Härliga tisdag!

2010-09-28, 06:20:20 / Kategori: Allmänt
Tråkigaste dagen på veckan är väl VÄLKOMMEN!! Jag börjar morgonen med att jag får ngt i ögat som gör att mitt öga bokstavligen rinner.. ajaj :(( Jag ser knappt o har ont. Men det ska vä inte förstöra denna dag :) Positiva Becka har talat hehe. Känner mig pigg o glad idag o rätt så utvilad. Jag gick o la mig skapligt o sov djupt hela natten. Nu ska jag ut med vovvsen o sen mot jobbet. Sen blir dte möte o sen stallet!

Nu har det nya börjat:)) Nice med träning igen så man mår bra i kropp o själ!

Ta hand om er alla o ha en bra dag

fel av mig igen haha

2010-09-27, 20:12:27 / Kategori: Allmänt

i mitt tidigare inlägg skrev jag att jag skulle köpa ridbyxor o att jag inte kunde söndag.. men jag menar då onsdag såklart!!! HAHAHA alltså jag kan sitta i andra tankar ibland när jag skriver hehe


Det var bara det jag skulle skriva


Höstig måndag!

2010-09-27, 20:10:04 / Kategori: Allmänt




Nu ni är det höst! Vaknade i morse o FRÖS.. å när jag gick ut med Chifen insåg jag snabbt att det var halsduk o mössa som gällde idag till jobbet. Och det var väl behövligt.

Idag på jobbet har jag även berättat för min chef att jag söker nytt o ska på anställningsintervjuv i morgon. Kändes bra med tanke på att dom även behöver hitta någon när/om jag hittar ngt annat.
Idag har jag kollat runt lite ridsportbutiker runt om i stan. Måste ju köpa mig ett par ridbyxor för 17 hehe!! Imorgon hinner jag inte innan butikerna stänger för jag ska på ett "möte" på kvällen. Och på söndag har vi möte sent på jobbet, så torsdag får det bli. Jag o <3 måste inhandla mat i kylen oxå. Idag var vi nere på thai här på gatan o åt jätte gott :) Så nu är vi proppmätta o nöjda igen!

Nu blir det Idol för hela slanten!! natti natti o trevlig kväll








Söndag!!

2010-09-26, 12:41:15 / Kategori: Allmänt

I fredags åkte ag o C till Örebro:) Vi stanna de i Strängnäs o käkade en pizza. Jag har ju bott där en gång i tiden, o herregud vilken död stad. Visseligen fin, men det var en fredag kväll kl 21 o an såg inte en kotte ute. När vi kom fram tittade vi film o var ganska trött. I lördags vaknade vi skaplig tid o åkte in till stan o åt o tittade lite i affärer. Jag har hittat min vinterjacka för året som jag vill ha:) Ska se om jag ska köpa den eller inte. Sen tog vi en fika på stan, för att sen ta ytterligare en fika hos hans mormor:) Gilla gilla kaffe hehe.. Sen åkte vi o handlade hem oxfile med kantareller o potatis så min underbara kille gjorde en fantastisk god middag till oss. Han kan han ;)
Sen bubblade vi :)

Idag har jag varit duktig o städat bilen. Det behövdes kan jag säga fär jösses så skitig den var. Funderar på att sälja den faktiskt, så om någon är intresserad så hör av er..  Men då blir det en riktig recondning när dte väl är dax för försäljning.

Nu ska jag klä på mig lite o sen ska Chifen badas, o sen får vi se vad vi hittar på. Ska ju hem idag igen för imorrn är det måndag, vardag, rutiner jobb.......................



Lägger upp lite bilder ikvöll

Puss o hej


dr kallar :(

2010-09-24, 14:11:29 / Kategori: Allmänt
Alltså jag måste söka upp en läkare snart. Jag mår illa till och från typ hela tiden, känner mig konstant trött och NEJ jAG ÄR INTE GRAVID!! Jag har hört att det kan vara magkatarr som orsakar illamåendet, men herregud det sk man man få om mamn är stressead o jag är verkligen inte stressad.. Skumt o mycket jobbigt är det iaf.

Idag ska vi åke till Öret o ha egentid för oss själva. Det kan behövas ibland det me o vårda sitt förhållande. Vi är rätt duktiga på att hitta på saker faktiskt tillsammans o det ska man göra när man har ett förhålllnde, annars tror ag på att det dör ut! Tråkigt i längden om inte annat. Vad varmt det är idag då :) Härligt!

Ni får ha en trevlig helg så skriver jag på söndag igen!
Bye bye

Guuud så kul!!

2010-09-23, 22:16:57 / Kategori: Allmänt
Min kusin fyllde 5 år idag,stora tjejen! Så jag åkte dit med paket. Sen fick farmor upp mig på hästryggen igen:) Ja ni, efter 6-7 hela år som jag inte alls har ridit på kan jag tala om att det kändes som att det var igår jag red sist:) GUD så roligt, men aj aj aj min bak haha. Man är ju som sagt inte vältränad längre o att rida är en helkroppsträning vill jag lova. Vill börja igen.. kanske inte varje dag, men jag ska fundera ut något o på ett bra sätt borde det fixa sig :) Om jag o C kan komma på ett sätt med bilen osv så kanske man kan göra det :) Kul vore det.

Sen bjöds det på middag! Nu har jag precis kommit hem o ska slänga mig i duschen. Imorgon är det jobb igen.



                                                        HÄR BJUDS DET PÅ LITE BILDER FRÅN DAGEN!!









                          Jag o min lilla kusin Maddie









Det finns fler kort men datan är fööör seg för att jag ska orka nu

Nu säger jag Natti

Då var kl redan snart 19

2010-09-22, 18:52:22 / Kategori: Allmänt
Herregud vad klockan tickar! Jag har ringt till syon idag o pratat lite om hur jag ska lägga upp mina studier. Jag förstår inte hur dom inte kan ha en enda dag på eftermiddagen för ett möte. Hur ska man hinna gå dit o prata med dom då då, när man själv arbetar. Hon bad mig att ta ledigt, men jag kan inte vara ledig för det. Dom borde ha kvällsöppet för folk som arbetar på dagarna, eller kunna ta det per tel. Jag fick iaf reda på att jag kanske kan söka på reell kompetens. Det innebär att man behöver inte läsa upp ALLA gymnasie ämnerna utan vissa och att man har över 3 års arbetserfarenhet, vilket jag har. Plus att man gjort högskoleprovet, så kan man komma in lättare o snabbare:) Vore kanon om jag slapp läsa in alla förbannande ämnen. Vill ju jobba samtidigt för jag behöver inkomsten o vill hellst slippa CSN. Den kan mamn ha nytta av senare, inte redan på gymnasie nivån.

Åh jag vill bara börja nu, nu, nu!! Men jag kan inte börja förrens i jan. Vill bara veta hur jag ska göra o få allt klart! Véta att man är på väg framåt iaf :)

Ska nog lämna in min bil på försäljning. Jag använder o behöver ju inte den. C har haft den, men han bara mobbar min fina skoda;)  o vill köpa en annan så han får väl göra det!!! Kan visseligen förstå det, men jag tycker att den fungerat bra o funkar bra. Men jag kan inte ah bil just nu. Drar bara en MASSA utgifter o parkeringsböter hehe.. Så nej, jag ratar den nu. Köper en ny senare ist när det verkligen är aktuellt.

Skulle träffat Maria idag men jag hann alvarligt talat inte. Plus att sen vart jag såååå trött..

nu ringer Maria caio

Solen!!

2010-09-22, 13:36:06 / Kategori: Allmänt
Underbart härligt väder idag! Det gär så mycket med sol o liite värme. Jädra internet håller på att krångla så nu måste det fixas. Tre säger jag bara..suck!


ordning o reda, pengarna på fredag:)

2010-09-21, 19:26:57 / Kategori: Allmänt

jajamensan på fredag kommer lönen:) Jag o C ska rymma hemifrån denna helg :) Vi ska till en annan stad o mysa för oss själva hade vi tänkt :).. Nu har jag nyss vikt all tvätt som jag tvättade i söndags. Ska ta mig en rensning av garderoben oxå hade jag tänk för kläderna får inte plats längre i denna lägenhet. Plus att jag är trött på det mesta så det passar bra att kasta ut lite. Sen har jag dammsugit o städat osså. Idag är det väl idal? Ska titta isf. Börja kurra i magen nu så jag ska se efter vad som kan tilllagas.

ÅÅhh jag känner mig så glad just nu. Men jag fick just reda på att det är 3 år på sjuksköterskeutbil, och att man lätatre kommer in på barnmorskeutbil om man jobbar ett tag som sjuksk, och att barnmorske utb är på 1.5 år. Så det kan ju ta ett tag. Men SKAM DEN SOM GER SIG. Och vadå alla grundämnerna behövs iaf, så det är lika bra att tuta o köra!!

Nu blir det krubb o sen dusch o tv för hela slanten!!

Godnatt


Känner mig duktig idag!

2010-09-21, 16:41:39 / Kategori: Allmänt
Nu har jag fått en massa ordnat här i min ensamhet idag! Ringt viktiga samtal o fixat o trixat. Jag har bestämt mig! Jag har suttit här ett tag o funderat över vad jag ska hitta på o göra i livet. Jag fick besked idag iaf att jag inte fick jobbet jag sökte. Då poppade det upp i mig att det kanske är ÖDET. Jag kanske inte alls ska arbeta på förskola, för det har jag varit trött på ett tag nu.

Jag satte mig vid datorn o sökte en massa andra yrken o hoppas på att få ngt svar. Sen ska jag plugga upp matte B, samhällskunskap A, och naturkunskap B+ vissa andra ämnen man behöver för att bli BARNMORSKA:). Japp gått folk. Ja har funderar lite fram o tillbaka över vad jag vill med mitt liv om man Måste ha en utbildning. Och jag som älskar att arbeta med människor o barn får ju båda delarna i detta underbart fina yrke, Måste förvisso tillägga att jag bara ska bli av med min sjukhusskräck först hahaha;). Men det ska nog gå bra!! Så nu har jag ringt runt till komvux o ska få en tid på ett möte med syon o se vad det är jag ska plugga upp för ämnen. Jag kommer ändå vara rätt ung när jag e klar iaf, om man tänker på hur länge man ska jobba ..

Det känns riktigt bra nu inombords faktiskt!! Så nu ska jag klä på mig lite bättre kläder o gå ut med Chifen!!

Härligt det är när man får sig vissa tankeställare o man löser o kommer framåt i livet :)))






trååååk

2010-09-20, 19:27:52 / Kategori: Allmänt
Hur tråkigt är inte det här... USCH!! Känns som att kl lika gärna skulle kunna vara 2 på dagen med tanke på att jag sovit hela dagen. Och så är den halv 8 !!?? Vad finns på tv ikväll då? Inte nåt bra som vanligt antar jag. Har suttit o tittat på hud o spa terepeut utbildningar, och dom kostar ca 50-90 000 kr. JAA JIPPE :/!!

Nä usch är bara irriterad nu på allt känner jag.. Mörkret ute gör det ju inte bättre. Vill bo i varmare ljusare land!



HEJ DÅ

Bilder från Riche

2010-09-20, 14:54:15 / Kategori: Allmänt






Oändlig kärlek för dig mitt hjärta




sjuk..

2010-09-20, 14:42:43 / Kategori: Allmänt

Ja då ligger man här igen.. :( Vaknade med att jag hade jätte ont i kroppen o mer snorig än innan, och igår tappade jag nästa rösten. Jag klädde mig o börjad egå mot tåget men när jag kom ner i tunnelbanan kände jag mig HELT matt.. Jag tog mig till dr där dom sjukskrev mig nu. Jag blir så trött på att man ska känna sig trött o sjuk så ofta, men så är det med jobbet när man har så mycket småbarn. Och det är inget man blir emun emot kan jag säga, när det kommer in snoriga,hostiga o sjuka barn till oss. Men jag får hoppas nu att jag kan vila ut mig ordenligt o bli frisk. Gick o la mig bredvid C när jag kom hem för han börjar sent idag, och vaknade nu.. mmm jag mår ikke bra:(

Jag har inte fått ngt besked om jobbet ännu så jag ringde dit idag. Och dom är inte riktigt klara 'ännu, och hade lite att prata ihop sig med sa dom. Så hoppas hoppas!! Drömde inatt att jag fick det. Men man vet aldrig.

Jaha gått folk, då är sverigedemokraterna inne i rikdagen då.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det.
Men det var inget jag röstade för iaf.

Nu jobbar C kväll vilket betyder sena kvällar för honom.. plutt!
ÅÅÅÅÅ jag vill inte vara sjuk. Trött på att vara trött.. Blää

Nu ska jag ringa Maria :)

Ciao


God söndag eftermiddag!

2010-09-19, 16:01:29 / Kategori: Allmänt

Igår var vi på Uggla revyn! Den var bra o rolig:) Efter det gick vi o åt på Riche. Jag åt räkor :) Mums!! Vi satt där o drack lite vin o hade det trevligt. Idag har vi varit duktiga och gått o röstat. Det är ett MÅSTE tycker jag. Sen gick vi och åt käkade kebab. Ikväll blir det mys framför en bra film. Vi ska ner till Baylando o hitta en bra rulle.. skräck hehe me like. Och imorgon är det redan måndag igen.. Hoppas på goda besked nu i morgon så man kan börja planera o fullfölja sina planer i livet. Haha det där lät överdrivet kanske..


Blir tokig på datan snart.. Den har gått o blivit såå seg. Tekninken säger jag bara.. Det ska bara fungera!!!!!!!!!!





Lördag morgon

2010-09-18, 10:03:05 / Kategori: Allmänt
FAN!!!! Satt o skrev ett skit långt inlägg som råkade raderas..suck!!

Skönt o vakna skapligt tidigt. Men jag känner att det finns en förskylning i kroppen som aldrig försvinner. Jag ska ta mig en promenad på gärdet med Chifen nu tänkte jag. Sitter  med en stor kopp med kaffe o försöker komma igång. Ikväll är det Uggla revyn för oss:) Men jag tror C måste sova ett tag först innan här är sugen på att vakna till;) Det är ju inte förrens ikväll dock.

Val, val , val.. Ja det är det ända som pratas om på tv just nu. Vet vad jag ska rösta så jag ska nog passa på att göra det när jag är ute med hunden sen.

Nu är sommaren över.. :( kan inte fatta att vi snart ska stå ut med snö igen.. den förra vintern var FÖR lång o jag är inte redo ännu. Stå ute med alla barn o frysa. Overaller , mössor o vantar som bara tas av ska på. Men men det är bara att bita ihop. Vad har man för val liksom??!!





                                  Bild från Spanien


fredag natt

2010-09-18, 00:13:29 / Kategori: Allmänt
Ja nu är kl 00.00 på natten o jag sitter hemma som ett fån.. kan vara skönt o vakna pigg o utvilad imorrn. Ska ta mig en power walk o sen på stan lite tror jag. C är på tiesto så han lär komma hem sent..


men det nya livet är NICE.. NEJ allihopa jag är inte gravid. Det är så typiskt svenkst att man måste tala om att man inte är det bara för att man inte festar eller dricker.

Har varit hos Maria i Rotan o haft det skit trevligt. Jag vart bebis vakt som vanligt hehe..mysigt! Hennes granne hade en som på 7 månader o jag som älskar bebisar :)

Nu har jag inge mer att skriva.. puss o natti

<3

2010-09-17, 23:44:14 / Kategori: Allmänt














Lite bilder från spat på grand!!


Och här en bild på mig o Jenny från Spanien:




Mystider :)

2010-09-17, 12:35:24 / Kategori: Allmänt
Igår kom jag hem efter jobbet och mötte min skatt! Sen åkte vi till grand hotell med hans pappa o tränade. Jag tränade i ca 30 min :). Bättre än ingenting iallafall.. det som lockade mest var spa avdelningen ;) Vi badade i en bassäng som hade ca 30 graders värme i. Efter det gick vi till ångbastun o sen bubblade vi. Helt underbart! Sånt borde man unna sig mycket mera tillsammans med sin hälft!

Det var inte dåligt ställe kan jag lova för er som inte varit där. Helt klart värt att besöka!
Efter vi varit där i ca 2.5 timmar så åkte vi hem o blev bjudna på mat hos S o A. Det var jätte gott o som efterrätt fick vi glass med hallon o björnbär. Vi kollade på några till avsnitt av Solsidan haha! Ja det är ju såå bra!

Nu sitter jag på jobbet o har rast. Slutar runt 4 idag o ska hem o fixa i ordning mig lite för att sen åka ut till Maria i Rotebro! Vi får se vad vi ska hitta på :)

Nu är rasten snart slut, och jag måste kolla min mejl oxå!

Lägger upp bilder ikväll från grand hotell:)

´HA DET GÖTT:)


GOOOOODMORGON!!

2010-09-16, 06:45:56 / Kategori: Allmänt
Hej hopp!!

Kom hem sent igår o var så trött att jag inte orkade skriva något här! Lagade mat,ja ni hörde rätt. JAG lagade maten :) Korvstoganoff med ris. Får se om det uppskattas idag när hjärtat tog med sig till lunch ;). Sen gick jag hem till Angelica o drack te o åt choklad o tittade på dvd SOLSIDAN! hahaha dom är ju såå jädra bra.

Runt 10 tiden kom C o Chifen o hämta deupp mig på kvällspromenaden dom varit på. Sen var jag så trött att jag somnade nästan direkt! Nu ska jag åka till jobbet, men måste ut med vovven först. C hämtade han hos mamma o pappa igår så vi varit hundfria i en vecka. Nu fick jag lite bråttom :)

ha en fantastisk dag! För det ska jag ha!


Eftermiddag!!

2010-09-14, 17:01:50 / Kategori: Allmänt
Nu har jag kommit hem från jobbet! Jag stck kl 14 för jag skulle på en intervjuv på St eriksplan:) inom samma branch. Det är en tillsvidare tjänst vilket är det jag döker. Nu har jag dock bara en vik tjänst o jag vill också kunna säkra framtiden mer. Så nu hoppas jag på att det går vägen. Bar att hålla tummarna!

Christofer hämtade upp mig för han var på väg hem från jobbet. Så jag slapp ta tuben. Rätt skönt om jag skulle få jobb inne i stan är att jag bara kan ta cykeln eller gå om jag vill. Jag slipper ta tunnelbanan, jag som hatar tunnelbanan. Beroende på hur kallt o mycket snö det är iofs. Man kan ju hoppas att vintern inte blir som förra bara. Gärna snö, men inte FÖR mycket tack!

När ska DH köra igång igen egentligen? jag längtar.. :) Funderar på om man ska laga lite middag i dag då mannen i huset är på möte. Men jag tog en korv på vägen från intervjuven. Så jag e inte så där värst hungrig nu. Kanske lite te o en macka sen bara blir det nog ikväll.

Nu var veckans tråkigaste dag snart slut. Imorg mitten på veckan o sen snart helg:) Tiden bara rullar iväg, o snart e man 27. Oj oj vad tiden går!! Men bra är väl det oxå.

Tänkte lägga upp lite snygga kläder jag hittat med datorn har blivit SÅ SEG att det går inte. Vet inte vad som hänt med den. NU ska jag in o glo lite mobiler på el gigantne:)

Ha det bra



Tisdag Lunch!

2010-09-14, 12:11:05 / Kategori: Allmänt

Har precis ätit o lagt lite barn, så nu får jag ta min rast på jobbet. Slutar om 2 timmar bara:) Dagen gick fort idag. Skönt! Det behövs sådana dagar också ibland.

Jag e så kär att jag spricker snart! Känner mig som en prinsessa vandrande på små moln :)) Det e sån härlig känsla jag har i hela kroppen o jag älskar den.

Nu ska jag ta mig lite kaffe och luta mig tillbaka en stund!

Ha en fortsatt härlig dag o solen:)


måndags mys!

2010-09-13, 18:52:03 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag här med en påse ostbågar o en cola:) Vart så jädra sugen på det nu att jag var tvungen att inhandla det. Christofer stack snabbt iväg o skulle kolla upp sin mob. Den bara krånglar o håller på.. Jag vill o är i behov av en ny jag me. Kanske Iphone 4 som jag tidigare skrivit..

Imorgon efter jobbet får ni önska mig lycka till:) Säger inte ännu vad det är jag ska göra för man vet aldrig vilka som läser bloggen ;) hehe..

Aj jag har bränt mig lite o det kliar som 17 nu..Det var ju inte så att jag hann bli brun direkt utan mera panik solning så jag brände mig såklart :) haha! (som vanligt) Jäkla svenne hud!!Men vädret här är ju rätt okej ändå verkar det som förrutom idag då. 17 grader är väl okej ?!!

På lördag är det Uggla revyn som jag o C ska gå på:) Ska bli kul.. men först en hårt arbetsvecka..

Gud kom o tänka på att det inte är långt kvar tills jag blir 27.. Hörde ni det 27 :O !! Herregud säger jag bara..


jag har suttit o tittat lite på olika dokumentärer o lite klipp från Ko samui (Thailand) Nice!
vi fick lite tips om vart vi kunde bo där nere från Jenny o Christian när vi var i Spanien nu. Ko samuis bästa boende:) Ska kolla upp det nu o boka, så det inte tar slut! Man vet ju aldrig under jultiderna. Det är ju många som åker dit då. Snabba på!! Nu blir det måndags mys bara i soffan.. Trött sen helgen.

Puss o kram







<3<3<3

2010-09-13, 10:20:17 / Kategori: Allmänt

Med ord är det svårt att förklara.. Men mitt hjärta känner det såå stort! Jag älskar dig över allt annat <3

Tillsammans klarar vi allt:) 339 dagar har det varit vi o jag älskar dig mer o mer för var dag som går!

Underbara dagar tillsammans








Härliga semester

2010-09-13, 08:34:35 / Kategori: Allmänt
Jaha gott folk, då var man tillbaka. Med halsont o förskylning landade vi med planet kl halv 2 i natt. Och var inte hemma o kunde somna förrs kl var 3. Så nu e man tröööt!!

Dagarna i Spanien har varit helt fantastiskt! Vi har haft sol o 30 graders värme allla dagarna. När vi kom så samlades vi hemma hos svärmor o grillade allihopa. Gick o la oss i skaplig tid så man inte skulöle vara helt slut o sova bort hela nästa dag. På fredagen så gick vi inne i stan i shoppade lite. Jag hittde ett par sommar skor med high heels som jag köpte ;) Fina! Blev inge bad den dagen för mig med C badade i havet! Blev dock ett dopp i poolen när vi kom tillbaka. Jag o C:s underbara mamma o Jenny åkte upp till bergen för att titta på utsikten. Det var bara det att vägarna var såå krokiga att Jenny blev jätte åksjuk o höll på att spy, o jag e skit höjdrädd så jag tyckte det var lite obehagligt att det var så högt upp. Så Carina tyckte att det kanske inte var dom bästa att åka o upp till bergen med hahaha! Gud vad i skrattad efteråt. Det var ju Christofers syyvfar som fyllde 60 den helgen o han hade ingen aning om att vi skulle komma, så när vi steg i genom grinden på tomten så såg han minst sagt chockad ut haha. Innan det hade hans son dykt upp tidigare på dagen utan att han visste ngt, o under helgen så kom det två till av hans vänner så han slutade aldrig att förvånas.Haha det var rätt kul att se han miner varje ggn det kom en ny innanför grinden:).

Senare på kvällen så åkte vi in till stan o käkade på en restaurang allihopa tillsammans. Det var så trevligt så! När vi kom tillbaka vid 1 tiden på natten så satte vi oss i utemöblerna o snackade medans hans styvpappas son satt o spelade gitarr!

På lördagen åkte några till en vingård, men jag Carina (svärmor) Christofer o hans styvpappas son oxå vid namn Christofer åkte till Playan! Jag handlade en klänning som var jätte fin o fick en likadan svart av Carian o ett par solbrillor. Vi hade det jätte mysig o det var så varmt att jag badade i havet. Eller enligt C så stod jag bara i vattnet hahaha!!! När vi suttit där i några timmar så pkte vi till ett köpcenter. Då fick jag ett par skit snygga byxor o en tröja av min kära älskling:) Han inhandlade ett par snyggbyxor o två skjortor. Har var så snygg min man den kvällen ;) Den kvällen fyllde han år, så då åkte vi alla till en restaurang som ligger där uppe där dom har sitt hus. Dom bor ca 30 min från alicante. Det var ett jätte mysigt område o vi satt ute o åt. Olas barn o Carina hade jätte fina tal o jag tror inte ett öga var torrt efter det heller. Efter middagen o alla flaskor vin så bar det iväg till en bar som låg i närheten där dom hade karaoke. Gud så kul den källen!!  Jag skrattade så mycket o vi alla dansade o hade skit skoj:)) Jag drack inte så mycket men det var fan lika kul ändå!! Vi höll på tills kl var 6 på morgonen den kvällen. Sista kvällen, bara o köra!!!!! Igår vaknade vi väl kl 12 o var inte alls så pigga som jag ville. Men lite sol fick vi iaf, o jag hann bränna mig:).. Sen bar det av hemmåt igår runt 19 tiden. Åh jag ville verkligen inte he,. Hade kunnat  varit där minst en vecka. För här e det bara grått o regn. Men nu är det neddräkning tills dec då jag o älskling åker till Thailand o KL!!

Här kommer bilder. Det e bara det att alla dom bästa bilderna är på andras kameror o min kamera slutade fungera som vanligt efter andra dagan:((
Men här kommer lite iaf!!!




















Ja det var bara en bråkdel av alla bilder. Och dom finare bilderna är på andras kamera dock tyvärr..


Men en underbar o minnesvärd resa var det :)



Tvätten kallar:)

2010-09-07, 17:09:24 / Kategori: Allmänt
Nyss hemkommen o ska tvätta. Om bara 2 dagar åker ju vi till Spanien :)) Ska bli såå skönt! 27 grader o sol:).. mmm det ni! Idag på jobbet var det lite smått KAOS kan man säga. Vi har fått en liten kille på exakta året. Plus 13 andra små skitar som e 1.5-2.5 år. Och nu innan alla rutiner lagt sig hos dom nya barnen o hela gruppen kommit ihop sig, så e det lite smått STRESS!!!!!!!!!!!!!!!!! Herre gud säger jag bara :)

Folk som tror att jobba på förskola bara är att sitta med en spade i handen i leka hela dagarna, kan ju jätte gärna få komma o jobba 2 dagar med oss ;).. Men dom är ju trorts allt så jäkla gulliga o jag e så glad att jag har det yrket. Man får så mycket kärlek tillbaka o uppsakattning av dom små liven, att det faktiskt är värt att komma tillbaka för.

Nu ska jag göra mig lite mat, tvätta o sen to Maria!
Adios

natti natt

2010-09-06, 21:30:56 / Kategori: Allmänt
Nu säger jag godnatt för idag.. HELT SLUT!! Orkar inte ens skriva något hehe.. En riktig "måndag" kan man säga. Skriver mera imorgon :)



Älskar dig min fina älskling! Nu o i all framtid <3


Natti natti

<3<3<3''
Love

söndag!

2010-09-05, 14:56:29 / Kategori: Allmänt
Idag händer det inte mycket mina vänner.. har kollat alla repriser på fångarna på fortet. Måste lämna tillbaka 3 filmer som vi haft nu som måste tillbaka idag. Kanske låna nytt? Maria e på väg hit o ska hämta sin mob som jag lånat ett tag. Åh jag vill inte lägga pengar på ny mob, men jag kanske e tvungen snart. Har 2 st som fungerar sådär. Jag vill ju ha iphone 4 men det känns faktiskt lite onödigt. Jag e inte så mycket för mob. Bara man kan ringa, messa o ta kort på så funkar det bra för mig. Men om någon vill ge mig en så tackar ;) haha!!

Fint väder har det varit idag oxå. Skönt! C vilar,Chifen vilar o jag e seg :)

Tjingeling allihopa <3

lördag

2010-09-04, 20:05:12 / Kategori: Allmänt
Idag blir det soffhäng hemma. Ska ta tag i massa saker o göra vissa ändringar i mitt liv. Ska kolla upp dans bland annat. Har varit sugen så länge på att börja igen men det har liksom aldrig blivit av. Men nu jäklar!!! Ville ju börja rida oxå men känner att det tar för mycket pengar ur plånboken så det e inge roligt :(..

Sitter o kollar på tv o det finns bara skräp. Kanske ska jag rota fram en film här hemma. Funderar starkt på att bli brunett igen.. hmm tål att tänkas på!



Alltå kolla ut hörrni.. kl är 20 o det e nästan mörkt...Buuuuuuhuuu

fredag kväll

2010-09-03, 21:56:58 / Kategori: Allmänt
jag veteinte hur jag ska börja detta ilägg. men jag känner så stor saknad till min syster.. Det fanns en tid då hon var runt 16 år o bara gjorde saker man ogillade.Hon träffade helt peron som ändå gav henne värlens finase unge Linn!! Vi ha efter det har världens kontakt o kunnat prata om allt. men i dagens läge finns inte det längre o jag saknar det.. jag saknar det så otroligt mycket o jag älskar henne mer än allt. men vissa saker kan hon göra bättre.. men jag hoppas hon vet att jag fiins här o e STORASYSTER oavsett vad..älskade systra ÄLSKAR DIG <3'




DU E MIN LIILLA SKIT FIA SÅ DU VET O VI BÄSTA PÅ ALLT<3<3<3<3<<33<3

Fredag, vilket betyder HELG!!!

2010-09-03, 06:52:09 / Kategori: Allmänt
Äntligen helg IGEN.. Denna vecka bara rusade förbi tycker jag. Kom på nu att jag knappt skrivit ngt här o det e föt just det, att veckan har sprungit iväg. Igår var jag inne i stan en stund o åkte sen hem o bakade en kladdis till mig i mott Hjärta. Idag får jag se vad som händer. Är bjuden hem till Helena, men jag vet inte om jag orkar åka ut dit senare. Det e ju JAG som bor i stan höhö ;). Lite vin o trevligt sällskap e ju aldrig fel visseligen :) Får se, vi får se. Annars blir det något annat!!!!

Åh idag ska jag få ta bilden:) C ska på After work efter jobbet så det bidde ingen bil för hans del. Så det ska bli skönt att få tuta o köra lite idag!

Nu ska jag snart ut med Chifen. Fan jag har har beslutsångest gällande mitt hår. Ena dagen trivs jag bra i blont hår, o nästa dag känner jag mig som 14 i det haha. Men jag kan ju inte hålla på att färga så som jag har gjort nu för det kommer gå AV. Och det vill jag knappast! Nästa vecka blir nice. Bara 3 arbetsgdagar sen åker vi till espania:) 25 graders värme igen :)))))))))


Ha en bra dag nu!! För det ska jag ha:)