underbar dag , men nu e jag sluuut

2011-05-31, 21:41:24 / Kategori: Allmänt
Idag har jag varit hemma hos Pishi :)) Det var evigheter sen vi träffades ensamma o det var precis som förr!! Hennes gulliga Oliver var också hemma så han inte börjat på dagis ännu. Så söt, med världens finaste ögon o låååånga ögonfransar :))

Jag blev bjuden på lunch när jag kom o sen gick vi över o tittade på en dagisplats som dom kanske skulle ha till Oliver. Vi gick runt o dom visade runt o hon bestämde sig för att tacka ja.
Sen gick vi till parken o lekte en stund. Jäklar vilket väder det har varit idag. Måste erkänna att jag varit så jävlig att jag klagat över värmen.. Älskar det egentligen, men när man är höggravid o varm ändå så är det lite jobbigare om man säger så. Är INTE avis på dom som föder i aug/sep..

Sen åkte jag till C:s jobb o väntade på honom o tittade hur han jobbar lite innan han bjöd på thaimat!! LOVE IT:))

På vägen hem stod jag i galna köer o samtidigt som solen gassade o ac:n i bilen e paj var det inte så nice. Men jag var tvungen att åka o storhandla på willys så det var bara att bita ihop. Handlade väl i en timme så nu har jag såå jäkla ont i fötterna att jag skulle behöva en fotmassage. Men mannen min kommer inte hem än så jag får lugga här o lida ;)

Ska ta mig en dusch nu o sen kasta mig i soffan till bb.


Puss o kram

Näst sista besöket !

2011-05-30, 15:30:29 / Kategori: Allmänt
KL 07 steg jag upp för jag hade bm kl 8 idag. Lät C sova ut idag då han jobbar sent denna vecka.
Hade en annan bm idag för in var på semester o hon var super gullig., Hon verkligen pratade o berätta hur han låg mm. Han har nu fixerat sig, o jag trodde att när dom väl fixerat sig så är dom redo att komma ut. Men hon sa att det kan dom göra även fast dom inte är fixerade klart.

Jag fick rekomendationer att börja ta Blutsaft o ett annat järntillskott som jag har lite lågt av. Så jag inte blir super trött när jag fölöst o det skulle vara så att jag tappar mkt blod. Man tappar ju "normalt" sett en halv liter blod, men kan även vara upp till en liter. Fan det är mycket alltså :/ . Ett mjölkpaket BLOD.. hua!!

Kom hem o kastade mig i sängen bredvid hjärtat igen o somnade om. Vaknade halv tolv sen.. Oj oj vi sov verkligen ut!!
Men nu e det KNAS på nätterna. Jag har såå ont i ligamenten på sidorna att jag vaknar var o varannan timme av att jag har ont o behöver kissa. I går kväll hade jag lite smått panik av obehagskänslan.

Vi åt o sen grog han till jobbet o jag har tvättstugan i detta fian väder. Åkte till centrum o köpte järnet iaf!

Nu ska jag springa o hämta det sista i tvättstugan :)

Ha det bra







söndag

2011-05-29, 22:58:54 / Kategori: Allmänt
Slutet på veckan o man går in i 38:) Herrejisses säger jag bara! Nedräkning pågår , men det kan lika gärna gå över tiden 14 dagar me. Men det får vi verkligen hoppas att det inte gör. Ska till bm imorgon på koll o hoppas att dom säger att han fixerat sig. Känns mera nära då.

Idag tog vi ut köttet o grillade till middag. Hade dock smällt i mig en carbonara så det får bli lunchen imorgon ;)

Nu är jag lite trötter så jag ska nog slagga!

Natti natti

......

2011-05-28, 21:44:22 / Kategori: Allmänt
SKIIT DAG..

SKIT DAG HELT ENKELT........

dripp dropp

2011-05-27, 11:20:17 / Kategori: Allmänt
Dert är gråare än gråast ute o jag vakna av smattret på rutan. Ja idag bjöds det då inte på ngt härligt väder. Och jag som tog fram grillkött igår för jag tänkte att vi skulle ta med oss en engångsgrill o sätta oss på ngt mysigt ställe o grilla idag, men det kan jag ju glömma. Marinerade o slängde in det i kylen igen..

Igår när Christoffer kom hem från matchen hade han med sig presenter till lillen från Chrille, som även ska bli gudfar sen :)

Dessa kom han hem med ;)





Såå söta små djurgårdskläder i st 50 o 60 :)

Nu äter jag toast o morgonkaffe o längtar efter min älskling!!
Han jobbar , men slutar ganska tidigt så det är skönt. Sen behövs de handlas lite, o om man vill ha ngt fredags mys så behövs det lite godis mm ;=)

V 37

2011-05-26, 18:09:01 / Kategori: Allmänt


Ja man är ju nu i v 37. 36+4.

Vet inte om jag tycker att jag växer speciellt mycket mera , men antagligen gör jag det. Känner mer i händer o fögter o är kvällen kommer värker mina fötter desto mera. Men det är inte så farligt!

På sängen ligger nu det jag tänkt packa ner i bb väskan, som får bli DIF bagen ;) Det är både mitt, Christofers o bebisens saker så vi tar den med oss. Har säkert med oss för mycket, men jag ska försöka tänka smart.
Det jag behöver är ju sköna byxor o en sköna tröjor. Sen ngt när jag åker hem i klädväg iaf.Köpte "världens sexigaste " trosor idag haha. Men det kan nog vara skönt att ha lite skönare på sig direkt efter förlossningen. Såå farliga är dom inte, men det är ju ingen spets direkt ;)
Sen är det ju en del små jox som tvåler osv.

Christofer har åkt till Stadion o tittar på matchen. Jag skulle egentligen följt med, men jag hade inte så stor lust o trodde det skulle regna idag så jag sa nej igår. Men idag har ju solen skinit hela dagen så..

Nej jag har ingen energi till ngt nu så nu blir det soffan. Har percis lagat blodpudding delux;)

Ha en bra kvaäll. Imorgon är det redan fredag :)

Puss o Kram



Shop!!

2011-05-26, 13:02:37 / Kategori: Allmänt
Har varit o inhandlat barngrejjer nu :)) Såå kul. Blöjer,nursingpads,nässug,våtservetter mm. Sånt som kommer vara behövligt när vi kommer hem sen. Lite har jag funderat på att packa i bb väskan. Funderar på om jag kanske ska ta o börja packa den lite. Det är ju en del man måste tänka på att ha med o man vill ju hellst inte glömma ngt.

Hua vad varmt jag tyckte att det var idag. Jag vaknade med topphumör o hur pigg som hellst. Men när jag gick o handlade så tappade jag mer o mer energi o kände tillslut att jag skulle svimma :/. Gjorde det inte, men jag var bra nära kändes det som. Vi har inte handlat skötväska ännu, men ska göra det. Men jag hittar egentligen ingen som jag verkligen vill ha. Tycker skötväskor e rätt fula egentligen, så jag funderar på om jag ska packa min LV bag ist. Det viktigaste är ju att kunna få plats med det nödvändiga osv. Själva väskan kommer jag ändå inte ha hängade på vagnen för jag tycker bara den tar plats där. Nää, det blir att fundera ut ngt smart!!


Nu ska jag vila en stund faktiskt. Hade en del konstiga drömmar i natt så jag känner mig extra trött nu. Vila vila passa på ;)

Ciao

Mitten på veckan.. redan

2011-05-25, 11:27:35 / Kategori: Allmänt
Är det bara jag som tycker dagarna/veckorna springer iväg??
Herregud man hinner ju inte med. Låg o drog mig riktigt i sängen idag framför tv:) Innan jag tog beslutet att gå upp o äta frukost. Solen skiner ju men det är inte alls varmt i luften. Tycker dock att det är skönt, då jag nu börjat att svullna på fötter o händer.

Har varit ute o tagit mig en liten promenix. Kände att jag behövde röra på mig för det kryper i benen på mig!




Har stått o diskat till högmusik o känner mig på topp för en härlig onsdag! Imorgon kommer pengarna in o då ska det handlas apoteksartiklar till både mig o bebben:)
Vi har nog bestämt oss för namn nu ;) Men det får ni veta när han kommit ut! Hoppas han ser ut som en vid det namnet bara, annars har vi problem. Då killnamn har varit svårt. Tjejnamn är MYCKET enklare!!


Ha en fin dag i det soliga kalla!!

bebismys hos Tina!

2011-05-24, 17:37:40 / Kategori: Allmänt
halloj bloggisar ;)

Idag skulle jag egentligen ha träffat Cicci:) Det var nog hundra år sen hon o jag på tumanhand träffades sist. Men imorse fick jag ett sms att lilla Oliver fått 40 graders feber så vi fick ta det en annan dag. Då passade jag på att hälsa på Tina o hennes 6 veckor gamla Emmie:)

Såå liten o söt hon var!! Snart är det min tur :))

Tina var så fin som mamma så o dt såg inte ut som hon kunde annat :) Hoppas att jag oxå kommer in i rollen snabbt. Men det tror jag nog, då man kan sina barn bäst!

Nu är jag hemma o Christofer drog iväg på fotboll. Sitter med en godispåse i knät o min ofödde son har världens hicka i magen. Varje morgon när jag vaknar har han det, o ngn gång på dagen o kvällen. Tränar sin svälj reflex sa barnmorskan så det är ett gått tecken. 
 

                                  Jag o Lilla Emmie:)




Ska snart fundera på middagen. Det blir ngt enkelt idag. Jag o Tina åt pannkakor till lunch o jag e fortfarande mätt:)

Ha en bra tisdag! (tråkigaste dagen på veckan)


Bjuder på EN av alla underbara bilder:)

2011-05-23, 17:36:30 / Kategori: Allmänt
Tog ju foton med Daniela förra veckan.

Daddaphotography.com


slödag!

2011-05-23, 13:25:17 / Kategori: Allmänt

Ojojoj.. idag händer inte mycket vill jag lova. Skulle med Daniela på fotografering men jag kom på att jag hade en del o göra så det gick inte. Somnade om efter att C åkt till jobbet runt halv 8, o kom inte upp ur sängen förrens kl 11. Man kan ju konsten i att ta det lugnt iaf ;)

Nu har jag kastat in tvättmasinen o fixat o donat lite. Ringt några viktiga samtal.
Har även bokat in en tid för att göra naglar på fredag för min ÄLSKADE C ska ge mig ett par naglar! Tack gulle duuu:)
Man vill ju känna sig lite fin som nybliven förälder o jag ska ju inte göra gigantiskt långa så det kommer att bli bra. Man känner sig så ju så mycket finare bara man fixat sina nails.

Snart kommer Ola hit o tömmer förrådet. Jag har kastat in vinter jackorna där då jag rensade en dag. Det tar bara plats o jag vill inte se vinterjackorna mer!

Vi låg o pratade lite igår om vad vi skulle packa ner i skötväskan som vi ska ha med oss till förlossningen, o då pirrar det till bra mycket i kroppen på mig :) Nära nu!! Sen sparkade o joxade han så mycket med huvudet igår o verkligen tränade på att ta sig nedåt. C kände också med handen o han kände också hur han höll på.
Vi har ju bilbarnstol, så det är bäst att vi flyttar över den i hasn bil nu, så att den är på plats inför resan till bb.

Har hittat en skötväska på nätet som vi ska beställa hem, o det är 1-3 dagar hemleverans på den. Så när lönen kommer på ons så ska den köpas. Sen ska jag in på apoteket o köpa amningspads o massa sånt så man har det tills det är dax.

Tina tipsade igår om att redan nu smörja in bröstvårtorna med citron. Det ska förebygga att man får så ont sen när man börjar amma. Kan ju testa,men det känns ju lite konstigt att stå o smörja in med citron nu hehe;)
Kan ju vara värt ett försök visseligen.

Nu i helgen som kommer är det elitloppet på Solvalla, o jag skulle vilja in o titta. Få se om vi tar oss en tur in o trängas med alla människor. Sen fick jag en inbjudan om Don Omar konsert den 12 aug i Solnahallen :) Den vill jag gå på, så jag får se om vi får ihop det så Christofer är hemma med lillen då. Det är han såklart isf, det är bara det där med ammningen. Man vill ju inte ge i flaska för då kanske  dom slutar ta tutten sen. Vi får se..Det är ju ett tag kvar o han ska komma ut hel först innan vi kan planera längre fram.

Nu ska jag springa till tvättstugan o torka o kasta in nytt!!

Men ha det bäst alla läsare ;)



andas lantluften

2011-05-22, 20:25:03 / Kategori: Allmänt

                                                            Hej alla bloggläsare!!

Idag vaknade jag o bjöd min kära på frukost på söngen:) Man måste visa sin kärlek då o då o inte glömma bort att visa uppskattning till varann.

Runt 12 tiden åkte han o hjälpte sin pappa med flytt o jag tog bilen ut till min farmor o farfar ute på landet i Vallentuna. Vi åt lite lunch o farmor bakade supergod rabarberpaj. Efter det somnade jag så klart ;) i 2 timmar!
Helt otroligt hur jag kan vara så trött nu, en det har antagligen med allt spring på nätterna att göra.
Sen var vi ute en sväng jag o farmor ute i skogen o plockade Liljekonvaljer:) Dom gav jag till min faster när vi var förbi dom me. Tänkte ta hem dom till C men jag tror dom hade vissnat innan, så faster fick dom.

Sen gick vi hem igen o åt middag!! Innan jag åkte hem runt 19 tiden så var jag uppe i stallet o pratade lite med Elina som precis kommit hem från Norrköping där det varit hästtävling!

Nu är jag hemma igen o slöar i soffan.

Idag gick jag in i v 36. Men imorgon räknas ju det som v 37 då det blir 36+1. Man räknar ju så konstigt på det där, men det är bara 3 veckor kvar nu. Han kan komma när som hellst, så nu är jag på Christofer om att ALLTID ha batterier på mob för man vet aldrig när vattnet eller värkar kan komma. Då gäller det att jag får tag på honom så fort som möjligt liksom..


Nu ska jag lägga mig i soffan då revbenen dööör av att jag sitter så här.

Bilder från idag !!

                          Min kusin Jonathan ramlar :)



                Farmor plockar bukett Liljekonvalj


 
                               Min kusin Madde :)






Lördag fm

2011-05-21, 12:22:46 / Kategori: Allmänt
Char precis kommit hem från en springtur o jag har röjt undan här hemma. Bäddat sängen osv.
Nu ska vi snart bege oss ut, men jag hade hoppats på mycket varmare väder. Ser ju rätt kallt ut tyvärr.

Jag har nog hittat min ny nisch i livet:) ATT VARA GRAVID haha!! Många klagar över hur jobbigt o tungt o ont dom har. Jag njuter o har aldrig mått bättre. Nu kanske många tänke..Jävla idiot hon e. Men så känner jag verkligen. Nu har ju jag haft fördelen o inte jobbat o tror att det kan bidra till en stooor del att jag mår så bra. Men ändå!!

Jag klagar över mina revben o har svårt att sova vissa nätter men det får man ta. Pratade med Jennie igår om att min hud är typ bättre nu än innan, men det är nog pga att jag inte röker. Tänk vad mycket skit cigaretten gör med kroppen. Men jag kan inte neka att jag saknar ciggen MYCKET ibland .

Nej nu ska jag sluta babbla o dra mig ut i solen ist. Gäller att passa på för nästa v ska det bli kallt igen..


Ciao

Välkommen helg!

2011-05-20, 18:51:57 / Kategori: Allmänt
Sitter o skrattar till ett program av parlamentet på tv haha!!

Nu är det helg o det känns underbart även för mig som är hemma alla dagar. Det blir skillnad för mig som jag även tidigare nämnt då alla andra man känner också är lediga:)
C slutar snart o jag har handlat grillkött till kvällens middag. Solen har skinit hela dagen och jag älskar det!!

Var o träffade Jennie idag:) Det var inte igår vi träffades o bara hängde i stan. Vi var hos henne en stund innan vi åkte in mot stan o satte oss på ett fik/restaurang på biblioteksgatan o åt en god lunch! Solen gassade o det var helt underbart! Jag åt en feta o olivpaj.
Sen var det premiär på en ny butik på biblioteksgatan som folk stod o köade till. Tycker att det är liite hysteri när det är sånt där att folk verkligen köar till en butik. Snälla det är ingen husvisning för 17 det är KLÄDER!!!
Men men alla är ju olika ;) Kul är det att bara sitta o titta på alla olika sorters människor:)

Sen traskade vi till kungsan o satte oss i solen:O=) Där jag även stötte på Carro med kulan :)

På vägen hem höll jag på o decka på bussen. Så jag kom hem, åkte o handla o sen som vanligt tog en nap på en timme. Känner att jag verkligen behöver det! Nu är lägenheten städad så helgen är välkommen! Imorgon ska det bjudas på lika fint väder så vi får se vaad vi hittar på.

Ja, snart när som hellst kan man sitta som mamma!! HELT SJUKT när jag tänker på det :))
Tänkte lite på idag hur det är med en grej.. MÅSTE slemproppen gå för att man ska veta att frölossningen är på g??
Googlade lite på det där o tydligen kan den komma under fölossningen o även samtidigt som vattnet går..
För nu känns det som att man sitter o väntar på en slempropp, men så behöver ju inte alls fallet vara.


Här bjuds på lite bilder från idag!!

                      
                         Jennie avnjuter sin goda sallad:)




                           Jag solar mig lite i Kungsan :)



Farvä Lasse

2011-05-19, 19:28:32 / Kategori: Allmänt
Idag vaknade jag o det var alldeles grått ute.. lika grått som dagen skulle bli, då det var begravning för Lasse idag ute i Vaxholm. Lasse är mammas "styvpappa" som hon kallade pappa för hon vuxit upp med honom.
Kl 12 begav jag mig i bilen till vaxholm o solen började tränga fram o det vart riktigt vackert väder.

Begravningar är ALDRIG kul, men det ar väldigt fint gjort iaf. Det är inte kul när man ser människor som stod honom närmare än vad just jag gjorde så ledsna. Då var det inte ett öga torrt där inne.
Sen är det ju fika o då lättar stämmmningen genast upp. Det var ju att träffa alla mina kusiner, som man inte ser så ofta!

Efter fikat så åkte jag hem o booom rakt i säng. Jag fattar inte men vid 16 tiden är det som om ngn slår mig i huvudet o jag somnar i en timme el 2. Hjärtat mitt ringde o väckte mig så det var bara att gå upp o handla lite till maten jag gjort. Carbonara!

Jag hoppas hoppas vi får ett lugnt litet barn som inte skriker allt frö mycket för jag kommer ju gå runt som en sombi här hemma. Tur det är sommar o sol förhoppningsvis. Måste vara värre att få barn under mörka tiden på året.

Nej, nu blir det tv o soffhäng tills sängen kallar på mig igen.:)



Onsdags mys

2011-05-18, 21:23:47 / Kategori: Allmänt
Imorse hämtade jag upp Daniela (Christofes syster). Hon är fotograf o kan ta riktiga kort, så vi tog massa "mag" gravidbilder. Vi började inne o sen åkte vi ut till Stockby skogar o fotade. Är riktigt nöjd o korten kommer senare :).
Sen satte vi oss på ett fik ute vid Långängen o tog oss en latte o njöt i solen. Sen åkte vi hem o C köpte lunch till oss som vi avnjöt ute den me innan han skulle åka o jobba.

Senare på em åkte jag mor Sollentuna då jag skulle hälsa på Madde. Men jag plockade upp Maria o hennes son Leon vis stationen först. Det var riktigt trevlig o Madde bjös på så god mat. Efter mycket skratt o prat så gick vi upp till Leonie o hälsade på. Henne var det nog år sen jag såg på riktigt förrutom på Nannas begravning. Hon försökte lägga sin son när vi stormade in o ut från rummet kom hon med en glad liten kille :)

Körde sen hem Maria o Leon o åkte sen hem, så nu har jag precis kommit hem. När jag åkte hem så fick jag en så konstig känsla i kroppen. Jag känner mig nästan som ledsen. Det är så kul att träffa alla ens gamla vänner o jag önskar att man kunde göra det ite oftare för vänner betyder verkligen så mkt. Men alla har ju fullt upp med sitt så det blir inte så ofta man ses tyvärr. Sen nu när alla skaffar barn o gifter sig o vi verkligen börjar bli "gamla" så känns det så lustigt när man för några år sen festade som bara den o levde ett HELT annat liv.
Men så är väl livet antar jag

Jag saknar min Maria i Argentina me.. Snart e hon hemma dom tur är:=) Bara någon vecka kvar!
SOM DU E SAKNAD <3

Nu ska jag hoppa in i duschen o invänta min älskade som jag saknar enormt just nu <3


Puss o Kram

17 MAJ = REBECCA DAGEN

2011-05-17, 19:14:34 / Kategori: Allmänt

Idag är det ingen vanlig dag för det är REBECCAS NAMNSDAG :)

Ja då har vi Norges nationaldag o min namnsdag. Vi har völ kanske inte stor firat min namnsdag men när jag var yngre köpte alltid mamma ngt litet till oss då vi hade namnsdag, så jag har försökt föra det vidare till min sambo ;) Nää rå , det är inget större att fira bara lite kul!!

Det gick bra hos Barnmorskan idag. Hon klämde o tryckte på maegn massor o kände hur han låg. Helt plötsligt ber hon mig att lägga mig på sidan ett tag o så går hon o hämtar en annan tjej som hälsade o frågade om hon fick känna på magen. Hjäp tänkte jag, vad händer nu? Är det ngt fel på barnet? Varför skulle dom vara 2 st nu??
Så säger hon efter ett tag till min barnorska- Jo men detta är rumpan, men jag förstår vad du menar.
Vadå menar tänkte jag? Varför säger hon inte vad det är. Men då var inte min bm riktigt säker på hur han låg i mig. Hon kände både fötter o händer sa hon :)
Sen sa hon atti v 36 så brukar det vara en till som kommer in o känner. Jaha okej.. Hade kanske tyckt att hon kunde sagt det innan. Jag som nojjar upp mig o svimmarför minsta lilla fick ju världens handsvett i onödan.

Efteråt så ringde dom från Bonti o sa att skötbordet kommit, så jag åkte raka vägen o hämtade det :)
Men jag o beskrivningar på hur man bygger upp saker alltså ... :/
Har gjort ett förök o jag trooor att jag gjort rätt , men C får nog kolla en extra ggn så inte hela skötbordet brakar i golvet! Det är en enkel som man har på badkaret. Ville först ha en stor som man har mot väggen i rummet(stående), men man är så beroende av vatten så det fick bli denna. Och badrummet får inte plats med en sådan på väggen.

Skickade en bild till C o skrev HJÄÄÄLP, HELA HUSET BOMBARDERAS AV BARNGREJJER!!
Var även o mötte upp Lotta i stan o hämtade bilbarnstol o den man hakar fast stolen i bilen i. Så nu är det mesta klart. Ska få låna Elinas babysitter, så på torsdag efter begravningen hämtar jag den.


Nu är det bara 1 månad kvar så nu kan han komma när som hellst! Oavsett om han inte fixerat sig ännu, så kan det bara säga pang o så kör det igång.. Pirrigt! Mennu är det bara att samla krafter så man orkar förlossningen. Kom hem o somnade en timme nyss o sen vart det lite telsamtal med Elina.

Nu ska jag dra o handla krossade tomater till köttfärssåsen:)

Ha det bäst



Bjuder på en sommar bild på mig i mina Marior :))






hej på er alla!!

2011-05-16, 14:56:30 / Kategori: Allmänt

¨Jaha då var det måndag igen o C är på jobbet. Jag har varit iväg o gjort lite ärnden idag. Varit på arbetsförmrdlingen o skulle få en ny handlingsplan, men eftersom jag ska ha barn som är beräknat om 4 veckor så tyckte han på af att dt var onödigt tt jag skulle behöva raportera sökta jobb ngt mera, o det kan jag ju hålla med om.




Sen var jag förbi bibblan o lånade om Anna Whalgrens #Barnaboken"! Jag har varit lite dålig på att läsa ur den sista tiden o jajg vet inte varför egentligen, jag har ju all tid i världen kan man tycka. Men nu ska jag köra ett rejs, för den boken är faktiskt riktigt bra.
Sen har jag varit o handlat tills maten ikväll. Vi ska ju vara nyttiga nu har vi bestämt så jag ska laga bulgur med kyckling o grönsaker av massa olika slag i kväll. Mitt hjärta jobbar ju till sent ikväll så middagen får jag äta själv. Men han kan alltid ta med en matlåda imorg:)

Vi möblerade ju som sagt om i sovrummet igår o det ser mycket bättre ut än innan.. MEN vi har ett stort problem att sova så. Det har ngt med feng shuin inne i rummet som gör att det blir jätte oroligt att sova. Sist vi hade sängen så, så kunde vi inte ens vistas i de rummet. Skumt! Jag vaknade i morse med två fötter i ansiktet då C hade vänt sig o för han inte kunde somna normalt ;)

Vi ger det en natt till o prövar,annars får vi ställa tillbaka det som det var från början.

Ja då var man i vecka 36 då:))))))) 4 VECKOR KVAR!! Han sparkar på min högra sida nu massor. Det känns lite obehagligt ibland. Nu längtar jag bra mycket till att få ha honom i min famn o puss ihjäl mig på honom :)

Nu ska jag läsa ett stycke eller två ur barnaboken o önsar er en bra start på veckan!!!


Här e bilden på rummet .... Mobil bilder verkar bara bli små. Ska ta med kameran ist i fortsättningen :)



söndags fix!

2011-05-15, 16:27:20 / Kategori: Allmänt
Hallli hallå alla glada!

Vädret är kanske inte det bästa idag. Vaknade o det regnade o var alldeles grått ute. Men vi har ju haft många varma fina dagar så det behövdes lite regn för våra växter o träd. Vi vaknade o åkte till svärmor o Ola o åt en brunch!

När vi kom hem igen så körde jag igång en städning med dammsugning, moppning o diska det som jag inte orkade igår. Vi passade även på att möblera om i sovrummet o ställa om sängen så barnsängen fick en bättre plats i rummet bredvid min sida av sängen.

Sjönt att få det rent tills en ny vecka startar! C rensar lådor o fixar med annat trix. Ikväll ska vi äta potatisgratäng o köttbitar med sås o gränsaker:)

Så nu är det bara att slappa vidare på söndagen o invänta Sverige Finland matchen i hockey. Tittade på eurovision song contest igår oxå, o Sveriges bidrag var riktigt bra iår. Lilla Erik Saade är ju rätt bra :)
Men det ledde endast till en 3:dje plats o vinnarlåten var skiit!!!!!!


Nu tjatar C på att vilja ha datan så ni får ha de så gött :)


Ha det bra puss o kram

promenix i solen

2011-05-12, 11:27:54 / Kategori: Allmänt



Hopplöst, men bilden vill inte bli stor. Vi var ute vid Stockby igår jag o min älskade! Do har ett "utegym" där med stockar osv som C tränade på. Sen tog vi 1.5 km spåret i traskade runt. Det var skönt att röra på sig även om det trycker o man flåsar över ingenting ;)


Nu äts det lunch o tittar på tv. Ska väl komma regn idag, men vi får hppas dom har fel.


Ha det fint!

trööööttare än tröttast

2011-05-11, 16:26:43 / Kategori: Allmänt
Solen skiner o det är såå varmt o skönt ute, men jag ORKAR inte gå ut.. Jag sov ganska bra i natt faktiskt, var nog uppe 3 ggr visseligen o kissade men jag hade inte så ont i sidorna som annars. Tro jag haha, känns som nätterna går in i varann. Men jag vaknar 05 när C åker till jobbet o då är jag pigg till kl 08. Sen sover jag igen o kommer fasen knappt upp kl 11 :/ . Men men det är bara att lyssna på vad kroppen visar o sova om jag behöver det. Jag har ju inget att passa ännu så det är bara att passa på som alla säger!


Jag har iaf tagit mig till affären o handlat lite till middagen. De blir lax med wokgrönsaker i ugn o bulgur idag!
Så kunde jag inte gå förbi jordgubbarna utan att råffa åt mig en kartong som ska avsmakas ikväll emn mjölk o socker :) SOMMAR!!


Hjärtat mitt kommer hem om ngn timme så jag ska snart börja med middagen! Vi försöker vara duktiga o äta runt 18 nu o hålla dieten. Och inte äta onyttigt. Men en dajm glass har jag ätit, men vad 17 jag dog ju av värmeslag ;)


Här är en bild på mig från imorse. Nu är man ju i v 35 o det lilla livet i mig rör sig, hickar o för ett fasligt liv emellan åt! Men nu vill jag ha ut honom för magen är ivägen på många sätt o jag saknar mina kläder. Men jag har älskat den hela tiden, fast nu får han gärna snart komma ut till oss i våran famn <3






Man hoppas ju på att allt under fölossningen ska gå bra! Pirrigt..


Jag får en sån underlig o konstig känsla som sprudlar genom hela kroppen ca 1-2 ggr om dagen. Jag kan inte förklara den som sagt, o vet inte om man känner sig glad, ledsen eller vad det är. Konstigt , men både jag o C trro att det är för lille plutt där inne o alla hormoner osv.



Nu får ni ha en bra dag o njuuut för imorg kommer regn.

värme o grill :)

2011-05-10, 18:22:20 / Kategori: Allmänt
Idag har vi varit på sista kurstillfället inne på fridhemsplan. Kursen har ju varit bra men kanske inte så lärorik som vi trodde det skulle vara. men det kan ju alltid vara kul o lyssna o höra när dom berättar om förlossningen, kjejsarsnitt,kompilikationer, sugklocka mm. Jag hade bilden av en sugklocka som en stor aparat man sög ut barnet med, men så var ju inte fallet haha. Så det var bra att jag fick se en sådan iaf.

Efter kursen gick vi o handlade mat. Vi bestämde oss för att vi skulle grilla idag. Bra att passa på då det ska växla om till kallare igen.. Såklart,vi bor ju i Sverige ;). Nä då man kan inte klaga. Det är början av maj o hela 23 grader var det ute idag.
Vi har en grillplätt med bord o stolar vid våran lägenhet som vi delar tillsammans med dom andra grannarna, så där tände vi på grillen o grillade. Gott vra det, som alltid när man grillar.



Så nu är jag proppmätt o nöjd o glad så jag ska lägga mig framför tv :=)

Ha en bra kväll alla kära läsare :))





          Haha jag ser helflummig ut..men jag bjuder på det :)




vaaaarmt!

2011-05-09, 14:01:02 / Kategori: Allmänt
Solen är så varm ute att jag knappt pallar att sitta i den. Det är vindstilla längst med våran huskant o jag klarade en halvtimme sen var jag tvungen att gå in. Nu har jag gått in i vecka 35. 5 veckor kvar till beräknat barnafödande:) . Hjälp! Det känns bra men ibland får jag ngn konstig känsla i hela kroppen. Jag kan inte förklara den men jag vet inte om den är sorgsen eller glad på ngt konstigt sätt. Jag är super glad o lycklig över att få ett barn , det är inte det. Men ibland funderar man på hur stor förändring i livet det ändå är o vad mkt som kommer ändras, då känns det lite märkligt. Tror det är naturligt att tänka så ibland när man närmar sig bf..

Magen rör sig som en kattapult fram o tillbaka o igår hade jag som mensvärk i en timme. ringde faktiskt till bb då o frågade vad det var, och hon sa att jag luckras upp inför förlossningen att det är som förvärkar så bebisen ska kunna koma ut o det kan kännas så. Vart det värre skulle jag höra av mig igen, men nu e det inte så mer. Jag låg i soffan igår kväll o det kom som världens hugg nertill i magen. Jag skrek rakt ut för så ont gjorded et. Det har börjat bli så på kvällarna men igår var värst. Pirrigt pirrigt. Jag tror att han kommer komma innan 18 juni, men antagligen går jag över. Men det känns som han vill ut ibland ;)

Ibland önskar jag att man slapp säga allt man kände. Att det fanns ngn som förstod saker utan att man behöver bli arg, förklara sig eller bara bli ledsen.. Eller är det så att det man inte vet mår man inte dåligt över?? Så tänker inte jag, men man kanske ska börja med det :/ Nej, det står jag inte för så jag kan inte tänka så.

Nu ska jag ta mig en dusch !!



Ha en super bra dag i solen alla

Nu var den efterlängtad o här igen:)

2011-05-08, 18:52:21 / Kategori: Allmänt
Solens strålar sprudlar ute o alla pasasr på att avnjuta solen.
Igår träffade jag Maritza:) Vi var o hälsade på Nanna vid graven o lämnade blommor. Så fint där vid hennes plats. Sem åklte vi in till stan o tänkte sätta oss vid strandvägen o fika men när vi närmade oss Kungsan så fullkommligt kryllade det av folk o vi kom inte många meter fram med bilen, så vi bestämde oss för att ta en kopp kaffe o sätta oss utanför henne ist. Det var mysigt o vi hade det jätte trevligt!!
Hon skulle ut med en kompis senare o jag stod i valet o kvalet om jag skulle med ut denna kväll, men jag tänkte att det kanske inte är det bästa när det bara är 5 veckor kvar att röra om i magen ;) Då kanske han får för sig att vilja ut tidigare. O C var ju o firade en Chrille som fyllde 30 så han kunde man inte lita på o vara körduglig ;)

Jga åkte hem till Helena o sov på hennes soffa :)
Idag har jag hämtat C o vi satt ute i solen ett tag. Nu är den underbara solen här för att stanna o jag ska avnjuta varenda dag i solen. Nu ska jag kasta mig bakåt i soffan :)

Ciaobella

natti natt

2011-05-06, 00:47:27 / Kategori: Allmänt
Idag har jag tvättat hela dagen.. Helena kom hit kl 16 o då åkte vi o handlade lite o sen lagade mat:) Och kladdkaka ;) Det var mumsiiiii.. Bara det att jag råkade läsa fel på receptet o hade i mlölk ist för mjöl, så vi fick kasta första smeten . Braa gjort!

Vid 22 åkte hon hem o då kom C hem. Nu är jag fortfarande pigg o det är inte bra att jag ställer om dygnet så här galet. Måste bli trött...
Säger godnatt iaf:)

v 34 :)

2011-05-04, 23:28:59 / Kategori: Allmänt





det föll över mig

2011-05-04, 22:19:15 / Kategori: Allmänt
Imorse när C hade åkt till jobbet gick jag runt hemma o småplockade lite o dammsög. Då föll det över mig att Chifen var borta.. Det kändes så tomt o hans plats var borta o jag började stor böla. Jag har ju inte jobbat sedan nov o han o jag har ju varit hemma hela dagarna tillsammans. Och även om jag spottat o fräst över både hår o dyligt så har han ändå trots allt varit som ett sällskap här hemma, o de ggr C har varit borta ngn helg har det alltid känts tryggt med Chifen som vaktar mig om natten.
Jag trodde helt ärligt inte att det skulle påverka mig så mkt som det gjorde idag. Och jag känner nog även skuld över att jag känt så som jag gjort. Men det var ju ändå så att han var gammal o blev dålig i måndags så det var inte mer än rätt gjort. Men nu inser jag ännu mera att man faktiskt ska förstå o inse vad det är man har runt omkring sig.
Vi hade ändå inte kunnat ha kvar honom hur som hellst, med tanke på bebis o massa annat. Men men....Life goes on!

Har varit hos farmor idag o tittat på hoppträningar o träffat en del man känner. Nu är jag hemma igen o trött som tusan..

Puss på er

Chifen!

2011-05-03, 22:06:46 / Kategori: Allmänt
Ja mina kära läsare.. Sorgligt nog så behövde Christofer ta bort Chifen igår. Han hade såå ont. Nog för att han var gammal o jag har sett länge att han börjar bli stel o man sett att han inte spriger som innan , så känns det.
Jag är ju som sagt ingen hundtjej utan en hästtjej men det är aldrig kul att se djur ha så ont. Jag har ju haft 3 egna hästar varav 2 har vi behövt ta bort pga skada. När jag kom hem idag så kändes det tomt hemma o man märker hur mycket en hund faktiskt tar plats i hemmet.

Jag har ju aldrig haft ngt större intresse o nu på sista tiden har det varit mkt jobbigt med tanke på att jag e gravid o har fått det svårare att gå ut med honom. Men ibland händer saker av en mening o jag tror verkligen på ödet o har ALLTID gjort det! Så nu springer lilla Chifen på ägarna i himlen med andra fria ängelhundar.

Idag har jag varit md min syster på akademikliniken, då hon ska operera sina bröst. Kommer bli kanon!! Sen åkte vi till mamma o pappa o jag hämtade min efterlängtade BIL:)) Så nu kan jag ta mig vart jag vill när jag vill o är inte beroende av buss, eller att jag inte kan åka kvällar då jag hatar att åka tåg sent själv, eller att bara kunna ta C:s bil när han e borta! Så nu e jag såå glad:))

Nu kommer hjärtat snart hem från jobbet o jag tänkte sätta på en kastrull vatten o göra mig lite te!!

Magen växer som bara den kan jag säga o Jäklar vad han har tryckt ut både fötter o rygg åt varsina håll. Ont gör det o skinnet känns som det ska spräckas!! 6 evckor kvar 6 veckor kvar---- så det är bara att stå ut!!

Natti natt

ny vecka!!

2011-05-02, 14:45:09 / Kategori: Allmänt
Nu är man då i vecka 34 då o magen växer som den ska. Jag o C var hos barnmorska imorse o allt var såå bra med lillen. Han ligger upp o ner som han ska, o jag trodde faktiskt han skulle ha roterat lite åt fel håll igen. Men inte då!! Han växer som han ska o jag har nu gått upp 11 kg. Tur det är 6 v kvar bara så det blir inga 30 kg övervikt iaf ;)

En väldigt ledsam grej som hänt idag är att imorse när C skulle gå ut med Chifen skrek han till flera ggr o hade ont i höfterna. Det gick bra när han var ute med honom men när han kom in igen hade han så ont. Han kunde knappt röra sig o bara låg i sin hundsäng :(
Även om jag inte är speciellt hundkär så är jag djurvän, o det riktkigt skar i hjärtat på mig att både se o höra honom så där. Han är ju som sagt 11 år gammal o åldern tar ju ut sin rätt. C har åkt med honom till verterinären nu o vi får se vad dom säger o gör. Hundar o andra djur kan ju inte prata o när dom väl visar öppet att dom har ont ngnstans då har dom verkligen det. Dom gör ju allt för att inte visa sin svaghet innan det gått lång tid:( . Stackars!!

Nu har jag diskat o har godisskålen framför mig på bordet, där det bara blir färre o färre godisar i.. Ont i revbenen har jag oxå. Men bm försklarade att det är liganementen i sidorna som stramar o drar när bebisen växer. Och det är det som gör så ont. Nu hittar jag knappt som sagt en bra sovställning längre o är säkert uppe 3-4 ggr per natt o kissar.

Nu ska jag titta lite på tv o ta det easy :)

Hejs svejs

Valborg!

2011-05-01, 12:17:47 / Kategori: Allmänt

Igår var sista dagen på vintertiden. Nu ska vi ha våren här på riktigt, men det var nog den kallaste dagen på länge.
Vid lunchtid så hämtade Chrille upp oss med sin jäkare:) . Vi åkte runt i stan en stund o stannade o tog en juice på en av C:s kompisars fik i gamla stan. När vi åkt ett tag stannade vi på ett ställe som heter Broncos där killarna åt hästkött. Men jag tog fläsknoisette med klyftpotatis o beasås.

Sen skjutsade hem oss efter någon timme o vi la oss i soffan o vilade en stund innan vi begav oss hem till Christofers pappa o Angelika där vi åt middag o firade valborgskvällen. Vi åkte till Killingeängen o tittade på brasan o lyssnade på en kör som sjöng i våren!
Kallt som fan var det, så det var tur jag fick låna en extra jacka för annars hade jag nog förfrusit.

Idag har vi verklogen legat i söngen o dragit på oss o bara atgit en lugn morgon, så vi hatr nyligen ätit frukost. Dagen blir det nog bara slappa o soffhänga:)

Bilder från gårdagen:


Christofer i Chrilles bil:)









Svärfar o Christofer :)



Stanley visar upp att det är 6 veckor kvar till bf:)









Angelika o hennes vän från Island