnar så sött i våran säng:)..

Kl 22.00 ramlar det in en kille som e full som en kastrull hahahahaha:) DIF match igår ;)!!!

Idag vaknade vi ganska tidigt o har latat oss idag:) Vi var alla nere o åt en pizza, och nu kollar vi lite på Askungen på Youtube:=)

Nu vill Linn att jag ska sluta skriva så jag får väl göra det :) Hej då o ha det bra


HELG:)))))))

2010-05-21, 22:57:42 / Kategori: Allmänt
 



Då var det äntligen fredag:) Jobbet var underbart idag. Var ute hela dagen i 27 graders värme, o alla var på gott humör. Åkte hem o väntade på mitt hjärta, sen åkte vi o handlade lite till grillning :) Vi satte oss på ett mysigt ställe på Gärdet, intill en hästhage o grillade o lyssnade på musik. En bit ifrån oss var det en studentskiva o dom hördes kan jag lova. Vi satt där ett tag sen började det bli kallt så vi packade ihop o åkte hem. Nu sitter vi i soffan o jag bloggar o C tittar på UFC. (Kill program ;)) ..

I morgon kommer Limbo:) JAAAA SOM JAG LÄNGTAR..

Hoppas på att det blir bra med vädret så vi kan vara ute o picknicka lite. Ska nog träffa Maria O Leon oxå, så det blir en lugn familje helg fö mig.

Här kommer lite bilder från kvällen, tar inte alla kort för det tar föör lång tid att ladda upp




Tänker på dig

2010-05-20, 21:43:09 / Kategori: Allmänt
Tänker på dig mycket just nu.. Alla minnen man har tillsammans med dig e så fina! Du var alltid så glad o sprallig:) Sist vi pratade skulle vi snart ses, men så blev det inte:(

Nanna Nanna söta söta nanna!!




Vill ha semester

2010-05-20, 21:37:09 / Kategori: Allmänt

Nu är det inte långt kvar till ledigheten. Endast 6 veckor kvar :)!!! Får se vad jag ska hitta på denna ledighet. Christofer åker ju till Monaco med en kompis 2 veckor. Har tänkt åka o hälsa på min kära kusin på Åland:) Har inte varit där o hälsat på ännu o jag vet inte hur många år hon nu bott där, (dåligt av mig). Blir det bra väder kan man alltid göra massor av saker. Kanske Gotland några dagar?? Ja det får bli ngt att tänka på..

Bara skit på tv just nu.. Usch! Men tokvarmt i lägenheten. Måste nog sova med balkongen öppen inatt. Solen ligger ju på här mellan 11-20.00 så det blir ju lite hett kan man säga. Kniven mot strupen, Vad e det för skit program..?? Stör mig på den människan som fan.


Snart kommer mitt hjärta hem:) Älskar honom så<3

Pratade med Linn idag o jag vet inte hur många ggr hon sa att hon Älskar mig haha:) Hon e så rolig den ungen. Kommer med så mycket lillgammal kommentarer. Man borde skrivit ner allt kul hon sagt som minnen..

En arbetsdag kvar sen tar jag helg:)

Puss o kram


Nu grönskar det i dalens famn..

2010-05-20, 18:05:48 / Kategori: Allmänt
Grönare o grönare blir det ute:) Vi missade något i år, o det var VÅREN. Pang sa det o så vart det sommar på en gång. Men inte klagar jag för det. Vi är ute mera på jobbet o man e så glad. Hade jätte svårt att somna igår. Vi somnade nog inte förren kl var närmare 2 på natten. Vi vred o vände, pratade, vred o vände..vram var det också. Till slut så:) Men vaknar pigg o glad ändå. Måste vara solen o värmen som ger än full av energi.

Idag på jobbet tog jag tre små knoddar o åkte ut till Saltsjöbaden med tåget. Dom tycker att det e så mysigt, o det e inte alla barn som åker så ofta tåg. Så en hade jag i vagnen som är 1 år o dom två små 2:åringarna hade jag på varsin sida om vagnen.. Så drog vi :))

Får tyvärr inte lägga ut bilder på barnen, men en liten bild kommer:)

Imorgon är det redan fredag och på LÖRDAG har jag dragit hit Limbo:)))
Vi ska ha picknick o lite lördags mys hade jag väl tänkt. Min älskade sambo är på fotboll på lördag över dagen men kommer senare så jag o Linn ska ha myspys. Vi hade tänkt dra till Grönan eller Skansen, men dagarna innan löning kan det vara lite tajt med ekonomin så det får bli en annan gång.



Ha en fortsatt härlig kväll o solen!!!!!!!!!!










Onsdag em

2010-05-19, 18:10:34 / Kategori: Allmänt
Nyss hemkommen.. ajajaj vilken skavsår jag har fått av mina ballerina skor:( Kunde knappt gå mot slutet av dagen så jag tog skjuts av Anna-Lena på jobbet till slussen. Kom på på vägen att jag glömt mitt busskort i jobb jacka, så det vart sms biljett..Tur man ser yngre ut hihi!!!


Är på topp humör! Har ringt o bokat lite saker jag ska gör;) SPÄNNANDE. HAHA säger inte vad det e..

Nu ska jag dammsuga våran apartamento o sen kanske steka lite pannkakor:)

:(

2010-05-19, 06:49:27 / Kategori: Allmänt
Fortfarande huvudvärk:(( Mår skiit idag.. Hoppas det blir bättre! Nu ska jag springa till tåget snart..Skriver mera senare.. Ha en bra dag

skyller på huvudvärken

2010-05-18, 21:27:25 / Kategori: Allmänt
Sorry hahahahaha.. skrev att det var slut på DHW men jag misstog mig.. reklam kallas det :)))))))))))))

skallebang

2010-05-18, 21:22:53 / Kategori: Allmänt
Fick världens migrän helt plötsligt:( inte kul. Tror att det ska komma regn o då kan jag få så där. Var precis ute med Chifen o ska nu pladask lägga mig i soffan. Trodde det var DHW på tv, men DET E KLART jag missar det typ jämt o tycker att dom ALLTID har säsongsuppehåll..grrr.


Nåja hejs svejs everyone

DENNA UNDERBARA DOFT!

2010-05-18, 18:32:13 / Kategori: Allmänt
Man behöver bara kliva utanför dörren så känner man den underbara doften av syrenbuskar, blommor, träden, grillen.. Ja ALLT som tillhör sommaren. Jag vet inte, men det känns som att man blir mer o mer nostalgisk för varje år som går. Man uppskattar värmen o sommaren o allt som tillhör mer o mer känns det som. Är säkert så också!

Idag var vi ute igen hela dagen på jobbet. Slutade tidigt idag för jag ska jag ha planering, men det finns inte så mycket att planera just nu så jag åkte från jobbet direkt. Ringde Maria tutt ;) o hälsade på henne på jobbet. Har inte varit där ännu,men nu så! Hon jobbar på Vasagatan på ett fik. Satt där i ca 30 min men det fanns inte så mycket tid o snacka på då det kom kunder hela tiden.
Så jag åkte sen till Östermalmstorg Till min andra vän Maria!!

Där åt jag en pasta sallad, en chokladbiskvi o drack en latte. Satt där en stund o surrade som vanligt på:).. Sen bestämde jag mig för att ta en promenad hem. Stannade på vägen o köpte lite kaffe med mig hem(det får inte vara slut hemma).. Kaffe ska ALLTID finnas hemma:)

Gick i min egna lilla värld o bara njööt av värmen. Haha jag låter som en kärring;)...


Nu e jag hemma igen, men vill inte vara inne egentligen. Alltså jag kan säga er gått folk, att jag bor ju med min fantastiskt snygga karl på Gärdet o satan vad jag trivs!!!!!!!!!!!!!!!

Måste mycket vara årstiden som är perfekt för att bo i stan, för det e nära till allt o man kan traska hit o dit:).. Trivs som fisken i vattnet just nu o det e ju bra! Trodde aldrig jag skulle trivas i en lägenhet i stan så här pass bra. Skönt e väl det, men det e stadiet i livet man e på nu som det e passande. Har ju inga barn än o så..



Nu ska jag ut o sätta mig på ballen (balkongen mamma hih)) o sola lite:)


Ha en bra kväll!!




högsommar värme!!!!!!!!!!

2010-05-17, 17:14:33 / Kategori: Allmänt
Solen gassar utanför, och jag ska ner o tvätta om en timme. Längtar ivrigt till lönen så vi snabbt som attan ska åka o köpa utemöbler! Ja tvätta var det ja..hmmm hade hellre lagt mig i solen åp Gärdet o lapat det sista timmarna av värme. Men ikke.. Hoppas på att det blir detsamma i morgon.


Haha det var så kul när jag åkte tåget idag på vägen hem, för snacka om att vi kördes av den gladaste chauffören jag någonsin åkt me. Han ropade glatt i högtalarna- Se upp för dörrarna, hoppas ni står eller sitter bra FÖR NU DRAAAR VI:).. Önskad alla  en härlig dag när folk gick på o av osv. Ja det var en rolig prick. Sen ringer min mob o då e det Jennie, som hade suttit i tåget som åkte bredvid mig o sett mig:) Så vi babblade lite på väg hem.

Nu ska jag äta köttbullar o mackaroner för jag e hungrig,(som vanligt) hehehe;)

VARMT!!!!!!!

2010-05-17, 12:30:39 / Kategori: Allmänt
Härliga sol!!! Har rast på jobbet o snart ska jag ut i det fantastiska vädret:)

Kjolen på idag:)))

Puss o hej

Trötter

2010-05-16, 21:16:11 / Kategori: Allmänt
Hej alla glada!!


Det bidde ingen Ikea idag. Men det var kanske lika bra för jag har varit trött idag. Det blev städning med golvmoppning o damma av lägenhen o lite tvätt istället. Men det behövs det me! Nu sitter jag o sneglar lite på Wallander. Jag börjar bli jätte trött o känner mig inte alls motiverad att jobba imorgon. Såg att det ska bli 22 grader fast utan sol imorgon. Det e ju nice, men hade ju inte klagat om det kom lite sol me.


Öskar er Godnatt


SISTA DAGEN PÅ LÅNGLEDIGHETEN..:(

2010-05-16, 10:21:48 / Kategori: Allmänt






La upp lite bilder här från gårdagen när jag var förbi Maria. Hon spacklade o jobbade till fingrarna blödde ;) hahahaha eller inte. Spacklade lite, åt lite bulle, spacklade lite, drack lite saft.. Men man måste ju ha pauser när man gör ett så stort arbete så man inte blir okomcentrerad o göra en massa fel :P..


Nu har jag precis vaknat o mitt hjärta ligger helt utslagen i sängen. Han ranglade väl in halv 4 i morse.. Jag vill åka till Ikea idag. Vill fixa på balkongen nu nu nu.. Vi har inga utemöbler ännu o nu när sommaren börjar komma så måste man ju kunna sitta där ute o äta frukost eller bara sola lite. Vi ska ha en trall på golvet. Det gör balkongen så mycket finare. Men hur jag nu ska få upp min andra hälft o säga att jag har ikea ideer vetifasen alltså:). Men ett liitet försök kanske. Får bjuda på kaffe på sängen kanske ;)

Sitter o kollar på kronprinsessan o Daniels intervjuv nu på tv. Han ser så jäkla falsk ut i ögonen tycker jag. Men dom ser så kära ut! Efter så många år tillsammans o hon bara glänser när hon tittar på honom..sött! Men nu e det väl dax att tänka barn för dom. Hon e väl rätt så gammal??


AJAJAJA Mina tår har somnat..usch vad obehagligt!!!!


Sista dagen på ledigheten då.. Usch, jag har INGEN lust att jobba imorgon. Har haft en sån skön ledighet o skulle vilja ha det så jämt:) Men det går ju ikke..


Nu ska jag se vad dagen har att erbjuda:)

Ciao

Lördag kväll

2010-05-15, 22:38:41 / Kategori: Allmänt
Nyss hemkommen från Maria. Var förbi o kollade hennes lya på söder:) Nice! Sen åkte vi till Mörby centrum o så handlade hon lite mat till oss som hon sen tillagade så gott i Danderyd. Nu är jag tok trött. Christofer e ute o jag e ensam hemma.. TRÅKIGT!!

Hade behövt städa upp lite här hemma men jag har inte orkat, så det får bli imorgon.. Seg dag idag.


Blää blää allt känns tråk:(


Ska sova tidigt idag o vänta på att C kommer o gosar sig ner i sängen..

Kram

Det här måste ju kallas sommar:))

2010-05-15, 16:40:24 / Kategori: Allmänt





Underbara väder:))))))))))))

Termometer på våran balkong står på 40 grader! I solen då förstås men ändå. Herregud så skönt o som man har längtat. Nu är jag inne dock men jag o C har legat på Gärdet på filten med en varsin bakispizza o bara tagit det lugnt. Ja bakis jag, haha.. Var ju på hemmafest igår o sjöng en massa singstar:)

Tycker det är skit kul o nu var det länge sen jag gjorde det oxå. Man är ju kanske inte världens bästa etfer några öl men det e SKITSAMMA!


Ja vad ska man nu göra då? UT UT UT UT, JA FÖR DET SKA JAG!


Här kommer lite bilder oxå, dagen till ära:)


Ha en bra dag ni kära!!








GoDmOrGoN!!

2010-05-14, 09:50:38 / Kategori: Allmänt

Vaknade kl 8 i morse men somnade snabbt om o vaknade 09.00. Inte så utvilad känner jag mig idag men mycket kan ju bero på det gråa vädret. Igår kväll var vi båda jätte pigga på kvällen o låg nog o surrade i sängen tills kl var 1 på natten, och då ska mannen i huset upp kl 05 för att åka o jobba idag. Stackars.. Själv är man ju ledig som sagt. Hmm vad ska jag göra idag då? Jo jag måste ner till fältöversten o köpa ett par strumpbyxor inför kvällen. Har kommit till dagens problem då jag inte vet vad jag ska sätta på mig ikväll. (Ska ju på fest som jag redan nämnt). Det spelar ingen roll hur j..vla mycket kläder jag köper varje månad, när jag väl ska ta på mig ngt så tycker jag att jag inte har någonting. Typiska kvinnoproblemet antar jag..
Men jag hittar väl något får jag hoppas. Saknar min man här hemma. Vakna upp o gå upp ensam kan i vissa fall vara ganska skönt, men idag saknar jag honom extra mycket. Vet inte varför men jag bara gör det :).


Jag måste dra hit Linn o min syrra snart! Börjar sakna dom grymt mycket. Det härliga är att det inte blir någon Hofors för dom iaf, utan Västerås:) Så då blir det inte så jädra långt iaf. Tur det finns video samtal då jag kan se lill fian ibland hihi..


Nu ska jag sätta igång plattången o kolla igenom garderoben efter kläder och sen blir det väl bolget oxå antar jag. Ha en bra dag så skriver jag mera imorrn:=)



Pusselipuss


Bilder från dagen:)

2010-05-13, 23:11:44 / Kategori: Allmänt

Härliga dag!!

2010-05-13, 21:34:30 / Kategori: Allmänt

Hej!!


Idag vaknade jag 08.00 men tvingade mig själv att ligga kvar i sängen. Så jag somnade om ganska snabbt o så vaknade vi 10.00. Utvilade o pigga! Skönt att få sova ut, kände att jag behövde det så inatt sov jag i 11 timmar. De var länge sen jag sov så många timmar kan jag säga. Christofer ordnade en god frukost o sen åkte jag till min moster o kusiner på kalas. Mamma, mormor o morfar var också där. Helt otroligt, men det var 20 grader ute idag så vi satt ute i solen o fikade. WONDERFUL:).. Sen åkte jag hem o då åkte jag o Christofer med hans pappa o Angelika o åt på restaurangen J i Nacka. Tyvärr hade solen försvunnit bakom molnen så vi satt inne, men med trevligt sällskap gjorde det absolut ingenting :). Mumsigt var det!! Mätta i magen åkte vi mot Lidingö o tittade på bio. Det blev Robin Hood. Den var bra tycker jag så det var konstigt att den fått dålig kritik tycker jag.


Nu är vi hemma igen o mitt hjärta lagar middag! skönt att jag e ledig imorgon. Ska kanske träffa Melissa på dagen för sen klockan 18 är vi bortbjudna till C:s kompis som ska ha birthday party!

Har tyvärr inte gått min en timmes promenad idag men det gör inget;) får ta igen det imorgon ist. Kanske åker till stallet o rider på morgonen o det är ju motion om något att rida!! Men jag får se hur det blir, inget som är bestämt ännu.




Då säger jag tack för idag o hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag haft!!!!!


GOD MORGON

2010-05-12, 06:41:58 / Kategori: Allmänt
Nu har jag bestämt mig för att gå ut o promenera en timme varje eller MINST varannan dag. Jag o C har varit ute två ggr nu o gått o det e jäkligt skönt. Igår åt vi middag med hans pappa nere på restaurangen på Rindögatan. Gott gotti! Nus ska jag kila till jobbet o solen skiner :)) HÄRLIGT!

Sen är man ju ledig i 4 hela dagar o det ska bli helt underbart. Ska kanske träffa Melissa imorgon oxå, det var länge sen nu! Ska lägga upp bilder på mitt röda hår snart jag lovar..



Måste rusa pusselipuss

in a hurry

2010-05-11, 06:02:18 / Kategori: Allmänt
Bråttom bråttom o så TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!!!Fick knappt upp ögonen.. Skriver mera när jag kommer hem! Ha en bra dag alllihopa:)

HELG RESUME

2010-05-09, 16:19:00 / Kategori: Allmänt
Hej alla blogg läsare:)

Det roliga är att jag faktiskt har några läsare! Tack era gullefjun;)

FREDAG: var vi hemma hos Christofers pappa för han fyllde år. Då år vi hemma gjorda hamburgare(kan vara det godaste). Satt o drack lite o pratade o hade trevligt. Sen åt vi tårta mums mums, det var läänge sen jag åt tårta. Prinsess tårta hade hjärtat varit o köpt. Och så fick han en skit snygg skjorta av oss.



LÖRDAG: Morgonen började med att jag o Christofer år en god frukost tillsammans hemma och tittade på en film på morgonen o bara mös.  Sen åkte vi in mot stan. Vi bestämde oss för att åka förbi Maria på hennes fik o äta lunch, så då gjorde vi det:) Vi åt en pasta sallad som var god. Och så träffade vi C:s pappa där oxå. När vi hade ätit o fikat klart så åkte vi förbi fältöversten o tittade lite i affärer. Jag KLARA verkligen inte av att gå in o ut i affärer utan att iallafall köpa minst 1 sak. Måste verkligen hålla i min plånbok för annars kan jag gå loss på allt. Och tycker att jag behöver såå mycket! Sen åkte vi hem o la oss i soffan. Båda slocknade så sött! Det var så länge sen vi la oss i soffan på dagen tillsammans o bara somnar. Skönt! Runt 6 tiden skulle Christofers kompis komma förbi, så då åkte jag till Elina. Har aldrig varit hemma hos henne(skäms på mig) när man bor sjukt nära. Hon bor i bergshamra. Vi satt o snackade lite o drack några drinkar, sen kom älskling o hämta mig. Gillar ju inte att åka tunnelbana, o ännu mindre på kvällen ensam. Så det var så snällt av honom o hämta mig! ÄLSKAR DIG HJÄRTAT<3. Vi kom hem o tittade på tv o tog det lugnt bara. Somnade sött o sov som en liten sessa hihi..


SÖNDAG: Vi vaknade vid 9 tiden i morse, utvilade o pigga. Åt frukost o kollade på tv. Sen tog vi med oss Chifen o gick på en promenad på en timme runt kaknästornet o Djurgården. Vi gick i rask takt hela vägen o jag kan säga att man har inte den bästa kondisen. haha kul det lät när Christofer säger till mig- Är du trött, det låter så på dig. Hahah nää vadå!! Har bestämt oss för att varje dag efter jobbet ska vi gå en promenad tillsammans i rask takt. Lika bra att passa på!! Vi kom hem o Christofer lagade klyftpotatis med bea sås o köttbit mumsfillibubba:) Sen åkte han till en kompis o jag drog till fältan igen. SÅ NU MINA VÄNNER SITTER JAG HÄR MED LITE AVFÄRGNING I HÅRET O SKA SNART BLI RÖDHÅRIG.... Så, vi får se hur de la gå. Kan bli så att jag ställer mig framför spegeln sen o gråter. Men jag hoppas hoppas att det ska bli bra. Kanske kan visa en bild sen;)..
Måste snart tvätta ur det här så ha det så bra everybody.



Puss o kram



love Stockholm!!

2010-05-06, 20:08:57 / Kategori: Allmänt
Nu märker man mer o mer att det börjar bli varmare tider. Åkte genom stan idag när jag skulle hem o det bara kryllar av folk. Love it!!, även om man bli hysteriskt på alla rödlysen som ALDRIG blir gröna. Och blir dom det så hinner kanske max två billar förbi innan det e stopp igen. Hade lite småbråttom hem idag för det stod tvätt på listan. Måate försöka hinna klart innan halv tio. För eftersom jag "snodde"  bilen idag haha  så ska jag hämta hjärtat på jobbet ikväll. Med lite hjälp från mästerkocken klarade även jag av att fixa matidag:) Inte så komplicerat men ändå. Stekt kyckling med curry,äpple sås, mjölk,kryddor o pasta. Äter nu o dt vart bra..

Helt otroligt men vart fort det gick, nu e det redan ljust till ca halv tio på kvällen. Så skönt och även jag känner mig piggare. Ingen huvudvärk idag, tack o lov. Nej nu måste jag springa ner med maten i mun till tvättstugan. Skynda skynda..


Just dt, skulle bara säga att jag knappt röker längre. Ingenting förs kvällen när jag e hemma!! Duktig e man väl??


Pussiluss

ajajaja

2010-05-05, 21:54:17 / Kategori: Allmänt
AJ AJ AJ!!!! Mitt huvud... Hade tänkt vara vaken o pigg när älskling kommer hem, men nu orkar jag knappt gå ut med hunden. Har iaf bakat klart o tjuvsmakat hihi. God vart den!! Ingen bra kock kanske men baktjej e jag nog allt ;) hihi!!

Nej jag måste sluta äta sånt skit nu så man kommer i form till beach 2010!! Får bli vid ett senare tillfälle. Ni ska jag gå ut sen blir det soffläge. Godnatt på er o ha en bra kväll.

Har tänkt mycket på dig Nanna idag :(.. mycket minnen som ploppar upp i huvudet. All styrka till din familj. Puss

URSÄKTA

2010-05-05, 18:26:49 / Kategori: Allmänt
URSÄKTA MINA SLARVIGA STAVFEL SOM BLIR IBLAND HAHA!! ORKAR ALDRIG KOLLA IGENOM TEXTEN INNAN JAG PUBLICERAR, SÅ DÅ KAN DET BLI LITE TOKIGT:)) SÅ DET E INTE JAG SOM HAR DYSLEKSI ELLER SÅ :) HEHE

Sockersug:)

2010-05-05, 18:24:41 / Kategori: Allmänt

Usch vilken huvudvärk jag haft idag:( HEELT SJUKT ont. Jag var tvungen att bita ihop o inte visa så mycket med tanke på att de nya föräldrarna varit med, och då kan man ju inte gå runt o klaga direkt. Men jag har varit inne på hela dagen att när jag slutar så MÅSTE jag till doktorn o kolla upp bihålerna. Men kände när det bara var någon timme kvar på jobbet att det ínte var lika s¨å allvarligt längre. Men jag ska inte dra ut på det, för jag kommer säkert ha lika ont i morgon oxå. Nu har jag dammsugit, torkat golvet, städat i badrummet, diskat, lagat mat, och ska snart ställa mig o balka en kladdkaka!!! Kände ett stort sockersug, och kladdkaka kan ju vara ngt av det godaste ;)..

Så när min man kommer hem så ska vi mysa lite o äta lite gott:))

Men jag måste nog ner till affären för jag tror inte  vi har margarin o ägg så det räcker. Så snart ska jag gå ner o handla det som behövs. Ska vila en stund först..

Puss o kram


Upp och Hoppaaaa!!!

2010-05-05, 07:01:29 / Kategori: Allmänt
Ja då var det morgon igen o man ska ha sovit massa timmar som knappt kännts! Nej men jo då, jag har sovit bra i natt o känner mig rätt. Nu blir det kaffe kaffe för fulla muggar o lite nyheter på tv. Sen mot jobbet. Min fina älskling ligger fortfarande och sover o det ser såå skönt ut, så egentligen vill jag bara krypa ner igen o gosas vidare!!!



Ha en bra dag



godnatt

2010-05-04, 22:15:18 / Kategori: Allmänt
Godkväll allihopa!!



Nu har inskolningen börjat på jobbet. Allt gick bra idag men dom var bara där en timme första dagen. Vi har snabb invänjning på bara några dagar, och jag tycker att det funkar bra. När jag slutatde jobbet åkte jag förbi hjärtat på jobbet o åt middag. Vi gick o åt stekt ris med kyckling o räkor o wolade grönsaker. Det satt fint i magen för jag var såå hungrig. Åt INGENTING på jobbet idag på lunchen. Det var en så äcklig sallad jag fick o barnens mat på jobbet är så j..vla äcklig(stackars barn) att den kan man inte äta. Det var mysigt o gått!! Sen kl 18.00 var han tvungen att jobba vidare så då åkte jag hem. Jag var ute med hunden, la mig i soffan och BUMS somnar jag som en stock. Mellan 19-21.30 sov jag som en stock. Jag fattar inte vad det är för fel på mig.. Jag är så galet trött på morgonen-dagarna-kvällarna att det finns inte. Ändå har jag blivit duktig o börjat äta omega 3 och vitaminer. Men det hjälper inte:(
Kanske har järnbrist eller något. Jag borde gå till läkaren, men har sånt fruktansvärd sjukhus skräck att jag drar mig hellst från det. Snart kommer min älskling hem. Hade lovat att jag skulle vara vaken o kolla på en film, men jag vetifasen om jag kommer orka vara uppe o titta film. Ska ju ändå upp 06.00 i morgon igen..usch.


Natti på er!

Spöken???

2010-05-03, 19:51:35 / Kategori: Allmänt
När jag kom hem igår från Maria och satte mig i soffan, skulle slå på tv o verkligen bara ligga o njuta framför burken. Så till min stora förvåning  så låter den skit konstigt o det e världens spricka i hela tv skärmen. Jag trodde att det var min kära sambo som kanske hade trillat in i den natten innan när han kom hem från ett 30 års firande :). Men så var det inte! Den hade fungerat på morgonen o mellan den att jag kom hem o han gick så har den bara gått sönder.. Skumt, kanske finns spöken här. Inte kan väl bara världens spricka i hela skärmen bara komma så där. Eller antagligen kan den de, men då  hoppas jag verkligen att den går på försäkringen eller någon garanti för annars är det ju riktigt dåligt.




Så nu sitter man utan tv o datan börjar jag tröttna på me. Finns ju inget att gå in på känner jag. Har varit på hembesök idag o det gick bra! Så imorgon börjar två små sötingar, en på på 2 år o en på 16 månader. 



Fyy jag har så jäkla ont i huvudet o nacken idag:(( Känner att det är världens spänningshuvudvärk som kommer ifrån nacken. Så det känns i fasen hela ansiktet en tryckande smärta. Som bihåleinflammation kan man nästan säga. Ont gör det, stackars mig.. 




Det känns ju lite roligt när man sitter här framför datan och så tittar man ut genom fönstret och precis utanför flyger det en luftbalong förbi haha.. Skit nära var den!!  Var snabbt framme med kameran o fotade för jag var tvungen att visa er!! Men det fanns en hund vid namn Chifen, som inte ALLS gillade den stora luftballongen. Han skällde som en tok o det spelade ingen roll hur mycket jag sa åt honom för jag höll fan på att bli döv, så skällde han ändå:) Så nu får han ligga i sovrummet ett tag tills dom e borta!





Har gjorde bagetett med kyckling o lite smått o gott idag! Var grymt sugen på det när jag åkte hem. Så nu ska jag bjuda älskling på det när han kommer hem hade jag tänkt :))



Försökte mig på en hårfärgning i en lite ljusare ton för att få bort det allra svarta i topparna..joo tjena det hände ju ingenting. Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll allihopa för det ska jag ha iaf!!!!






Natti natt natt

2010-05-02, 22:31:48 / Kategori: Allmänt
Drog förbi Denise en stund o spelade lite wii hehe!! Kul! Nu ska jag hoppa ner i sängen med en jädra fart, somnar snart..


Imorgon ska jag göra hembesök hos två familjer som ska skola in sina barn hos oss. Det går nog bra!!


Puss puss

:)

2010-05-02, 16:42:54 / Kategori: Allmänt

!!

2010-05-02, 16:30:59 / Kategori: Allmänt

Tagit mig en promenad till Karlaplan med Chifen. Vi hade två filmer hemma som behövde lämnas tillbaka, så nu e det gjort!!  Har fastnat så för låten- Länge sen med Petter. Tycker den e så sjön på ngt sätt. Gillar egentligen inte honom, men det e bra!! Solen gassar på balkongen:=) Ska kanske dra på sig bikini o sola lite för det e varmt när det inte blåser.


Börjar faktiskt bli lite hungrig. Skulle sitta fint med en kebab pizza eller sushi kanske!! 


Hej då! 


vad händer??

2010-05-02, 12:23:05 / Kategori: Allmänt
Nyss hemkommen från Maria! Sov över där inatt o vi låg o var heelt döda på soffan igår. Käkade godis o glodde tv. Men mysigt var det ;) Ja vad ska man göra idag då?? Solen skiner men det e fan svin kallt ute. Vi skulle gått på matchen, men jag hade för lite kläder med mig så jag skulle bara frusit o det fanns knappt någon tid över att hinna hem o byta om för vi bestämde oss så sent.. Kommer hem o tänkte att man kanske kan kolla den på tv ist, joo tjena- Då har tv pajjat:(( Jäkla skit säger jag bara..


Kanske ska ta bilen o bara ut o åka lite. Kör inte så mycket bil längre så jag kan sakna det ibland!!

Men först innan det blir ngt ska jag hoppa in i duschen o piffa till mig lite:)



Puss o hej

trött och bakis

2010-05-01, 18:47:48 / Kategori: Allmänt
HEJ HOPP!!


Är såå trött så trött..igår Möttes vi upp hemma först o tog oss en dusch o snyggade till oss lite ;) jag o Christofer. Sen tog vi oss en promenad in till stan. Det tog oss ca 15 min att få till Stureplan så man bor ju ganska nära..wiihoo :) haha :p..  Sen gick vi o satte oss på hotellet o drack öl. Vi blev hungriga efter ett tag så vi beställde två hamburgertallrikar. Mumsigt var det men guud så mätta vi blev :) La sig som en sten i magen. Så vi gick sen till Sturehof och drack lite mera :) och hamnade sen ett annat ställe som mag inte minns vad den hette nu, men det låg på Karlaplan!! Pub/restaurang typ!! haha scnygg förklaring ;)..


Jaha gått folk då är det första maj idag då o sommaren e snart här!!! Jippi!

Får se vad man ska göra ikväll då.

Ha en trevlig helg alla