the sleeping beauty!! hehe

2010-06-30, 15:43:07 / Kategori: Allmänt
Sover sover o sover.. ja det kan man säga att denna dag består av. Trött som få o ont! Mamma serverade jordubbar med mjölk o socker nyss :) Mums !! Skönt att bli bortskämd o ompysslad. Men nu börjar jag sakna mitt hjärta faktiskt. Det har iofs bara gått 4 dagar, men när man har ont vill man ha sin käraste vid sig o få lite pussar o smek. Men men dagarna går ju framåt.

Nu ska jag glo lite kläder på nätet o titta om man kan köpa sig nåt kul på Nelly kanske. Ciao bellas

Var e solen idag??!!

2010-06-30, 08:06:39 / Kategori: Allmänt
Idag ska det vara mulet i grått ser jag. Gör iofs inte så mycket för mig. Gick o la mig runt nio igår, somnade som en stock. Sen vaknade jag vid 1 skit pigg o en ggn vid 4 o ville allvarligt gå upp. Men jag kunde somna om o gick upp nu kl 7.

Nu ska jag ta en dusch o sen blir det frulle:))


Smärta

2010-06-29, 10:02:06 / Kategori: Allmänt
Nu är jag nyopererad o ont gör det. Men det är det värt, det blir bättre snart:)

Nu är mitt hjärta på roadtrip i europa med sin vän. Deras bil brakade i Tyskland dessvärr:( så nu fick dom hyra en bil o fortsätta sin trip mot Monaco! Jag är hemma hos mammsen o pappasen nu o tar det lugnt. Ska vara här ett par dagar tills jag kan röra mig bättre o det blir kanske till helgen. Idag är det 28 grader ute så jag ska passa på att sätta mig ute en stund. skönt att bara vara på landet o slappa. Det värta är att jag får sån smärta i ryggen av att ligga still så jag måste upp o röra på mig mkt o få igång blodcirkulationen. Stark kvinna fixar allt o jag ska inte vara den som klagar. Ta hand om er så länge. Har varit lite dålig på update sista tiden, men det får ni ta när det är sommar o man e mycket ute:))

Midsommar

2010-06-25, 21:30:30 / Kategori: Allmänt
Kikar in här lite snabbt:) Vill bara skriva GLAD MIDSOMMAR!! Är på västkusten o firar med min älskade o fam...




Pus so hej leverpastej

:)))))))))

2010-06-23, 06:54:47 / Kategori: Allmänt
Sista arbetsdagen o sen semester WOOHOOO:))


Sen drar jag o min älskade mot Västerås till mammsen o pappsen o lämnar Chifen, sen till Öret o hämtar caben(Tihi jag ska få låna ) Och sen mot västkusten. Ser lovande ut att det INTE ska regna denna midsommar:)

Solen skiner o alllt känns fantastiskt!! Kommer inte kunna blogga u förrs tidigast lördag eller söndag, o då kommer det upp massa pics igen!

HA EN UNDERBAR MIDSOMMAR O HELG O NJUT SÅ MYCKET SOM NI BARA KAN!! FÖR DET SKA IAF JAG GÖRA:)

PUSSAR

OMG!!

2010-06-22, 21:06:55 / Kategori: Allmänt

Tittar på ULLARED.. OMG är det ända kan kan säga, vilka miserabla människor. Men vissa av dom är ju lite roliga. Dom ser ju helt exalterade ut o e såå lyckliga över att få handla så lågpris som möjligt. Gubben som är kvar på campingen då..hahahahhahahaha Å herregud..



tjohooo

2010-06-22, 19:06:32 / Kategori: Allmänt

Hej hopp!!

Mår mycket bättre nu igen. Gick från jobbet kl 13 för jag mådde skit. Hade en bokad tid för naglar som jag ändå passade på att gå o göra nu så här före midsommar o allt:) Man vill ju vara lite fin iaf. Sen åkte jag hemåt. Nu har jag packat, duschat o gjort lite små fix. Börjar bli hungrig men jag vet inte vad jag ska äta. Vi kommer ju inte vara hemma på ett tag nu så vi har inte inhandlat ngt i kylen:( Och jag som e hungrig nu.. Blir kanske att gå ner o handla lite thai till sig själv :). Christofer är på grillning hos en kompis i U-VÄSBY. Så jag ska nog allt unna mig lite extra gotti:)

I morgon efter jobbet drar vi till västkusten o ska fira midsummer!! Hoppas på kanon väder då vi ska ut o segla o så. Men det är ju trots allt midsommar o åtminstone en ggn kommer det ju att regna. HEJA SVERIGE!!!

Nu ska jag in på nätet o titta efter hus:))) Puss o kram vi syns på stan


Feber???

2010-06-22, 06:32:33 / Kategori: Allmänt
Igår kväll smög sig feber på mig:(((( fuck. Kan INTE vara sjuk nu både för jobbet, midsommar o mer där till. TYPISKT! Åker o jobbar nu o ser hur jag mår sen. Ska till Solna senare o göra naglarna :) så jag måste vara frisk. Ska se om jag har ngn alvedon i skåpet. Nu måste jag kila.Skriver mera senare

Min underbara helg I kärlekens tecken:)

2010-06-21, 19:08:06 / Kategori: Allmänt


































HEJ ALLA GLADA !!


Då var det måndag igen. Inte långta kvar till semestern.. Ifredags åkte jag o min kärlek till Örebro hem till svärmor. Jag åkte till hans jobb  mötte upp honom o sen drog vi. Väl hemma hos henne bjöd hon på god mat. Det är alltid lika trevligt att komma bort o få bli lite bortskämda hihi.

Blixten hade dessvärre slagit ner i boxern tidigare på dagen så tv kanalerna fungerade inte. Men det gjorde inget för vi hade en massa film att titta på. Jag somnade efter typ en minut haha, o lika glad varje ggn blir mitt hjärta. Han tycker jag e sååå rolig att kolla på film me. Men vad 17, det e ju fredag kväll o man har haft en tuff arbetsvecka ;).

I lördags skulle vi ju ut och campa, men vi insåg att det är ganska kallt på nätterna fortfarande. Så vi tog med oss hundarna o åkte ut till Kilsbergen o tog med oss korv o en engångsgrill o hade myspys vid vattnet i skogen. Vi hade så tur med vädret. Det var percis lagom o inget regn kom på oss. Sen åkte vi vidare o Christofer visade mig lite runt i stan o visade fina hus som var typiskt mig att vilja ha ;).. Nytt fräscht o flådigt:) Sen åt vi en mjukglass på ett jätte mysigt ställe. Minns ej vad det hette. Och sen åkte vi ut till Ekeby/Alby o satt vi vattnet o pratade o mös. När vi kom hem var vi ganska så trötta. Mycket frisk luft gjorde oss tired. När vi kom hem till hans mamma igen, fixade vi oss lite sen drog vi ut o käkade.

På söndagen skulle vi senare på kvällen hem till hans pappa o fira lillbrorsan så vi åkte o köpte en present till honom. Och jag hittade vita mjukisbyxor o en orange lång fin/skön klänning. Tihi (Jag fick oxå ngt fint). Sen vid halv 5 tiden åkte vi hem. Och åkte hem till hans pappa o åt god mat, tårta o massa godis. Och så spelade vi TP i lag. Och jag o Angelika vann:) Inte min förtjäns iaf hahaha!!!


Vi var nog inte hemma förs kl var 23 på kvällen. Då var jag såå jädra mätt att jag trodde jag skulle spy. Har ätit hela helgen känns det som. Men det var det värt:)

Sen upp i morse, pigga som lärkor hehe (NOT) och åka o jobba. Jag följde med en tjej på jobbet så åkte vi hem till två familjer för hon skulle fixa lite saker. Och herregud säger jag bara.. Ute på Solsidan bodde en familj vi har på jobbet, DÄR SNACKAR VI FLÅDIGT!!!!! Jag vill oxå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men de kanske kommer en vacker dag :) Nu ska jag bara lägga mig ner o slappa!

Ha en fortsatt bra kväll mina vänner :)))))



lite kort

2010-06-21, 07:07:03 / Kategori: Allmänt
Ja då var helgen slut o tro mig den var såå bra o skön!!

Hinner inte skriva nu eller lägga upp lite bilder men jag gör det när jag kommer hem sen , lovar! Ingen sol?? Trodde det skulle vara det idag.. Men men jag e gladast ändå:)

Hörs sen puss

TREVLIG HEEEELG

2010-06-18, 14:58:08 / Kategori: Allmänt
Ja då fick man ta ut 2 timmar komp idag då! Ja det var ju passande o jäkligt skönt. Tog med mig regnkläderna från jobbet o kastade dom snabbt in i maskinen när jag kom hem. Det är ett MÅSTE denna helg om man ska ut på äventyr haha. Inte så nice väder är det lovat. Men men jag är ju den mest positiva människan på jorden så allt blir bra o löser sig:))

Imorgon blir det stor bröllop i vårat avlånga land. Endast 40%av svenska folket lägger någon vikt på det o resten av folket bryr sig inte ens läste jag i dag.. Jag är nog en av dom som inte lägger någon större vikt på det om jag ska vara ärlig.

Nu måste jag hoppa in i duschen o fräsha på mig:) För att sen packa o dra till min käresta. Är på ett strålande humör idag i detta gråa regniga väder :)))))



Pusselipuss o ha en UNDERBAR helg allihopa!!!!!!!!!!!!

Äventyr

2010-06-18, 07:17:04 / Kategori: Allmänt
Nu drar jag till jobbet o efter det ska jag bara hem snabbt o packa saker för att sen möta upp min älskling på jobbet. Vi får se vart det bär av ikväll o i morg. Som sagt så ska det tyvärr regna heela helgen, o vi som ska ifrån Sthlm där det iaf ska vara lite uppehåll. Det gör inget! Vi kanske slår upp ett tält i spö regn, so what det är ju sånna saker som e kul:) Det är bara att ta med sig massa varma kläder o ett gott humör så löser sig resten. Eller så blir det att vi hittar på ngt annat mys o bor på hotell någonstans. Får se!

Kommer inte blogga ngt i helgen antar jag så ni får vänta tills ösndag med update:)

Nu vart kl mycket o jag måste rusa!!! Ska pussa på min finaste först innan jag dra oxå :))


Tjingeling

ledigheten!

2010-06-17, 07:06:00 / Kategori: Allmänt
Snart har man semester. Inte långt kvar nu.. Ska ta mig en tripp till Åland o kanske underbara Gotland. Christofer åker till Monaco så första två veckorna blir utan honom. Gotland är ju så otroligt fint o nu var det länge sen jag var där.

Hade världens mardröm inatt :( Att jag vart jagad, o sprang upp på ett tak för att gömma mig, så jag var tvungen att hoppa ner i skorstenen. Usch ja läskig var den.

Nu blir det work work för att sen komma hem till tvätten ;)

Ciao bella

Oändlig kärlek

2010-06-16, 14:17:10 / Kategori: Allmänt
JAG ÄLSKAR DIG MITT HJÄRTA! DU E SÅ OTROLIGT BRA! TACK FÖR ALLA FINA STUNDER JAG FÅR DELA TILLSAMMANS MED DIG! <3<3<3





..

2010-06-16, 07:06:47 / Kategori: Allmänt
Inte långt till ledigheten.. skönt!! Men jag e så FRUKTANSVÄRT trött hela j#vla tiden... fattar inte! Är trött på att vara trött. Sov 1.5 timmar igår på soffan, gick iof o la mig halv tolv. Men va faan!! Nåja, nu är det jobbet. Vi ska ner till hamnen o picknicka med barnen idag. Myspys. Längtar tii helgen då jag o mitt hjärta ska hitta på ngt. Tar bilen o bara drar någonstans:))

HA EN BRA DAG SKRIVER MER SENARE

Färgning!!

2010-06-15, 19:08:28 / Kategori: Allmänt
jahopp då sitter man här igen med färg i håret. Har tagit 50 kort tror jag för jag tänkte lägga upp ett kort nu, men alla kort ser helt muppiga ut så jag skiter i de haha..

Jag bara ÄLSKAR Frankrikes bidrag i eurovison :) Man blir så glad o vill bara dansa runt tom världens glading. Vilket jag iofs oftast är, men nu för tiden är jag verkligen lycklig lottad som hittat min drömprins o dagarna i ändå går man runt o bara är KÄÄÄÄR!!!! Trodde jag inte skulle finna den, så jag började ge upp.. men så kom DU..Och du fanns närmare än man kunde tro!!! Älskar dig C <3


Nu ska jag pumpa lite inna kl bli för mycket:)))

Ha det

cykel!!

2010-06-15, 17:33:29 / Kategori: Allmänt
Whats up med tv kanalerna????? Kom nyss hem o tv funkar inte. Det står ingen ingen signal på rutan bara.. något med boxen kanske... NEEEEJ VAD SKA JAG NU GÖRA???

När mannen i huset inte är hemma blir det gårdagensmat, eller simply food:) spagetti o köttbullar is she shit sometimes haha:=) Tog en sväng in på Åhlens på Östermalmstorg innan jag åkte hem o inhandlade två hårfärger. Jag o min färgning.. Men med tanke på att mitt hår växer som ogräs o e tjockt som ett trolls så måste jag färga ofta. Eller en ggn i månaden iaf o dt är ju normalt! Var så nära på att köpa ett SNÖ smycke oxå men jag höll i plånboken. Som sagt, kan INTE gå ut ur en affär utan att nästa alltid ha med mig en sak ut.

Jag vill ha en cykel också på tal om ingenting. Nu när man bor inne i stan o det är årstid för det så är det perfekt att ta cykeln vart man än ska. Inom tullarna vill säga hehe! Hade tänk att jag kan ta cykeln till Slussen på morgonen o sen ta saltsjöbanan till fiskis. Vore toppen.. Motion, frisk luft, kul.. JA allt i samma!

Fan nu har jag suttit o hållt på o väntat på kanalerna ett tag o INGET händer. Ska ringa min underbara sambo, som antagligen kommer säga att det är Jag som gjort de haha :))
Men det kan jag lova er att det e INTE jag denna ggn haha...


(LIITE SENARE)) NUU SÅ.. NU FUNKAR TV:N IGEN:) HÄRLIGT
Puss på rumpan!!!

Denna skulle passa mig som handen i hansken:))




suck.....

2010-06-14, 17:57:34 / Kategori: Allmänt

.... allt jag orkar skriva idag


SUCK


haha snacka morgon ruffs bild..trött

2010-06-14, 06:51:19 / Kategori: Allmänt





Försöker se lite pigg ut haha..

Måndag!! Ny vecka, nya utmaningar:) Men nu är det inte långt kvar.. LÄÄÄNGTAR!!!

Både till semester o ..... ;) Min lilla sötunge ligger i sängen o sussar, och då är det inte lätt att kliva upp ur sängen. HATAR när jag måste gå upp först. Sängen är så jädra skön att ligga kvar i då.

Men hoppas på en bra dag o att ni får detsamma.


Den lycka du ger mig har ingen annan givit mig. Jag älskar dig för den du är o för den fina människa du är. Hoppas på att få ett långt o lyckligt liv tillsammans med  dig för jag ÄLSKAR DIG VERKLIGEN CHRISTOFER!!



mat mat!!

2010-06-13, 19:01:27 / Kategori: Allmänt
Nu ska mitt hjärta laga mat:) Hungrig som en varg börjar jag bli.. som vanligt haha. Var nere på ryttarstadion idag o kollade på lite hästhoppning. Dom hade ponny tävlibgar där nere. Hade varit roligare om det var stor häst, men det var ändå kul att se dom små söta hoppa runt. Tror ni man blev sugen eller :)) Jo ni, det kan jag lova. Tävlinga har alltid lockat mig MASSOR!!!!


Kanske ska man ta upp sitt häst intresse igen!!??

Ha det gott folket

GODMORGON

2010-06-13, 10:15:07 / Kategori: Allmänt

Sov inge bra inatt.. Har vaknat flera ggr innan C kom hem igår.. Sen vaknade jag kl 7 imorse, men då somnade jag om igen o vaknade nu kl 10. Har druckit min första kopp kaffe-gott. Kaffe är ett MÅSTE innan dagen kan fungera bra o som den ska. Ska nog gå en lång promenix idag.. Skönt o komma ut o få lite frisk luft, med tanke på att jag låg hemma hela dagen igår. Ser inte ut att vara så jätte skönt väder dock.. Mitt lilla hjärta har flyttat dig från sängen i natt til soffan. Så nu ligger han här o brer ut sig så jag knappt får space :))

Tog ett smyg foto på honom nu.. Han kommer bli sur på mig att jag la upp den men liite bus får man väl ha;)

Puss, have a wonderful day




trevlig kväll på er

2010-06-12, 21:30:26 / Kategori: Allmänt



Då har man vart ute med hunden o handlat gotti:) Så nuuuu soffan igen o kolla film:)

TRÖTT SOM EN PLÄTT!!

2010-06-12, 20:39:01 / Kategori: Allmänt

Ligger i soffan o verkligen inte gör NÅGONTING. Har suttit framför den här datan nu sen 3 på dan, o egentligen inte tittat på speciellt roliga saker heller haha.. Har beställt 2 bikinisar tihi:))

Vill att mitt hjärtegull kommer hem snart. Sitter o kollar lite på blåsningen..haha det är ju rätt roligt faktiskt. Jag måste erkänna att jag inte kunnat hålla mig från ciggen (skäms).. men jag rökte inget på 5 dagar. Sen igår vart det några. Mmm inge bra I know. Ska bättre mig!

Sen när tog man studenten en lördag????? Det festas fortfarande på flaken utanför hör jag. Skumt, en lördag. Nej vad fan jag måste ut med vovven en snabbis o köpa mig lite gott nere på matbutiken på en gång:)))

Vill bara sova för jag känner mig såå trött. Blir en tidig kväll för mig idag.. Måste se till o inte bli sjuk nu tills måndag.. Snoriga o hostiga barn baciller är svåra att stå emot.

Nu blir det egen mys
:)
Karm på er


Helg!!

2010-06-12, 16:13:25 / Kategori: Allmänt
Då har man sovit bort halva lördagen då.. suck. Jag o min älskade startade dagen med en varsin pizza :)
Så nu ska jag slå mig ner i soffan o inte göra ett shit. Får se vad jag hittar på ikväll men jag tror att det blir en lugn sitta hemma inte göra någonting lördag idag. Kan vara rätt skönt de oxå, o det har väl inte hänt på ett tag. C tog tuben in till stan o skulle träffa upp polarna :) JAAAA Jag vet att jag inte är så bra på att lägga upp kort o så. Men nu e kameran lagad så nu kan jag uppdatera lite hehe... jag måste ringa o boka lite nagelfix känner jag. Var ett tag sen jag hade det nu. Man känner så mycket finare så fort man har fina naglar:))

ego ego ego

så där ja:))

2010-06-10, 17:51:21 / Kategori: Allmänt
Japp då var det betalt o klart:) Nu är det bara att vänta tills det datumet e kommet!!! Spännande, nervös? JAAAA OM JAG E. Men har väntat på detta så jädra länge, så nu e det dax.

Jobbet var tungt idag. Många tunga samtal om gårdagens händelse.. Men den slutade bättre än igår iaf.

Nu är det tvättstugan som kallar.. Skönt att bli av med tvätt som väntat. Mat mat mat----HUNGRIG MY LOVE:)

Pusselipuss

dUkTiG fLiCkA

2010-06-09, 19:55:11 / Kategori: Allmänt
Ja då ska man ha slutat röka då.. för en månad eller så kanske. Är tredje dagen nu o nu börjar det bli tufft. Men en tuff tjej klarar tuffa situationer hehe;) Nåja vi får väl se. Nu har jag iaf varit duktig i hemmet. Har städat torkat golvet, diskat upp lite o lagat tomatsoppa med hårt bröd. Väntar in mammen i huset som är på en verksta med bilen dom ska åka till Monaco i. Vill ha hem honom nu så vi akn titta lite film o mysa i soffan. Eller snarare att jag ska trycka mig tätt emot honom o han får vara min skyddare när vi ska se skräckfilm:) Älskar skräckisar för jag har en tendens att skrämma upp mig själv någon kollosalt. Men det e väl det som e meningen ;)

Var med om en hemsk upplevelse idag på jobbet. Inget jag får skriva om pga tysnadsplikt. Men jag kan säga att det handlade om en kollega o inget barn iaf. Usch, hur vissa kan bete sig ibland. Hemska människa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

På fredag ska jag sova hemma hos Madde. Det var inte igår! Ska me henne på hästtävling på lördag morgon så då kah jag lika gärtna sova över dagen innan. Upp i ottan.. Så mitt hjärta blir gräsänkling på fredag:)

Nu ska jag slå på tv. har inte ens gjort det sen jag kom hem för 2 timmar sen. Detta är så typiskt mig, jag vet inte vad jag lyckas roa mig med här hemma utan att ens tänka på att knäppa på tv. C blir jätte arg på mig för han tycker det e så ohemtrevligt utan tv på. Och det kan jag iofs hålla med om. Men men haha!!!


Så nu blir det att ta fram resten av allt godis som finns i den stoora påsen o mumsa:))) Ha en bra kväll!!


kjhdagliQ

2010-06-09, 06:52:38 / Kategori: Allmänt

Igår var vi såå trötta att vi nästa la oss kl 8. Men vi höll ut tills halv tio. Helgen måste tagit kol på mig när man inte sover ordentligt. Solen lyser utanför, men jag vet inte om det kommer in regn senare under dagen.. Orkar inte klä mig så man fryser, men e faan trött på att inte veta vad man ska ha på sig. Det e juni månad nu. DET SKA VÄL VARA SOMMAR????

Nu ska jag ut med Chifen sen work work.. ciao bella


I love my life just right now

2010-06-08, 06:20:57 / Kategori: Allmänt
Jag är så lycklig o känner sån lycka!!

Jag älskar min underbara pojkvän så mycket att det inte finns ord för det!!!

Nu ska jag åka till jobbet snart, fast jag skulle bara vilja vara hemma o myyyysa hela dagen. Men men work is money:))

Puss på er o hoppas ni får en bra dag

Lycka <3<3<3

2010-06-07, 18:37:31 / Kategori: Allmänt
När jag kom hem idag efter jobbet, såå trött o sliten möts jag av världens underbaraste man som köpt en vacker bukett blommor till mig:) Jag blev jätte glad!!! Och jag som älskar det så mycket :) Tyvärr så har jag inte min kamera nu så jag kan inte visa den:(


Helgen har varit i en dimma haha:) I fredags kom jag hem o satte mig på balkongen med ett glas rose i solen. Det var en bra start på ledigheten:) Sen var ju Christofer o mötte canadensaren John som är på besök hos oss tills imorgon. C:s kompis från när dom var i australien. Jag åkte in till söder o mötte upp Maria o så drog vi en krog runda. Rullade hem vid 2 tiden tror jag o väl hemma låg det två i soffan, som oxå hade festat loss lite hehe!

Lördagen var det full gång igen då jag skulle möta Maria o Leon inne i stan kl1 o åka ut till L¨ngholmen på skrattstock. Det var massor av folk o vi hittade väl en plätt på gångstigen haha, att sätta ner våran picknick o öl på. Vi hade riktigt kul, men lite senare drog vi till tanto. Var bara där en liten stund för sen gick vi o satte oss på strand. Senare mötte jag upp Christofer o hans vänner. Och sen avslutade vi kvällen hemma.

Igår vaknade vi rätt sent..kl 1. Ja det är sent för att vara oss för vi brukar typ ALLTID vakna kl 9 även fast vi festat. Sen åkte vi ut med båten o hämtade upp två till. Vi åkte runt djugården sen avslutde vi till fjäderholmarna. När vi kom in på restaurangen bjöd dom på ett glas skumpa. Men de glaset gick låååågsamt hahaha. Om jag ens drack upp det. Nej fy fan nu var man sliten. Sengick vi runt där med våran turist haha!!!!


Sen blev det filmkväll o alla var heelt döda.

Imorse kan jag säga att det var riktigt segt att gå upp, o jag har känt mig helt vimmelkantig hela dagen. Usch man orkar inte med sånt här håll igång när man e så gammal som jag är .. hehe nej jag skoja!

Nu sitter jag med en STOR godispåse helt för mig själv :) Dom andra två är inne i stan.Nu blir det egentid :)

Ha det bra:)))))

:)

2010-06-04, 17:24:28 / Kategori: Allmänt
Nu var det ett tag sen jag skrev.. har varken haft tid eller lust o sitta här framför datan när det vart så fint väder. Nu är det äntligen fredag! C är ute med båten. Jag skulle egentligen också åkt med men tiden blev för kort o då kände jag att det kanske var onödigt. Kan ta det en annan dag ist. Hmm ja vad händer ikväll då? Christofers kompis från australien kommer på besök hem till oss. Hade tänkt träffa upp Maria senare o se vad som händer. Har haft lite kontakt med Maritza oxå så vi får se vart det leder.

Det är inte lika varmt ute idag :( Hoppas på att det blir bra väder imorg då jag o brudarna ska picknicka i en park med lite gott i dricka. Inte långt kvar till semester:) LÄNGTAAR!!!

Nu har jag städat diskat o jobbat klart för denna vecka så nu ska jag ta mig ett glas rose på balkongen I think.

Ha en trevlig helg på er

Lunch break!

2010-06-01, 12:41:19 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag o har lite rast på jobbet.. Solen e inte lika stark ute idag som jag hade hoppats på. Vart är den såklallade ryssvärmen då??? Ja den ska väl smyga sig på till helgen kan man hoppas på. I morgon kommer Christofers kompi från Tyskland hem till oss o på fredag kommer en annan från australien. Dom ska stanna tills tisdag. Men jag tänker fly hemifrån redan imorgon tror jag hehe!!!

Min kamera har gått sönder :( så jag måste lämna inden till Elgiganten så dom kankse kan laga den, eller om man får en ny. Trist när man inte kan ta kort eller lägga upp ngt o visa. Lägger iofs inte upp så mycket kort ändå.. Man har väl lite privatliv ;)

Nu måste jag snart sätta mig o ringa viktiga samtal till nya föräldrar. Blää ingen lust. Men då kan jag gå tidigare idag o slippa sitta på planeringen på jobbet. MÅSTE verkligen ta en klipp i håret idag. Det e såå slitet nu efter min rödtotts färgning, med blekning o allt vad det nu är. Måste få någon ordning på detta :)


Längtar till semester så jag håller på att smälla av. HAR LAGT AV MED JOBBET NU KÄNNS DET SOM, O DET E NU VI HAR MASSOR ATT GÖRA/FIXA INFÖR HÖSTEN..

Saknar mitt hjärta idag. När han jobbar kväll så ses vi inte så mycket den veckan. Kan vara skönt ibland med lite egentid hemma, men just nu vill jag vara med honom hela tiden :))))


Nu e rasten slut!

Puss o kram på er