trött på allt

2011-06-28, 21:26:31 / Kategori: Allmänt
Nu orkar jag inte mera.. Har testat ricinolja men inget hände. Vart fan inte ens dålig i magen.. Men tur e väl det iofs.

Maria ringde o kom förbi spontant ikväll med Leon :) Jätte mysigt o det uppskattas verkligen då det för det mesta alltid är jag som ska åka runt överallt för att kunna ses. Nu är jag höggravid på övertid o vem som hellst fattar väl att jag inte kan ge mig ut o fara i köer o dyligt. Så vill man ses får man anstränga sig o komma hit o det kanske anses vara jobbigt för vissa.. Förklarade det även för Maria o hon hade såklart full förståelse för att jag inte kan ut o fara nu.

Det handlar om dagar/timmar o mina fötter värker o är svullna, mina ben gör ont mm..
Men som sagt, JAG kan tyvärr inte ta mig spec långt så det uppskattas när ens vänner förstår det o kan komma hit ist.

Nu sitter jag i soffan o längtar efter Christofer.. Känner att jag bara vill ställa mig mitt på golvet o gråta rakt ut.. Orkar inte mera nu. Jag vet att det är många med mig som kännt likadant o det är fruktansvärt frustrerande det här. Inga kläder passar längre, skorna trycker, man e uppsvälld det är varmt o på allmänt gråthumör emellanåt.

Jag tycker inte "synd" om mig eller hur jag ska uttrycka mig, bara att det är en grov frustration o varje dag känns som en evighet. Sällskap på dagarna skulle underlätta, men folk jobbar ju osv så vad ska man göra??!

Nu ska jag hoppa in i duschen o lägga mig i soffan!

Natti natti <3



i väntans tider..

2011-06-28, 13:54:03 / Kategori: Allmänt
Solen gassar o jag har stängt in mig hemma o dragit ner persiennen.. INTE likt mig att fly solen, men jag orkar verkligen inte med den. Tänkte på det igår att halva sommaren typ har gått o jag har inte suttit ute o solat en dag. Får hoppas på många fina dagar framöver så man kan hinna njuta av sommaren.

Idag har jag varit på apoteket o köpt Ricinolja. Det "kan" starta värkar så vi får se. Man ska egentligen ta en matsked men jag har bara vågat gett mig in på en tesked så länge. Nu hoppas jag det inte påverkar lillen på ett dåligt sätt, men det är så himla många som gjprt det som det fungerat på så det kan vara värt ett försök. Dock innehåller det laxeringsmedel o påvärkar tarmarna vilket gör att värkarbetet kan starta. We will se:)

Hittade en liten utstyrsel till lilleman i fältan oxå på rean ;)

Ja då är det väl bara att invänta o se om det händer ngt.. Christofer tror inte på någon effekt. Men man måste ju testa. Ringde bb förlossningen o frågade vad hon tyckte men hon avrådde mig inte från att ta det utan sa mera att hon inte tror på den metoden. Fast man använder sig av den i Usa o scottland bland annat.



Hoppas ni njuter ute i solen o sommaren!!
Jag stannar inne o kommer snart ut ur bubblan:) Några dagar kvar MAX


sista veckan som gravid

2011-06-27, 12:36:23 / Kategori: Allmänt
Tiden springer inte fram längre kan jag lova. Inte hos familjen Dickens/Jansson iaf.
Imorse var vi hos bm för sista gången. Hon gjorde en vaginal undersökning o kände bebisens huvud. Hon sa att hon kan dra i livmodertappen för att få igång det lite, men jag som tycker så fruktansvärt illa om gyn undersökningar ville ite de. Christofer ville det såklart då han är på tårna hela tiden o vi lägtar verkligen efter vårat hjärta. Hon sa att på onsdag kan hon ringa om en igångsättning o då kommer det att ske på söndag. Så senast söndag har vi barn :)
Sjukt spännade o nervöst o jag hoppas verkligen att det startar utav sig sjäv.

Carro o Jimmy fick sin efterlängtade lilla dotter i går kväll o vi önskar dom ett stort Grattis!! Rinde o hörde lite om förlossningen o fick en del tips o råd.

Jag är såå avis på dom som fått sitt barn nu o att allt är över för dom. JAG VILL OXÅ :))))
Men snart så..snart. Handlar bara om dagar!!

Nu ska jag dra på musiken o dammsugaren så får vi se vad som händer ;)

Puss o kram

ursäkta mina slarv

2011-06-26, 18:11:40 / Kategori: Allmänt
Jag vet att det är såå irriterande att läsa när ngn bara stavar fel o skriver helt huller om buller. Men jag skriver bara så snabbt o tittar inte igenom innan jag publicerar texten. När jag sen efteråt tittar igenom blir jag lika irriterar alla ggr så jag ser hur mkt FEL jag skrivit. Så uppfatta mig inte som en dyslektiker även om det inte är ngt fel att ha det isf :) Jag har bara bråttom i onödan ;)

Puss o kramsi

Mys söndag!

2011-06-26, 18:04:37 / Kategori: Allmänt
Igår när vi kom hem från tina så åkte vi o hyrde tre filmer varav vi såg en, DUE DATE vart det. Detär dom som var med i baksmällan o den var bra. Det vart chirre dipp o godis till de. En riktig lördag kväll o man säger så.

Idag har det uträttats en del saker. C har köpt en tvättmaskin på onoff så nu har vi det me :) Underlättar så mycket nu när det kommer bebis snart att man slipper springa fram o tillbaka till tvättstugan som ligger i huset bredvis. Visst det går väl ann när det rä sommar o man bara kan ta bebisen under armen o gå. Men sen när det är kallt, snöar, regnar eller så så är det definitivt bökigare. Så det där kommer göra allt mkt lättar!!

Sen åkte vi till Täby C. Där byggs det om o ska bli ännu större. Jag köpte mig en amnings bh. Och Chrstofer var lite inne på en ljudanläggning. Men pga att den inte skulle komma förrens om 3 v så hoppade vi det för tillfället då man kanske hittar en annan som är bättre. Men ett tvättställ vart det o en grill me :)

Nu hemma igen somnade jag en timme på soffan o tänkte tvätta alla kläder vi har i tvättstugan som självklart var upptagen just nu. Brukar aldrig hända att den e upptagen en söndag vid denna tid här, så nu känns det ännu bättre när ens egna maskin kommer.

Jag har ont i huvidet känner jag pga vädret. Sol , regn o allt möjligt väderomslag får min skalle att få ont :(
Nu skiuter jag i att jag sagt att jag ska hoppa alla slags knep om att få ut bebisen. 8 dagar över o jag orkar inte mer så nuu ska jag ta mig ett iskallt vattenglas med is i o svepa det som aldrig förr ..
Stackars lilla son men nu vill vi ha ut dig.

Christofer sitter o spelar fifa spel o jag vill börja få värkar! GE MIG GE MIG SNÄLLA GUD. Haha jag kommer ångra att jag bad om denna smärta när jag väl ligger där o kvider mig ;)
men det är ju trots allt en smärta man får ut det mest underbara som finns utav så.

Magen börjar kurra så någon middag ska vi nog nu fixa! Så jag önskar er ett bra slut på helgen o berätta om det hjälper med mitt isvatten ;)

                                                              <3 Puss o Kram<3

midsommardagen

2011-06-25, 12:54:58 / Kategori: Allmänt
Idag har Sverige stannat upp. Alla butiker är stängda o det är endast matbutikerna som är öppna. Vi väntar otoligt på barn men det händer ingenting. Sov så skönt i natt så förutom allt kissande, men det är inget nytt.
Pratade med Tina som bjöd hem oss till henne o Robban, så nu ska Christofer bara hoppa in i duschen efter sin joggingtur o sen ska vi åka.

Det är ju på vägen förbi Danderyds sjukhus så OM det mot all förmodan skulle komma barn så är det iaf på rätt väg.
Vädret är grått o regnigt o man känner sig lite småseg faktiskt!!

Jag önskar er en fortsatt bra dag o fprtsatt god midsommar :))





Daddaphotografy.com

GLAD MIDSOMMAR!

2011-06-24, 18:55:14 / Kategori: Allmänt
2011 års midsommar är kommer:))
Men lagom väder o inget regn firade vi midsommarafton inne i stan i Vasaparken, där det var firande o dansande runt midsommarstången. När vi hade varit där en stund så begav vi oss till Djurgården där de flesta av sthlms befolkning befann sig. Skansen har ju stort firande, men vi hoppade att gå in där o gick o satte oss på Ulla Winbladhs restayrangen. Jag åt en jätte god etrecote o till efterätt jorgubbs tårta med grädde.

Timmen innan vi skulle dra så fick jag sammandragningar som inte försvann likasnabbt som de jag brukar få. Jag fick som världens magknip o det höll i sig en bra stund. Med nöd o näppe tog jag mig till bilen o där högg det o värkte hela vägen hem. Sen jag har lagt mig i soffan s slutade det, men jag känner av men inte alls på det sättet som jag kände då. Nu kissar jag däremot stup i ett så jag känner att jag lika gärna kan sitta där hela tiden o inte gå tilbaka till soffan igen ;)

Jag hoppas hoppas det vill komma bebis snart för jag orkar inte vänta mera. 6 dagar över tiden nu o det får gått o väl räcka.














Nu ser jag riktigt runt o go ut om kinderna ;)
Överkokt bebis o överjäst Becka ;)


Ha en fortsatt bra midsommar o firande o bli inte allt för fulla :)

REGNET ÖSER NER

2011-06-23, 17:20:56 / Kategori: Allmänt
Ja som vi alla märker så fulkommligt öser det ner regn idag. Jag njuter av det svala vädret medans alla andra inte är så nöjda som ska fita midsommar ute imorg. Vi ska nog till vasaparken o ha picknick beroende på väder o tillståndet med mig. Ingen bebis har kommit men nu känns det i jumskarna när jag går o huggen har hållit på ett tag nu.

Har varit o köpt en fin babynest idag som vi kan ha i sängen mellan oss på nätterna ibland o som man även akn ha o soffan bland annat.
Fick den av min kära mamma :)) Puss!!

Snart ska vi fundera ut vad vi ska äta ikväll . Jag är sugen på fettis mat så  som pizza eller ngt annat.
Nu kommer min man o STÖR mig o vill ha datan så jag får väl snällt flytta mig ;)


Puss o hej o trevlig midsommar!!



zzzzzzzzzzz

2011-06-22, 14:29:26 / Kategori: Allmänt
Det här med att man ska passa på att sova mycket behöver ingen vara orolig över att det är brist på här inte. Herregud! Jag somnade halv tio igårkväll, sov rätt bra hela natten, vaknade när C åkte till jobbet 05 o var vaken till 08. Åt frukost o somnade om igen o vaknar 12.30 :O
Det är nästan så mamn skäms..

Nu har jag varit på ica o handlat lite o känner mig ÄNDÅ trött. Men jag kan fan inte sova mera nu! Måste hålla mig vaken för nu tror jag att jag kommit in i ngn tröttkoma o det känns inte bra att sova "för mycket " heller.

JAHOOOPPP kl är snart 14 o jag gör inte ett skit. Vill göra mycket men orkar inte plus att jag vågar inte åka bort för långt ifall vattnet skulle gå o C måste åka typ till Vallentuna o hämta mig först. Lika bra att hålla sig på hemmaplan. Jag väntar till C kommer hem, sen ska vi ut o gå lite. Tror det är bra när nu ändå ;)


Puss puss

Älskling står för middagen idag!

2011-06-21, 18:48:04 / Kategori: Allmänt
Allt gick bra hos bm. Men att hon skulle ringa o boka en tid var det ngt jag hade missuppfattat. Man måste gå 42 v innan dom ringer om en tid så om det inte mot all förmodan inte kommit bebis innan måndag så ska jag dit så för ett samtal till Danderyds bb o igångbokning. Lill bebisen hade flyttat om lite i magen, men fortfarande huvudet neråt som tur var. Men rumpan hade bytit håll i magen o det är inte så konstigt med all aktivitet därinne;)

När jag skulle hem därifrån så högg det till ett par regäla smärthugg så jag trodde att NUU sätts det igång.. Men nope!

C kom hem från jobbet o vi åkte o handlade till middagen. Jag känner mig såå trött o somnade i soffan när jag kom hem från bm. Shit vilka sammandragningar jag har nu :) Men det känns ändå inte som att det är dax ännu..

Nu ska vi vila här hemma o titta på HJÄLP som går på tv ;)

Ciao



tlöött. Men snart Bm IGEN!

2011-06-21, 11:53:56 / Kategori: Allmänt
Sovit som vanligt..Knappt med andra ord. Har haft tok ont i rvbenen i natt, o jag som trodde det skulle vara över. Men nej nej. Kissar mindre nu el har iaf gjort sista nätterna. En natt var jag uppe 8 ggr :/ är inte det liite väl.?
Nåväl..


Idag ska jag till bm o för sista ggn  idag iallafall. Trodde det skulle vara sista ggn sist men det har ju inte kommit ngn bebis så nu ska hon boka en tid för ogångsättning. Kommer antagligen få en tid sent i nästa v då jag närmar mig två v över isf. Men jag hoppas på att få slippa det o att allt kan starta naturligt.

Sitter nu med kaffekoppen i handen o äggsmörgåsarna ligger så mätt i magen:)

Något jag iaf ska tänka på när det känns som att det sätts igång är att INTE vara rädd för att ringa för ofta till bb. Man ska aldrig känna sig "tjatig" när det handlar om att ringa o kunna åka in då det faktiskt handlar om liv o död.
Jag vet att jag kommer ringa en ggn för mycket o kanske tom åka in en ggn för mycket än att ligga hemma o kvida o lida så länge som möjligt, för tänk om bebisen är stressad i magen o man har ingen aning om det pga att man är hemma, el några andra misstankar om dåligheter:( Nä, här kommer vi säger jag bara :)

Min mage är så rolig för jag har verkligen bara som en boll. Och när sammandragningarna kommer så ser den skit liten ut. Det syns inget bakifrån o på sidorna är det liksom som helt platt. Ingen "tjejmage" kan jag lova, för dom brukar vara bredare runt om hela magen.

Nu får ni ha en bra dag. Solen lyser i af här på Lidingö:))









Någon som kan hjälpa?

2011-06-20, 22:54:43 / Kategori: Allmänt
Jag vill ha ett lösenord för er som vill in o läsa detta..Men hur gör jag ???
Jag vet att ngn där ute kan hjälpa mig. Jga vet att bloggar är till för att läsas, men när det finns ett sätt att välja ut de som man vill ska läsa så gör jag det gärna. Finns vissa jag inte alls tycker har med att göra om det som händer runt mig, min pojkvän el familj. Hoppas ni har överseende med detta:) Folk som inte ens är mina vänner på fb där man fått reda på mitt blogg namn.


Måndag

2011-06-20, 12:31:39 / Kategori: Allmänt

Ja då var man i v 41:) Det trodde jag aldrig att det skulle gå över tiden. Men ovio:)
Magen känns visseligen stenhård så det är inte många dagar kvar nu!
Ska till bm imorg då hon bokar en tid innan 3 juli för igångsättning annars..

Bara ett litet inlägg så här:
 Jag gillar ärliga människor. Jag gillar att man hellre säger en ärlig sak som kanske sårar för stunden än att ljuga o när det kommer fram sen så sårar det tuuusen ggr mer.
Vissa saker kommer jag nog aldrig att förstå varför det ska vara på ett visst sätt, el varför vissa har "behov" el "bekräftelse" av vissa saker. Men känner sådana människor att dom mår bättre av det så får man väl lyfta på hatten o unna dom det. Tycker egentligen bara synd om dom som har det behovet, att alltid behöva "kickas" av det förbjudna eller otillåtna. Måste grundas i osäkerhet i botten.


Nu blir det soffiloffi o kaffe :)

Puss o hej


natt o jag e vaken

2011-06-19, 01:48:30 / Kategori: Allmänt
Inte för att jag måste sova nu egentligen men det kanske vore bra med tanke på att man kan få barn när som o jag behöver all energi då, men jag kan inte. Har pratat med Maria i telefonen i över en timme o jag känner mig rätt pigg. Vi var tidigare o åt middag ute på bryggan i Gåshaga tillsammans med Christofers pappa. Sen åt vi efterätt hemma hos honom. Blåbär,Jordgubbar, hallon me vispgrädde. Mums!!

Så nu måste jag ha ett sockerrus el ngt för jag känner mig SKIIT pigg!!!


Ibland funderar jag på att ta bort min fb. Just av anledningen att man har mycket folk där som man egentligen kanske inte vill ska se allt man gör osv, bilder osv. Visst man kan välja att ta bort en jävla massa ist.. 
Men men.. Kan ju låta folk mätta sin nyfikenhet o kika in där ist för att höra av sig ;) 

Det finns en person jag är så sjukt besviken på. En person som jag känt i hela mitt liv som bara försvunnit o tagit avstånd. Jag kan respektera om man vill bryta en kontakt av ngn anledning el om man helt enkelt inte "pallar" ha kontakt med ngn mer. Men då får man oxå stå för det o kunna säga det i ansiktet till den människan. Inte gömma sig o sticka huvudet i sanden o puts väck bara försvinna. Mycket fegt gjort anser jag. Tycker du ngt stå för det o säg det öppet, annars är du värd lika lite som luft för mig. Jag har verkligen försökt förstå dina brister o förstått att du ibland försvinner. Men sen feb o under hela min graviditet har jag inte hört ett ljud ifrån dig.
JAG VET ATT DU VET VEM DET ÄR NÄR DU LÄSER DETTA! Ska inte skriva ut ditt namn med respekt mot dig men förihelvete, vad sysslar du me??
Du är inte en vän utan mer än familjemedlem så det är därför jag reagerar på detta sätt. Hade du varit en vän hade jag skitit i dig för länge sedan.. Tycker inte att man beter sig så som du gör helt enkelt, o detta är bara MIN ÅSIKT!!!!!!!!!!!! Ta åt dig eller skit i det, det är upp till dig. Nog om detta.....








               Från restaurang Bryggan tidigare idag!







Natti natti alla snokare ;)


 




DAGEN då han är beräknad <3

2011-06-18, 14:24:16 / Kategori: Allmänt
Idag är det den 18 juni o vårat lilla hjärta är beräknat. Men ingen unge ploppar ut:)
Vi var ute o skulle gå en promenad tidigare o DÅ startade "mensvärken".. Ajaj det kändes o jag smög fram. Christofer skulle ut o springa vidare men följde mig hela vägen hem igen då det gjorde ont. kom hem o la mig i sängen o värken var som bortblåst. Hade nästan hoppats på att det skulle fortsätta så det var en början till ngt , men nej då. Han blir nog kvar där inne i värmen ett tag till.

Har en sjungande karl i köket som står o fixar lunch:) Själv känner jag mig trött blandat med lite grinig haha. Men ändå intepå ngt konstigt sätt. Känner mig som i ngn slags bubbla. Man går bara o väntar nu känns det som o minsta lilla känslan i magen hoppas man på ska vara starten :)

Jag har så mkt jag egentligen skulle vilja göra idag. Som ut o åka båt, el åka in till stan o traska el bara ngt. Men jag vet inte hur mkt jag orkar eller vågar. Det kan ju sm sagt vara en vecka kvar lika gärna som en min.
Jag lagade köttbullar o pasta till lunch men C ville ha ngt annat som han som sagt gör nu till sig sj.

Ska försöka vila lite för att sen ta mig en dusch o se vad vi hittar på.)
Ha en bra lördag mina vänner o ovänner ;)




Å regnet bara öser ner..

2011-06-17, 17:52:15 / Kategori: Allmänt



Idag är det ett riktigt sitta inne o mysa väder.. Får gärna komma ett bran också;)
Imorgon är det beräknade datumet, men jag tror aldrig han kommer då. Jag o C gissar på onsdag nästa v.
Ja, som sagt så sover man ju inte på nätterna längre :( Kan inte o det är fullkommligt omöjligt nästan. Inte för att jag har ont längre förutom i natt i revbenen, utan för att jag ligger obekvämt, är kissnödig eller bara vaknar av att lillkillen i magen för ett fasligt liv. Han kommer vara en natt unge, det är bara att inse..

Så idag har jag legat i soffan o latat mig för att sen flyttat in till sängen igen. Men kl 17 bestämde jag mig för att åka till Willys o handla. Middagen blir hemmagjorda hamburgare o till efterrätt glass o godis!
Men fyy vad det gick långsamt i affären. Jag vankar av o an, o självklart vart det kontroll av min självscanning så jag fick slita upp alla varorna på bandet iaf.. Suck! Han som satt i kassan måste sett hur trött jag såg ut då han erbjöd sig att hjälpa mig att packa i igen. O JA SJÄLVKLART när man e tvungen att lasta ur allt man lagt i påsar redan.

Idag ska C fixa middagen o det tackar jag för. Har inga krafter el ork till ngt känner jag, o vill bebisen komma ut måste jag ha all ork jag bara kan få. Men nu får han gärna stanna där inne ett tag till. :)

Hoppas ni får en bra helg alla läsare för det tänkte jag ha..Lugnt o skönt o bara vila o koppla av!!


Puss o Kram

Underbart!

2011-06-16, 21:35:47 / Kategori: Allmänt
Igår kom Maria hem från sin resa. Åkte hem till hennes mammas stuga på landet tidigt i fm o har tillbringat hela dagen där ute. Maria började gråta när hon såg min mage :) Gulle!!
Vi har pratat o garvat hela dagen o när man sitter där så undrar man vart alla månaderna tog vägen.

Vi har ätit hemmagjorda hamburgare oxå så nu är jag mätt. Åkte hem för ca en timme sen då jag var heeelt slut, men Maria ville inte det haha! Nu får vi se hur länge hon stannar för hon tror att hon redan åker tillbaka om en vecka :(

Skulle det bli så att hon bosätter sig i Spanien får man väl åka dit oftare då. Tar endast 3 tim med flyget o kostar inte allt för mkt. Det blir att planera in det mera bara. Men jag vill ju hellst ha henne här.

Nu ska jag kasta mig i soffan:)
Natti natti

kvällsinlägg:)

2011-06-15, 20:10:01 / Kategori: Allmänt

Jag har glömt att tala om att min vän Maria kommer hem i morgon efter 7 månader på resande fot. Hon har ju varit i Argentina o Spanien o kommer äntligen hem imorgon:))
Jag ska ut till Frösunda o hälsa på imorgon vid lunchtid. Hoppas ingen bebis kommer då bara, men jag är ju iaf på rätt sida om stan o dom får väl köra in mig om det är så. Det hugger neråt nu som attan o han rör sig som ett tok inne i magen. Jobbigt att gå idag..

Åter till Maria :) Ja, jag har ju saknat henne o det är tur att hon hinner se mig preggo iaf ;)

Jag vill ha en massa nya kläder när han är ute. Har tröttnat såå på min garderob nu o jag är faltiskt värd lite nytt tycker jag ;)

           Hittade bara en sak jag möjligtvis kanske vill ha!





Nu blir det kl 8 hos stjärnorna o soffhäng tills mitt hjärta kommer hem:)



o skalman han e tlöööött

2011-06-15, 15:22:50 / Kategori: Allmänt
Nu har jag tvättat , diskat upp det lilla från lunchen, dammsugit o lagt in kläder i skåpen. Har även färgat håret o målat naglarna o rakat ben :) Såå nu kan han komma :)) haha!!
Det gäller att ha lägenheten ren utifall att vattnet skulle gå i vi måste in snabbt. För det värsta skulle vara om disk legat några dagar o sängen är obäddad när man kommer hem sen trött o med nykläckt bebis.
Jag HATAR stök o när det ligger saker framme o skulle det göra det när mamn kommer hem från bb då smäller ju jag av!!

Nu har jag kaffe koppen bredvid mig o e lite sugen på ngt gott.. Men jag ska skala mig en morot ist. Nyttigare!

Tröttmössan Becka ska nu vila lite igen..SOM VANLIGT!! Ladda ladda:)

Puss o kram på er

Tack vädergudar!

2011-06-15, 12:28:11 / Kategori: Allmänt
Imorse vaknade vi kl 07 pigga o relativt utvilade. Åt frukost i sängen o mös framför tv. Christofer jobbar ju kväll denna vecka så det är skönt att bara kunna ligga i sängen o dra sig tillsammans. Kl 08-10 spmnade jag om igen, men vaknade på ett helt annat humör. Mådde inge bra, känner mig svullen från topp till tå. Mår lite illa o allmänt nedstämd.
Jag tackar vädergudarna tt ni bjuder på lite svalare dagar då jag ändå känner mig som en boll just nu!

C har nu åkt till jobbet o jag tvättar lite. Ska till centrum o köpa mig en toning till håret nu tänkte jag o sen måla lite naglar o raka lite ben osv. Man ska väl få känna sig lite fin när man snart ska ligga o smärta sig på förlossningen :)

Blir ett kortare inlägg då jag ska dra nu innan tvätten måste hämtas igen!


längtaaar!

2011-06-14, 19:42:51 / Kategori: Allmänt
Jag väntar o väntar fast beräknade dagen inte är förrens på lörd. Tiden kommer gå såå långsamt nu känns det som. Sammandragningarna blir lite kraftigare o jag har ont i jumskarna.(el hur det stavas)

Nu faller regnet ner o det är riktigt mysigt faktiskt. Väntar på att mitt hjärta ska sluta jobba för jag vill ha honom hemma nu. Saknar honom <3

Sitter o tittar på 4 bröllop o gud så fina klänningar vissa har. Jag vill ha en riktigt prinsessklänning den dagen jag ev blir fru!
Sitter också o sappar runt på olika bloggar o vissa är faktiskt riktigt bra. Min är kanske inte den roligaste o läsa då jag inte skriver ngt skandalöst eller extremt, men jag gör ju detta främst för min egna skull. Skönt o skriva av sig lite ibland o kunna gå tillbaka o läsa vid senare tillfällen.

Lite info :

Gravid vecka 40 +
Barnet
Nu är barnet helt utvecklat och redo att komma ut vilken sekund som helst. Trots detta kan barnet stanna kvar i två veckor till. De flesta barn föds på natten. Barnet kan väga allt mellan 2,5 och 4,5 kilo och vara 46-55 centimeter långt. Nu är det trångt därinne.

Mamma
Har barnet inte kommit än? Känns det frustrerande? Ta det lugnt. Även om det känns omöjligt, försök fokusera på något annat än förlossningsdatumet. En graviditet varar allt från 37 fullgångna veckor + 0 dagar till 41 fullgångna veckor + 6 dagar. Passa på att vila och äta mycket kolhydrater innan förlossningen så kommer du att orka bättre. Sov, sov, sov eller vila om du inte kan sova! Du behöver alla krafter. Under det aktiva skedet av förlossningen gör du av med lika mycket kalorier som en maratonlöpare gör av med varje timme. Dessutom kanske du kommer vara vaken i ett dygn kring förlossningen.

Pappa/partner
Under själva förlossningen är din viktigaste roll att vara där! Du ger henne vatten, torkar pannan. Du kan hålla henne, massera henne. Lyssna på vad hon och hennes kropp säger. Prata med henne och barnmorskan. Hjälp henne med kuddar eller att ändra ställning. Var lyhörd och se och bekräfta hennes smärta. Hon vill kanske inte att du ska röra henne. Peppa och uppmuntra. Pusha och stötta. Du klarar det!


Tisdag!

2011-06-14, 15:20:43 / Kategori: Allmänt
Imorse fick jag besök av Pishi o min syster. Christine skulle på ett återbeök på akademikliniken o kom hit kl 9 då pappa körde henne. Och Cicci o Oliver kom runt 10 tiden. Vi snackade fikade o rut lunchtid tog vi ut kycklingsalalden o satte oss ute i det fina vädret. Det är inte lika varmt i luften som förra veckan, o det tackar jag gudarna för. Nu är det svullet ändå så det räcker när solen tittar fram.

Jag hakade på Christine till klininken o cicci åkte hem runt 13 tiden. På kliniken fick vi höra hur lika jag o syrran var o hon tyckte nästan att vi kunde vara tvillingar haha.

Min kära sambo jobbar o jag ska nog vila upp mig känner jag. När jag åkte o mötte pappa för att lämna av Christine så högg det ett par rejäla hugg nertill på mig så jag trodde bebisen skulle komma ut. Känner att jag behöver vila mig nu då jag inte sover ett dugg på nätterna. Inatt vaknade jag varannan timme.. Bebisen sparkar, det är varmt o jag ligger obekvämt. Men smärtan i revbenen är inte lika mycket nu under nätterna faktiskt o det är ju skönt!

Här bjuder jag på en bild från idag. men jag måste säga att på bilden ser jag större ut än i verkligheten, för jag e rätt "liten" på magen annars.

v 39+2 = v 40







ha en fin dag ni alla andra!!

väl hemma !!

2011-06-12, 18:21:03 / Kategori: Allmänt
Helgen har sprungit iväg o vi är åter igen hemma. Har haft en skön helg i Örebro o stannade förbi hos mamma o pappa o tog en fika på vägen hem.

Idag har vi shoppat lite kläder o jag fick en jätte söt tunika som jag kommer kunna ha när lillen e ute o C köpte ett par braller o en tröja. Sen fick lilleman en Lundemyr body som det står pytteliten på!!

Nu är vi ganska så sega o ska äta ngt litet till middag bara. Det har känt bra ont i magen igår o på väg till öretbro så imorgon är det sista bm besöket, o jag ska be henne titta om jag möjligtvis öppnats ngt.
Carina (C.s mamma) gissar på 3 dagar kvar till bf, medans min mamma tror jag går över. Ja jag går ju iaf in i vecka 40 idag o det är beräknat på lördag så v får väl se.. Spännande:)

Vi hade en begravnings cermoni för Chifen idagockså på deras tomt, bredvid Carinas gamla hund. Vi plockade blommor, gjorde ett kors o tog ett litet sista farväl. Fint faktiskt :)

Lite bilder från helgen :)


                                     Malte i full kareta



                       Christofers syster son Isak



                        En översvullen gravid Becka
 


                             











Må så gott alla lädare ;)

Örebro mys

2011-06-11, 17:50:11 / Kategori: Allmänt
Ingen bebis kommen ännu o tur är väl det nu när vi är här i Öret:) Men igår på vägen hit kändes det som att det likagärna kunde starta för jag hade så ont i han rörde huvudet som attan. Vi stannade på vägen i mariefred o åt glass vid slottet. Solen sken o det var skit varmt så min glass bara smälte o hade sig ;)

Idag har vi varit o shoppat lite. C har fått ett par nya joggingskor som han fick av sin kära mor. Och så är hans syster son här o har också handlat lite skor.
Nu spelas det fotboll på gräsmattan o grillen står redo för grillning:) Vi har klarat oss från regn hela dagen men nu börjar det dugga lite. Får hoppas det avtar.

Hungern börjar kännas i magenså snart blir det en god middag:)

Återkommer när vi är hemma igen!!

Kramar




freeedag o vackert väder

2011-06-10, 08:47:08 / Kategori: Allmänt
Imorse vaknade jag tom innan Christofers klocka ringde kl 05.15. Pigg som en lärka var jag o det var omöjligt att somna om. Låg ett tag o sängen o vred o vände mig men gav upp o satte på tv ist:)
Nyhetsmorgon är mysigt på morgonen. Jag är på ett strålande humör, detsamma som vädret:)

Solen skiner redan o det ser riktigt varmt ut. Många slutar nog skolan idag o man får se upp för studentflaken på vägen.
Idag ska vi åka till Örebro hem till C:s mamma o jag hoppas verkligen att vattnet inte går för då blir det raka vägen till Danderyd, för här ska det inte bli någe Örebro unge inte ;)

Jag kommer att tatåget till min älsklings jobb så slipper han trängas bland alla andra o hämta mig.

För er som går i giftas tankar så är det dropp in bröllop på skansen imorg mellan kl 10-15 haha! Man kanske ska stanna hemma ist o ta sig ett giftemål ;)

NUUUUU LÄNGTAR JAG efter våran bebiskille:)) Igår bara sprudlade jag av glädje o förväntan på kvällen o jag vill verkligen att allt ska gå bra o att vi kommer hem hela o att alla vi mår bra sen. Jag vill bara ha honom i min famn..skrikande el inte det spelar ingen roll, bara han kommer snart!
Det är 8 dgar kvar till beräknat datum, så nu drar det ihop sig bra.
Christofer kommer ju vara hemma sina 10 dgar för att gå tillbaka till jobbet till sista juli o sen har han semester:)
Så vi får se vart vi tar vägen i sommar om det bara blir hemma el om vi tar en liten mini familje semester till Öland/Gotland el ngt. Midsommar blir ju svår att planera in nu när man inte vet när han vill komma ut i världen, men skulle han komma när han ska så är han en v när det är misdommar o då kanske man kan umgås med ngn iaf. Grilla el ngt i den stilen. Sillen Mär ju ett måste iaf ;)

Nu har jag precis duschat o väntar på att håret ska torka så jag kan platta det lite o sen hoppas att tiden går snabbt nu så jag kan åka snart!

Hoppas ni har en underbar helg trots lovat regn.. Men men vi bor ju i Svedala o då kommer man inte undan regnet!!


Puss o kraam




daddaphotography.com


Min snälla svägerska har fotat oss :)

nu drar jag;)

2011-06-09, 15:22:06 / Kategori: Allmänt

JAPP då var den här tjockisen redo ;)

MOT STUDENTEN:))


torsdag!

2011-06-09, 11:57:51 / Kategori: Allmänt
Mår bättre idag, memn känner i benen fortfarande. Känns som träningsvärk om man ska förklara känslan lite.
Idag tar min kusin studenten o min moster fyller år så jag ska dit en sväng. Orkar inte stå på utspringet så jag kommer till fikat ist :)

Jobbigt att stå nu som sagt! Mamma¨ska oxå dit men mitt hjärta jobbar. Solen skiner o det är en perfekt studentdag med 30 graders värme. Får se vad jag har i klädväg att ta på mig. Vill bara ha högklackat o tajta fina kläder nu men det går icke.. Längtar!

9 dagar kvar till beräknatdatum, men nu känns det som att jag kommer gå över tiden. Mamma gick ju över 6 dagar med mig så jag tror på det med mig me.

Skriver mera sen o kommer med lite pics :)


Puss o hej

:(

2011-06-08, 12:55:16 / Kategori: Allmänt
Jag har såå ont i min kropp nu.. Skulle behöva massage 24/7, men det finns det inte ngn som skulle ställa upp på, såklart! Försöker hålla igång o göra saker men det sker ju i min takt o ibland måste man ta ett break o vila sina ben som känns som stockar. Förstår att det inte är lätt för en annan att fatta hur det verkligen känns när man sj inte varit el kan vara med om det men det är verkligen jobbigt.

Sista 2 v nu har varit värst o resten av graviditeten kanon. Med värmen kommer alla besvärligheter oxå. Det sticker i fingrarna o dom ser ut som korvar:(

Idag har jag NU precis kommit ur sängen. Mår skit idag faktiskt..

Hoppas ni mår bättre puss

Stora dagen för min syster :)

2011-06-07, 18:06:50 / Kategori: Allmänt
Imorse vaknade vi kl 08 o jag hade en sjuuukt nervös syter här :) Hon skulle ju operera sina bröst idag så hon var full av förväntningar! Jag har inte sovit en blund i natt så mina ben pirrar o jag känt mig skit nervös jag me. Inte för hennes operation utan för bf.

Jag följde med henne kl 10 i vi behövde bara vänta en timme innan det var hennes tur. Jag passade på att åka till fältan o skulle lämna in min mob på lagning då jag tappat den o hela skärmen e spräckt. Men det skulle ta 3-4 v innan den var klar plus att alla kort skulle flrsvinna så jag måste föra over dom först till datan!
Gick runt där i 1.5 timme o hittade massa fint jag ville ha men som jag inte kan få på mig. Hittade en bh på bikbok som en som en topp utan axelband, så den kan jag ha bra när man ammar. Och ett par nya solbrillor då mina gått sönder.
Åkte hem o vila lite för att sen få ett samtal att hon vaknat:)
Åkte dit o kika in boobsen haha:) Dom e duktiga på akademikliniken. Sen mötte jag Christofer o så åkte vi till ett litet smultronställe vid kyrkviken o solade o mös innan han skulle på möte. Så jag passade på att hälsa på syster en ggn till innan hon skulle hem.

Nu är jag hemma igen o fullkomligt slut! Måste samla mina krafter ifall våran bebis kommer ut, så jag ska vila lite inna  jag börjar med middagen !
Ha det bäst





                         en glad syster innan operationen


SVERIGES DAG! NATIONALDAGEN <3

2011-06-06, 13:26:37 / Kategori: Allmänt



Måste säga att jag är stolt över detta land! Trots att dom har sina brister men vem har inte det :)
Idag är det Sveriges nationaldag o för 6 år sedan blev det en RÖD dag. Tycker vi borde fira dagen större än vad vi gör, med karnivaler o sånt shit !! Vore kul om det hände något extra runt denna dag!!


Jag tvättar för fullt medans solens strålar STEKER utanför. Helt ärligt orkar jag inte gå ut el sitta i solen,.
Känner mig trött idag o snart kommer syster yster :)

Får se om det blir en glass kanske ;)

Puss o hej

DU GAMLA DU FRIA DU FJÄLLHÖGA NORD.....
JA JAG VILL LEVA JAG VILL DÖ I NOOOOORDEN !!!!!!!!!!!!

Även pappan har en stor uppgift i detta

2011-06-05, 20:22:32 / Kategori: Allmänt

Pappans/partnerns roll vid förlossningen

Att vara med om en förlossning är en stark upplevelse även för dig som pappa, partner eller medföljare. Det är lätt att känna sig hjälplös, men det finns mycket du kan göra vid förlossningen för att få den födande kvinnan att må bättre. Du är en viktig person för henne när barnet ska födas.

Det bästa du som pappa, partner eller medföljare kan göra när förlossningen väl sätter i gång är att finnas till hands, berömma, stötta och lugna den födande kvinnan.

Vilken är medföljarens uppgift?

Det är viktigt att kvinnan känner trygghet med och tillit till den som följer med på förlossningen. Då kan hon slappna av och koncentrera sig på födandet. En kvinna som föder kan ibland reagera på smärta på ett sätt som man inte förväntar sig och det kan tyckas som om hon förlorar kontrollen över sig själv. Många kvinnor går in i sig själva för att kunna fokusera på förlossningsarbetet. Det måste du ha förståelse för. Du är ändå viktig som stöd.

Vad du kan göra praktiskt

Det finns mycket du kan hjälpa till med. Många medföljare säger att de känner sig hjälplösa, men frågar man den födande kvinnan upplever hon ofta något helt annat. Personalen är till för att stötta och hjälpa den födande kvinnan, men det finns mycket en pappa, partner eller medföljare kan göra. Här är några exempel:

  • ge uppmuntran och mentalt stöd
  • badda pannan
  • hämta och ge vätska att dricka
  • massera ryggen
  • hjälpa kvinnan att hitta bra lägen att vila i mellan värkarna
  • hjälpa kvinnan att kissa
  • föra kvinnans talan när hon inte orkar tala.

Mat och dryck

Det är viktigt att kvinnan dricker ofta och lite och du kan hjälpa henne att få i sig små klunkar vätska. Det är också viktigt att du själv äter och dricker. Ta med några smörgåsar, snacks och dricka till dig själv. Frukost, lunch och middag kan du köpa i matsalen eller kafeterian på sjukhuset.

Stanna i rummet eller gå ut?

Ofta vill kvinnan att du ska finnas i rummet under hela förlossningen, men blir den långdragen kan du bli tvungen att gå ut för att köpa dig lite mat. Kanske behöver du också få komma ut en stund och rensa tankarna. Men det är bra om du har med dig åtminstone något att dricka så att du inte behöver gå ut i onödan.

Prata innan

Nuförtiden utgår vi från att pappan eller partnern ska vara med vid förlossningen, men det är inte självklart. Känner du dig osäker är det viktigt att ni pratar igenom det hela. Det är fullkomligt normalt att känna osäkerhet – det gör alla. Men komihåg att personalen finns där för er båda och att du kan rådfråga barnmorskan om hur du kan hjälpa till på bästa sätt.

Ni kan också välja att ta med ytterligare en medföljare, till exempel en kompis, en förälder eller en doula – en kvinna som har erfarenhet av förlossningar och är tränad i att ge stöd och information till den födande kvinnan och hennes närmaste. Prata gärna med er barnmorska i förväg för att få tips och råd.

Om tanken på att närvara vid förlossningen trots allt känns helt omöjlig kan ni välja att någon annan ska vara medföljare. Du kan alltid finnas tillgänglig per telefon eller vänta utanför om du skulle ångra dig.

De allra flesta som har varit med vid sina barns födslar har inte ångrat sig. Det är viktigt att ni pratar igenom era förväntningar och föreställningar om förlossningen och bestämmer hur ni vill ha det så att ni är överens och känner er lugna och trygga.

Bra att ta med

Ta med dig de här sakerna till förlossningen:

  • väskan ni packat till kvinnan – glöm inte pappren ni fått av barnmorskan
  • dryck och små snacks som yoghurt, frukt, choklad och smörgås
  • en extra tröja att byta till om du blir svettig eller om du fryser
  • massageolja
  • kamera, film, band, laddade batterier
  • eventuellt ombyteskläder till dagen därpå
  • hygienartiklar
  • kanske en present till kvinnan när det hela är över.

bebis läge nu

2011-06-05, 18:01:01 / Kategori: Allmänt
Fullgången bebis v 39

oj oj nu var man i v 39 då :))

2011-06-05, 17:57:43 / Kategori: Allmänt
Illustration: Svenska Grafikbyrån Förstora bilden
Illustration: Svenska Grafikbyrån Förstora bilden

Barnet

Barnet är ungefär 50 centimeter långt. Det har vuxit färdigt nu men kan fortsätta öka i vikt. Allt handlar nu om att förbereda sig på livet utanför din trygga mage. Barnet producerar fett för att klara sig i kylan utanför magen. Levern och hjärtat lagrar näring för att ta till vid syrebrist under förlossningen. Näringen hjälper även det nyfödda barnet att klara sig utan föda det första levnadsdygnet.

Vikt 3 450 gram.

Mamma

Symfus-fundus är nu 33-38 centimeter. Kanske du känner dig som en jätte. I början av graviditeten är livmoderhalsen riktad bakåt för att hindra att öppningen vidgas. Nu ändras riktningen och livmoderhalsen kortas ner några centimeter. Du kan känna dig tung och trött samt ha kraftiga förvärkar. Men härda ut, snart är förlossningen här.

Vila!

Vila så mycket du kan, du behöver alla krafter. Har du svårt att sova på natten, ta igen det på dagen. Det gör inget om du vänder på dygnet, det kommer du i alla fall att göra när barnet är ute. Bättre att ständigt vara så utsövd som det går, eftersom du inte har någon aning om när förlossningen sätter igång. Kanske får du inte sova på 24 timmar om du har en lång latensfas med värkar som håller dig vaken. Så sov så ofta du bara kan innan! Har du svårt att sova - vila istället.

Pappa/partner

Nu är det dags vilken dag som helst! Kanske adrenalinet börjar pumpa när du tänker på förlossningen. Det är svårt att föreställa sig ett liv efter magen. I alla fall om det är första gången. Prata med dina nära och kära om hur det var för dem. Du har väl läst artikeln Pappans roll vid förlossningen

Hos barnmorskan/kontroller

Nu kanske du går på ditt sista besök hos barnmorskan före förlossningen. Men försök att inte bli allt för besviken om det blir några besök till. Barnmorskan kontrollerar hur barnet ligger, kollar ditt blodtryck samt lyssnar på barnets hjärta. Kanske får du ta ett extra urinprov eller blodvärde. Prata gärna om förlossningen om du är orolig.
Nuförtiden förs journalen elektroniskt, så det enda ni egentligen behöver ta med er till förlossningen i pappersform är provsvaren det vill säga blodgrupperingen och svar på screeningproverna. Men de flesta barnmorskor lägger kopior på journalen i mappen, så ta med dig den mapp som barnmorskan gjort i ordning åt dig. Glöm inte att ta med dig legitimation!


Utedag i det härliga vädret

2011-06-04, 20:29:14 / Kategori: Allmänt
Idag är vi ju barnvakt till Jason! Vi tog bilen till Tanto o spelade en minigolfrunda.. Och vem vann tror nu ;) Jo ja!
Maria var där med Leon så vi träffade henne en stund innan hon skulle vidare me. Sen var C:s kompisar där o satt o drack öl vi d loopen så vi gick förbi o drack en kaffe.

Solen sken o gassade på så mycket o vi njöt! Såklart att en glass var behövligt. När vi hade varit där ett tag så tog vi bilen till fältan o köte ett par badshorts till Jason, för här skulle årets första dopp ske. Christofer hade ett mysigt ställe ute vid Kyrkviken som vi traskade till. Och i min fart tog det ju ett litet tag.. Nuu är det ont o pina som gäller o jag går hellst INTE. Men dom var modiga o badade på i det ganska kalla vattnet. Själv så är det för akallt ännu tycker jag ;)

Innan vi åkte hem så köpte vi en varsin pizza o tog hem o nu tittas det på Silver fang. Jag är trött o mör i kroppen o killarna bredvid mig är solbrända o rätt trötta dom me:)

Musiken från Stadion på summerburst hörs då o då, o visst blir man sugen..Men snart kommer en liten o har man bestämt för att skaffa barn så har man:) Det kommer som sagt andra tillfällen. Man kan ju inte vara med på allt!

Här kommer lite bilder från badet idag!










ha en bra kväll o fortsatt trevlig helg på er



Härlig dag!

2011-06-04, 00:11:24 / Kategori: Allmänt
Dagen har bestått av att svettas bort haha! VILKET UNDERBART väder det har bjudits på idag. Hittills varmaste dagen! Jag somnade i soffan ett tag efter att C ahde åkt till jobbet o vaknade väl vid 13 tiden. ringde Maria o åkte o mötte upp henne i Rotebro. Vi åt på mc donalds o hämtade Leon på dagis först, för att sen dra in till stan.
Det är ju som sagt restaurangernas dag o man kan ju åtminstånde åka in en dag o kika.

Men först så satte vi oss på Djugården vid Josefinas o mös i solen med en glass o dricka! Maria satt o masserade revbenen på mig huur länge som hellst o det var bara för underbart :)

När kl närmade sig halv 7 så tog vi bilen o åkte inåt stan o mötte upp C för att käka i kungsan. Chrille kom med Jason och sin "syrra" oxå.
Jag har sååå jävla ont i kroppen nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Känner miss misshandlad o det värker överallt :( Ben,fötter,rygg mm

Har tagit mig en dusch o nu ska jag snart sova..

Imorg ska vi vara barnvakt till Jason så vi får se vad vi hittar på. Det ska ju vara fint väder så vi bli iaf ute:)

Natti natti på er









torsdag o RÖD dag!

2011-06-02, 12:34:17 / Kategori: Allmänt
Idag är det massa människor lediga o har lite semester ett par dagar. Men min duktiga älskling jobbar idag då man behöver fylla ut kassan när man ska få familj:)

Jag väntar in mamma o pappa som snart är här! Vi ska äta o fika o lite sånt. Får se om jag kanske åker in till kungsan o möter C efter jobbet o kikar runt lite när det är restaurangernas dag :)

Jag önskar er iaf en bra dag :)




midnatt o jag e vaken

2011-06-02, 00:40:39 / Kategori: Allmänt


Jag kan inte sova.. Har iofs inte försökt o lägga mig i sängen ännu utan sitter i soffan med datan i knär medans C spelar ett tv spel. Känner hur det kryper i kroppen på mig o fingrar o fötter e varma o lite svullna.
Jag har inte sovit på dagen som jag ibland kan göra när jag e hemma så jag fattar inte varför jag e så pass pigg.

Borde lägga mig för imorgon kommer ju mammsen o pappsen o det vore ju kul om jag var pigg då!!
Restaurangernas dag har tydligen börjat:) Kanske man ska ta sig ett titt där i dagarna.

Nä nu ska jag faktiskt försöka lägga mig o hoppas JOhn Blund kommer o säger natti natt till mig :)



Långhelg!

2011-06-01, 15:15:31 / Kategori: Allmänt
För alla er som jobbar önskar jag er en bra start på långhelgen:)
För mig är det ingen skillnad, o C ska jobba under röda dagarna. Idag har det nog varit den värsta dagen under min graviditet. Vi vaknade halv tio men det kändes som jag inte hade sovit ett smack inatt. Såå galet trött.
Sen värkte det i hela kroppen :(.. Fötter, ben , armar. Det gjorde ont i svanskotan när jag satt o kaffet smakade skit. Jag knällde som ett barn kände jag tillslut haha. Mitt hjärta fick massera mina ben då det värkte så i dom. Är så glad att det kommer så här pass sent ändå, för vissa får lida tidigare o andra under hela graviditeten. Stackars er, jag lider med er.

Nu håller jag på att laga en köttfärspaj som står i ugnen o ska snart få komma ut o bli uppäten ;)
Hungrig som en varg är jag nu, men den måste svalna ett tag först.

Igår kväll beställde C skötväskan som bi ska ha :) så om max tre dagar kommer den. Antagligen efter helgen o måndagen, då det är Sveriges nationaldag på måndag o därmed röddag!!
Man kanske ska klä på sig ngt blå gult o med toffsar i håret o målat fejs dra in till stan o härja bland alla studenter o allt annat svenskt som firas denna dag :))

Imorgon kommer mamma o pappa hit o hälsar på, o ska fika:)
Mamma har varit o handlat lite bebissaker som vi ska få hihihih:)
Sen kanske jag o älskling drar in till grönan o möter upp Chrille o Jason ( hans son). I helgen blir det barnvaktning till lilla Jason då pappa Chrille ska på summerburst :)


För oss är det luugnt som gäller så vi faktiskt kan få barn när som.. Gäller att hålla sig på hemmaplan nu o att C håller sig i närheten av mig. Vi KANSKE hade planer på att åka till Örebro o begrava Chifens aska. Men vi får se hur jag mår. Chrstofer vill begrava honom där , då han älskade att vara där o dom bor så fint på landet.

Tänker faktiskt på lilla Chifen nästan varje dag. Det är som sagt ngt i huset som saknas o varje dag får jag upp tanken, Åh nej jag måste ut med hunden haha.( Fast på ett roligt sätt) Misstolka ej detta ;)

Nej nu är pajen klar o ska svalnas, så jag ska duka lite :)
Puss på er alla o ha en

Underbar start på lååång helg:))


Då var man i v 38 nu..37+3