hemma igen!

2011-07-31, 23:31:39 / Kategori: Allmänt
Då var man hemma igen..
Några underbart mysiga dagar har vi haft hos mamma o pappa. Bara slappat o njutit av lugnet!
Men nu är vi hemma igen o lillen sover i sin säng! Han gillar verkligen sin säng, för när han ska sova på kvällen lägger jag honom bara där, o så somnar han direkt. Eller så ligger han o tittar ett tag o sen somnar :) GULLE SNUTT.

Jag har packat upp o packat om för ev imorg el tisdag åker vi på semester igen. C har 2 v nu som vi ska hitta på saker på. När jag kom hem o Charlie somnat tog jag mig en kall öl vi ahde i kylen. Det tyckte jag att jag var värd ;) Inväntar att C snart ska komma hem. Längtar rätt mycket nu. Borde lägga mig o sova, men känner mig rätt pigg nu. Inatt kunde jag inte somna förrens halv 3.

Jag vet inte vad det ska vara för väder dit vi ska poå semester, men jag hoppas på liite svalare.
Nu ska jag fixa det sista här o sen kasta mig i en nybäddad säng. Lilleman kissade nämligen ner vårat lakan innan jag skiulle åka i fredags :)



Kärleken bara växer o växer för bebis:) Mitt hjärta kommer aldrig att vara tomt längre :) Han är såå go o snäll hihi. Tycker såklart hans mamma.

Han kikar på något spännande tror jag ;)



 en bild på mamma o pappa från Spanien :)




Ni är bäst mina äskade föräldrar! Jag ska göra allt för att ge Charlie den uppväxten ni givit mig! <3

lördag eftermiddag!

2011-07-30, 14:23:57 / Kategori: Allmänt
Lugnet infinner sig i Västerås.. Lilla plutt har somnat efter en promenad med vagnen.  Huvudvärk har jag så jag ska bara skriva några rader för att sen lägga mig bredvid o vila en stund.
Jag har pratat med min älskling som just nu är i Malmö för att se match om 2 tim. Jag saknar honom verkligen!
Tanken var att jag ev skulle fara hem idag igen, men jag stannar nog här. Linn kommer tillbaka senare o sällskapar mig då mamma o pappa drar på 50 års fest.

Charlie har fått en ny bilbarnstol av mormor o morfar:) Vi var o köpte den igår! Tusen tack underbara ni. Vi har så bra o snälla o generösa föräldrar både jag o Christofer, så Charlie har det bra han ;) o DET HAR VI ME ;)

hA D BRA NI ALLA



Godmorgon FREDAG!

2011-07-29, 08:12:59 / Kategori: Allmänt
Med någon dags uppehåll från bloggen då jag knappt hunnit vara inne så ska det uppdataeras lite:)
Jag har haft Maria o Maritza på besök här hela dagen igår. Vi snackade o snackade en jädra massa o hade skoj i vanlig ordning, trots att det var olidlig värme igår ute o i lägenheten att vi höll på att smälla av. Idag är det desto svalare o det tackar jag för. Jag måste erkänna att jag är ganska glad attdet närmar sig höst, så man kan andas igen. Sen är det alltid kul med lite nytt höstmode att dra på sig ;).

När C kom hem igår så åt vi mat som jag o Maria lagat ihop. Jag har ju som sagt 4 kg att tappa till startvikt, men med mina kära nära så kommer jag gå upp ist. För det vart kladdkaka ons som jag bakade av order från Maria o Christofer, o igår vart det glass med hemmagjord chokladsås. Gott gott, men farligt farligt! Visst ska man unna sig o äta det man vill, men kanske inte varje dag haha.

Imorse kl 05 stod taxin utanför. Då åkte C till arlanda o ska åka till CPH med grabbarna o sen till Malmö o se Dif match i morg. Han kommer inte hem förrens på söndag så jag o lilla trollet blir ensamma i hela 3 nätter.. Känns som att jag kommer sakna ihjäl. Men det kommer nog att gå bra. Vi ska åka till mamma o pappa snart när han vaknat. Ska få bada lite först :)
SAKNAR REDAN MITT HJÄRTA! Men som sagt, tid att sakna är bra ibland o tid ifrån kan oxå ibland vara bra så man kan uppskatta allt tusen ggr mera när man sen ses :)

Nu ska jag dricka vidare på mitt kaffe, packa det sista o sen invänta min sötunge som ligger så sött i sin säng "!!!!

Ha det bra mina läsare o trevlig start på helgen!!


                                      Mariza o lilla C



Moster M o C









tisdag!

2011-07-26, 17:00:07 / Kategori: Allmänt

                                                         Men tjenare alla läsare!!


Dagen har varit rätt lugn idag. Jag har varit o klippt mig o handlat hårfärg! Tog en sväng förbi fältöversten o köpte färg o ett skydd för håret då jag plattar det nästan varje dag. Det blir så jädra slitet av plattång,o jag är ganska slarvig med att faktiskt vårda o ta hand om mitt hår. Såg kort när jag var hemma hos Cicci då jag fyllde 23 o GUD säger jag bara vad mitt hår var fint. Tjockt o långt! Hade inte börjat min karriär på färgningsfronten då ännu så det var så friskt. Vill ha tillbaka det, men tror det kommer vara svårt :(

Igår var jag hemma hos farmor o farfar o käkade lunch. Mina kusiner o faster med man kom oxå o kikade på lilla Charlie:) På vägen hem stannade jag hos Elina o dom bjöd på middag. Och i bilen på väg hem ringde jag Ida, o vi var på samma motorväg så det vart ett stop vid Hägernäs mc donalds o surrade lite med henne också innan vi kom hem.

Idag kommer Maria hem från Spanien :)) Vi får ta o ses imorg tycker jag!!!
Men först ikväll så blir det middag hos svärfar. Nu sover lilleman , o jag har färgat mitt hår som vart i tonen mörkröd, duschat,rakat benen o bara tagIt det riktigt lugnt. Borde lägga mig en stund bredvid min lilla bebis men  passar på att slinka in på datorn lite när man får chansen ;)


en bild från igår hos Elina (gudmor)







Ha det gött allesammen :)

<3




Middag i goda vänners lag!

2011-07-23, 22:43:07 / Kategori: Allmänt

Helgen har bjudit på kvav värme.. Nästan så jag måste klaga lite för idag har jag nog svettats bort.
Igår kväll grillade vi utanför oss med våra kära grannar. Jag tog min första glas vin sen i okt förra året. Det var gott, men idag när jag vaknade kände jag av vinet o ciggen som blev därtill, o då kände jag direkt att jag inte alls saknat den där känslan. Ammar ju inte längre då jag har för lite bröstmjölk o han äter MASSOR för att vara så liten. Charlie blir 3 veckor idag by the way :))

Vi hade iallafall super trevligt igår kväll o lämnade grillningen o skratt o prat runt 00 tiden då himlen öppnade sig.
Idag har vi varit på middag hos Cicci o Kenta! Det var trevligt o solen gassade på deras uteplats så det var så härligt så :) Cicci lagade jätte god plockmat med kyckling,falaffel, olika röror o grönsaker.
Vi tog en sväng genom stan med bilen på vägen hem o funderade på att gå o sätta oss någonstans, men bestämde för att åka hem ist. Charlie ligger i sin säng nu o ska sova för natten. Han är så duktig på kvällarna. För runt 22 tiden matar jag honom, lägger han i sin säng o han somnar så sött. Lika bra att köra in det på en ggn tänkte jag. Han ligger endast i sin egna säng på natten, o dagtid när han somnar så ligger han i våran säng eller sin nest i soffan.

Nu ska jag HOPPA ner i säng för jag e heeelt slut! Så natti natti säger jag:)

                
                      En nybadad liten fis tidigare idag!!


Snabb inlägg

2011-07-22, 12:02:20 / Kategori: Allmänt
Bebis som sover o jag ska snart äta någon lite lunch!!

Måste bara skriva att 12 kg tappade jag direkt när han föddes. Helt galet ju! Så nu har jag 4 kg kvar till startvikt. Men det borde jag tappa om jag bara inte äter en massa godis ;) Känner mig förövrigt på bättringsvägen. Kan nu gå helt normalt utan att känna någon smärta. Skönt, o då har det endast gått 3 v. Känner mig bättre o bättre! Saknar ju mina high heels o jag kan vågar än så länge inte sätta på mig de, med tanke på att det det lär tära på bäckenet en del. Men snart så.. snart!!








Detta fina smycke fick jag på bb hotellet, dagen efter Charlie fösses utav min älskade Christofer. Det står simply the best mom in the world på:) Han har varit ett otroligt stöd genom allt jag gick igenom på fölossningen. Och han har även snabbt kommit in i papparollen. Och gör det med bravur!!!!!!! Vi hjälper varandra med våran son o allt runtomkring. Det känns så skönt att ha varandra. Älskar denna man mer o mer o efter våran lille kom så har vi kommit varandra ännu närmare!



GOOOD MORGON SVERIGE :))

2011-07-22, 09:51:02 / Kategori: Allmänt
Livet rullar på o allt känns så härligt o underbart att jag inte kan beskriva i ord. Det här är LIVET!
För varje dag som går så älskar man den lilla varelsen mer o mer o man lär känna varandra mer o mer! Att älska sitt banr gör man såklart från sekund nr ett, men jag måste erkänna att iaf jag känner att man bygger upp kärleken tillsmammans. Den växer för varje sag som går. Igår när älskling kom hem, så tog han Charlie så jag kunde tvätta o städa lite hemma. Jag tror det gick en timme utan att jg tog i harlie, o guud vad jag saknade honom dem. Det kändes som att jag inte sätt honom på dgar haha! Så att gå ut en kväll o kunna uppskatta de o slappna av, Det kan vänta ;).

Nu ligger lilla C o jag i sängen o han tok snuttar på sin napp. Han har ett stort sugbehov så napp är ett måste nästan för honom. Kan vara rätt skönt o ha en napp o stoppa in när det skriks som mest :)

Idag kommer Cicci hit o hälsar på :)
Idag är det fredag o vi får se vart helgen tar oss. Tror det blir ganska lugnt då pengarna börjar sina med tanke på att vi fick barn precis efter lönen, o det har blivit mycket restaurang o snabbmat ute. Nu ska jag ta min lilla prins o ge honom mat då han börjar pipa!!!


Puss på er alla

Trötta idag!

2011-07-20, 18:34:24 / Kategori: Allmänt
Nu börjar trötthetet ta ut sin rätt. Känner mig faktiskt inte helt kry idag.. Är lite stickig i halsen o värk i benen o det känns som att febern är på g. Vill inte vill inte.

Igår var Tina o lilla Emmie här o hälsade på!  Vi fick en filt till Charlie o det var verkligen vad jag behövde. Har filtar men den här var perfekt :) Taaack!!

Idag vaknade vi 07 o jag kände mig galet trött men samtidigt svårt  att sova. Efter ett tag stälde jag mig o gjorde pannkakor som var önskemålet från min kära sambo. Sen tog jag o Charlie o åkte till naturhistoriska museet där min syster , Linn , Jolina o Martin var. Dom hr ju inte träffat lill C ännu. Jag åkte hem efter bara en timme för jag kände mig inte alls kry. Hemma möttes vi av Christofer som tog Charlie så jag kunde ta mig en dusch o kasta mig i soffan o somna en stund. Nu ska vi snart äta middag som mitt hjärta lagar!







Inväntar bm

2011-07-18, 14:16:28 / Kategori: Allmänt

Jag o Charlie har våran första dag hemma ensamma utan pappa. 10 dagar av de första pappa dagarna har nu gått o Christofer är åter igen på jobb. Jobbar dock bara 2 v tills sem.

Vi har varit ute på en promenad o handlat! Jag har fortfarande rätt svårt att gå o började tro att jag var nära att få framfall igår. Med tanke på trycket hela tiden nedåt o att jag ej kan stå upp en längre tid. Men jag har kontaktat bm idag o hon tycker att 2 v är alldeles för tidigt för att misstänka ngt sånt, o att trycket är normalt.
Hon sa att jag ska räkna med 6 månader till ett år innan kroppen känns okej igen. Och att det tar 4 år innan kroppen är HELT återställd efter en förlossning.. Herregud, nu inser man hur mycket det påverkar att föda barn. Skönt för dom som kommer på fötterna nästan direkt. Önskar jag var en av dom, men jag får nöjja mig med en kanon graviditet ist. Och att jag fick ut världens BÄSTA BARN:)) Han ligger nu o snusar i sin nest i soffan. Han vart nog trött av promenaden o handling för han har sovit 2 timmar nu! Man ska ju passa på o sova jag me, men idag har jag skrivit med bästa Maria:) Hon kommer snart o träffar oss <3

Nä nu blir det att fixa lite för snart e bm här


Igår var vi så ledsen o då är mamma o pappas säng BÄST


ledsen bebis :(

2011-07-17, 20:07:41 / Kategori: Allmänt
Idag har Charlie varit såå ledsen :( . Christofer skulle tatuera sig idag i Tumba så vi fäljde med o skulle titta. Det börja med att han grät o grät, sen kissade han ner hela min högersida. Libero skit! Sen spydde han e stor spya på min högra sida, då bestämde jag mig för att bege mig hemåt igen. När jag skulle sätta honom i bilen GALLSKREK han.. Så han knappt fick ngn luft. Tror han hade magknip lilleplutten. Det skar i mig så jag själv var nära till tårar.

Han grät ca var tiode min hemma igen tills vi båda somnade trötta i sängen. Jag vaknade för ett tag sen o mådde illa av hunger. Har glömt äta idag så det vart pasta o chorizo. Han sover fortfarande min lilleman. Han behöver nog det med tanke på att han vaknade varannan timme i natt. Jag är rätt slut jag me idag känner jag. Men jag kan inte sova mera nu. Imorgon börjar min andra hälft att jobba, så vi blir ensamma jag o Charlie. Kommer sakna C massor o önskar verkligen han kunde vara hemma mera. Men det är väl så livet e..jobb jobb.
Han jobbar 2 v innan han går på semester igen. Då får vi se vart vi beger oss.. Har inga planer på ngt utan vi tar det som faller oss in.

Nu ska jag lägga mig bredvid min bebis <3

Måste tillägga här att jag saknar min Maria!! Hon är i Spanien o kommer hem snart igen.. Hoppas vi kan ses mer då denna ggn, då det vart bara en ggn sist hon var hem o vände. Saknar henne juuu <3

bebis mys <3

2011-07-17, 00:06:49 / Kategori: Allmänt
Idag åkte jag o Charlie till Carro o Wendela:)

Vi tog en promenad o handlade lite i affären. Sen har vi åkt o köpt sushi, som vi åt hemma!! MUMS!!!
Vi har gosat med våra underbara Djurgårdsungar o pratat igenom våra förlossningar osv. Carro hade en bra o snabb förlossning vilket var skönt. Dom är så söta när som ligger bredvid varandra för Charlie är en riktig kille o Wendela en riktig tjej. Han prutta o bajsa om vartannat o åt i mängder haha, medans lilla W smuttade lite på sin ersättning, o gnydde lite grann o sov!

Sötungar kan jag bara säga :)) Det var riktigt mysigt idag o ses med våra små.





Städ o tvätt Becka!

2011-07-15, 14:03:44 / Kategori: Allmänt
Japp idag är det städ o tvätt på schemat. Det är inte lite  tvätt man har dragit på sig, o hjälp vilken skillnad det blir med en familjemedlem till. Han spyr ju o bajsar om vartannat på kläderna så jag tror jag byter om minst 2 ggr på Charlie om dagen. Skönt att dom kommer o instalerar tvättmaskinen på måndag!

Vi har varit en stund på fältan då Christofer behövde posta lite brev till fk. Charlie ska ju heta Dickens i efternamn så det har vi nu fixat, plus hans tio pappa dagar han nu tagit ut i samband med hans födelse. Har letat som en galning nu efter en tunn vit solmössa till Charlie men allt är uttömt i butikerna. O det mesta är ju tjej bebiskläder! Hjälp hade man haft en tjej skulle man ju shoppa som en galning ;)

Nu är golven hemma dammsugna o moppade så nu ska jag snart springa till tvättstugan o lassa in nästa omgång!!
Bredvid mig ligger VÄRLDENS GULLIGASTE BEBIS O SNUSAR i sin babynest.






Åter hemma!!

2011-07-14, 09:14:27 / Kategori: Allmänt
Nu har vi landat hemma o packat upp packningen. Igår vid 21 tiden kom vi hem från en liten semester i hälsingland. Vi har hälsat på Christofers farbror o hans faster. Vädret var inte så mycket att hurra för, men jag är nöjd. Känner inte för att ha 30 graders värme med en liten bebis i bilen o på resande fot.

Charlie har varit som en klocka. Han har sovit hela tiden o vaknat var tredje timme o velat äta. Så fort vi sätter oss o börjar åka bil så somnar han direkt o sover hela tiden. Vi har haft det jätte mysigt, men nu känns det skönt o vara hemma. Christofers syster komer förbi idag , men annars blir det lugnt. Får vara slut åkt nu på ett tag..
Inte för att jag tror Charlie "lider" men man vill få in lite rutiner först innan man åker runt hit o dit.

Christofers sover fortfarande!! Men jag o lilleman e vakna. Solen skiner utanför! Linn skulle ju komma idag o sovit hos oss tills sönd, men tyvärr så har hon blivit sjuk o då e det inte så bra om hon kommer nu. Synd för hon ville verkligen komma tror jag..

Nu har jag en otolig plutt i sin babylift så jag måste avrunda..


                     Ute i skogen i Hälsingland



                                    Stolt farfar







Söndag!

2011-07-10, 21:42:00 / Kategori: Allmänt
                                                   MORSNING KORSNING!



Idag har vi bara atgit det lugnt o skönt. Vi vaknade o gick upp runt 9 tiden. Jag klädde på mig o lille man medans Christofer sov ut en stund. Sen tog vi oss en promenad o åt o gick till centeum o hyrde 3 filmer.
Riktigt skit väder..Grått o regn, men jag tycker det är ganska skönt. Har slängt in en tvättmaskin med smuts har jag lyckats åstakomma ;) 

Annars så har vi inte gjort mycket nyttigt idag alls. Men det gör inget för imorg ska vi iväg på en liten semester till Hälsingland o hälsa på C:s släkt.
Och på torsdag kommer Limbo o bor hos oss tills söndag! Nu sitter vi lilla familjen i soffan o myser. Charlie har haft en lång vaken period just nu på hela 4/5 timme. REKORD! Ska ge honom mat snart igen o lägga honom i sin säng, sen ska jag passa på o lägga mig jag me. Är ganska slut!!!



            En liten tröttmössa ligger o myser!!

Ålands tripp!

2011-07-10, 09:57:55 / Kategori: Allmänt

Halli halloj!!

Jag beslöt mig för att haka på mamma pappa o Linn till Åland över en  natt bara fred-lördag. Då C var på power meet:) Jag skulle egentligen också åkt till Västerås hem till mamma o pappa då han var där, men jag i min sinnesförvirring glömde totaltbort att dom inte skulle vara hemma.
Vi tog båten som gick halv tre! Vi bodde i en stuga som dom fått låna av ett par bekanta.

Vi har varit o hälsat på min kusin Janni o hennes kille Jonas. Då kom även min moster o andra kusin dit o skulle titta på Charlie:)

Han e så fin mitt lilla hjärta, men jag fick dåligt samvete på natten till lördagen att jag åkt så långt bort med honom då han endast är en vecka gammal. Det skar i mitt modershjärta, men allt gick ju bra ändå.
Vi åkte tillbaka med halv 7 färjan o väl hemma igen var pappa C hemma o vi åt middag.(el jag handlade skräpmat hem)

Inatt har vi fått sova mella 23-05 innan Charlie vaknade. Vi har ökat på ersättningen då han behöver extra eftersom han är så pass lång. Ååå jag vill att han ALLTID ska vara liten:=) Han är så underbart söt o jag älskar honom bara mer o mer för varje dag. Man lär känna varann mer o lär sig se olika signaler o vad det är han vill mer o mer. Ja som sagt, det är väl mest mat o tutte han skriker om ;)

Här kommer bilder från Åland

                       Skepp o hoj! Detta fick han av Helena :)

 

                                   Janni o jag !
                                      


                            Mamma o moster



                   Hos morfar sitter man bra !!




                                  Janni o Linn




                      Pappa har blivit en cyklist ;)



                                 Lille plutt o jag (mörk bild)



                Han sov så sött på båten hem






ja det var vad jag hade att bjuda på!!
Nu ska vi ta o ut o gå en proenix:))


Ciao


<3

2011-07-07, 23:32:25 / Kategori: Allmänt
Jag sitter o för över bilder från Christofers mob till datan från förlossningen.. Blir alldeles tårögd av lycka o det känns i hela kroppen på mig en sån stor o obeskrivlig känsla. Samtidigt som det var det absolut värsta jag varit med om, så kom det ut en bebis ur mig.. MITT BARN, MITT O CHRISTOFERS.. Hur sjukt är det inte egentligen att dom små liven ligger i magen 9 månader för att sen komma ut som en liten människa. Det var många tuffa timmar, ja tom dagar med ont o vidrig känsla men ut kom han..VÄRLDENS GOASTE UNGE :)

Tänkte visa er en bråkdel av alla kort vi har.. Mycket är enbart för oss. Som ska bevaras bara i vårat hjärta. Men ni kan få se en glimt av det vi var med om.














Det var en liten inblick jag bjuder på!!

Här var en bild från restaurangen vi satt igår på o år jag o mitt hjärta, o lille man sov i sin vagn.






Godnatt kära läsare!!

premiär på stranden!

2011-07-07, 16:47:35 / Kategori: Allmänt
Idag är det hela 26 graders värme o vi har varit ute vid fågelöudde. Christofer har badat medans jag o Charlie låg på en filt i skuggan! Han sov för det mesta o såg ut att tycka det var riktigt mysigt i friska luften.
Sen var vi in på Boni o köpte en behållare till nappflaskan som behåller värmen till ersättningen.

Igår var vi inne i stan o åt på restaurang inne vid Östermalm. Lilla plutt sov hela tiden i vagnen medans vi åt o tog oss en liten promenad. Han gillar nog vagnen ;)

Imorgon ska vi ebge oss på en liten tripp till Åland o stanna där över en natt med mamma pappa o Linn.
Så då ska han få ha seglarkläderna han fik av Helena i present igår :) Om vädret tillåter o det inte är för kallt dock.

Charlie har ett sånt sugbehov så han fick börja med sin napp idag. Har försökt att dra ut på det då det inte är bra att börja med det för tidigt, men han vill snutta hela tiden annars både på bröst o tumme. Så han älskar den :))



promenix

2011-07-05, 17:01:16 / Kategori: Allmänt
                                                                 Hej alla läsare!

Jag börjar komma mer o mer på benen men är inte helt återställd ännu. Vissa har tur att känna sig pigga o som ingenting redan dagen efter, men jag e inte alls på de planet! Får vara nöjd att graviditeten var kanon ist o lida lite extra nu då då ;)

Men vad gör det när man har en såå underbar godluktande son bredvid sig eller på sitt bröst. Lilla Charlie e helt underbar. Han har sovit bra på nätterna, vaknat var 3:dje timme ungefär o velat ha mat. Jag har ju inlägg o har därför svårare med amningen så han får babysemper som tillskott då det e brist på bröst mjölk. Men han e så nöjd för det så o äter massa:)

Jag kan inte sluta titta på det lilla underverket vi fått:) Vi är så stolta o glada o jag käner mer o mer kärlek för honom för varje dag som går. Jag kan inte ens gå till ett annat rum utan att känna saknad hihi. Det är verkligen så jag känner!

Idag har vi varit på premiär promenix med vagnen:) Han sov hela vägen o ännu nu. Men jag känner att det luktar skit i brallan på han, så han får nog ta o vakna nu ;) Ska ta mig en tupplur för nu e jag trött.
Ha det fint ni alla:))
                   

                                    Stolt pappa :)


                              Still tired mum




2011-07-02 Föddes våran Älskade Charlie Dickens

2011-07-04, 11:48:58 / Kategori: Allmänt

                                                            Mina Kära läsare!!!!

Med ett par dagar i min frånvaro är jag tillbaka :)

Det har varit ett par tuffa dagar o ni ska få en inblick vad som hänt!

Tisdags natten började jag känna av värkar. Jag och Christofer satte på värkmätaren på datan o mätte värkarnas mellanrum. Dom var mycket ojämna så jag tog alvedon o försökte sova. Hela onsdagen hade jag ont fram o tillbaka o värkarna var allt ifrån 3- 15 min lemmanrum. Vi bestämde oss för att åka in till danderyds bb för en koll o se vad dom säger. Dom stte en värkmätare på magen o man kunde höra bebisens hjärtljud. Men värkarna avtog så hon sa att vi skulle åka hm ist. Med tunga steg åkte vi hem. Hade ju gått över 11 dagar då o var rätt trött på detta.
På torsdagen bestämde vi oss för att gå ut på en promenad o det startade värkarna mera. Vi åkte in runt 19 tiden igen till bb o då var värkarna mera jämna så barnmorskan ville att vi skulle sova över o jag fick värktabletter o sömntabletter. Sov väl ganska bra den natten men vaknade ofta med ont.

På fredagen undersökte dom mig o mot all förväntan var jag öppen 3 cm:) YES!! Vi bestämde oss för en igångsättning då det ändå satt igång men gick trögt framåt. Kl 11 på förmiddagen fick jag epidral o processen var igång. Lustgas o epidral om vart annat i varje värk o det gick bra! Skulle vara lustgasmissbrukare om det fanns sånt haha;)

Vi hade såå bra tjejer som kom in o vi garvade o hade skit kul tillsammans i rummet. Barnmorskan som gav mig värktabletterna på torsdagen hade slitit tag i oss o sagt att oss ville hon ha :) Kändes kul att höra!!
Vi åt lunch i rummet samtidigt som jag öppnades mer o mer. Den ena barnmorska anvöste den andra då tiden gick o deras pass tog  slut. Runt 23 tiden ko det in 2 st. En äldre dam o en yngre tjej.
-Hej, det är jag som ska förlösa dig sa hon! Pirret i magen kom samtifigt som smärtan började bli värre.
Hon undersökte mig o jag var då öppen runt 9 cm. Vart tömd på urin o det var en halvliter så jag kan ju säga att epidralen tar bort kissnödighetskänslan. Smärtan kom mer o mer o jag satte mig på en pilatesboll. Christofer masserade min rygg hela tiden o det var SÅ skönt.

Helt plötsligt känner jag..NUU MÅSTE JAG KRYSSTA! Trycker på knappen o min bm kommer in. Hon måste kryssta säger Christofer till henne. Hon kollar mig o säger att jag inte öppnats till 10 cm ännu. Men jag MÅSTE SÄGER JAG!!
Satte mig på en pall med Christofer bakom mig o krysstar. Länge länge håller jag på o ingenting händer. Ont gör det o det kändes som att det var på väg flera ggr. Jag fick byta ställning till gynställning pga att det kan vara farligt för barnet att ligga i samma position hela tiden om inget händer. I gyn stolen krysstade jag på om o om o om men INGET HÄNDER! Det går inte skriker jag i panik. Då tar dom bort lustgasen från mig för att jag ska kunna koncentrera mig bara på min uppgift, att få ut bebisen. Den känslan när dom tog den var inte kul.

Länge länge höll jag på o smärtan avtog aldrig, den vart bara värre o värre. Christofer stod brevid mig hela tiden o hejjade på o var ett grymt stöd. Han baddade pannan o bröstet på mig som fullkommligt RANN av svett.

Sen kom paniken.. Jag kände att hur mkt jag tog i men inget hände. Tillslut ropar min bm in en annan som skulle sätta ett dropp på mig, men droppet lossnade o höll på. Jag skrek så jag tror att aldrig jag skrikit så mkt i hela mitt liv!

Tillslut så fattade dom att det verkligen inte går så jag vart förlöst med sugklocka o klipptes samtidigt som en annan HÄNGER på min mage. Å DÅÅÅÅ KOM HAN!!

Jag var såå slut i hela kroppen att det var svårt att känna ig glad, jag var så utmattad. Han började amma nästan direkt o Christofer fick klä på honom osv. Tillslut kom jag på benen men det har tagit mig två dagar att återhämta mig. Det var ett trauma för mig o det aksnke är svårt att uppleva det så när man läser detta. Men att få kryssta i 2 timmar o inget händer e det tyngsta jag gjort.

Men nu är våran äslakde son här o jag blir bara mer o er fylld av kärlek för varje timme som går!
Christofer var ett sånt stöd o utan honom hade det ALDRIG gått. Jag älskar mina killar över allt annat på jorden o kommer alltid göra det.

Fick ett sånt fint halsband av Christofer på bb hotellet dom det står simply the best mum in the world på:))
ÄLSKAR!!

En liten inblick i våran förlossning o hur han kom till välden. Frisk o kry e våran lilla rumpnisse ;))