FREDAG= HELG!!

2010-10-29, 06:46:04 / Kategori: Allmänt
                                            Ja jag vet, jag har varit jätte dålig på att skriva i veckan
                                                                       
  FÖRLÅT!!

 
Då var det fredag o äntligen helg! Igår var jag o C och åt middag hemma hos svärfar:) Ribs med sallad bidde det!!  Nu ska jag snart åka till jobbet och sen efter jobbet ska jag möyta upp C vid slussen, för sen bär det av till Örebro. Vi ska hem til svärmor där det även kommer att vara några till i deras familj :) Så dt kommer att bli så mysigt o trevligt så! Ska bli skönt att komma bort från storstan lite o bara kppla av. Nästa helg tänkte jag åka till mammsen o pappsen o hälsa på! Det var ett tag sen jag var där nu. Sist kom dom när jag fyllde år.

Nu längtar jag till snön kommer o lyser upp våra mörka mornar och kvällar. Mysigare o finare blir det så oxå! Vill INTE ha en vinter med slask o grått. Då föredrar jag förra årets vinter, dock inte så kall så där länge men det var bara en massa snö iaf!

Nu måste jag kila ut med vovven!!

Tjingeling!

Här bjuder jag på en bild från när Limbo sov här :))
GullFian





Hej Tisdag!!

2010-10-26, 06:05:24 / Kategori: Allmänt
Jobba, intervjuv, frisören, intervjub..

Det är dagens händelse :) Ta hand om er Kram

Då var denna helg snart slut!!

2010-10-24, 20:31:48 / Kategori: Allmänt
                                
  Ja jag har inte så mycket kul att skiva om vad jag gjort denna helg. Med tanke på att den varit himla lugn och jag har inte haft för mig så mycket. C har varit på fotbollsmatch o jag har tagit mig en promenix till Stadion med hunden. Himla skönt var det att gå en rask promenad,och jag kände att jag behövde ut o röra på mig. 
Ikväll ska det ses Beck på tv 4:) Man har väl redan sett den ett par ggr, men Beck e alltid bra! 

I morgon är det jobb igen som väntar! Nu kan jag säga att vintern är välkommen hos mig. Jag löngtar efter snö o man kan börja ta fram julpyntet o mysa till det lite extra. Dock så är vi ji i Thailand under jul, men man kan ändå ha juligt hemma hela dec o jan!!

Nej nu ska jga lägga mig under täcket i soffan, dricka mitt te o avnjuta slutet på helgen!!





                        









fel

2010-10-24, 11:05:19 / Kategori: Allmänt
Bilden på nästa inlägg hamnade helknas. hehe

Och regnet bara öser ner...

2010-10-24, 11:04:39 / Kategori: Allmänt
                                          Vart nyss ute med hunden o gud vad det regnar!!


Sitter och tittar på nyhetsmorgon. Det är en av  "lasermannens" offer som berättar händelsen.. Usch vad hemskt. Jag kan inte föstå hur man kan vara en sån grym människa och förstöra ,människors liv..  Samma med händelserna i nu i malmö som händer titt som tätt.. Det är tragiskt. Och jag har även en god vän som blev utsatt o av en av samhällets idioter.. Det är inte rätt, att en annan människa ska ta någons liv. Jag förstår inte hur man kan vara så ond och ha sån ilska, och sjukhet. Ussch :((  Vi människor som finns runt omkring de utsatta o deras familjer osc, måste vi finnas för och stötta. Dom behöver allt stöd från samhället,nära o kära dom kan få.

Idag blir det lugn dag! Ska kanske möta Carro idag och umgås lite :) Man vill ju inte gå ute idag så det blir att jag kanske åker hem till henne.

Hoppas ni får en lug o skön söndag.. Tänd lite ljus, bädda ner dig i soffan o drick en kopp te eller kaffe, och bara mys!  Det är ett gått råd från lilla mig :))



                               Dripp dropp på marken idag
                                      
                                                                                                      








Puss o hej alla bloggläsare



















välkommen lördag!!!

2010-10-23, 10:06:59 / Kategori: Allmänt
                                              Lördag förmiddag o snön ligger på marken!!

Dock inte så mycket snö men det är ändå vitt! Idag ska jag o C in till stan o kika lite. Jag behöver byta in tröjan jag fick i present o kolla om jag hittar ett par skor ist! Eller om det blir ett par hunter stövlar.

Vart är solen?? Det ska väl komma idag hoppas jag! Nu blir det mys i soffan o kaffe!

Ha en bra dag!

fredag <3

2010-10-22, 17:51:25 / Kategori: Allmänt
Ja då var det fredag!! Nu tar jag helg :) Väntar på att C kommer hem från jobbet så jag kan ta över bilen o fara till Sollentuna o möta girlsen!! Ska bli mysigt, för ett var ett tag sen man träffade dom nu!

Idag har det vart så lugnt på jobbet. Det behövde barnen me då vi bara hade 5 st:) Goda hamburgare bjöds det på till lunch!!

FY TUSAN vad kallt det är nu. Och snö i morse när jag skulle till jobbet. Det var som världens vinterland o jag fick så mycket julkänslor! Älskar när snön kommer o lyser upp i mörkret,men jag föredrar sommaren. Men det är trots allt skit mys med vinter. Nästa vecka ställs klockan om till vintertid så då är det vinter på riktigt! Nu blir det att ta ngt i magen o hoppa in i duschen!!


TREVLIG HELG

en dag kvar på arbetsveckan.

2010-10-21, 17:15:19 / Kategori: Allmänt
Nu har torsdagen runnit förbi. Snabbt gick det, fast jag var så trött idag på jobbet att jag kunde somnat på golvet där jag satt med barnen :). Men do små liven ger en så mycket energi o massa kramar så man blir såå glad. Jag blir arg på mig själv att jag glömmer kameran varje dag, för jag vill fota gården på jobbet som är full av gula fina löv!!  


Snart ska jag göra coscos med avokade o lite blandat jox. Läängtar efter mitt hjärta som jag knappt sett denna vecka för han jobbar kväll. Hoppas på en HEL natt med sömn i natt. Jädra måne eller vad det är :)

Usch o kallt är det ute nu ni!! Jag fick ha på mig täckbyxor o vinterjacka idag på jobbet, o våra minstingar grät av kalla tår o fingrar idag :(. imorrn är det fredag o vi har lite barn. Det är skönt!!

Nu ska jag se förkväll,laga mat o lägga mig i soffan o kolla Robinson!!

<3 Mitt älskade hjärta C jag älskar dig såå <3

hemma :)

2010-10-20, 17:21:45 / Kategori: Allmänt

                                                    Nu är jag hemma efter jobbet!!

Usch, det är så mycket nu på jobbet nu bland personal osv att jag bara är glad att jag ska sluta. Får se vad jag hittar på efteråt..

När jag kom innanför dörren hemma doftade det mat!!!! Mitt Hjärta hade lagat mat :)  Och jag som var så hungrig kunde bara värma på o äta nu. Mums!! Jag stannade och köpte avokado, soltorkade tomater o rödlök på vägen hem, för jag tänkte blanda ihop lite med coscos. Men det får bli imorrn ist ;)

Senare ikväll ska jag hem till svärfar med tjej o boka Thailand resan :)) Hoppas hoppas på att det finns en smidig väg att resa på för ingen av oss pallar resa en massa utan vill bara fram.

Nu FÖRKVÄLL :)


ajajaj

2010-10-20, 12:50:29 / Kategori: Allmänt
Mitt huvud gör ont :((

Smiter in på datan på rasten. Vi har varit på theater idag med 7 barn! Sitter o tittar ut genom fönstret o ser ingen snö som e väntat tills idag. Och tur är väl det, för så "pajjar" väl tågen när man ska hem. Och idag vill jag hem fort! E seeg .

Ha det bra

Jul/Nyår= Thailand o Malaysia

2010-10-19, 19:10:02 / Kategori: Allmänt
                                                Som jag längtar till sol, vad o värme!!

Jag kollade nu o det är exakt 62 dagar kvar tills vi åker till varmare länder:) Jag vill åka nuu!!

Jo visst är det mysigt med mörker, då man kan tända ljus hemma o ha det lite extra mysigt hemma innan man drar till jobbet på morgonen. Och sen  när snön kommer o det blir ljust o fint.. Jo visst! Men jag föredrar nog mest sommaren. Men alla årstiderna är fina i en viss mängd av det. Vinter= alldeles för lång!

 Nu är det bara att invänta DH på tv. Men innan ska jag ta mig en promenix. Det sprattlar i benen på mig hehe. Hoppas på att kunna få sova bättree inatt. Vet inte vad det avr med natten, men många hade sovit illa inatt!

Nu få ni ha en bra kväll alla bloggläsare!! Kul att ni kikar in här !! 


                               Här ska vi nog boka in på :)


GÄÄÄSP

2010-10-19, 06:38:45 / Kategori: Allmänt
                    Oj oj, kan det vara möjligt att man ska upp när det är så här svart ute :/

Det måste vart fullmåne eller nåt i natt för vi hade svårt att sova båda två!! Nu vart det bråttom för ett inlägg jag skrev försvann..grrr!! Skriver mer sen! Mitt Hjärtegull ligger o sussar o jag ska mot jobbet!!

Puss o hej


blää

2010-10-18, 19:59:56 / Kategori: Allmänt
Det kryllar av lössinvasion på jobbet :/. Inget jag direkt "önskar" att jag får..Neej en massa svarta vidriga kryp i håret..HUALIGEN!!

                                           Jag ligger nu i soffan o tittar på"Vad blir det för mat"

          Eller sneglar snarare. Jag e trött idag.. Känner ingen ork till något alls,så det blir till att slappa framför tv:n.

Min andra hälft är på jobbet o jobbar sent denna vecka,stackars! Men han får dock sovmorgon ist så det finns fördelar med det me ;). Jag kom på idag att jag ska säga till o fråga enstaka dagar om/när jag kan rida ist. Det är bättre ist för att ha bokade,bestämda dagar för min del. Med tanke på jobbet/bilen osv. Dettar ju trots allt en timme, o ibland mera i köer att komma dit. Och snart är det snö på vägarna.. 

Till middag blir det te o mackor idag :) Det kan bli bra det me!! Nu får ni ha en bra kväll mina bloggläsare ;)
                                                                      


nytt köp till vintern?

2010-10-18, 16:34:38 / Kategori: Allmänt
                                             Jag behöver ju som sagt en ny vinter jacka!

                        Funderar på om jag ska ta och köpa denna jacka från Svea. Me like it a lot:)



 

                               

..

2010-10-17, 17:06:49 / Kategori: Allmänt
Gick med Chiifen en promenad mot östermals ridskola, det var varmt! Sen åkte jag till Maria där vi åt fiskgratäng. Hon häll på att rensa som en tok inför resan o jag satt i soffan o tittade på:) Men jag började må dåligt igen för hostan blir bara värre så jag åkte hemåt. Väl hemma dammsög jag o torkade golvet. Snart kommer mitt underbara hjärta hem! Jag längtar!




                                           Tira ka inte gå uppför trappor nu.. Gud vad vi skratta!!
           
                                

                                



                           Det var min lugna dag i solen! Hoppas ni får ett fortasatt bra slut på helgen!     

GODMORNING SUNDAY!

2010-10-17, 10:03:50 / Kategori: Allmänt

Vaknkade imorse runt 06 i hade världens hostatack. Jag blir tokig på att må så här, men jag ska jobba imorgon iaf! Igår satt jag bara hemma o tittade på tv o drack lite te:) Satt visseligen i telefonen endel med mina vänner, men hade jag inte haft lite sällskap hade jag fått panik.

Idag kommer mannen i huset hem:) Det är faktiskt lite skönt med en stor hund hemma som vaktar en om natten när man ska sova ensam! Han e våran stora vakthund ;) Så han har legat bredvid mig nedanför sängen på nätterna!!
Solen skiner idag o jag ska ut snart o ta mig en långis med Chifen. Skönt att komma ut o få lite luft o röra på fläsket. Det jobbiga e bara att han ska på ALLA hundar o vissa kopplar inte sina hundar så dom får skylla sig själva om deras hund blir biten. Han  eju så stark så jag får verkligen sta i honom för tt han ska gå vidare..

Jag har hittat lite nya skor inne på scorett som jag vill köpa :



Jag vill ha::))




                                Helgens vakthund !!




Mitt lilla hjärta!!

2010-10-16, 13:41:56 / Kategori: Allmänt
Jag vill bara vara lite "fjantig" hihi o skriva till min lilla plutt som jag älskar mer än allt!! Jag hoppas du har kul på Åland o att ni inte blåser bort:))

Kärleken flödar ur min kropp :)









Puss o hej

Lördag Morgon!!

2010-10-16, 09:06:39 / Kategori: Allmänt
Jag gick o la mig runt 11 igår. Mådde inte alls någe bra:( Hade ont i kroppen,nyser som en tok o allmänt svag bara. Vaknade runt 8 och gick ut med Chifen! Nu sitter jag framfrö nyhetsmorgon med frukost, o ska vila lite så jag blir bättre.

Solen lyser och det är ju skönt, man bli mycket gladare. Men INTE kul med frost:/. Nu är det verkligen dags att slå till o bli vinter ser det ut som. Is på rutorna o frost i gräser..Burr inget väder för mig! Men hösten kan vara väldigt fin! Med alla färger och löven som ligger på marken.

Nu ska jag lägga mig ner i soffan. Orkar inte sitta upp längre :(

Saknar mitt hjärta nu! <3

snörvel,snörvel.

2010-10-15, 13:00:15 / Kategori: Allmänt
Näsan rinner samtidigt som den är täpt. Jag nyser konstant hela tiden, och inte är det bättre när barnen e likadana. Näsorna rinner o man gör inget annat än att torkas små barn under näsorna deras! Nu sitter jag o har lite rast. Vi har bara 5 små barn idag o alla sover nu så det är lugnt o fridfullt idag!  Skönt. Behövs lite lugn o ro här oxå när man e lite seg.

Får se om det blir någon Maria ikväll eller om jag bara bäddar ner mig i soffan.. Nej, jag åker nog till henne visste:)  


                                                      Ta hand om er så länge :)

Upp i ottan!

2010-10-15, 06:18:03 / Kategori: Allmänt
Klockan är endast 06.00 denna fredag morgon!! Men nu väntar jobbet. Jag har ont i halsen o snorar:( Det blir vila hela helgen som gäller för mig. Min älskade åkte 5 imorse till jobbet med tåg för han åker ju till Åland senare idag. Så nu får man ta bilen till jobbet idag,skönt. Jag vaknade nog halv 5 idag o vred o vände mig som en jojjo. Så nu blir det kaffe o nyhetsmorgon :)

Igår kväll kom Maria förbi o åt lite mat o drack lite te tillsammans med oss! Alltid mys:) Gäller ju att passa på nu att "HÄNGA" så mycket som möjligt innan den 25 nov. Så i helgen ska jag sova där,eller hon här! 
Jag och C måste boka hotell i Tahiland nu!! Det slog oss i veckan att vi måste snabba på att boka innan det kanske tar slut. Vi ska ju bo vid vattnet:) 


Herregud
det är ju fan snart vinter. Minus grader o snö???!!! Nää fy jag e inte alls redo. Vill ha ny vinterjacka. Och sen vinterdäck..hmm ja det kasnke behövs införskaffa sig ett par nya i år o det är Inte billigt :/. Eller så kan jag ha dom ett år till. De har bara gått en vinter så det borde hålla en till. Nu ska jag bara slappa lite tills det är dax att åka!


Ha en bra dag o trevlig start på helgen!!








                                          Soffhäng




Solig men kall eftermiddag!

2010-10-14, 17:28:18 / Kategori: Allmänt
Sitter o tittar på förkväll! en nu undrar jag, HUR många programledare är det egentligen? Jag tycker det verkar vara massa nya nu hela tiden för varje dag. Gynning platsar ju bäst där iaf! Idag var jag på en intervjuv:) Får se om man får de, det är ju inte säkert. Konkuransen är svår o det var många sökande. Men det vore toppen!! Gång avstånd till jobbet..

                                       

                                                  MEN JAG ÄR SÅÅ LEDSEN!!!

Om man för en sekund får vara egoistisk o bara tänka på sig själv så e jag såå ledsen. Maria ringde mig idag o nu har hon bokat en enkel biljett.. Till Argentina!! Vem ska jag prata med när livet är som sämst :( Måste erkänna att det känns jättet tugnt och tårarna började rinna när hon berättade det. Men jag e såklart glad för hennes skull. Det är jag faktiskt, även om det inte alls är kul. Det jobbigaste är väl att man inte kan ringa när som hellst, eller bara åka förbi när man vill. Nu blir det SKYPE o fb kontakt som gäller.. Hon åker 25 nov så nu gäller det att hänga så ofta det går tills dess. 


                                            
Nu har jag o C ätit soppa o han e på styrelsemöte! 
                        
   Jag ska bara titta tv o inte ha så mycket för mig.. I morgon är det redan fredag o det är skönt! Då för hjärtat är jag gräsänka för hjärtat ska till Åland med ett par vänner!!



                Jag kunde inte motstå idag, i väntan på intervjuv ;)





 Puss på er alla o ha en skön torsdags kväll!!

Sen kommer Maria över på lite mys :)
                           

 

Hello!

2010-10-14, 11:35:37 / Kategori: Allmänt
Har tittat massa jobb på arbetsförmedlingen o sökt in till skolan. Ja jag har väl inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra med allt... Men det är lika bra att ha en backup om jag skulle ångra mig med skolan, csn osv.

Det är såå svårt att komma till insikt med hur man ska göra med allt. Ena sek vill jag si och andra sek så.. Men jag brukar lyckas med att komma på en lösning så det är bara att vänta o se.

Idag stekte jag ägg o hällde på smör innan! Det ser ut som en gubbe :)) jaja jag e uttråkad haha


                                 Det var ett Hjärta först:) (Hann inte med kameran)




                                      Kusin Jonathan




               Farmor o Chien(Hon e kort,därför behövs pallen hihi)


Svart ute

2010-10-12, 06:33:51 / Kategori: Allmänt
Nu är det verkligen svart ute när man vaknar, och ännu har det inte blivit ljusare. Det är svårt att gå upp när det känns som att det är mitt i natten o det är så varmt o skönt under täcket. C steg upp kl 05 o då vaknade jag me! Så nu hinner man sitta här o blogga lite på morgonen. Sitter med en stor kopp kaffe så man ska vaka till lite. Vi somnade rätt skapligt igår o jag har sovit super skönt i natt!!

Igår bjöd mitt hjärta mig på indisk i Vasastan:) Jätte gott var det o vi var super hungriga så allt slank ner:) Med mätta magar åkte vi till Baylando o hyrde en film. THE NEW DAUGHTER hette filmen och den kan jag verkligen rekomendera. Skit bra thriller. Jag som för det mesta somnar till filmer höll mig vaken hela filmen ;)

                                        
                          Nu hoppas jag att ni får en bra tisdag..Tråkigaste dagen på veckan :)

                          Ikväll bär det av mot stallet i min nya fina tröja :)





















27 års dagen!

2010-10-11, 12:19:05 / Kategori: Allmänt

Ja ni.. Då vart man 27 år då. Känner mig inte så värst gammal men nu är det bara 3 år till 30. Men det är lugnt!

I morse väckte min älskade mig med sång o bullar med ljus i:) Jag fick två jätte fina presenter. En tröja som jag kan ha när jag är i stallet, perfekt. Och sen ett halsband med en skyddsängel på:) JÄÄÄÄTTE FIN!! <3 jag vart jätte glad över presenterna. Ikväll har vi inte planerat något för ännu, men vi går nog o äter någonstans kan jag tro:) ¨Jag kan ju ite klaga på vädret iaf! Vilken vacker dag med solsken!! Nu ska jag njuta vidare av denna dag o önskar er alla en lika fin dag!!!





                                     Skyddsängel            


söndag!

2010-10-10, 14:43:59 / Kategori: Allmänt
Vi har varit på en promenix runt Djurgården o pratat om livet! Rätt skönt ute nu faktiskt. Lite senare ska jag träffa Maria o Maritza för Maritza åker ju till Aruba på fredag. Kul för henne:) Igår vart det en lugn kväll i soffan framför tv o en skräckfilm som jag somade till hehe. Den var inte så jätte bra faktiskt tycker jag.. Vakna halv 11 idag så man e utvilad som attan. Ha ett bra slut på helgen!


Årsdag!

2010-10-09, 17:12:13 / Kategori: Allmänt

Ett år har nu gått tillsammans med min älskade Christofer:) Tiden har gått fort men samtidigt har vi hunnit med en del tillsammans. Jag är så lycklig att få spendera min vardag tillsammans med honom o varje dag är lärorika. Jag har vuxit som människa o har fått känna hur det känns att  verkligen kan älska på riktigt. Jag hoppas på många fler år tillsammans med honom o att vi får bli gamla tillsammans.

Vi ska fira mig o våran ett årsdag på måndag tänkte vi :)

Idag har vi varit såå jädra duktiga. Vi började med att stiga upp kl 9.00 för frukost. Sen var det gårdsstädning så då "smet" jag o gick en timmes promenad med Chifen:) Skön start på dagen. Sen griillades det korv på gården så då kilade jag förbi ,o det slank ner någon korv ;)
Sen hemma har det rensats. Jag har kastat en hel sopsäck med kläder,slängt papper o post som legat lite här o var, dammat,dammsugit och grovstädat. Så nu känns det as bra! Det var behövligt o vad passade bättre än att göra det en sån här dag!

Nu är jag lite trött o har lagat korvstråganoff med ris. Sen lunch! Nu ska jag gosas med mitt hjärta som lagt sig för att vila, så får vi se vad som h'änder ikväll!!!

Ha en fin lördag kväll!!


Då går vi in i helg!

2010-10-08, 20:03:23 / Kategori: Allmänt
Trevlig helg vill jag önska er alla!!!

Idag var det lugnt på jobbet. endast 9 barn så det var lugnt, men dom små liven har en tendens att hålla igång bra iaf! Igår var jag o red igen. Jag red Mixi inne i ridhuset tillsammans med farmor som tömkörde Chien. Det stod en massa hinder efter träningarna i onsdags, och OM jag blev sugen! Men jag ska inte hoppa ännu:)
Väl hemma igen hade C lagat en jätte god middag o vi la oss o mös framför tv. Han har varit sjuk hela veckan, men idag orkade han jobba. Bowling med jobbet lockade :) Han kommer nog hem snart!

Nu börjar idol o jag som inte har följt det så värsta mkt ska se ikväll.. Har haft Maria o Maritza i telefonen ett tag men nu ska jag bara lägg mig här o glo!

Imorgon är det gårdsstädning, o man får väl hjälpa till lite rå ;)


Ha en trevlig kväll o helg alla..


                                 
                  en bild på mig o C i spanien för en månad sen





då var denna dag slut!

2010-10-05, 20:43:35 / Kategori: Allmänt
Tiden bara rinner förbi! Hinner knappt med veckodagarna. Nu har jag varit i stallet o ridit på Chien. Det gick bra! Underbart ställe att vara på o bara koppla av. När jag kom hem had emitt kära hjärta lagat mat som stod i gång på spisen. Underbart!! Har tyvärr inga bilder från dagen men jag får bli bättre på dte, jag vet!

Nu är dte snart DH IGEN!! :)))) SOM JAG LÄNGTAT!

Natti på er

Godmorning everybody!

2010-10-05, 06:54:39 / Kategori: Allmänt
                                                            Mycket bättre dag idag!!

Det kanske låter ibland som att jag är en deprimerande person när man läser mina inlägg.. För vissa dagar när man läser låter det som att allt är skit. Men jag är n väldigt positiv person o jag tror inte det finns en enda människa som dansar på rosa moln dag ut o dag in.. Den människan far med osanning(tror jag). Sen ska jag inte sticka under stolen med att säga att jag för det mesta har det väldigt bra i mitt lilla liv :) Men vissa dagar är bättre än andra.. Så nog om detta....


Nu ska jag ta bilen till jobbet snart! Idag är dte stallet som står på listan efter jobbet:)  C får åka tuben idag, för annars kommer jag inte till Vallentuna. Det är nog fler med min som känner att det är jobbigare att stiga upp på morgonen nu när dte är mörkt så himla länge. Man ligger verkligen o draaaar sig. Iaf jag hehe!!


Nu vart det brådis!!

Ha en bra dag!


gaaaaahhh

2010-10-04, 20:16:20 / Kategori: Allmänt
Värsta dagen ever... Sov typ nada inatt.. Allt var skit tack vare det på jobbet. Kom hem med 4 kanelbullar o har lagat mat till mig o C idag. Tortilla med tacoköttfärs o grönsaker mm. Trodde det var sista ansökningsdagen på komvux på onsdag, men det var tydligen då man KUNDE börja söka in. Är dock lite nervös inför matten med tanke på att jag inte läst dt sen 9:an :/. Men jag hoppas på att det ska gå bra.

I morgon blir det stallet, o få rensa huvudet lite. Så skönt att sätta sig på hästryggen då man kommer in i en helt annan värld:) Måste förbi Hööks o köpa ett par ridbyxor bara.

Nu ska jag koka te o här ska det ätas bullar ;) Natti natt

söndag!

2010-10-03, 17:04:34 / Kategori: Allmänt
Ja då har man sovit bort hela söndagen då..usch vad jag mår skiit idag! Jag åkte till Maritza igår. Det ver så trevligt så.Sen vart det Collage där jag stötte på Catalina, Madde, Mickan o Vanessa. Men jag kan ju säga att det var i vintras jag var ute sist på krogen, o det är ju INGET man saknat. Nej nu lär det ju dröja tills nästa ggn, om det ens händer.

Fan vad jag mår skit idag.Kom inte ur sängen förrens nu o det är endast för jag ska tvätta snart som jag tvingar mig upp. C är på match nu så jag har soffan för mig själv ;) Skulle träffat Carro men jag  kan knappt röra mg haha. Åldern tar ut sin rätt..


Nej skit dag idag helt enkelt. Hej då

Turistdag!

2010-10-02, 18:30:18 / Kategori: Allmänt
Vasamuseet o millesgården idag. Snacka om turister haha! Men mysigt att mamma, pappa o Linn kom o hälsade på:)







                                   en sur Linn :)




fredag kväll

2010-10-01, 21:12:08 / Kategori: Allmänt
Är nu hos Maria o softar! Fryser som katten.. Svårt att skriva när fingrarna e is kalla. Idag blir en relativt lugn kväll då mamma pappa o Linn kommer imorgon kl 11. Då blir det fika,shopping o sen en tidig middag. Maritza ska ha födelsedags fest i morgon o jag får se om jag hinner komma dit. Hon flyttar ju till Aruba nu i ett halvår för jobb så det blir lite hejdå sålänge fest:)

Nu ska det ätas vitlöksbröd!! M färgar hårt.. så ni vet haha! Alla sitter väl framför tv:n o glor idol!? Men inte jag.. jag vill inte se det iår känns det som. Det är bara börjar som är rolig.

nej nu får ni ha det så bra så länge!!

Fredag! Helg.. IGEN

2010-10-01, 06:38:59 / Kategori: Allmänt
JA tiden de rullar på i all hast! Redan fredag igen. Det känns som att det var helg nyss o vi åkte till Örebro. Jag har inte varit så bra på att blogga denna vecka. Jag kan sumera lite kort vad jag haft för mig:) Jag har jobbat, jobbat, jobbat.. Och sen har jag varit hemma hos Maria en stund o käkat lite. Sen drog jag förbi Carro. Sen har jag varit på arbetsintervjuv, men därifrån reste kjag mig o gick ifrån. Det var telefonförsäljning, o jag tänkte ge det en chans. Kankse skiulle det vara bra. Det låg här nere på sandhamnsgatan så det hade varit okej om jag hade kunnat jobba där samtidigt som jag ska plugga. Men NEEEEJ!!! Lönen var skamligt låg o dom fastanställer ikke. Så jag tackade för mig o gick.

Jag ringde till komvux igår o blev lyckligt övveraskad. Jag behöver inte läsa såå himla mycket. Pga att jag arbetat i över 5 år så kan jag läsa reell kompetens heter det. Då kan jag läsa ämnerna på ett år, o sen högskoleprovet så kan jag börja plugga sjuksköterska redan jan 2012. Så nu ska jag plugga heltid from jan o måste då hitta något extrajobb. Hjälp, ska jag bli fattig student :/.. Men jag är grymt taggad o det ska verkligen bli roligt. Matte,svenska, engelska, samhällskunskap o naturkunskap är dom ämnerna jag behöver läsa innan högskolan. Det ämnet jag har svårast för matten så jag ska göra ett nivå test först o titta hur mycket jag behöver läsa igen. Men det ska bli roligt!

Jag har inte ridit denna vecka.. jag fick ett mess av min fastr där det stod:Välkommen in i hästvärlden igen..Hästen var skadad :(
Så jag får köra igång nästa vecka ist.
Jag gick hem från slussen igår.Der tog 45 min så det ska bli en bra promenad varje dag hem nu ;)


Nu får jag bråttom att fixa klart här. Jobbet kallar!!