otroligt!

2011-08-30, 11:25:26 / Kategori: Allmänt
Någon timme tidigare låg han i min mage..

Hur otroligt det är :)


Ny vecka !

2011-08-29, 20:57:02 / Kategori: Allmänt
Hela natten sov lillen min! Han somnade kl 21 o vaknade 06.30 och åt , sen somnade han om o jag vaknade själv halv tio. Han sov o sov o halv 11 vaknade han. Då var det bara att ge Charlie mat o klä på honom för vi skulle hem till Tina.
Tinas Emmie är 4 månader och hon o Charlie såg typ lika långa ut haha. Söt tjejen skrattade och var så glad så.
När vi kom hem ringde Daniela o kom förbi ( Charlies faster), men hon har nyligen åkt hem. Idag satte Robinson igång o vi ska väl kolla in om det är någon bra säsong.

Jag behöver köpa lite mobiler med färg o hänga upp ovanför i sängen. Han har en men den innehåller för lite färger. Det behövs starkare färger som han kan titta på. Även de som hänger i vagnen behöver bytas ut.
Jag o Carro ska till Ikea på fredag och då ska jag köpa en badbalja för nu är han för tung att hålla i när han badar o jag står utanför badkaret. Plus att oljan gör honom så hal o jag är rädd att tappa honom.

Bilderna nedan tog hon när vi var o fikade i stan en dag för någon vecka sen..



Mitt liv!

2011-08-29, 17:11:06 / Kategori: Allmänt





söndag!

2011-08-28, 21:43:25 / Kategori: Allmänt
Helgen har med rask takt börjat gå mot sitt slut. Fin vädret har vi njutit av så nu kan hösten komma;)
Igår var jag Charlie, Christofer o Dennis på Josefinas. Efter ett tag kom även Maria o Cecar. Man såg hoffmaistro konserten från josefinas som hölls nere vid skeppsbron o man vart ju verkligen sugen på att gå dit. Men med lille plutt som låg i vagnen o sov hela kvällen så vart det en lyckad kväll.

Dagen har varit lugn. Vi har varit o käkat o haft besök av svärfar o Angelika o hennes mamma. Dom kom med presenter till Charlie igen :) Kläder. Det är kanon då han växer så det fullkommligt KNAKAR!

Vi funderar på att börja med Linas matkasse. Eftersom det är jag som står i köket så skulle det underlätta att få hem recept o råvaror , eftersom min fantasi är på noll när det gäller matlagning. Och så är det ekologiskt o nyttigt me!

Nu är jag trött.. Ska lägga mig o mysa med min karl ett tag nu innan sängen kallar. En ny dag imorg, o jag ska träffa Tina!!


natti natti



sommarens sista dag!

2011-08-27, 10:49:03 / Kategori: Allmänt
Idag ska högsommar värmen komma tillbaka. Hela 25 grader är utlovat o jag ser fram emot det massor. Men sen är sommaren slut. Så det gäller att passa på att vara ute o hitta på en massa roliga saker som man bara kan göra när värmen hälsar på!
Jag o C skulle åkt till josefinas med lilla Charlie o träffa upp några vänner. Men vi får se hur vi gör med de. Han ska på thaifestival ute i Haninge tillsammans med våran granne nu på dagen. Visste inte att det var utomhus o att de fanns massa mat osv, det kanske hade varit mysigt att gå på när det ska vara så varmt. Det jobbiga e bara att de är så kvavt o klibbigt, men men nu ska vi inte klaga ;)

Själv har jag precis färgat håret o slängt in en maskin tvätt. Nu har vi ÄNTLIGEN fått igång tvättmaskinen, efter ca 2 månaders miss med leverantörer , slangar osv. Så här ska det tvättas som aldrig förr ;)
Ja nu är det stora problemet vad man ska klä på sig.. hade ju liksom sett bort att ta på sig klänningar igen då jag längtar efter höst. Men vi får väl bjuda på det idag ändå:)
Puss puss




Älskar dig min stora C  även om jag ibland inte är lätt att leva med, men vi alla har ju våra brister. Så länge man gör sitt bästa! Puss puss



!!

2011-08-24, 19:52:00 / Kategori: Allmänt
Dagarna går o veckan springer förbi! I måndags träffade jag Maria. Vi gick frunt hela stan från Mariatorget till city. Vi åt o snackade en massa o det var riktigt kul att ses. Det blir inte så ofta man ses nu för tiden när man har fullt upp med saker runt omkring med jobb , barn, osv. Igår träffade jag upp Carro o Lilla Wendela! Vi gick till Gamla stan där jag åt en god sallad till lunch. Sen kikade vi lite o gick genom stan vi me. Vi gick till Odenplan till babyland, där jag handlade en kudde till vagnen.
Idag åkte jag in till stan o träffade Maria C ! Vi har inte heller setts på ett tag så jag o Charlie åkte till tatueringsstudion i gamla stan. Christofer ska tatuera sig igen o fixa lite emd den har precis gjort så vi bokade en tid för det osv. Imorgon skulle jag träffat Cicci, men våran ursäkta språket) JÄVLA TVÄTTMASKIN, som vi haft så problem med ska förhoppningsvis bli instalerad klar idag. Det har fattats slangar o allt möjligt så vi har snart hållit på i 2 månader med att få igång den som den ska. Så det får bli en annan dag jag åker till henne :(.

Nu ska jag ta min lille plutt som sitter i sin babysitter o gosa lite innan han ska sussa! C tränar :)



Det var en 3 månaders bebis på bussen som var exakt lika stor o lång o vägde bara 300 g mer än Charlie:) Vi har en jätte bebbe ;)





carro o Wendela





allt blir inte alltid som man tänkt sig..

2011-08-24, 10:40:49 / Kategori: Allmänt
Kikar runt på lite olika bloggar o har det lugnt o skönt medans Charlie ligger bredvid o sussar så sött. Han har kommit in i en kanon sovrutin nu. Somar 21 o vaknar 05-06, fast inatt fick jag upp o ge honom mat kl 02 o 05 också. Man får ju inte bli bortskämd ;)

Jag läser runt på bloggar som sagt, o fastnar vid en.. Dom väntade sitt barn o allt var frid o fröjd fram till förlossningen då det uppstod ngt fruktansvärt. Barnet drabbades av kramper i hjärnan o fick i följd av det en cp skada, (om jag förkortar VÄLDIGT). Så fruktansvärt hemskt att man inte kan sätta sig in i den situationen själv.
MEN jag måste ändå säga att alla vill ju självklart ha det perfekta o drömvärlden o en bild på hur allt ska bli,såklart! MEN man måste ändå ha i åtanken att det kan hända saker i i livet o spec med ens ofödda barnm som inte blir som man tänkt sig.. Jag hade många tankar under min graviditet o spec på slutet.. Man hade gått runt i 9 månader o haft en drömbild på hur allt ska vara o spec hur man vill att det ska vara. Men tanken slog mig många ggr,Hoppas han är frisk, hoppas allt går som det ska osv osv. Jag tycker inte att det är en självklarhet att man får ett friskt barn utan man ska uppskatta o vara glad över gåvan att man fick ett friskt barn.

Jag tror att det säkert är lättare sagt än gjort, men man måste kunna se det fina i det jobbiga också. Nu har ju jag haft turen att få ett frisk o välskapt barn o det tackar jag gud för(om man ska bli troende för en stund) ;)
Men oavsett vad så är det ens kött o blod o utan oss föräldrar så klarar sig inte dom små liven.

Jag klandrar inte de som inte klarar av tanken att ha ett sjukt barn för jag har själv aldrig varit där, men jag hoppas att dom klarar av att kämpa för sitt barn ändå!!

Ha det bra bloggisar :)

slösöndag!

2011-08-21, 18:56:18 / Kategori: Allmänt
TRÖÖÖÖTTTT är bara förnamnet. Det vart sent igår innan vi hamnade i säng. Liiite FÖR sent ! Man är inte ung längre;) Vi har varit på en promenix till pizzerian o frossat, sen åkte vi ut till gåshaga o satt i  i bilen haha. Vi kom inte längre o tittade på varann förundrat över vad vi gjorde där egentligen :) Tröttmössor! Så vi åkte hem ist o slängde oss i soffan.

Har tittat lite på minnescermonin för de döda i Norge , men det var så tragiskt o ledsamt att vi bytte kanal. :(

Nu har C åkt o handlat godis för idag har vi en dag vi får äta "skit" på för imorgon är det allvar igen. Jag vill få bort magen som fortfarande känns som en degklump när jag sitter.
Nej nu är jag för trött för att skriva mer!
Ciao

dripp dropp dripp dropp

2011-08-20, 14:38:32 / Kategori: Allmänt
Lördag o regnet faller ! Igår var vi ute på Bockholmen o åt middag tillsammans med svärmor o Ola. Idag bjuds det på grilfest:) Grannen fyller 30 så dom ska ha grillfest. Sköönt att det är nära hem, när jag mår som jag gör. Fortfarande jätte snorig o låter täppt. Det var en envis bacilusk som vägrar försvinna. Har precis druckit en färskperssad apelsindrink som jag gjorde till mig o C. C-vitamin bomb..

Lilleman sover o jag är kanon trött. Men när det är så här grått så kan man inte bli annat! Tur det finns makeup ;)

Ska svira om snart o bege oss:) Trevlig helg till er alla

onsdag!

2011-08-17, 13:50:38 / Kategori: Allmänt
Nu börjar väl rösten återhämta sig efter en hel dag i tysnad igår. Men näsan fullkomligt rinner o jag e röd under näsan :(.. Lilla Charlie mår bättre, är inte alls snorig.

Sitter i tittar igenom gamla kort från min graviditet o jag kan sakna min mage. Har aldrig mått bättre än jag gjorde under min graviditet. Men nu ska jag njuta av min tid med mini innan det ens kommer på tal om en till :)
Kommer som sagt INTE föda igen så..
Jag var på en lite promenix idag men orkade inte långt förrens jag svettade o hosta. Skönt o komma ut o få lite frisk luft åtminstone. Nu sover Charlie efter en dos ersättning så jag ska hoppa in i duschen.

C kommer hem om en liten stund! Om han inte skulle träna boxning innan han kommer hem.

Annars så rullar väl allt på.. Jag har en del saker som jag måste träna på. Man kommer till insikt en dag att man inte kan hålla på som man gjort ett tag utan att försöka förändra det om det är negativt. Det förstör bara till slut o det är det sista man vill.. Lite luddigt skrivet kanske , men jag vet vad det är iaf o det är det viktigaste!

Ska ta mig en dusch nu :)

Tjingeling!!






magen i v 40


lille plutt o jag

2011-08-15, 18:11:53 / Kategori: Allmänt
En trött liten sötunge o jag i min allra högsta förkylning!
Vi myser i soffan medans pappa C är på möte. Har bestämt mig för att "försöka" gå ner i vikt nu. Jag har endast 2 kg kvar till startvikt, men jag skulle vilja tappa ca 3 kg till. Typiskt att man går o blir sjuk nu när jag väl skulle komma igång med extra promenader osv. Christofer ska bara äta i GI metod.. Kött o sallad o skippa allt vitt så som, pasta, ris o potatis!


 
                                   myser i soffan


snor, host,fräs

2011-08-15, 10:56:41 / Kategori: Allmänt
Ja det fortsätter med förkylningar har hemma. Tur det finns snorsug på apoteket som man kan "suga" ut snoret på sina små som inte kan snyta sig. Det låter ju skit äckligt, men det finns ett filter som stoppar snoret så man inte får det i munnen hehe.

Christofer tycker den är skit vidrig så jag får göra det hitills ;)
Jag sitter o funderar på om jag ska boka in mig på en reggea festival. Christofer sa att han kan vara hemma då med Charlie så jag kan gå på det. Men det är svårt.. Jag vet att jag oxå måste unna mig o göra saker själv, men jag känner inget större behov av det än. Det kommer med tiden:) Men jag kanske ändå borde hoppa på det här tåget o gå!!
Ska höra runt lite vilka fler som ska dit!!

Nu blir det att lägga sig igen med min nysande bebbe:)



sjukstugan..

2011-08-14, 19:56:05 / Kategori: Allmänt
Aj aj aj.. Halsen värker, näsan rinner o febern är på topp. Nej, idag mår jag inte alls någe bra. Det började redan i går med ont i halsen. Jag kom hem igår runt 23 tiden o ramlade i säng. Christofer var ute o jag hörde inte när han kom i natt, o det har aldrig hänt. Brukar ha svårt att sova när han är ute,men igår var jag helt slut. Vaknade runt halv 2 helt sjöblöt. Klev upp o såg att C låg i soffan.

Charlies näsa låter bättre idag!! Han var ju oxå kanon täppt o har vaknat titt som tätt o haft svårt att andas.. Lillen!
Idag har det inte hänt mkt hemma hos Dickens/Jansson. Vi har legat i sängen hela dagen, o inte förrens nu dragit oss till vardagsrummet där djurgårn spelar på tv.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan jag o min lilla familj :)


                               Våran glada unge!




                    Trött liten kille i sin bilbarnstol


det var det de...

2011-08-11, 19:12:21 / Kategori: Allmänt
Efter snart 2 veckors semester tillsammans med min underbara familj är vi åter igen hemma!
Vi har haft många fina dagar borta med fint väder, god mat o dryck. Charlie har varit världens bästa unge o inte alls jobbig att ha med. Men nu ska det bli skönt o få landa hemma, få in rutiner o tillbaka till vardagen igen. Cbörjar jobba på måndag så då blir det jag o Chalie boy ensamma hemma :( Vi kommer sakna pappsen..

Nu sitter jag med ett glas vin i handen o Christofers kompisar är här. Charlie ligger o sover på våran säng!!

Man riktigt känner hur "höstigt" det blivit ute redan.. Kallt i luften. Men men.. samma sak varje år.
Lite bilder lägger jag nu upp!!






















Det var en del..



Idag är det Don omar på anexet. Ville gå, men VILL ännu mindre lämna Charlie :)

Ha det bäst <3


inlägg på semestern :)

2011-08-05, 22:39:40 / Kategori: Allmänt
Heej alla trogna läsare!

Vi har ju dragit på en semestertripp jag o min bästa familj :) I tisdags åkte vi till västkusten till Angelikas hus vid vattnet. Vi tog båten o åkte ut på Marsstrand, där vi strosade runt o åt lunch o kikade llite i butikerna. Charlie fick för första ggn åka båt(förutom ålandsfärjan) . Han var inpackad i sin barnstol så han satt så skyddat från sol o vind. Vädret var strålande! Innan vi skulle tillbaka hem så bjöd Angelika oss på en arsin drink på ett skit soft ställe som fanns där ute. Jag drack årets första glas rose sen jag vart gravid. GOTT!!!

När vi kom tillbaka till huset så vart vi bjudna på middag hos deras grannar.
Vi bestämde oss för att dra oss hemåt igår då Christofer inte kände sig kry. Han var på bortaresa med fotbollsgänget o det tog ut sin rätt ;) haha!! Nu har vi stannat upp i Örebro hemma hos Christofers mamma o Ola, Charlies farmor o farfar :))

Dom har precis kommit hem från Spanien! Charlie ligger just nu o sover o dom andra är o handlar. Jag o min lilla underbara familj grillade igår o drack champange. Kändes som att det var den sista riktigt varma dagen. Vi satt ute ganska länge innan vi drog oss inåt. Idag vart det pizza till lunch o C tog en kebabtallrik. Kvällen bjuder på grillning igen! Nu ska jag gosa ner hos min fina bebis som jag saknar :)

Kommer med bilder när jag är hemma vid datorn igen :)
Ha en bra dag o forsatt slut på veckan!