Härligt väder

2011-09-29, 16:26:20 / Kategori: Allmänt
Hela 20 grader bjöds det på idag o ska bli det även imorg:) Jag o Charlie har vandrat runt lite i stan o kikat i olika affärer. Jag är ute efter ett par höst/vinterskor. Har mestadels högklackat o jag är ute efter ett par låga. Det blir lite svårt att trippa runt med klackskor o vagn i vinter. Då ramlar man väl o slår ihjäl sig när man ska upp o ner för trappor o halt o jäkligt. Tänk om man tappar vagnen..FASA!



Något sånt kanske..??


Idag ska jag laga en GI lasange gjord på squash ist för pasta plattor. Vi har ätit den tidigare o det är en riktig favorit hos Christofer :)

Tittar på bilder från när lilla C var alldeles ny :) Såå liten. Han har vuxit 10 cm nu sen han föddes!




tisdags dagen

2011-09-28, 19:39:01 / Kategori: Allmänt
Idag har jag varit på bvc med lilla Charlie, han väger 7100 kg och var 64 cm lång. Han har vuxit 10 cm nu sen han föddes :)
Idag har jag varit i stan o äntligen hittat en vinterjacka som ja ska köpa. Kollade på boomerang men 5.500 kr känns lite för mkt just nu med min mammapeng. Har fått pengar till en jacka av mamma o pappa i tidig födelsedagspresent:) Tack snälla ni

Idag när jag kom hem från bvc så möttes jag i köket av en ask paradis o en bukettrosor av älskling. Det kom helt oväntat o jag vart glatt överaskad :))

Nu ska vi titta på karatefylla som vi missade igår då vi gick o la oss redan kvart över nio.
Ha en bra kväll på er

bebismys

2011-09-27, 18:35:37 / Kategori: Allmänt
Idag har jag o Charlie varit o hälsat på Carro o lilla Wendela :) Dom har vuxit båda små trollen o det var så kul att se. Vi drack kaffe hemma hos Carro innan vi begav oss ill Sickla centrum o kikade i affärer o år en lunch. Kl 13 hade Wendela tid hos bvc för sin 3 månaders spruta så vi hakade på o väntade medans dom var inne hos läkaren. På måndag är det Charlies tur fö sin första vaccinations spruta. Ajaj han kommer få ont :(

Jag funderade lite på idag igen om jag verkligen ska plugga under min första tid som mammaledig. Tänkte ju plugga upp några  ämnen som jag behöver för att kunna komma in på hudvårdsterapeut skolan, eller för att kunna göra högskoleprovet till sjuksköterska.. Hmm ja det tål att tänkas på , men jag har dock bara till nov på mig då det är sista ansökningsmånaden för vt. .

Nu har vi ätit middag o en bit kladdkaka från gårdagen,. Fan , o jag som skulle gå ner i vikt. Måste verkligen köpa gymkortet nu. Lilla plutten sitter nedanför mig i sin babysitter o är så glad så. Han ska få bada om en stund. Brukar bada honom ungefär varannan dag. Vet att det inte är bra att bada dom varje dag för deras hud, men varannan dag kan jag tycka e ok. Sen smörjer jag in honom med en fettkräm från apoteket. Var o inhandlade alvedon till honom idag också då de kan få feber när de fått sprutan.

Nu ska jag bada min lilla o så önskar jag e en bra kväll






Nu har dom vuxit lite sen första vagn bilden :)


mammagruppen

2011-09-26, 19:54:51 / Kategori: Allmänt
Ja då har jag varit på mammagruppen som om hade idag. Men ojojoj hahahaha! Jag vet inte vartjag ska börja, men det var ingen höjdare o definitivt inget som gav mig ngt. Alltså jag menar inte att själv samtalet tillsammans med hon på bvc var dåligt för det var bra. Vi pratade alla om våran förlossning, o vi var 4 av 5 som hade likadant som mig. Den där förbasade kanten som inte mjukades upp o gjorde aatt bebisen kom ner o kunde komma ut. Så ena tjejen fick akutsnittas, den aandra sprack hela väge o den tredje hade som mig. Sugklocka, klipp o ngn som hängde på magen.. :(

Så man var ju inte ensam om att ngt sådnt hänt. Men själva mammorna i sig.. ja vad ska jag säga. Jag vet inte, men för det första så var deras bebisar bara 5 v så Charlie var störst. Och dom pratade amning som jag inte ens gör. Och det pratades hur svårt det var att göra saker för barnet inte kunde sova, vilket jag inte haft det jobbigt med. Och dom kunde inte lägga ifrån sig bebisen o hann inte med någonting, vilket jag aldrig heller haft prob med. Då var det ngn som sa- ja det blir ju som man gör det till. Om man inte krånglasr till saker o ting så går det nog lättare.. mmm så e det kan jag känna. Visst, jg har inte världens ljus till barn som inte säger ett knyst. Men när han gråter el är missnöjd är när han är trött eller hungrig så det är lätt att tolk honom. Och den övriga tiden e han rätt nöjd. Men nu när han sakta men säkert närmar sig 3 månader så har han börjat låta lite mer. Vilket är naturligt o inga konstigheter. Hoppas jag känner så här hela tiden, men tro mig jag kommer nog skriva inlägg då jag tycker allt e skit pest o såå jobbigt me..

Jag kom hem efter mammagruppen o då åkte jag o Christofer o Charlie o stor handlade. Nästa v blir det Linas matkasse då de levererar bara varannan vecka. Sen lagade jag biffar o potatismos med sallad o lingosylt. Nu är C på möte o jag har bakat en kladdkaka som överraskning till hjärtat. Då han är lite sjuk.. Ni vet killar när dom är förkylda ;)

Lillen sover precis o jag ska slappa framför tv nu :)


Måndagen

2011-09-26, 10:51:58 / Kategori: Allmänt
Då var det ännu en ny vecka. Sitter o tittar på efter tio på tv 4 o det pratas om skilsmässa idag. Jag tycker det programmet är riktigt bra måste jag säga,, då dom tar upp många bra disskusioner o bjuder in bra gäster.
Dom säger att det är mestadels kvinnor som begär en skillsmässa.. Hmm, det trodde inte jag. Men jag kan tycka att vi i dagens samhälle ger upp alldeles för lätt, o ser att ha barnen varannan vecka är något simpelt. Själv skulle jag må skit o bara se mina barn varannan vecka..
Men man ska självklart inte stanna i en relation där man är olycklig o där barnen blir utsatta för bråk mellan sina föräldrarna. MEN :

JAG TROR ,  ATT SKILLSMÄSSOBARN INTE HAR NÅGON FÖREBILD DÄR 2 FÖRÄLDRAR HÅLLER IHOP. VILKET GÖR ATT DOM LÄTTARE GER UPP!

I helgen var vi uppe i Hälsingland i Christofers pappas nybyggda hus. Det är såå mysigt o fint där. Ett riktigt jul ställe, med högt i tak o en enorm öppen brasa. Vi planerade att fira jul där om ett år. För i år ska vi fira hos mina föräläldrar. Det blir ett pyssel att försöka få ihop det med jular hit o dit, men man får köra lite varannat år.
Vi åt en massa kräftor o drack gott. Vi åkte hem igår på dagen o kom hem o köpte en kebabrulle o gottade i oss det på kvällskvisten.
Men nu jäklar ska det börja tränas. Jag ska köpa mig en gymkort på friskis här på ön. Jag ska börja spinna hade jag tänkt. Vi behöver bara få ihop det med tid eftersom Christofer jobbar o tränar han me. Vi får byta av varandra när han kommer hem:) Skönt o ha nära dock till gymmet. För jag måste börja komma i form för i vår ska vi resa till COSTA RICA :))))

Svärfar fyller 60 o ska bjuda med oss o sina syskon o barn till Cota rica los delfinos. Det blir Charlies första utomlandsresa, o den blir inte dålig den :)









Nu blir det lite lunch o sen kl 13 ska vi på mammagrupp för första ggn här på ön. Får se om jag går flr ggr än en..
Puss på er alla:)




tlööött

2011-09-23, 22:01:57 / Kategori: Allmänt
Har varit på kalas hos min lilla kusin o blev bjuden på taccos o tårta. Så nu är jag fortfarande så mätt att jag håller på att spricka.. Vi kom väl hem runt 20 tiden o då var mitt hjärta hemma. Vi har nattat lilleman för natten! Christofer sitter o spelar ett spel som han ville jag skulle vara med på, men jag är totalt slut så jag ska inte bli långvarig upp idag. Tidigt i morgonbitti när vi vaknar till ska vi till Hälsingland på kräftskiva! Sent med kräftskiva men det blir nog skoj :)

Ni andra jävlar som är ute o super, GÅ O LÄGG ER FÖR FAN hahaha!!

Puss o natti <3




Välkommen helg!

2011-09-23, 11:33:50 / Kategori: Allmänt
Fredag idag o veckorna rullar på:)
Har varit lite dålig att blogga denna vecka, men jg har glömt bort o inte haft tid att skriva. I veckan har jag träffat Maria o Helena o även hälsat på min farmor o farfar. Igår kom Maria förbi en stund på dagen o senare åkte jag hem till Helena där jag vart bjuden på middag!
Jag klappade lite på hennes mage då hon snart går in i vecka 25 :) Såå mysigt det är att vara gravid o jag kan riktigt sakna det. Fast skulle jag bli det nu så skulle jag känna mig lite som en fånge i min egen kropp. Jag behöver vara ensam och  ogravid med Charlie en stund innan det planeras ett syskon. Fast allt för länge vill jag inte det ska gå ;))
Men nu vill jag kunna njuta av att kunna ta mig ett glas vin på helgen eller en cigg om jag känner för det. Röker dock ingenting på dagarna när jag har Charlie. Men på kvällen när han sover kan jag ta mig en cigg ibland.

Helgen bjudet på finväder :) På posten idag kom en body till Charlie från mormor :) Tack snälla! Och senare idag ska jag o Charlie åka till min lilla kusin Madde som fyller år. Christofer jobbar sent. Imorgon drar vi nog till hälsingland till Charlies farfar o Angelika. En helg med familjemys med andra ord:)

Ni fåår h en bra helg så hörs vi snart


Tuff kille :)


Ny vecka o gud så grått

2011-09-19, 13:32:36 / Kategori: Allmänt
Ja jag kan ju inte påstå att det är någe vidare väder ute. Grått o regn..
Bara att tända lite ljus o burra in sig under filten i soffan.
Herregud , jag sitter o tittar på svenska hollywood fruar o jag vet inte vad hon heter, men den äldsta frun där är ju hemsk..

Jag har precis rensat o fixat i garderoben. Det finns en tendens att kläderna mest kastas in när jag inte vet vad jag ska ha på mig, så nu har jag varit duktig o vikt till det o ordnat. Charlie o jag har myst i soffan så han somna på mitt bröst <3

Christofer ska på derbyt sen o jag ska nog hitta på något senare :)


trött tröttare tröttast

2011-09-18, 19:54:18 / Kategori: Allmänt
Igår var Jennie här o käkade middago drack vin. Christofer var på hockey o festade så vi hade tjejsnack ensamma hela kvällen :). Idag har jag varit segare än segast o inte rört mig mycket alls.
Har badat Charlie o nattat honom så nu sussar han så sött. Igår så skrattade han på riktigt till mig me. Han har gjort det till Christofer en ggn o igår fick jag med det på video:)
Min mob har förövrigt spärrats då klantiga jag råkade slå in fel pinkod 3 ggr. Vet inte hur jag såg i natt haha!!

Snart är det Idol o Partaj på 4:an sen är det duschen o bums i säng ..


Puss puss

Härlig lördag morgon

2011-09-17, 09:54:47 / Kategori: Allmänt
Godmorgon!!

Härligt väder det ser ut att vara idag. Solen skiner o det ser ut att bli en bra höstdag. Igår var det en hemmamys fredag. Vi åkte till nya saluhallen här på Lidingö o köpte 2 goda köttbitar o potatisgratäng. Sen korkade vi upp en flaska vin o avnjöt den goda middagen! Sen spelade vi ett spel tillsammans, som jag hittade i skåpen hemma :) Det var frågor om allmänbildning o jag vann inte ;) haha!!

Idag ska Jennie komma hit o äta middag o vi ska dricka vin. Men först ska vi en sväng till Christofers kompisar innan hockey matchen i  eftermiddag.. Gaahh Nu börjar hockeyn också...

Nu ska jag äta vidare på frullen o gosa me lilla C <3




HAHA en till gammal bild jag hittat hos Cicci :)











Livet !

2011-09-15, 14:18:53 / Kategori: Allmänt
Idag är det ännu en slappar dag.. Trodde jag skulle fått tillbaka min bil idag men den är icke klar. Det var något allvarligare fel på den än en service. Jag har ju denna blogg enbart för mig själv, men vet ju att det finns många andra som läser den. Jag skriver mycket om min vardag o vad jag gjort på dagarna. Berättar inte så mkt längre om min relation känner jag.
Inga relationer är på topp hela tiden o man måste kämpa för att få allt att fungera. Man ska aldrig ta något för givet o speciellt inte den man lever tillsammans med. Jag älskar min sambo som oxå är pappa till mitt barn mer än något annat. Men även vi har våra upp o nergångar.
Det finns nog inte ett förhållande som dansar på rosa moln varje dag. Jag vill inte gå in på djupet o blotta mig helt om saker. Men jag kan säga att under mina relationer jag varit med om i livet har satt sina spår o kan förstöra mycket av det jag lever i nu.

Jag har inte träffat världens bästa killar innan , som både har sårat o pajjat mycket av tillit o självkänslan i mig. Självförtroendet är det inget fel på, men självkänslan måste jobbas på ibland lite extra. Sen gör det inte saken bättre när man ska stöta på motgångar ibland. Men det är väl så livet är o ska va ?!! Man ska kämpa o kämpa i allt det vackra man vill ha. Livet serveras inte på ett silverfat!

Lilla Charlie sover nu i våran säng o jag kikar runt lite på nätet efter ett vinterplagg till honom. Funderar på vind o fleesoverallen på polarn o pyret som han kan ha tills det verkligen slår till o blir kallt. Hittat en schysst åkpåse oxå:) Vill INTE ha bugga påsen, för den tycker jag e så ful.
Funderar lite på vad vi ska äta till middag ikväll. C ska bergsklättra efter jobbet så han blir lite senare ikväll!

Det var det jag hade att komma med idag..Inga bilder tyvärr

puss o kram



blää

2011-09-13, 22:23:02 / Kategori: Allmänt
Rakt av en skit dag.. Går o lägger mig nu..
Kallt o jävligt börjar det bli  oxå. Finns det inget mittemellan i detta land?!!

Nää fy fan säger jag bara.

slappar dagen

2011-09-12, 21:58:33 / Kategori: Allmänt
Dagen har bestått av att bara tagit det lugnt. Vädret har varit grått,regnigt o trist så det vart att tända lite ljus här hemma o pyssla lite ist. Igår när jag skulle åka hem från mamma o pappa fullkomligt ös regnade det. Man kunde inte köra fortare än 40 för man såg inte ett jota ramför sig. Lite läskigt när det var kolsvart ute oxå. Men hem kom vi!

Jag har suttit o kikat runt lite på nätet efter en vinterjacka. Har svårt att betämma mig för vad jag vill ha för någon. Helt klart en som täcker rumpan iaf , då det är så satans kallt här o täcker det inte rumpen så fryser jag ihjäl.
Även vinter pjuck måste jag hitta ett par nya. Har faktiskt inga vinter skor , för i våras så rensade jag bland mina skor i slängde en hel del. Vill sattsa på ett par snygga stövlar med lagom klack eller ingen klack alls.
Men men, det återstår att se..i landsproblem kanske `?!!

Charlie sover nybadad o mysig som han är. Han gillar sitt nya badkar o sprattlar som bara den när han sitter där i:)
SÖTUNGE!!

En sak jag också stör mig på är mitt jä..a hår. Jag vet inte , men jag tycker att det slutat växa :/
Jag har tjock hår som bara den, men om det kunde växa lika mkt som det gjorde förut för några år sen så vore jag glad! Kanske borde lägga i förlängning.. Men jag vet att det också är jobbigt o sliter o drar loss sitt egna hår. Plus att det kostar runt 5000 kr o det har jag inte nu,

Nej nu ska jag avrunda kvällen. Har fått en skön massage av big C o det tog bort en del av min ryggvärk jag börjat få. Lyftandet på Charlie från golv får min rygg att gå av. Men det hjälpte en hel del att få massage. Det är något man borde unna sig oftare o gå o få "riktig" masage.

Ha det så bra alla glada!!!





En gammal bild då jag fylllde 23. Jag o Cicci:)


Det var denna helg!

2011-09-11, 18:35:42 / Kategori: Allmänt

                                                           HEJ BLOGGISAR!!


Helgen drar sig mot sitt slut.
Just nu är jag o Charlie hemma hos mamma o pappa. Mamma fyllde år igår o eftersom vi inte kunde komma igår så åkte vi hit idag o har ätit tårta o middag. Christofer kunde inte följa med för han är på djurgårdsmatch inne på stadion. Igår var det djurgårdsdag nere vid djurgården o dom hade fixat hoppborfar för barn,korv o hamburgare o en massa ungar spm var där med sina lag o fick träffa sina stora idoler i från Dif. Charlie var méd på ett kort med Mattias Jonson :)

Sen tog vi en sväng till fältan o så var vi och fikade. På kvällen var vi bjudna hem till Jenny o Kristian på spansk afton. Vi åt god mat o drack gott vin! Var hemma rätt sent o var med de´väldigt seg imorse. Men det var C:s natt att ta Charlie då han vaknar vid 05 o ge mat. Han sover fortfarande bra på nätterna. Sover mellan 20-05 o sen till ca 09.

Nu ska vi snart fara hemåt igen innan det blir allt för mörkt. Har inte kört i mörker sen i vintras..Gillar inte det!

Ha en bra kväll alla kära läsare <3










Charlie ligger där i mitten ;)








Fina presenter!!

2011-09-09, 15:10:54 / Kategori: Allmänt
Ja då var det fredag o helgen påbörjas. Visseligen är alla dagar lika för mig men det känns endå lite extra ledigt:)
Christofer kom hem i tisdags med presenter till mig o Charlie. Jag fick rosor o ett par höst skor o Charlie fick en Tommy Hilfiger tröja o ett par Timberland byxor ..skiiit gulliga :)

Igår kom Maria o Ceacar hit o fortsatte tatueringen på Krille. Nu är den klar. Vi drack lite rödvin o umgicks!
Idag känner jag av de glasen.. usch! Nu ska jag ta mig till Forex o växla in lite pengar o sen vara ute i det fina höstvädret. Jag önskar er alla en bra helg o hoppas på fin väder:)













längan e stor nu..

2011-09-05, 22:10:17 / Kategori: Allmänt
Imorgon kommer mitt hjärta hem. Skönt för jag längtar så! Jag börjar få så ont i ryggen redan.Lyftandet av Charlie från golv,stol,vagn osv får min ryg att avlida. När jag jobbat med barn lyfter jag aldrig pga mina ryggproblem. Men vad ska man göra?!!

Idag har jag mött Tina inne istan. Vi har fikat på stureplan o gått i affärer. Var inne på zara o kika för dom har så fina barnkläder tycker jag. Tina köpte body o haklapp till Emmie:)

Nej nu är jag trött. Har tagit ett glas vin o bara suttit vid datan o slappat o snackat med Maria i luren. Ska lägga mig i sängen o sussa så sött. Imorgon har jag återbesök hos barnmorskan efter förlossningen. Jag var hos syon idag o pratade om utbilning till sjuksköterska som jag vill läsa till o hur jag ska gå till väga o vilka ämnen jag behöver läsa upp. Jag kan komma in på reell kompetens vilket betyder att man är över 25 o arbetat i över 5 år, så då behövs inte alla betygen från gymn. Utan man kommer in på högskoleprovet. Får se hur jag får ihop det med Charlie, då jag tänkte läsa upp några ämnen i vår. Vill kunna läsa vissa dagar o timmar då C är hemma med lillen.
Det kan gå att lösa om man kommer övverens med läraren o lägger upp en plan.


Natti natti säger jag

Söndag

2011-09-04, 17:45:15 / Kategori: Allmänt
Nej nu längtar jag efter Christofer.. Jag vill att han ska komma hem så jag kan få kramas o pussas :) Har ett stort behov av närhet o som tur är så har jag vår lilla plutt som kan mätta en stor del av min närhetsbehov .
Men 2 dagar kvar bara sen kommer han hem. Vi pratade via skype igår o jag hade Charlie i knät. Och när vi ska säga hejdå så böjer jag honom fram mor skärmen o vips så kräktes han rakt över tangentbordet haha.
Bra det där med skype, då man både kan prata o se varandra.
Det vart en relativt tidig kväll för mig i säng igår. Var rätt trött!

Idag har jag varit hos min moster o kusiner o hälsat på. Vi tog oss en promenix till affären o handlade fika. Skönt o röra på fläsket.. JO FLÄSK JA, jag säger bara-BANTA RÄTT!
Jag skulle ju ge mig på ngt jäkla pulver i 2 v. Klarade 1.5 o sen åt jag igen. Det var ju rena svälten o jag gjorde dessutom fel. Man skulle äta 6 påsar om dagen om man bytte ut alla måltider o jag åt bara 3 :/.
Så nu när jag började äta normalt igen så tog ju kroppen upp allt extra mkt. Så jag har nog gått upp i vikt ist.. Skit att banta säger jag. Ät rätt ist!

När vi ska köra Linas matkasse hoppas jag på att få ordning på dieten o äta rätt. Ska in o beställa en nu tills imorg.

Snart ska jag till farfar(svärfar ) o Angelika o äta kräftor :)
Skulle ju varit hos mamma idag o moffat det med henne, men hon vart sjuk:(

pUSS PÅ ER












lördagsinlägg

2011-09-03, 17:39:50 / Kategori: Allmänt
Lördagskvällen närmar sig o med det min trötthet idag. Igår var vi ju bjudna hem till Elina på middag. Vi bestämde rätt tidigt att vi skulle stanna över natten. Natten var lite jobbig då Charlie väckte mig så fort han rörde på sig o skulle ha nappen. Så imorse 07.00 när hennes barn vaknade var jag trötter. Åkte hem relativt tidigt i morse.

Här hemma tog jag en dusch o fixade lite hemma. Sen drog jag o lille plutt in till stan en stund o kikade lite i affärer. Det vart inte så långdraget då jag var ganska trött. Christofer har det bra i Spanien med sina 30 grader. Här har det varit runt 22 idag o jag e såå less. Ge mig "lite" kyla så man kan ha en kofta eller jacka på sig åtminstånde. Men man ska väl njuta för snart är snön här i ca 5 månader.
Ska messa min älskade som jag saknar så o höra när vi kan ringa skype :)

Kvällen blir lugn här hemma framför tv. Skulle åkt till mamma imorgon som är ensam då pappa jagar. Men hon stackarn har gått o blivit magsjuk :(
Så vi blir här hela helgen. Trist för jag längtae efter mammsen.. men men.

Nu ska jag rota fram ngn middag i frysen till mig.

Saknar min andra hälft riktigt mycket..Både jag o Charlie!



En bild från Thailand i vintras





Funderar starkt på att skaffa lugg igen.. Kanske tar mig en funderare i helgen för att kapa av den på måndag ;)

Vad tycker ni???


Myskväll

2011-09-01, 21:57:09 / Kategori: Allmänt
Imorgon drar ju Christofer till Spanien med sin mamma o fam. Vi åkte till saluhallen o fikade tillsammans idag efter C hade jobbat klart. Där mötte vi på Maria o hennes nya ;)
Hemma lagade jag en snabb enkel med god kyckling rätt med bulgur. Gott vart de! Börjar nog gilla mer o mer att laga mat, då jag känner att jag klarar av receptet. Är ju INTE ngn mästerkock direkt haha.

Nu åkte Carina o Ola precis som kom förbi o åt lite o umgicks lite med oss en stund på kvällskvisten.
Börjar bli trött i ögonen o dessvärre få ont i ryggen så jag ska nog flirta md C om en massage ;)
Men han hatar att massera så får jag 2 min så får man väl vara nöjd hehe.
4 dagar med mitt hjärta ensam o vi kommer nog ha det bra. Ska till Ikea imorg o köpa en badbalja till Charlie o lite mera mobiler som jag kan ha i vagnen o ovanför sängen med starka färger.

Nu vill min älskade umgås lite innan vi ska sussa så ni får ha det så bra alla <3

Mätt!

2011-09-01, 13:14:26 / Kategori: Allmänt
Nu har jag ätit en prtion pasta med räkor o spenat. Det här med att undvika kolhydrater är bannemig inte det lättaste. Imorse var jag hemma hos Jennie här på ön, o hon bakade en äppelpaj :) Det vart frukosten idag.. ajaj ;)

Igår var andra Jennie förbi här hela kvällen o mös med lilla Charlie. Det var ett tag sen vi traäffade varann nu så det var verkligen på tiden. Christofer åker ju till Spanien imorgon så jag o lillen blir ensamma några dagar. Vi hade ju valet att följa med, men då jag tycker han är för liten att transporteras på ett flyg o resa runt så på det sättet, så väljer jag att vara hemma. Vi tänkte om vi skulle bila ner ist. Men det tar för lång tid för endast 4 dagar där nere.

Nu ska jag kika runt på lite höstkläder i se vad årets mode är..

Ha det bra så länge