Härlig dag!

2010-08-31, 18:23:10 / Kategori: Allmänt
Vaknade med ett strålande humör i detta strålande väder. Kan det vara så här september ut så vi överlever den kalla gråa vintern,mån tro. Allt på jobbet har rullat på i bra takt idag. Visserligen många sjuka nu under höst kanten o alla kommer igång igen med snor , host o baciller på varandra. Men det hör till tycker jag haha.. Kom hem efter jobbet o ställde mig o diskade. In kom den skinande underbara mannen i huset o ställde sig o lagade middag! Bulgur med tonfisk,avokado,creamfraich,lök o salt o peppar röra. Det var riktigt gått! Så nu e jag propp mätt. Måste göra mig en matlåda till jobbet tills imorg då vi måste ha med oss eget på onsdagarna. (Dåligt).

Jag har damsugit o moppat lägenheten o nu e det lite fix i badrummet kvar. Jag e SÅÅÅÅÅÅ sugen på att köpa en nyproducerad fräsh lägenhet. Antingen dom som ligger på Gärdet eller runt telefonplan,midsommarkransen. En ny lägenhet som ingen bott i tidigare, o med disk,tvätt o torktumlare. Skulle vara så skönt! Blir nog förhoppningsvis fast anställd här på jobbet snart så man mera intensivt kan upp vart man skulle kunna köpa något tillsammans. Var inne på hus o det nyss, men båda känner att vi vill bo kvar i ´stan ett tag till o hus kommer när det kommer. Ingen paniko! Det finns så mycket shyssta lägenheter runt omkring nu så varför inte liksom.

Chifen sitter o blänger på mig nu haha!! Ska ge honom lite mat o sen ska jag ta duschen. Ringa o surra lite med Maria oxå!!


Ta hand om er i höst solen o passa på att njuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Tisdag! Godmorgon

2010-08-31, 06:22:37 / Kategori: Allmänt
Upp o hoppa din lilla Loppa!! Pigg o glad o har sovit som en sessa! Här kommer lite bilder från mig o Limbo:)










GULLIGA UNGE!!!




Nu vart det bråttom t jobbet pöss

första dagen på veckan!

2010-08-30, 06:34:40 / Kategori: Allmänt
Ja då vart det måndag IGEN.. idag ska jag på kurs efter jobbet. Kl är nu halv 7 o jag måste ut med vovven! Ja nu e det höst hörrni. Det gick fort, men det kan vara rätt fint o skönt med höst me. Bara det inte regnar bort så.

Ha en bra dag allihop så ska jag lägga upp lite bilder på min o Linns parklek igår :)

söndag morgon!

2010-08-29, 09:49:25 / Kategori: Allmänt
Christofer ligger o sover o jag o Linn äter frukost i soffan! Fil med musli o russin kaffe o smörgås blir det idag. Tänkte slå på lite Pippi långstrump nu:) Mys o titta på gamla barnfilmer. Men nu härjar hon på mig att hon inte vill se sånt för hon redan har sett det. HAHA Jaa det e ju det som e grejen, dom kan man se 10000 ggr. Men barnen i dagsläget tittar bara på skit på tv. Måste banka lite vett i ungen ;) hehe.. En liten trött tjej från gårdagen tror jag nog, för jädrar vilket humör hon har idag hahaha!!


Ingen regn idag än så länge iaf. Det är skönt! Uscha helgen e snart redan slut.. Den gick för fort, men helgen har varit super bra o massa mys :)

haha det här är Christofers morgon ansikte sa vi idag:) Haha vi garvade allihopa. Men ungefär så här ser han ut på morgonen :)))))))))))




såå mys o kul men nu e man trött

2010-08-28, 20:44:25 / Kategori: Allmänt
Nyss hemkommen från en 7 timmars vistelse på grönan med Linn o Christofer åkte efter 5 timmar. Vi har åkt en massa saker, men som vanligt på grönan e det ett evigt köande. Är det värt pengarna? Jo visst, vi var ju där LÄNGE! Sen vann hon en massa gossedjur o mitt hjärta hjälpte henne att vinna en stor prins:) så duktiga! Vi tog spårvagnen till strandvägen o sen en taxi hem. Såå trötta o ont i benen. Nu kollar vi dansfeber o slocknar väl snart haha.



Bilder från idag!


















Nu blir det dansfeber på 4:an sen natti natti

<3

2010-08-27, 12:22:13 / Kategori: Allmänt
Gud vad jag saknar dig min underbara älskling:) Nu sitter jag på jobbet o drömmer mig bort i fantasier o tankar :)

Älskar honom mer än man kan sätta ord på.. Min Christofer, mitt hjärta!! <3

Ett litet inlägg så där bara på rasten;)

FREDAG!!!!!!!!!

2010-08-27, 06:31:45 / Kategori: Allmänt
Sista arbetsdagaen på veckaj:)) Fan jag känner mig förskyld igen. Täppt i öronen på ngt skumt sett o liiite snorig. Men men peppar peppar.. Idag kommer lill loppan! Mys! Kräftorna e inhandlade så ikväll ska vi äta kräftisar! Mitt fina hjärta sover så sött i sängen nu o jag ska kila till jobbet. Ha en bra dag mina vänner!

min hals:(

2010-08-26, 18:32:44 / Kategori: Allmänt
Känner att det sticker lite i halsen nu o har hostat lite mer än innan:( MEN ALDRIG ATT JAG SKA BLI SJUK IGEN..
Har suttit o tittat på nätet nu efter sidor man kan handla hem mat från nätet med hemleverans. Men jag hittar inga bra. En måltid för över 300 kr känns lite att ta i om man ska handla för 2-3 veckor för två pers. Har ni kanske några bra förslag på bra hemlev??

Snart kommer C hem o då drar vi o handla mat!! Tjoohoo, jag älskar storhandling:) Haha! Imorgon är det fredag o då kommer Limbo:) SOM JAG LÄNGTAR! Får se vad det bjuds på för väder så. Hoppas på bra så vi kan röja på grönan.) Har tvingat med mannen i huset oxå o vara lite social o leka familj haha nä skoja bara. Men han ska me iaf har han lovat! Så det blir kul! Annars blir det Toy story 3 på 3D. Tror det finns i 3D iaf.

Har precis dragit rint med dammsugaren ett varv.. Jädra hund o håra. Måste dammsuga varenda dag för annars e det hår överallt. Usch vad ruggigt det är ute nu. Jag hade på mig en fleese jacka på jobbet i dag för första ggn på länge. Fick den av <3 igår på våran ge bort present dag:)) Värmde gott idag i höst rusket! Ikväll blir det en stor kopp te o brinnande ljus..MYS FAKTOR PÅ HÖG NIVÅ!!

Ha det bra alla som läser så skrivs det snart igen:)

<3<3<3

2010-08-26, 07:27:07 / Kategori: Allmänt

Ja han vart jätte glad och överaskad min älskling för blommor o Magnus Uggla revyn som jag gav honom! Vi ska gå o se den i sep, och det sk bli SKIT kul!!

Nu ska jag jobba o det e bra grått ute. Men det gör inget för jag känner mig rätt utvilad o känner mig pigg o glad!


Älskar dig min C <3


onsdag, löning tjoohoo

2010-08-25, 20:24:42 / Kategori: Allmänt
Mätt, ny duschad o lite småseg e jag nu! Lönen kom ju idag så man e ju lite happy! Men dessvärre tar det nu slut lika fort som den ramlar in på kontot. Har varit o handlat en present till Christofer:) Hoppas han blir glad. Nu e jag sugen på kräftor så i helgen när Limbo kommer ska vi nog smaska lite kräftor tro jag :)

Allt har gått bra på jobbet, men bär kl började bli 17 o vi hade suttit på möte i 2.5 timmar då ville jag hem.

Hittade lite kort på datan från våran semester vi had ei sommras när vi var i Götebrog, klitterhus o Båstad!!













Nu ska jag titta på det efterlängtade Fångarna på fortet:)

Trevlig kväll



tisdag!

2010-08-24, 19:31:52 / Kategori: Allmänt
Ja min Gi metod går ju åt pipan. Nu har vi fuskat ordenligt kan jag säga haha! Men imorgon är dt storinhandling o då ska det bara bli nyttigt igen.) Idag har jag vatit helt slut i colan. Åkte till Maria o rensade tankarna lite efter jobbet. Fullt ös med massa inskolningar o barn runt 1.5 år e det fart på kan jag lova. När jag väl skaffar barn kommer jag tycka att det är en ren fröjd att bara behöva ta hand om ett:))

Nu har jag varit duktig o reggat räkningarna inför inmorgon. Suck.. aldrig kul!!!!!!!!!! Men det är ett MÅSTE i våran härliga vardag! Jag o Maria var o käkade falafel i Gamla stan för hon jobbade så vi sprang iväg o käkade.

Vissa saker känns det som att det bara går emot mig hela tiden.. Jag gör verkligen mitt bästa o ändå så möts jag av hinder på vägen hela tiden. Men det är väl det som är testet i livets gång. Kommer man bara över dom bökiga hindrena o övervinner sig själv o vissa saker så klara man allt sen! Kan man ju hoppas iaf! Sen så ska man väl inte bry sig mycket om onödiga bagateller som bara tar ens energi.

Jag trodde det var Fångarna på Fortet varje måndag men det 'r tydligen ikväll igen;) Haha det var kul ju!

Nu blir det duschen:) Sen kommer älsklingen hem efter en joggingtur!!!

Rast på jobbet!

2010-08-23, 12:49:16 / Kategori: Allmänt
Idag är det måndag igen.. På fredag kommer Linn hem till oss o ska vara kvar över helgen:) Har lovat att vi ska till grönan på lörd om det inte spöregnar för då blir dt museum som hon ville gå på. Hoppas på fint väder! Usch idag vill jag bara vara hemma med min älskling o mysa i soffan framför Fångarna på fortet haha! Det ska ju köra igång med 6 avsnitt av det nu pga 20 år jubileum på kanal 4. Lite kul faktiskt. Känns som man är 7år igen haha!!

Nu skiner solen igen o det är jätte fint väder, men i morse var det verkligen HÖST väder. Jag frös o hade jacka på mig o det var verkligen höstigt i luften. Kan längta tills höst stövlar o halsduk faktisk!

Åh jag känner en sån stor beslutsångest på hur jag ska göra med mitt liv. Ska jag plugga eller inte? Och isf till vad? Har ju som sagt nämnt barnmorska toidigare. Men det är mycket matte i det o det är min svagaste sida..
Vi får se vad det blir.

Den 9 sep åker iaf jag o älskling till Spanien o firar hans styvpappa som fyller 60 år! Längtar att få komma bort en weekend o göra något kul!!

Nää nu e rasten slut snart..ska ut till små knodden o härja:))

Puss o kram

booooring

2010-08-22, 19:18:28 / Kategori: Allmänt

Söndag o jag har legat i soffan o kollat olika bloggar, förlossningar, Solsidan, parlamentet o nu slog jag på tv ist. C är inte hemma :( Tråkigt att vara hemma ensam en söndag. Fotboll.. Jag har ont i nacken o känner mig stel i kroppen. Ååå en klag timme känner jag nu! haha. Har tittat om o om på ´lilla gulliga huset vi hittat på hemnet. JAG VILL JAG VILL!

Man ska vara glad för vad man har o leva i nuet. Jag är jätte bra för att leva i framtiden o har en bild som jag vill att mitt liv ska vara. Men när är framtiden då? Det är svårt men man kan ju tänka på det iaf.


Döm inte allt du ser:
Tro inte allt du hör.
Säg inte allt du vet:

Tre bra meningar att ta med sig i livet.






Saknar mitt hjärta hemma nu!


Då var man trött då

2010-08-22, 14:34:50 / Kategori: Allmänt
Guud vad seg man kan vara! Satt hemma hos Jennie igår o pimplade rötjut igår. Hon o Amanda skulle ut men ikke jag så jag o Jennie satt o drack medans Amanda var på 30 års party! Vi snackade en massa o rökte o snackade ännu mera haha. Vi tittade på klassfoton från i 7 :an åå Herregud säger jag bara! Tur man är som ett vin o bara blir snyggare med åren ;) haha! Det var jäkligt kul att se o vi pratade om en gammal kompis som heter Julia. VART HAR HON TAGIT IVÄGEN?? Skulle vara kul att veta vad hon har för sig i sitt liv nu osv.

Tyvärr öppnade inte sig Kamera linsen igår så inga kort bidde det:(

Sen när kl var si så där 01.00 så drog dom ut o jag  mötte upp C på hotellet. Tog oss en öl o gick hem. Jag tycker inte att jag drack spec mycket igår men gud så bakis man kan bli. Eller trött kanske mer. Idag vart dte kebab till frulle! Åkte ut t Lidingö o köpte Kebab med pompa! Så nu ska jag luta mig tillbaka i soffan o titta tv!

:)

2010-08-21, 14:11:42 / Kategori: Allmänt
Biltrip runt V-rås.. Nu e jag hemma hos föräldrarna! nU ska jag o syrran ut o åka

God morgon fredag!!

2010-08-20, 06:30:43 / Kategori: Allmänt
Nu ska jag snart fara till jobbet.. Jag må vara klagig, emn faan vad jag inte känner någon lust. Jag måste hitta på något annat att göra. Men hur kul är det att leva på csn o vara fattigare än man redan är nu. Ja, det är mitt stpra problem nu, som ni kanske märkt! Ikväll skulle jag vill jag Gå en promenad, köpa god mat, kanske äta ute men fungerar lika bra att köpa hem, slå på en grymt bra film, lägga mig i lagom tid. För imorg ska jag åka till V-rås o hälsa på La familia:)

Nu får ni ha en underbar dag, ser ut att bli soligt o rätt så varmt!



Fusk ;)

2010-08-19, 22:05:26 / Kategori: Allmänt
Det blev inget styrelse möte för min kärlek så vi har legat i soffan ist o ÄTIT! ja vi har ätit Kladdkaka,glass,ostbågar,godis........... GI FUSK!!!!!!!!!!!!!!!!! ajajaj inte bra.. haha!!


Men helgen fick börja en dag tidigare denna vecka hehe

Längtar till thailand

2010-08-19, 22:01:43 / Kategori: Allmänt
 Älskling hittat ett hus man vill bo i :) Super mys, inte långt från stan, o överkomligt pris! Jag vill ha nu nu nu! Men det är mycket som ska fixas innan man bara kan köpa hus o flytta. Men någon gång kanske det blir iaf :) Ska åka o kolla på visningen iaf, de kan alltid vara spännande. Nu sitter jag o titta på bilder på Tailand som vi ska åka till i dec:) Tiden kommer nog att gå fort o snart är vi där. Jag har alltid velat åka dit o nu ska jag o mitt hjärta göra det, och fira jul där nere tillsammans. Det blir andra julen för oss två :) Sen till Malaysia tjoohooo:))))









                                           Spa











Nu ska jag drömma om mitt dröm hus o sköna varma resmål, när det e grått,mörkt o kallt här i detta land ;)


C ligger redan i sängen för han känner sig lite krasslig. Så nu ska jag ner o sällskapa honom för imorgon väntar jobbet.

Godnight

halli hallå!!

2010-08-19, 18:12:54 / Kategori: Allmänt

Idag har jag mött upp Maria vid Åhlens! Vi gick runt hela stan o tittade i affärer. Inne på NK letade jag efter en vinter jacka, hua- ja jag skrev vinter jacka. Inte för att det är dax ännu för idag var det ju super skönt. en jag måste börja titta ut vad det e jag vill ha. Hellst vill jag att jag o C matchar våra vinter jackor haha! mm jag e fjant, men vi e så coola så det skiter jag i hahahahha!!!!! Skämt o sido, men enny fjällräven kanske. 

Vart kommer alla människor ifrån? Det var massvis med turister överallt. Under semestrarna försvann allt folk från storstan men nu har det blivit fullt igen. Vi hade det riktigt trevligt idag men Maria håller på att bli sjuk o hostar o låter som jag gjort hela veckan. Stackaren:(

När klockan blivit lite till så hämtade C upp mig efter jobbet o så åkte vi hem o tog oss en promenad runt Gärdet. Han tog sen en spring tur så jag väntade på en bänk, sen gick vi vidare! Nu har älskling lagat mat men tyvärr smakade köttet skit så vi fick kasta det :(. Men linser men tomater o lök fungerade bra o mättade okej också!

Nu e han borta igen.. styrelsemöte som kör igång nu efter ledigheter osv. 

Här kommer lite bilder från dagen!


                         Min nya klocka!
   


         Exakt en sån här väska hade M första dagen i skolan i åk 1. Kul att se en sån nu 20 år senare



Maria demontrerar på StockHome





                           Me like








Det var lite från idag! Nu ska jag förbereda mig inför arbete imorgon. Har tittat på Ky utbildningar på nätet men tycker inte dom har så mycket i Sthlm ändå som jag tror att jag vill. Oavsett så ska jag studera i vår iaf. Måate hitta på något! Nu ska jag vara ensam hemma o bara inte göra någonting. Duscha, måla naglarna o ha lite egen tid spa hehe


Puss o Kram..


Torsdag förmiddag!

2010-08-19, 10:45:49 / Kategori: Allmänt
Vaknade nyss o fortdarande lite trött. Nu har jag legat hemma instängd i lägenheten sen i lördags o jag börjar få liiiite ryck snart. Den enda biten jag rört mig ute var till vc o affären. Och bara det tog på krafterna. Nu ska jag iväg o träffa Maria en stund Hon låter som jag gjorde för några dagar sen så vi får se hur länge hon orkar att gå runt. Imorgon är dte jobbet igen.. Usch, känner inge längtan överhuvudtaget faktiskt. Ska kolla upp vad det är för ämnen jag behöver för att kunna studera till sjuksköterska.

Vi höres senare gott folk!

<3

2010-08-18, 14:14:32 / Kategori: Allmänt


fix o trix

2010-08-18, 13:27:57 / Kategori: Allmänt
Nu har jag varit ute en långis med  Chifen. Usch man blir ju helt klibbig när ma e ute. Det är varken varmt eller kallt bara så där äckligt klibb. När jag kom hem så har jag rensat lite o fixat i garderoben. Det behövdes för guud vilken röra det var bland alla kläder. Hittade inget! Jag mår bra idag men ska inte jobba förrens på fredag. Har bara en himla jobbig hosta på morgonen men det är inget att klaga över. Host o harkel, sen e det borta.  Jag verkar ha en himla otur med telefoner, eller så har jag så mycket energi i kroppen att alla mobiler jag rör vid tycks sluta fungera. Jag har fått låna en mob av Maria nu för mina andra bara går sönder. Och idag börjar även denna att bara stängas av sig. Så jag ska ta fram min gamla Nokia mob från garderoben. Men den tycks ha fått fötter för den e HELT borta. Jag minns inte när jag ahde den sist, men jag minns att jag haft den legande där inne ett tag. Och nu är den borta :( Konstigt!! Jag skulle vilja ha en iphone men tycker det känns lite att lägga 7000 kr på en lur. Jag hade en diamond förut för 6000 kr o den gled ur fickan i vintras på en promenad:( Så fan heller att jag lägger pengar på en tel. Men den e bra fin den där iphonen-spec en rosa:)




Det får bli en senare investering om det är värt det! Måste bli av med lite annat först! Sen om man flyttar så vill jag köpa en skit fin soffa jag hittat o lite annat smått o gått:) Får se om mi andra hälft håller med mig att soffan e snygg:9 Det borde han tycka:



Nu ska jag inte gör en jota. Kom på att tvätten kallar l 18, men vi får se om jag kanske tarden imorgon ist. Åh vad jag blev sugen på kräftor. Det e faktiskt kräfttider nu o tyvärr äter inte C det så jag får väl smaska det själv här någon dag. I lördags skulle vi på en kräftskiva som tyvärr blev inställd. Men här ska ätas kräftor för det!!!!!!


Må så gott så skriver jag sen igen <3

hihi

2010-08-17, 14:47:08 / Kategori: Allmänt
Åh jag hamnade på barnvagnar på nätet nyss:) Tok sugen på en liten.. Många av mina vänner o bekanta har blivit gravida o fått en bebis i år, så det har varit världens babyboom. Man kan ju inte bli mer än sugen o jag börjar bli gammal nu ;) hehe...


några som jag tycker e rätt schyssta faktiskt.





Så nu har jag drömt mig bort ett tag hihi

sjukskriven..

2010-08-17, 12:54:18 / Kategori: Allmänt
Hopp då vart man sjukskriven några dagar till då :((. Bättre att krya på sig ordenligt innan man e tillbaka till små korvarna. Nu har jag jädrigt tråkigt. Satt o kollade på Solsidan igår på youtube, o funderar på att se något annat kul nu. Väntar på mannen i huset. Har precis ätit tomatsoppa o kladdkaka med vispgrädda. Mumsigt!!!

Nej nu ska jag glo något kul:)

Tjingeling

gamla kort från Damian marley o Nas

2010-08-17, 12:51:28 / Kategori: Allmänt





upp o hoppa

2010-08-17, 09:04:51 / Kategori: Allmänt
Ringde nyss läkaren på Gärdet o fick en tid idag! Så nu ska vi se  vad det är för fel på mig, bakterie eller virus. Låt mig gissa-VIRUS! Är alltid så tycker jag.. Nu kokas kaffet o jag har pecis pratat med min fina pojkvän:) Han mår bättre idag. Han trodde nämligen också att han skull bli sjuk, så igår låg vi tillsammans i soffan o tittade Alice i underlandet o bara tyckte synd om om själva. HIHI..

Ja man kan ju inte säga mer än att det verkligen är Höstkänsla ute nu. Är det verkligen sant, men jag såg gula löv på träden:/ Titta själva.. Eller ska det vara så där???



          Chifen ger en trött morgon blick :)



Jag vet inte om ni ser men ,gula löv :/


Natti natti!

2010-08-16, 21:16:20 / Kategori: Allmänt
Jag gör inget annat än ligger i soffan o vilar o sover. Men det har ju sina orsaker pga sjukdom. Känner mig lite bättre nu men är mycket trött o utmattad. Har nog ingen feber, men eftersom man bara ligger ner hela tiden så känner man sig nog bättre än vad man skulle vara om man åkte o jobbade. Så jag blir hemma i morgon me. Ringde till Torsviks läkar jour som ska ha öppet kvällstid. Men enligt dom så finns jag inte med i journalerna o har inte varit där sen -07, o jag var där för några månader sen så jag blev skit irriterad på kärringen i luren, som skickade mig till något annat ställe i morg bitti. Jag har hört att man kan gå till vilken vårdcentral som hellst nu o att man inte behöver ha en o samma. Men jag kanske har fel.. Spelar ingen roll för jag var ju där ganska nyligen o nu fick jag inte komma.

Jag har orkat o bakat en kladdkaka iaf:) Den blev mycket god!!! Tyckte Christofer också:) Men kladdkaka smakar alltid bäst dagen efter tycker jag!

Nu sitter vi o halv glor på Göta Kanal, sen blir det snart sängen för mina ögon går i kors. Ska ju upp till läkaren i morgon bitti så jag ska snart sussa. Sängen kallar!!!!

Natti natt o sov sött <3

För mig är du..

2010-08-16, 11:31:30 / Kategori: Allmänt













För mig är du perfekt! För mig är du unik o speciell! Jag älskar dig hjärtat! Är så lycklig att få dela mitt liv med dig o hoppas på många flera dagar och år. <3<3<3 Kärlek


ny vecka!

2010-08-16, 09:40:48 / Kategori: Allmänt
Godmorgon allihopa! Igår vaknade jag o C kl 17 på eftermiddagen.. Helt sjukt för så länge har jag aldri sovit. Jag som alltid brukar vakna tidigt o inte gillar att sova bort dagarna. Men nu e jag ju sjuk o C hade festat hela dagen innan, så det var nog behövligt med lite överdriven sömn. Sen låg jag i soffan under täcket hela kvällen o min älskling kom hem med en pizza till mig. Som jag nu äter upp resten på :)

Sitter o tittar på hus på hemnet. Det är ju som sagt dyrt i sthlm, men en liten bit utanför typ Farsta är det okej. Mycket sugen på att flytta till hus. Visst jag trivs bra inne i stan också men jag är nog mer en hus människa!
Idag när C kommer hem måste jag ta bilen o åka till läkaren. Jag måste kolla upp om jag har virus eller bakterier, för nu har jag haft feber hela helgen:(

Tog febern nu o nu har jag ingen feber faktisktt wiihooo. Men jag hostar o snorar o känner mig inte pigg.

Nu måste jag ner o köpa mjölk till kaffet! Har inte druckigt kaffe på läänge känns det som.




           En bild från Gothia hotell i sommras!

:((

2010-08-15, 20:31:04 / Kategori: Allmänt
Ingen bra dag.. jätte sjuk.

picks från idag.. en sjuk becka

2010-08-14, 19:46:15 / Kategori: Allmänt









Lite bilder från Maria idag!!



Nu e jag heeeeeeeeeeeeeeeelt slut!! :((

svettigt!

2010-08-14, 18:05:30 / Kategori: Allmänt
oj oj vilken högsommar värme det kom idag! Inge kul när man e sjuk:( men så sjuk e jag inte idag. Sitter hos Maria nu o hon har bjudit på mat:) Snart ska hon i väg på en fest, men jag orkar inte haka så jag ska dra hem faktiskt! Mår inge bjaa :((

Bilder kommer när jag kommer hem. Fixade la camera:)

host host

2010-08-14, 10:48:10 / Kategori: Allmänt
Ja, host host det e vad jag gör nu lite då o då.. Hade 38.5 i feber igår kväll. Hjärtat kom hem o jag var fixad för jag tänkte dra o träffa Maria. Men då säger han att jag ska ta tempen för jag kände mig lite hängig o matt. Och då visade det sig att jag hade nästan 39 graders feber :( Inge kul! Jag fick två alvedon o började sen känna mig lite bättre, så vi gick ner till thaien o älskling bjöd mig på mat! Gott men starkt var det:) Kanske lite extra känslig när man e sjuk också.?

Idag vaknade vi jätte tidigt. Jag väcktes av att C gick upp 6 på morgonen pigg o glad, medans jag var helt död o låg o sov lite till. Sen vart det en frulle med stekt ägg, keso, chili con carne o kaffe! Lite hopp plock :) Nu har jag dammat o städat av lägenheten så nu väntar jag på att C ska iväg med Chifen såå han ska få sig en dusch. Så då ska jag dammsuga o torka golvet. Sen får vi se hur jag mår senare o vad jag orkat att göra. Mår bättre idag o har nog ingen feber.

Jävla kameran har typ lagt av att fungera..:( Så jag kan inte ta några bilder å lägga upp.. Men jag ska försöka laga den så jag kan uppatera med picks igen :)

Ha en bra dag i värmen mina vänner!!!!11

sjuk? Nej...vill inte

2010-08-12, 12:49:08 / Kategori: Allmänt
Börjar få ont i halsen.. Näää fy! Vill inte o kan inte bli sjuk. Men nu när terminen kör igång brukar man åka på en släng av lite virus hit o dit. Drömde inga bra drömmar i natt :( nä usch. Men när min favorit kom o la sig o jag kunde få komma lite närmare så sov jag bättre. Men ändå inte fullt ut.. Nu har jag rast o sitter på chefens dator :P.

Vill bara komma hem o sätta på en stor kopp te o lägga mig under täcket i soffan. Jag sitter med polo tröja nu o fryser o det är väl ca 23 grader ute :/


Igår satt jag o tittade på "Livet på bb" o tårarna bara sprutade. Tänk när man själv ligger där o har så ont att man håller på att dö, o ut kommer det finaste på jorden. Något ni har skapat o det är ditt egna kött o blod:) Då glömmer man(har jag hört) alla tidigare värkar o smärta. Det är något du ska vårda o älska för resten av livet, o den lille är så beroende utav sina föräldrar! mm det är nog en upplevelse.

Nä nu ska jag ta mig en kopp te med honing:) Saknar min älskling massvis!! Men han jobbar o e duktig han me!

nu då...

2010-08-12, 07:47:40 / Kategori: Allmänt
Ja då hoppas vi på att få en bättre dag idag då.. Men man vet ju aldrig! Tittade aldrig på internet om jag ska börja plugga o så igår. Var föööör seg för det.. Ikväll ska jag ut o gå o hoppas på att få lite energi så jag kanske kan göra det idag ist. Nu har jag super bråttom till tåget.. Skriver mera ikväll!!!!



ÄLSKAR DIG MITT UNDERBARA HJÄRTA CHRISTOFER










hkgvjhgv

2010-08-11, 17:56:06 / Kategori: Allmänt

skit dag

2010-08-11, 17:10:39 / Kategori: Allmänt
Jag kanske är e idiot.. Men usch vad jobbig känsla det är att känna så här. Folk som har det jämt kan jag förstå att dom till slut blir dumma i huvudet på.. Skriver inge mera om det. För det ska ni skita i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Måste in o kolla nu på plugg. Sen blir det tvätten för fulla muggar! Hungrig är jag, men jag tänkte vänta in min älskling. Ja för det är du C, mitt hjärta!!!!!!!3<3<3

tjollahopp



Tidig morgon

2010-08-10, 07:37:21 / Kategori: Allmänt
Ja pga tågens sommartid tabell, så var man 15 min tidig till jobbet! Logga in på jobbet o skriver lite snabbt innan dagen kör igång! Idag kommer mitt nya inskolningsbarn som e lite över året o ska börja hos oss. Spännande! Men nu börjar jag känna mig lite less på detta. 9 år nu i denna branch o ska man själv skaffa små Troll så tror jag inte man orkar småbarns grupper länge till. Men jag älskar mitt jobb o kan inte tänka mig ngt annat heller..svårt, mycket  svårt.. Vaknade imorse av att min älskling gått o lagt sig i soffan i natt... Tokvarmt var det, o jag vaknade flera ggr i natt. Konstigt, andra natten i rad nu som det e galet varmt i lägenheten. Men jag känner mig rätt utvilad ändå:) Skönt! Nu ska jag ta mig en kopp av det nybryggda kaffet! Vill bo i hus.. känner längtan efter det :)

HA EN BRA DAG





.......

2010-08-10, 06:13:11 / Kategori: Allmänt
Jobba skiten var det va ;) MMMMMMM det ska jag oxå göra...............

duschen nu!!

2010-08-09, 19:11:58 / Kategori: Allmänt
Nu e jag lite svettig så dära o ska ta mig en dusch. Jag o Carro har varit ute o gått i över en timme, så nu känner jag mig riktigt bra. Chifen fick följa med, o han ligger nu trött på golvet ! Snart kommer mitt hjärta hem från jobbet. Måste dammsuga igen.. Jävla hundhår rent ut sagt.. Jag blir tokig!!!!!!!!!!!!!!

TRÖTTER

2010-08-09, 06:55:49 / Kategori: Allmänt
Igår kom älskling hem med filmer o godis!! Så vi gjorde lite chili con carne o sen vart det film o godis tills jag somnade i soffan. (som vanligt till film) hihi. Förlåt hjärtat men jag blir såå tjött :) Och GUD så trött jag är idag. Grått väder o ingen kul att åka o jobba. Ska hembesöka familj idag på em.

Nää fy fan, rent utsagt.. Men jag vill verkligen vara hemma o hellre städa, tvätta, diska o ta hand om barnen (sina egna) ;) Hemma fru!!!!

Nu ska jag pussa hej få till C som inte börjar förrs lite senare idag! Sover så sött, o då är det INTE kul att få gå upp först.

Ha en bra dag i det gråa!!

Man blir ju sugen igen!!!

2010-08-08, 17:05:44 / Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från SM finalen i hästhoppning. Tävlingarna gick här nere så det e klart jag var tvungen att titta. Oj oj vad sugen jag blev! Massa gamla hästmänniskor man atötte på att pratade med. Och det var kul att träffa Carola. Länge sen vi sågs o nu var ett perfekt tillfälle att ses. Vi bestämde att snart blir det vinkväll igen:)

ÅÅ börjar tänka på vintern lite nu när man tittar på the fashion show på tv. På höst/vinterkläderna för 2010. Funderar på en ny vinterjacka i år faktiskt! Den jag haft har varit bra men hur trött e man inte på boomerang o goose..?? Mycket! En ny kappa blir det garanterat till helgerna:) Sen när man jobbar på förskola kan jag ha slit o släng ändå. Ingen som bryr sig;)

Hopp, nu är man hemma i gen o slappar. Älsklingen drog till en kompis som köpt en hundvalp. Hoppas han inte blir sugen att köpa en nu bara haha. Räcker med Chifen så länge:) Nu ska jag kolla lite hus på hemnet!!!! SUGEN:)

puss o kram







söndag!

2010-08-08, 10:26:09 / Kategori: Allmänt
Oj oj vilket oväder det vart igår då. Jag o C var nere på gröna banan o tittade, men fick lämna stället efter bara ett kort tag för det fullkomligt VRÄKTE NER REGN!! Vi åkte hem o bokade två bio biljetter ist:) Vi gick o såg bröderna Karlsson o innan åt vi Kebab! Mums, det var läängre sen jag åk kebab. Filmen var riktigt bra faktiskt. Trodde inte att den skulle vara det, så det var ett positivt övveraskande.

Senare på kvällen kom det som ni alla säkert inte missade, VÄRLDENS ÖVÄDER med blixtrar o dunder. Nu ska det drickas kaffe o sen ner o titta finalen på hästtävlingarma. Mitt hjärta sover forfarande! Skönt att vara hemma igår (lörd) o bara ta det lugnt o ha mys tillsammans. Då e man pigg o glad idag o kan komma upp hyffsat ok till jobbet i morg.



En vacker bild i solnedgången i Ängelholm på Klitterhus!!


torsdag!!

2010-08-05, 20:05:06 / Kategori: Allmänt
sITTER I rOTEBRO HOS mARIA O CHILLAR :). Theresia e här med sina barn, o Helena var här tidigare. Hämtade upp henne o åkte o köpte en grillad kyckling som jag smackade i mig hela utav ;). Kunde inte ta kort pga batterierna i kameran e slut!!! :(-


Vill inte hem ännu, så jag tänker sitta här ett tag till..bara du vill eller inte Mary hahahaha ;)



slut för idag tack för idag

2010-08-04, 22:42:20 / Kategori: Allmänt
Vi har varit på en promenad o såg. såg att dt ska vara meeting nere på gröna banan from imorg o det ska jag se :)))))))))))))

Nu säger jag natti, ont i huvudet o trött!!!

HÖST????

2010-08-04, 06:24:08 / Kategori: Allmänt
Vad händer???? Är det höst nu eller??? 16 grade o regn idag o kallt i 2 dagar. Snälla det är aug.. Har drömt om små små råttor i natt:/ usch. Måste vara allt rått o fästing prat igår som blev med tanke på att Chifen hade en stor äcklig färsting bredvid sig på golvet som hade ramlat av honom.. Bläää, burr, äää, ii... JAG AVSKYR!!!


Nu ska jag åka o jobba. Barnen kommer idag. Jag ska ha 6 st själv, första dagen så vi får se hur vilda som e idag: )

Ha det gott <3

Mätt som en plätt

2010-08-03, 19:42:36 / Kategori: Allmänt
Idag har jag lagat maten!! Kyckling med keso o pesto täcke o sallad:) Känner mig riktigt mätt! Nu är dt bara 3 dagar kvar tills helg. Funderade på att ta mig in till stan men jag blev skit seg. Sen tänkte jag nu ta mig en promenad o så börjar det regna :(, inge lolit.. Usch, jag avskyr att komma hem så seg att man inte orkar hitta på ngt, men samtidigt är det dte som e vardag med arbete o hem. Trivs hemma som sagt så det e ju bra ;). Nu blir det hemma mys o inget mera sen natti natt:)))


Morgon!

2010-08-03, 06:51:33 / Kategori: Allmänt
Sitter o tittar på nyhetsmorgon nu, o där dom pratar om att dom kanske ska ha med skolk p betyget. Men jag kan säga från min egen erfarenhet o tänk, att när jag var 16 år o skolkade som mest i skolan så har jag ju definitivt inte samma tänk nu. Det påverkar ju inte det jobben jag fått för jag har ju skött jobben. Till viss del håller jag med deras disskusion nu. Men tycker inte att man ska behöva ha på betygen när du var 16 år att du skolkade. Arbete o skola e två skilda saker.

Känner mig pigg idag. Jag o C gick o la oss skaplig tid men kunde inte riktigt somna direkt, men jag känner mig bra utvilad idag! Idag blir det att pyssla i ordning på jobbet för imorg kommer kidsen. Mys! Snart ska jag ut med Chifen sen till tuben. Tågen kommer inte klaffa in bra för mig i höst med tanke på mina arbetstider :( Antingen e jag sen eller jätte tidig. Igår var vi hungriga jag o hjärtat haha.. Men det e väl jobbigt i ca3 dgar sen går det bra! Hoppas den här metoden hjälper nu då o att man kan hålla dett hela tiden:)

Ha en bra dag i regnet!!!!!

GLAD !!

2010-08-02, 19:25:04 / Kategori: Allmänt
VAD GLAD JAG BLIR NÄR ANTALET LÄSARE ÖKAR :))))

KRAM PÅ ER



avklarat:)

2010-08-02, 19:19:12 / Kategori: Allmänt

Ja då var första arb.dagen slut. Satt o planerade hela dagen så det är inte förrens på ond jag får träffa alla söta barn. Undra hur mycket dom vuxit? Och mig kanske dom inte ens känner igen..Blondin nu ju hehe. Ja, då var första GI middagen avklarad. chili med färs o kikärtor var det. Det var gott men jag känner mig fortfarande hungrig-. Längtar tills frukosten i morg :))

Nu har jag städat hemma oxå o e nyduschad o sitter här i soffan o slöar. Funderar på att kanske glo en film! Får se får se..

Ta det lugnt, o ni som har semester...(kul väder ;) )) Hahaha skadeglädje får man ha liiiite bara :)..




Middag!

2010-08-02, 07:40:05 / Kategori: Allmänt



Middag i fredags hemma hos svärmor o man. Satt i deras nya uterum som inte är riktigt klart än!! Men mysigt var det, o regnet öste ner utanför:)

fy,blää, jobbigt

2010-08-02, 07:34:35 / Kategori: Allmänt
Ja ni!! INGE kul att vakna av en jobbig väckarklocka som ringer halv 7:(( Blää.. Nej nu e jobbet igång igen. Jag e fan gjord för att ha ledigt haha. Förrutom att man äter ju inte så bra o nyttigt på semestern ;) Men vad fan!! Nu har jag ätit ett ägg o fil med osötad mysli o en kopp kaffe. Får se när jag e vrål hungrig igen. Känner jag mig rätt så e det om ca 3 tim hehe.

Usch hade en mardröm innan jag vakna precis.. Känns som att det ligger kvar i kroppen för jag känner mig lite konstig. Inge kul med sådana drömmar. Hopp, man har ju iaf haft dom bästa veckorna ledigt kan man ju säga. Nu kommer regn o mindre grader. Skönt!!

Nu får ni ha en bra dag allihopa för det ska jag försöka ha på jobbet idag. Planering står på schemat!


Ändringar i maten :)

2010-08-01, 17:06:58 / Kategori: Allmänt
Idag var det sista dagen med pizza, godis, skiiit mat!! Vi har inhandlat mat på Prisextra nu o har bara köpt efter GI metoden. Nu får det vara noog. Man har verkligen lyxat till sig under semestern o bara gottat i sig mat, vin, öl, chips mm. Det är man värd på semestern, men from imorgon så är det andra vanor. Lincer, bönor o sallader :))

2 veckor börjar vi med till en början. Jag o C ska peppa varandra till att träna, äta rätt o så så det här kommer gå skita bra!! Vi var nyss på Birka pizzeria o åt störta pizzerian i världen så nu e det nog :)

Nu ska jag hoppa in i duschen.. sen tvätta o glo tv!

Tjingeling

SÖNDAG!!!

2010-08-01, 11:20:06 / Kategori: Allmänt
Sista sovmorgonen o jag vaknar 9.. Härligt ;) Har varit på ica o handlat kyckling o bagett så nu e jag PROPPMÄTT igen haha!!

Ska nog ligga o glo tv idag tror jag.. Film ikväll


Ciao

............

2010-08-01, 00:51:22 / Kategori: Allmänt
Tänker på dig varje dg.. behöver inte skriva mer för du vet




jag kan inte förstå, som ingen annan kan heller! Men jag vet att en ängel ska vara bland dom finaste änglarna som du är nu, i paradiset. Ditt vita leende o ditt glada skratt har satt sig i allas hjärtan. Oavsett dom som umgicks med dig dagligen o alla andra. Din fam kommer minnas dig somsin bebis, liten, tonåring o vuxen. Medans jag minns dig som tonåring o vuxen.. Vi har alla en bild o ett minne av dig som den du blev o vart. Därför kommer du alltid vara den vackraste ängeln!!!! Ingen har o kommer någonsin glömma dig. Och det titter fast klistrat i mitt huvud sista inlägget du gjorde till mig.. BECKA BECKA SÖTA SÖTA BECKA!!<3 Det e du e söt nanna o jag o hann skriva det tillbaka. Men det hade funnits så mycket mer att säga. När jag pratade din bebis röst idag kollade han på mig lite konstigt, o jag sa..Nanna pratade alltid så.. föll hans blick.Tom han har fått höra vilken söt människa du var. Du har hört i min ensamhet min röst o jag vill bara skriva det..NANNA DU VAR EN AV DOM VACKRASTE MÄNNISKORNA JAG KÄNNER och Alla mina andra vänner också!!

Vi alla saknar dig ngt otroligt för vi aldig fick säga våran sista mening till dig.. ÄLSKAR DIG