Respekt..

2010-11-30, 12:06:48 / Kategori: Allmänt
Är det något som ska vara s svårt för vissa att ha??!!

Jag tycker att man visar alla människor respekt o att dt är något man inte får utan man förtjänar. Tröttsamt..

Nu e Becka lite smått irriterad på vissa saker, men det går över som allt annat med mig. Jag är ju inte långsint för fem öre,men ibland kanske man borde vara det för att visa människor att man faktiskt menar allvar!!

En glad människa med leende på läpparna tycks tydligen inte ta på lika fullt allvar.. Suck!!

magen kurrar

2010-11-29, 18:05:18 / Kategori: Allmänt
Nu börjar min mage bli hungrig! C kommer hem snart, då ska vi möta upp svärfar o käka på thairestaurangen.

Idag har vi bokat hotellet på railay beach i Tahiland. Vi har bokat tre nätter där o får se vart vi beger oss sen.
Phi phi är ett alternativ vi båda e sogna på :)
Om jag längtar nu!! Vill bara till sol o värme nu när dte fasen är 10 minus redan ute..BURR!

Jag har varit nere hos barnmorska idag o fick veta vad jag o bebisen har för blodgrupp:) Känns mera verkligt när man varit där nere o hos barnmorskan o man får papper på allt osv. Skönt är det att bo granner med barnmorskorna typ ;).

Det syns ju inte så mycket på magen ännu, memn man ser typ lönnfet ut haha! Nu vill man att magen ska börja växa. Men det kommer, o då kommer jag känna mig stor som ett hus ;).

Det var ju globen horseshow i helgen o jag har ju redan varit på dom ett par ggr så jag var inte så ledsen över det. Men jag fick höra att en dressyr häst såldes för 100 MILJONER KR!! Det är en dyr sport visst det vet jag , som haft tre egna hästar o tävlat. Men jag skulle då inte tro att 100 miljoner ens är värt det.

Nu ska jag byta om o ni får ha en bra kväll.


Förlåt mig för att det inte kommer några bilder men datan e skiit seg. Det kommer komma MASSA bilder när den väl e normal igen:)

överväldig kärlek o lycka <3<3<3

2010-11-28, 20:11:18 / Kategori: Allmänt

Jag har något mycket stort o berätta:))

Jag är såå lycklig att det bara sprudlar i min kropp. Jag o min älskade hälft är GRAVIDA:)
Jag är nu i vecka 13 och vi ska få ett litet kärleksbarn som kommer i Juni!

Mitt dagliga illamående o panika tröttheten har avtagit o jag mår nu riktigt bra alla dagar:)
Jag är dock sjukskriven tills dec ut pga att jag mått så pass illa att jag inte kunnat jobba. Så nu är jag hemma till jag börjar på mitt nya jobb 10 januari.
 

Jag min största önskan har gått i uppfyllelse o jag ska ha det med världens finaste o bästa kille <3


Ja så nu vet ni hur LYCKLIG jag är o går runt med ett leende på läppana hela tiden! Mer än som alltid!



Älskar dig min C Nu o för alltid <3


Det var en mycket bra helg!!

2010-11-28, 20:05:03 / Kategori: Allmänt
Denna helg har varit jätte bra o mysig! Det började med i fredags så var jag o klippte mig o sen åkte jag o C o handlade mat. Sen åkte vi in till stan o kikade o år jätte god lunch på Fridays bjöd hjärtat på. Jag är så glad när jag får ha scanner haha!! Kl 21.30 var jag ute i Vallentuna o hämtade Janni som kommit från Åland för att umgås med mig hela helgen:)

Vi satt o kollade på tv o tog det lugnt när hon kom för kl vart ju rätt mkt så vi var lite sega.

På lördagen åkte vi in till stan o strosade runt i HELA stan.. Vi kollade i nästan alla affärer som finns tror jag haha! Vi stannad i PK huset o åt en varsin pasta tallrik som mättade våra magar hela dagen! När vi gått runt i sisådär 5 timmar bestämde vi oss att kolla på bio. Dom har ju ingen bio på Åland så Janni ville verkligen se på bio så då gjorde vi såklart det:) Det blev 4 år till som vi såg(en riktig bög film ) ORDAGRANT hahahahaa!!
Trötta i kropp o knopp åkte i hem. Och riktigt nöjda över dagen!! Christofer var hemma med två kompisar så vi satt o kollade på så mycket bättre ett tag, sen gick dom ut o vi gick ner till Thairestaurangen nere vid oss o köpte massa mat:)

Idag har vi varit på fältan o kikat runt o fikat lussebulle :) Och så kom vi hem igen o lagade spagetti med köttfärssås.  Sen nu har jag precis kört henne till Vallentuna igen. Ja en riktigt bra helg har det varit :)) Och jag tror hon e nöjd:)

Nu ska jag liggai soffan o se tv med min älskling!!!


Puss o kram







fredag!

2010-11-26, 16:35:17 / Kategori: Allmänt
Idag har dagen bestått mestadels av att vara ute! Jag o C gick på en promenad med Chifen på förmiddagen nere på Gärdet. Solen sken o det var jätte fint ute! Efter det åkte vi till mitt nya jobb där jag lämnade in mitt kontrakt, och hälsade på barnen. Det var massa av små barn:). Sen åkte vi in till stan och gick runt o kollade in i affärer och C köpte skor o vi stannade o och åt på fridays. Sen så tog vi en titt i kungsträdgården o kollade på julmarknad.

När vi skulle ta bilen från Östermalm var det kallt som tusan..Nu är vintern här.Burr!!

Mössan var det tur att man hade idag kan jag lova. Jag fick en massa julkänslor för det är så mycket folk som julhandlar o massa julpynt o julbelysning överallt:)

Nu ska jag invänta Kusin Janni som är påväg från Åland:) Ska hämta upp henne i vallentuna hos sin pappa. Sen ska hon vara här tills på söndag!!!

Jäkla bilder som jag ville lägga in från dagen, men datan är bara såå seg just nu så det går inte :( Blir lite ledsen faktiskt!





torsdag kväll!

2010-11-25, 20:46:25 / Kategori: Allmänt


Jag och <3 har varit o handlat en massa mat o fyllt upp kyl o skafferi! Jag älskar ju att storhandla, och Christofer mobbar mig för att jag är en riktig (svensson) gällande handling o massa saker. men det är jag bara stolt över :)

Jag älskar att ha kul o frys fullt, då känner man sig hemma tycker jag!
Nu har jag städat o ska snart plocka fram lite julsaker. Sen blir det lugn kväll framför tv.

Ha en fin kväll allihopa:)


Torsdag

2010-11-25, 14:50:08 / Kategori: Allmänt

Inatt sov jag över hos mamma Ingela tillsammans med Maria:) Sofia, Andreas, sofias kompis ,mamma o pappa var där också så vi fiakde mackor o te när vi kom hem till dom ganska sent på kvällen. Efter ett tag drog Sofias kompis hem, så då satt vi på golvet o snackade medans Maria packade o kollade igenom att hon hade allt med sig inför resan!! Jag vart as trött kl 01 så jag somnade faktiskt, medans dom pigga som lärkor var uppe hela natten tills vi skulle åka kl 04.30.

Lagom seg som jag var begav vi oss ut i snöstormen mot arlanda. Vi skulle egentligen inte följa med in, men jag o Sofia gjorde det iaf.Maria tjeckade in bagaget o vi skulle säga ciao!! Då kunde jag inte hålla inne små tårar som jag innan sagt att JAG KOMMER INTE GRINA ;). Tjii fick jag! Sen åkte vi andra hem o jag tog bilen från Vallentuna o begav mig hemåt i snöovädret, trött som en tok. Kom hem o la mig en stund!

Nu har jag o mitt hjärta legat hemma hela dagen. Fast jag har varit o klippt mig oxå! Av med det slitna!
Mätta i magen då jag fick sushi till lunch av hjärtat ska jag nu ta mig en vila:)

Ta hand om er alla i snöyran!!









Gårdagen

2010-11-24, 09:59:51 / Kategori: Allmänt
Igår träffade jag min kära vän Maria! Jag åkte till hennes jobb o var där en stund tills hon slutatde. Lisa var även där o tatuerade sig. Aj aj det såg icke skönt ut.. Tror inte det var det heller ;)

Sen åkte vi till Danderyd o umgicks, medans hon tvättade en massa. Hon åker ju imorgon:(
Så ikväll ska jag hem till henne s mamma o familj o sova över där, så jag kan följa med till arlanda o vinka av henne. Åååh vad jag kommer att sakna dig BÄSTA maria.

Men jag önskar henne all lycka till o vi ses ju igen i maj:)



                   Maria o Jilly en rolig ute kväll för länge sen!!


Aj aj mitt lilla huvud..

2010-11-23, 13:16:01 / Kategori: Allmänt
Ja aj aj så känner jag i skallen idag.. :(. Kände redan igår kväll hur det stramade från nacken i in till skallen.Spänningshuvudvärk kändes det som. Så idag är jag faktiskt hemma. Har precis varit ute på en långis med hunden i snöyran, o Guud så skönt det var! Han var jätte glad o åt en massa snö haha.

Nu har jag köpt mig en tvix som jag så glatt gåttar i mig;) . Åhh jag kan inte bara hålla mig till en dag i veckan.

Disken 'är borta o hundhåren från golvet..suck. Nu ska jag kolla in på nätet lite..
Ciao bella





 Någon som känner sig manad att tälta i detta vinter väder :)

Söndag!

2010-11-21, 15:27:14 / Kategori: Allmänt
Idag har dagen bestått av söndagsmys med min kärlek!!

Vi har varit inne i stan o ätit en varsin god fralla o druckit latte. Och en lussekatt slank även ner:)
Sen har vi vandrat runt på fältöversten o köpte en ny badrumsmatta. Kollade lite på skor osv, sen begav vi oss hem. Här hemma åkte dammsugaren fram o golvmoppen o damtrasan, för usch så hunden drar in smuts nu när det är så här kladdigt ute. Nu blir det soffmys till lite repriser, sen middag!!

Puss o hej

Vitt vit, vackert!!

2010-11-21, 11:20:00 / Kategori: Allmänt
Vaknade igår morse av att snön låg vit på taken. Dock inte så mycket, men det lilla gjorde att man vart gladaren och fick ytterligare lite mera julkänslor :). Vi åt en frukost tillsammans o drog oss ut på en lång lördags promenad. Det var riktigt skönt o massa med hundar sprang löst på gärdet så Chifen lekte av sig massor.





När vi kom hem igen fixade jag mig i ordning o åkte in till stan för att köpa mig ett par skor (som blev två)..

Halv 7 var vi bjudna på middag hemma hos Jenny o Kristian i Duvbo! Det var underbart trevligt o mysigt o vi hade det super bra! Det bjöds på gåslever till förrätt och champange. Ja o en massa vin , whiskey o annat smått o gått kom fram!. 

Vi var hemma runt 02 tiden på natten, då jag o C spelade lite tv spel haha. Men efter ett kort tag gick jag o la mig TRÖTT!!!
Nu Sitter jag o äter frukost o snart ska vi gå till fältan:)

Ha ett bra slut på helgen













Välkommen fredag!

2010-11-19, 07:30:25 / Kategori: Allmänt
Ja då har veckan sprungit ikapp oss o dte är redan fredag :)) Och ´jag e så glad för det!!

Känner mig ganka så utvilad idag. Ja då ska man först jobba, och sen ikväll så ska jag o C på bio och äta! Får se vad det blir för film, men om mitt hjärta får bestämma blir det den nya med Cornelis och den kan jag också tänka mig att se.
Sen får vi se vart helgen leser oss på för äventyr!

Nu dricks det te o äts leverpastej macka med gurka! Bra start på dagen:)

Ha en fin fredag alla




Bara 5 veckor kvar till jul hörrni ;)

Nu är det dax

2010-11-18, 16:24:08 / Kategori: Allmänt
Nu tänker jag inte vänta mera. Ikväll ska julpyntet in i lägenheten! Jag är ju en sån person som älskar traditioner, o då ska det banne mig pyntas i tid:)

Men det är så mycket som jag skulle behöva köpa nytt som jag tror gick sönder förra året. Tex ljusstake! Men lite tomtar, dukar o ljus blir det att införskaffa sig nytt!!

Nu ska jag kika runt lite på nätet på juldekorationer!!

Natti

2010-11-17, 21:32:45 / Kategori: Allmänt
Tröttmössa!! Hoppas på bättre sömn i natt. Älsklingen min kommer snart hem med en bulle till mig :)

Då var det mitten på veckan..redan

2010-11-17, 06:56:02 / Kategori: Allmänt
Natten var inge rolig inatt,kunde verkligen inte sova..

Kvällen igår tillbringades i Högdalen hema hos fina Jilly! Jag o Maria åkte dit igår efter att ha varit på hennes jobb en stund tills hon stängde. Hon far ju nästa torsdag min fina Hjärtevän Maria så det gäller att ha tid med varann o vännerna nu. Där drack vi te åt mackor, tittade på DH o snackade en massa!! Trevligt o mys hade vi :)
Sen hämtade min C upp mig efter han slutat jobba.

Kom hem runt 23 tiden så jag gick o la mig direkt,men det gick INTE att somna. Jag låg nog vaken till 02, o sen har jag vaknat med jämna mellanrum hela natten. Usch, jag kommer vara trött senare idag. Nu känns det okej!


Nu måste jag dra ha det så braaaaaaaaaa

Kärlek <3<3<3

2010-11-16, 17:16:21 / Kategori: Allmänt






Denna älskade man fick mitt hjärta att slå några extra slag i sep -09. Det sägs att men bara är nykär dom första månaderna, men jag blir bara mer o mer kär ju längre tiden går! Det pirrar till i magen när jag ser honom:)
Alla har sina upp o ner gångar, men med denna människa känner jag att jag kan klara allt. Jag känner mig trygg, glad o sprudlande av kärlek!! Tack min älskade för att du finns o för att jag får spendera mitt liv o vardag tillsammans med dig.. 

  
   Här gick bilen sönder mitt på vägen i somras på våran Sverige semester












När livet känns surt finns du alltid o gör mig glad igen!!
Älskar dig


Ny vecka har startat!

2010-11-15, 21:54:25 / Kategori: Allmänt

                                                                    Då var det måndag igen!!
             Veckan har börjat bra. Ganska trött i morse dock o ville inte kliva ur sängen när min älskade ligger kvar!!

Men det är bara att bita i det sura äpplet o stiga upp. Dagen på jobbet har varit bra. När jag kom hem fick jag ett nytt ryck o bakade scones:) Gjorde det igår morse ocksåt till frukost, men jag vetifasen om dom vart så bra. Tror mer på receptet med filmjölk i som binder mer, än det där vanliga tråkiga. Men te:t var gott :).

Sitter nu o tittar på fotbollsgalan o väntar på att C kommer hem. Ska snart gå o lägga mig för jag e lite trött


GULDBOLLEN TILL ZLATAN..SÅKLART!!!!!!!!!! Bra tal. Dom bästa guldbollarna hoppas jag ligger där hemma o sover :))


Nu ska jag titta vidare :)


Ciao


Grattis till mig:)

2010-11-14, 09:04:20 / Kategori: Allmänt
jag har glömt att berätta att jag fick jobbet på Östermalm:) På en förskola med småbarn 1-2 år. Jag väntar fortfarande på svar från ett ställe på mariatorget som jag hellre hoppas på att få. Men det får jag nog red apå i vecka. Hoppas hoppas! Inga papper är skrivna ännu så vad som hellst kan ju hända. Känns jäkligt skönt o veta att jag har ett nytt jobb som väntar när jag komer hem från Thaland o malaysia.

Det var det jag ville säga :)

Tjingeling

Rekord

2010-11-14, 09:00:33 / Kategori: Allmänt
Kul att det slagit läsar rekord:))


Hej o hå Söndag morgon!

2010-11-14, 08:58:58 / Kategori: Allmänt

Känner mig rätt utvilad idag:) Igår var jag o mitt Hjärta i Nacka forum o kikade runt lite. Ingen av oss hade varit där förut och vi blev positivt överaskade. Mycket affärer, fräsht o stort. Christofer handlade en mössa! Jag hittade ingenting jag var sugen på att ha faktiskt(det är sant) :)). Jag som annars aldrig har problem att hitta saker man kan köpa. Men nu fanns det ingen jag fastnade för. När vi var klara där åkte vi hem till svärfar där det bjöds på hemagjorda hamburgare!! Sen åt vi massa glass o godis o tittade på" så mycket bättre " och sen" underbar och älskad av alla" som jag så skönt somnade till.

Sen gick vi hem o jag somnade om igen som en stock. Det är då man kan vakna tidigt o känna sig utvilad, skönt!
Idag ska vi hjälpa C:s pappas tjej att flytta massa saker. Sen blir det bio för oss o ngt gåt att få i magen:)

Ha ett bra slut på helgen:)


Lördag morgon"!!

2010-11-13, 09:28:30 / Kategori: Allmänt

   Nu undrar Becca vart solen är..

Ska vi ha grått varje dag nu elle??! Jag saknar solen. Jag vaknade för ett tag sen. Hade svårt att somna igår kväll. Var hemma runt halv 1 tiden från Elina. Där vart det  mat, drinkar vin, o massa skratt!! Jag fick se ett utav det roligaste klippen från youtube kallas (fågelturken), den är nog jätte gammal men jag hade inte sett den åå guuud vad jag garva! Väl hemma var jag skit trött men hade ändå svårt att somna. C ligger o sover o jag försöker få i mig ngt i magen!

Vi får se vard denna dag ahr att bjuda på. Kanske god mat på restaurang eller nåt. Imorgon ska vi på bio.
Hade tänkt ta mig en promenad men vädret ser ju inte så ockade ut direkt.. Nåväl, nyhetsmorgon e alltid mysigt det me;)'



Magen kurrar

2010-11-11, 19:13:41 / Kategori: Allmänt
Min älskade hälft står med maten o jag precis kommit ur duschen. Stannade i fälta på vägen hem o kikade runt lite. ÅÅÅÅ vad jag får glada julkänslor o vill bara ha allt nytt när man ser alla juldekorationer o tomtar:) Har dock lite i en kartong men jag behöver köpa massa nytt! Jag vill jag vill :)

Nu håller jag på att hungra ihjäl o maten e alldeles strax klar!

Ha det bra!

Redan torsdag!

2010-11-11, 06:43:14 / Kategori: Allmänt
Dagarna dom går o går efter varandra..

Redan torsdag o i morgon blir det helg :=) IGEN! Ja det ska bli skönt. På fredag ska jag hem till Elina o umgås:) Hon ska flytta från Solna för dom har köpt ett hus i Vallentuna så det ska firas ;)
Jag ska snart åka till jobbet. Har fått i mig en bra frukost idag. Jag är annars ganska dåli på att äta frukost direkt när jag kliver upp. Brukar behöva komma igång lite för att bli hungrig! Idag ska vi ha drop in fika på jobbet med nybakta bullar ..Yammi!!

Ni får ha en bra dag alla som är inne här o snokar ;) hihi!!'


Puss


Hitta en spontan bild från Spanien..Inte direkt bra men det bjuder jag på ;)


Tisdag kväll!!

2010-11-09, 17:59:53 / Kategori: Allmänt
Nu har jag varit o jobbat o vart på lite jobb interjuv.. Men jag börjar bli less på detta!! Jag vill ha jobb men det verkar ju gå sådär halv bra! SKIIIT säger jag rent utsagt. Som sagt så går mitt vik ut nu i dec o innan dess måste jag hellst ha fått ett annat.

Snön har kommit till oss idag,men den är nog inte här för att stanna. Världens snökaos o storm kom in under eftermiddagen.. men det kommer nog inte ligga spec länge..

Nej nu ska jag kolla på tv. God afton

GOD MORGON NYA VECKA!

2010-11-08, 07:28:09 / Kategori: Allmänt
Vakna pigg o utvilad! Fast dte att jag hade svårt att somna om när mitt hjärta studsade ner i sängen senare en mig för han satt o kollade på en av filmerna vi hyrde:) Jag är ju en tröttmössa på kvällarna o behöver mina timmar för att ens orka mig upp på morgonen när jag ska jobba. Men nu känner jag mig på topphumör och är laddad för en ny vecka o nya utmaningar!

Inte så långt nu kvar till Thailand o malaysia :)) TJOHOO

Ha en bra dag alla läsare :)

Dagens o helgens bilder

2010-11-07, 22:01:47 / Kategori: Allmänt



Bilden ovan: Två små hundvalpar som mamma försökte rädda genom att mata dom med nappflaska o ge extra mkt värme. Tiken fick nämligen 14 valpar :) Rekord!!



                            Trött mamma med 14 barn ;)




                                Stor tjejen




                                         Fina Maria



                   Inte så värst bra men... ja, här e jag;)




Natti


Söndag kväll!

2010-11-07, 21:26:41 / Kategori: Allmänt
Nu sitter vi o tittar på tv! Vi var o hyrde Beck-Levande begravd idag. Den var faktiskt bra. Igår åkte vi hem till mamma o pappa o åt fikade o åt middag:)Linn var där också så jag blev så glad att träffa henne. Runt 19 tiden bestämde vi oss för att åka hem, så vi tog med oss Linn o släppte av henne hos Christine. När vi väl började röra oss hemåt bestämde vi oss för att åka tillbaka till mamma o pappa o titta på " Så mycket bättre"och Number 23, så vi åkte tillbaka o sov över ist :) Myys!!

Idag har jag träffat fina Maria:) Vi åkte till Kista o glodde runt lite å käkade. Gäller att passa på nu innan hon snart åker :(. Ska träffas mycket nu innan hon drar! Åkte hem o plockade upp C o hyrde film o köpte MASSA godis..Mums!!
Så nu blir det Becka o Christofer mys för hela slanten!!!

Nu ska vi hänga i soffan innan jag går o lägger mig. Jobb i morrn igen..

Natti på er

Skulle ladda upp bilder men datan är såååå seg



Välkommen helg <3

2010-11-05, 17:11:25 / Kategori: Allmänt
Nu var fredag här o den är stor välkommen!! Jag har varit på en promenad runt gärdet med Chifen. Skönt att komma ut o röra på sig. Han vart nog också glad! Nu inväntar jag mitt hjärta som slutar jobba snart. Vi får se vad vi gör. Äter ngt gott o myser i soffan hoppas jag på:) Det blir nog så.. Slår på en bra film!

Sitter o tittar på förkväll och dom pratar om Kungen. Jag kan faktiskt tycka synd om honom..

Nu äter jag lite nudlar jag snabbt kokade upp med tomater o sallad..Mums vilken fredags middag haha!! Nä det här e bara lite utfyllnad innan riktiga middagen serveras! 




     Den här potatisen kom mitt hjärta hem med en dag till middagen



                                 Här har vill lilla mig nu!!! :)







Trevlig start på helgen!!

Torsdags mys

2010-11-04, 21:47:03 / Kategori: Allmänt
Idag var det ännu en super lugn dag på jobbet med knappt några barn. Sjuktider då alla e förkylda osv. Efter jobbet åkte jag hem till Carro. Vi mumsade i oss goa mackor med massa pålägg o drack te o snackade massa!! Vi hade lite torsdagsmys:) Medans grabbarna e på hockey, ligger vi i soffan o latar oss.!! Låter kanon i mina öron :))

Nu är jag väl hemma igen o ska ta mig en dusch o sen lägga mig.  Är sjukt trött o det är en dag imorgon också. Dock den sista arbetsdagen på veckan vilket är skönt. Har inga direkta planer inför helgen så vi får se vart det leder. Lite promenad runt Djugården blir det kanske om det inte vräker ner.

Natti natti säger jag <3

Motion? Ja, det e ju bra..

2010-11-03, 19:09:16 / Kategori: Allmänt
Jag hade tänkt att jag ska börja promenera ca 45 min varje dag.Men hur ska det gå till då? Visst man kan gå när som när man kommer hem, men hur kul är det när det är kolsvart ute o regnet bara öser ner?? Inte alls..
Men skamm den som ger sig så det är väl bara att ta på sig bra kläder o gå ut o traska. Även om det tar emot massa!! Nu är det tvätt som gäller iaf. Jag har städat lägenheten o bytt sänglakan o lite smått o gått. Så nu sitter jag här med tända ljus o bara myser..till en nybakt sockerkaka hihi..:) JA JAG SYNDAR ganska så ordentligt! Men jag skiter i det nu ;)

Christofer är o jobbar sent så jag längtar efter honom, så jag bakade en mumsig sockerkaka tills han kommer hem:) Ska baka bröd i helgen tänkte jag!






Nu måste jag ner till tvättstugan o kasta in nästa maskin!!


Tjingeling

Host host o åter host

2010-11-03, 08:33:05 / Kategori: Allmänt
Jag vart nyss utslängd från sovrummet haha!! Nej men jag hostar så mycket att varken jag eller C kan sova när jag väl börjat. Ska till läkaren idag senare. Äter nu fil med russin o tittar på nyhetsmorgon med ena ögat. Ska sätta på lite kaffe till min sovande prins :)

Ha en bra dag alla

wish me luck!!

2010-11-02, 14:50:20 / Kategori: Allmänt
Jag behöver all tur man kan ha idag. Jag kanske inte ens borde nämna det då det verkar betyda otur, men jag ska på intervjuv idag. Jag bhöver verkligen jobbet då min tjänst utgår i dec o jag o älsklingen min vill köpa boende tillsammans. Då kan det ju vara bra att ha en inkomst. Jag är förövrigt jätte hostig o förkyld idag
:(.  Dricker nyponsoppa o vilar upp mig så jag e pigg tills intervjuven.

Ja det 'är inte så värst roligt väder ute idag vill jag lova. Men det ska bli bättre mot slutet av veckan o jag e glad över att det är så pass mycket plus grader så man slipper frysa ihjäl. Men snart så..
Mitt hjärta jobbar kväll denna vecka så jag får äta middag själv. Ska nog göra ngt enkelt idag. Soppa eller ngt, sallad kanske. Ska hämta honom kl 22 så det gäller att jag orkar vara vaken.

Oj shit, just i skrivande stund fick jag världens "deshavu" eller hur det stavas hehe. Coolt o mycket märkligt att det kan kännas ibland som att man varit med om exakt samma händelse tidigare!!

Nej nu ska jag vila mig lite o ni får ha en bra dag!!



                      Skulle behöva denna spark idag!!


Ny vecka nya utmaningar!

2010-11-01, 18:21:45 / Kategori: Allmänt
Då var det ny vecka igen! I helgen var vi hemma hos svärmor i Örebro. Jenny O Kristian kom över också på lördag o käkade middag. Alltid lika trevligt :) Vi stannande alla över till söndagen, då vi tog oss en promenad innan vi skulle åka hem. Jag o C skulle ut till Nacka o kika på ett litet hus, men när vi väl var där hade vi missat tiden med 30 min:( . Så vi åkte o tittade ¨på ett annat hus som låg längre ut i nacka(Älgö). Sen åkte vi hem o förbi affären o handlade mat, då det ekade i kylskåpet ;)

Nu sitter jag o gåttar på cheesballs o tittar på förkväll:) Snart ska jag värma på lite soppa!!!
Ha en bra kväll mu allihopa!!!