TORSDAGEN SNART SLUT..HELGEN NÄRMAR SIG :=)

2010-04-29, 17:51:40 / Kategori: Allmänt
Shit vad varmt o skönt det e ute. Tog på mig alldeles för mycket kläder imorde för det såg ju ut som att det skulle vara världens kall väder ute. Men nu står terometern på 18 grader wwiihoo:) Kom precis hem, mötte Christofer i dörren, puss puss och han sprang iväg. Han skulle på ett möte, men maten var klar så det var bara att äta. Jag har ätit såå jäkla mycket idag. Banan,pasta,kött,mackor,kladdkaka med vispgrädde,mackor igen, frukt igen och nu mat igen..Det lät inte så mycket när jag nu läste igenom det.. men jag måste missat något för tro mig min mage e som en BOLL HAHAHA.. Herregud!!!!!


Ska ta mig en promenad till Ica och hämta ut ett efterlängtat paket :) Hoppas att det passar o allt e fint oxå! Skulle behöva lämna bilen i garaget på Östermalm oxå idag, men jag funderar på att ta bilen till jobbet imorrn. Kommer ju ändå bli stressigt om jag ska fixa mig o så för att sen sätta sig o bärsa lite. Ja det ska bli skönt med lite helg! Kanske åker o kolla vardagsrumms matta o blommor på lördag.

Sen är det ju AIK-DIF på söndag.. Vet inte om jag ska gå. Har ju konverterat till Djurgårdare nu..oj oj!! 



Nej nu ska jag kila ut medans solen e framme



Tjingeling

gamla bilder :)

2010-04-28, 19:35:21 / Kategori: Allmänt
Hitta lite bilder från i vintras när vi var på förarutveckling!!! Grymt rolig helg kan mag säga..



































Vad händer??

2010-04-28, 19:18:36 / Kategori: Allmänt

Ska livet vara så här???? Jobba jobba jobba.. Få sin lön, betala räkningar.. Blää nä usha.

Jag skulle kunna vara hemmafru hela livet om det vore så. INGA PROBS!! Hahahaha nä skoja lite bara, men med en viss sanning kanske. Man tvingar sig upp varje morgon fast man e trött o vill bara gosa ner sig i täcket igen. Tänk vad täcket i sängen e som skönast 6 på morgonen. Nä då ska man minsann upp o stressa iväg till tåg o dyligt. Får se till att bli rik på ngt sätt så man bara kan göra vad man vill, resa,shoppa, sitta o glassa i solen heela dagarna:) Det vore något för mig ;)



På fredag är det valborg!! Då slutar jag kl två och ska dra mig mot stan o möta Christofer på en after work!! Hoppas på varmt väder men tror att det ser grått ut. Men vi får det nog nice ändå!!!



Nu blir det duschen sen ska jag diska o städa lite här. Alltid kul (När det e klart)





Puss o hej


Häääärligt!!!

2010-04-27, 18:13:36 / Kategori: Allmänt

Nu har jag tillgång till data igen:) Vilket häärligt väder vi haft idag! Varmaste dagen hittills, men tyvärr ska det bli kallare nu igen säger dom.. Men sommaren närmar sig o jag längat så mycket tills det e varmt varje dag.

Var ute i lördags o träffade tjejerna. Först satt vi på Marias jobb o drack skumpa. Och givetvis ölen får man inte glömma ;). Sen drog jag o Denise ut på stan. I söndags vaknade jag ganska tidigt o mådde bra så jag o Christofer var o käkade brunch på elverket:) Gott var det, o vi gräddade våra egna våfflor. Sen gick vi hem! På vägen så stannade vi inne i fältöversten o kollade i affärer o handlade lite smått o gptt. Hjärtat hittade en skit snygg jacka som han sen köpte :) Jag har bestämt mig denna månad att faktiskt inte shoppa upp alla pengar på "onödiga" saker. Ska spara tills december tills resan för då vill jag ha en del att spendera. Sen stannade vi på fru karlsson o tog en take away latte o gick en promenad med vovven på Gärdet. Det var ju så mysigt o varmt den dagen!





Idag har jag jobbat o sen var jag nere o lämnade in bilen på mekonomen.. Dom ska laga mina bromsar så hoppas hoppas det inte kostar multum. Men men man kan inte hoppas för mycket.. Nu sitter jag med hjälp av mammsen o deklarerar. Kom på idag att den snart ska ju var inne så det blev lite brådis.






Nu ska jag vänta på DHW o baaaaara lata mig.. Nä just det, en kladdkak ska bakas :))




Ha det gött everyone


Natti natti

2010-04-21, 21:59:38 / Kategori: Allmänt
Ja då e det snart dax för sängen..Har varit duktig o reggat mina räkningar, så nu slipper man tänka på det mera. Skönt! Hade tänkt o ta mig en liten siesta när jag kom hem för att jag var helt slut på jobbet o på vägen hem. Men hann kommer bara innanför dörren så blir man direkt piggare.. Något psykologiskt det där! La mig i soffan, stängde av tv, men jag snurrade bara runt runt så det blev inget av med de. Men nu börjar det dimmas för ögonen. Det är ju även en dag imorgon också. Snart kommer min favorit hem från jobbet:) Ska koka en kopp te vatten nu sen blir det SOOOOVA!!!  Sängen ropar efter mig. Kommer sova som en stock inatt!

Natti natti alla trötta!!

TRIST!

2010-04-21, 20:01:27 / Kategori: Allmänt
Usch vilket trist väder.. Visste inte vad jag skulle säga när det började snöa idag. Men det är väl det som kallas April väder. Jag e såå galet trött idag att det finns inte. Hur kan man vara så trött av att egentligen inte göra något spec?? Ja, det är väl kanske just de. På fredag kommer den efterlängtade lönen:) Då rusas det ner till SATS på Gärdet för ett gymkort. Ska dra me mig min karl på ett spinning pass hade jag tänkt någon dag ;)
Nu ska jag bara lägga mig i soffan o sova..
SÅ HÄR GRÅTT ÄR DET UTANFÖR MITT FÖNSTER..TRIST!
Så här grått är det utanför mitt fönster..Trist

om lite allt möjligt..

2010-04-20, 16:45:35 / Kategori: Allmänt
Då var man hemma igen då. Stannade kvar på jobbet på planeringstiden o fixade o trixade med lite namn skyltar som skulle upp till nya barn som snart kommer. Jag ska ha inskolningen på två pojkar som är 2 år gamla. Så det e massa papper som ska skickas o fyllas i. Sen åkte jag saltsjöbanan från jobbet ca halv 4. Gud så vacker det är ute vid mitt jobb. När man åker tåget så åker man längst hela vattnet, o man ser alla glassiga snygga villor som finns där. Längst ut på banan ca 3 stationer från mitt jobb ligger Solsidan. Ja då kan ni kanske föreställa er hur det ser ut hehe:). Skulle INTE tacka nej om man fick ett hus därute. Nu när isen har smällt så ser man hur fint det e, och snart kommer alla båtarna läggas ut också. underbart!

Men sen kommer man till Slussen och då ska man in i tunnelbanan.. urk, inte lika vackert. Hatar att trängas bland folk. Sen denna förbannade stress. Jag märkte verkligen av att när jag precis hade flyttat tillbaka från Eskilstuna tyckte jag att väntan på tåget i 4 min inte var någonting. Men NU, man springer ju som fasen för att hinna med tåget så man slipper stå o vänta på nästa som kommer efter 3 min. Sanslöst egentligen. Trodde aldrig riktigt på när folk sa att det bara är stress i Stockholm, men nu har jag själv fått det bevisat för mig. Haha så det kan gå!
Nu ska jag faktiskt ta mig en matlåda som står i kylen. Har inte ätit så bra idag för maten på jobbet var inte god. Och det som står i Våran kyl e lagat med kärlek mina vänner :)))
Ha en fortsatt bra dag i solen!!! Passa på o njut för snart kommer regnet.

Lycklig

2010-04-20, 06:33:34 / Kategori: Allmänt
Finns det något bättre än att vakna bredvid personen du älskar? Jag är så lycklig med min älskade vid min sida.. Vill bara säga det hihihihi:)


Finns ingen bättre än DU <3<3<3



Nu ska jag sticka till jobbe..
bye bye

Nu säger jag godnatt

2010-04-19, 22:54:43 / Kategori: Allmänt

NU GÅR MINA ÖGON SNART I KORS.. TRÖTTER KALLAS DET! HAR SUTTIT HEELT INNE I HOCKEY FINALEN HAHA.. KOMMER FÅ EN MINDRE GLAD SAMBO HEM DESSVÄRE HEHE. NEJ NU BLIR DET ATT KRYPA NER I SÄNGEN O VAKNA AV ATT HJÄRTAT HOPPAR NER I SÄNGEN:)


NATTI NATTI ALLIHOPA.

HOPPAS NI SOVER LIKA GOTT SOM JAG SKA :)



Sol sol strålande sol:)

2010-04-19, 18:53:29 / Kategori: Allmänt
Härliga väder idag!!!!! Man blir verkligen såå mycket gladare av lite solsken. Sitter och kollar lite på nätet på Selma spa:) Ska nog åka dit med Christofer snart. Kanske till nästa helg beroende på hur många bokningar det är. Det är väl valborg nästa helg så det kanske e fullbokat redan. Ja valborg ja, vad gör man då annars?? Känns som att valborg var ngt man firade när man var si så där 14 och man drack sin häxa o ramlade runt bland buskar i leran hehe.. Nej, får se vad som händer i år.
Annars så funderar jag på en weekend någonstans. Får se, men det är inte så lätt. Nu ska jag ta mig en promenad med hunden. Är på världens fika humör så det kanske blir ngt sådant. Ska ringa Denize o hämta min deklaration så det kanske blir ntg där.
Vill ha massa blommor till lägenhet. Dt ska ju renoveras här snart så det känns onödigt att fixa för mycket mycket när det ändå ska tas bort sen. Men en liten bukett e ALDRIG fel;) hihi (tänker högt) ;)
Ha det:)

Godmoooorgon!

2010-04-19, 07:02:58 / Kategori: Allmänt
Så pigg denna morgon!! Vi gick o la oss rätt så tidigt igår, så nu e man rätt pigg. Skönt.. Vi hyrde två filmer igår o lagade kyckling med ris. Innan på dagen gick vi o köpte pizza som vi tog med oss o satte oss på gärdet o hade lite picknick. Tyvärr blåste det som attan så allt höll på att blåsa bort haha.  Så när pizzan var slut gick vi o satte oss i gräset på ett vindstilla ställe, och det var såå skönt. Kändes som att det var sommar när man satt där o hade mysigt! Chifen gillade nog oxå det för han var med oss o låg i gräset. Nu ska jag snart ta bilen till jobbet:)
C ska på hockey idag IGEEEEEEEEN... Fan kan de där laget vinna någon gång så det inte blir så långdraget.. DIF finalerna håller ju på i fullgång och det e matcher var o varannan dag.. Men det är ju något han verkligen gillar så man får väl gilla läget ett litet tag till:) Men det måste väl inte vara såå ofta som det e... hehe!
Får se hur dagen på jobbet går idag då. Fick gå hem vid 12 i fredags för jag var så himla sjuk:(( men nu e jag bara förkyld o ingen feber iaf. SÅ ha en bra dag gott folk!!!
För det ska jag ha :)
Kramsi

Älskar dig

2010-04-18, 19:14:58 / Kategori: Allmänt

jag!!

2010-04-18, 19:12:09 / Kategori: Allmänt

Min älskling

2010-04-18, 19:07:13 / Kategori: Allmänt
Med dig känner jag oändlig kärlek. Jag är så tacksam för att få uppleva denna kärlek jag gör för dig hjärtat
Jag älskar dig oändligt mycket älskling. Är så tacksam för att få uppleva denna känsla tillsammans med dig!Du är du och jag är jag, tillsammans är det vi

.....

2010-04-18, 09:04:14 / Kategori: Allmänt
Hej allihopa!!
Har inte kunnat sova inatt.. Usch, det var den värsta natten på länge. Drömt, kallsvettats o vaknat hundra ggr. Mycket som snurrar i lilla huvudet verka det som. Var hemma hos mamma o pappa igår hela dagen. Min syster yster o Limbo var ju oxå där:)
Vi åt hade det det trevligt! Missade att köra fyrhjulingen för jag fastna vid datan..skiiiit!! Var tydligen grymt kul haha. Sen Rotade jag igenom ett par kartonger som ligger där sen flytt från Eskilstuna. Kunde inte ta med mig allt när jag skulle flytta hit till stan. Det är ju massa köksgrejer o så som inte får plats ännu. Men snart :) Httade en massa klänningar som jag tänkte ta med,men kände att det ändå är för tidigt att använda det nu så dom blev kvar, liite till!
Sen när jag skulle hem åkte min lilla syster in på akuten:( Hon har ont i magen o dom vet inte vad det e.. Hoppas dom kom på det nu då. Stackars henne. Dt e ju min lilla syrra o hon ska inte ha ont..
På vägen hem var det världens jävla regn oväder så jag såg knappt ngt på vägen..skit läskigt.
Men det gick bra ändå. När jag kom hem la jag mig efter en stund för jag var rätt trött..
Maria gumman som är i New York o inte kommer hem:( Stackare, förstår att du vill hem till din lille skatt nu. Tänker på dig! Blås bort det kära du blås bort det...:)
Alltså jag HATAR datans funktioner ibland!!! Bara säger det..
Hej

hur kul e det??

2010-04-16, 16:42:37 / Kategori: Allmänt
Kanon förskyld o feber:( Men ingen medicin gav dr mig för det råkar vara ett virus.. Så nu kan man ju ligga här o snora. Och jag som hade tänkt träffa tjejerna på lördag, men nu blir det inte så.
Ja nu pallar jag inte skriva mera
ciao

PROSIIIT, SNOR OCH HOST

2010-04-15, 20:50:14 / Kategori: Allmänt
Fan snacka om att nysa.. Hr mycket kan man nysa  engentligen och hur mycket snor kan näsan tillverka?? kit jobbigt för jag känner mig sjuk igen :(. Nu håller jag på att tvätta. rukar tycka det e rätt roligt men idag var det inge kul. C är på hockey match på hovet.. KOm hem o ta hand om din sjuka tjej ist kan man ju tycka hihi. Vill bara bli klar här så jag kan duscha o krypa ner i en nybäddad säng. Finns inget bättre!
Imorg är det fredag och det känns skönt. Även om min vecka var kort nog på jobbet pga sjukdom. Får se vad man hittar på imorg då. Jag och C pratade om att vi skulle hitta på ngt, men vi får se hur jag känner mig. Synd att det inte ska vara fint väder för jag e grymt sugen på att sätta mig på en filt i solen någonstans:)
Jag trivs jäkligt bra här på Gärdet by the way:) Men en sak jag har sett för första ggn som jag inte ens såg i stallet.. RÅTTOR..BLÄÄ fy vad äckliga dom är. Gnagare hela bunten iofs;) men usch .. Dom blir ju inte ens rädda när folk eller hundar kommer gående. Och det finns ett antal vill jag lova.
Nu ska jag ta mig en kopp te efter sista hämtningen av kläder i tvättstugan och mysa lite för mig själv innan det blir natti natti för denna dag!!

Godmorgon!!

2010-04-15, 06:53:14 / Kategori: Allmänt
Känner mig mera förskyld nu.ATTANS!!!! Men jag tror det är mycket pollen som spökar.. Underbar natt, sov som en sessa!!  Idag är de jag som stänger på jobbet, har har tvättstugan..suck! Hade hellre åkt förbi Maria o smuttat på en latte. Men det får bli en annan dag.
Hoppas solen kikar fram bakom molnen idag..



Ha en bra dag everyone

underbara sol

2010-04-14, 20:29:30 / Kategori: Allmänt

underbara vår!

2010-04-14, 20:20:20 / Kategori: Allmänt
Vilken underbar dag!!!! ar varit ute hela dagen med barnen på jobbet. Gick ner tilll vattnet och tittade på svanarna, och satt i gräset medans barnen plockade de fridlysta blåsipporna hahaha!! Men vad ska man göra, dom är ju bara 2 år, och det är lite svårt att se till att 9 ungar som springer omkring inte ska plocka;)
Vi har ätit lunhen ute och även mellanmålet. Så nu har jag fått färg i ansiktet:) Luktade solbränd tjej fick jag höra när jag kom hem haha. Tog tåget hem och satte mig på balkongen när jag kom hem. Sen kom hjärtat hem med matkassarna, bästa älsklingen:) tihi. Så blev det lite mat idag me! Nu har jag bakat kolakakor för det var tydligen jag som skulle bjuda på fikat i morgon på jobbet..( Glömde sist) så nu måste jag bjud på ngt.  Gud så skönt det är att kl är snart halv nio och det är ljust ute!! SNART SOMMAR!!!!!!
Blir en sommar i Sverige detta år. Västkusten och åka runt i vårat avlånga land! Ut med båten o ha en kul sommar här:) Sen i vinter blir det Malaysia och något mera:) Nu ska jag glo lite tv. Sen dra igång en film vi hyrde igår!!!
ha en bra kväll allihopa!!

DU!!

2010-04-14, 06:24:06 / Kategori: Allmänt
Du är bäst!! Kommer bli så igen, det vet jag:))
Vi o ingen annan<3<3<3
NOFA Hjärtat!!

Mår bättre!

2010-04-13, 18:18:54 / Kategori: Allmänt
Nu känner jag mig bättre:) Har ingen feber och ska åter till jobbet imorgon. Där väntas det nya barn och papper som ska skickas ut till nya familjer som ska börja. Jag satt på balkongen ute i ca 30 min idag och fick färg:))
Sen tog jag en promenad till Göna banan nere vid Östermals ridskola med vovven!! Skönt att komma ut lite när man legat sänkt. Till middag ska vi äta  älg entrecote med potatis och sås. Mumsigt värre och jag börjar bli jätte hungrig nu. Sen är det så att det är tisdag och då får man inte missa DHW kl 21 ikväll!!
Härligt väder idag, man blir ju alldeles lycklig!!
Kram på er

Vår nytt

2010-04-13, 10:46:55 / Kategori: Allmänt
Hur kul är det att vara sjuk egentligen... INTE ALLS! Dt är vår ute, solen skiner och jag ligger inne:( Känner mig lite piggare idag faktiskt så man kanske kan ta sig en lite promenad så man får lite frisk luft iaf. Nu sitter jag o tittar på tv o dricker kaffe. Finns inte så mycket att göra när man mår så här.. Såg att det ska vara så här fint hela veckan. Hoppas det håller sig till helgen för jag funderar på om man kanske ska åka o hälsa på min kära mamma o pappa. Eller kanske åka till stan o sätta sig på en uteservering i solen:)
Sitter på nätet och hittar lite tips på hur man kan inreda balkongen. Nu ska ju blommorna snart fram och ute möbler ska inskaffas.. Finns ju såå mycket snyggt!!

Så vackert

2010-04-12, 18:23:16 / Kategori: Allmänt
Jag har sån längtan efter sol och bad.. Kolla in det här stället! Jag o Christofer har kollat in det där resmålet tidigare men det är en saftig resa utgift kan jag lova;).  Men det är definitivt ett resmål man skulle vilja åka till på bröllops resa eller så. Sitter o kollar massor med resor o drömmer mig bort:)
Sol och bad, då blir jag glad :)

finns fler som gillar det fina vädret

2010-04-12, 14:53:00 / Kategori: Allmänt
haha hitta Chifen på balkongen-solar!!

Saknar dig gullunge!!

2010-04-12, 13:16:31 / Kategori: Allmänt
Min underbara syster dotter Linn:) Saknar dig!! Vi har så kul ihop hon och jag när vi e med varann. Sist hon var här åkte vi o badade sen kollade vi melodifestivalen på tv!!
Måste styra upp ngt snart igen.

Sjuk! :(

2010-04-12, 10:48:15 / Kategori: Allmänt
Usch nu ligger jag med feber o ont i halsen..fyy vad jobbigt det e. När man drömmer feberdrömmar. natt drömde jag om silverfiskar, skit äcklig dröm var det. Jag vill bara att min älskling ska vara hemma o ta hem om mig men han måste ju jobba. Kaffet smakar inte så gott idag, o snart måste jag ut med hunden.. en det får bli en kortis för jag skakar i benen.

Jag vill hålla av dig
utan att hålla fast dig.
Jag vill ha dig
utan att äga dig.
Jag vill älska dig
Utan att göra om dig.
Jag vill vara nära dig
utan att kväva dig.
Jag vill ge dig kärlek
utan att ställa krav eller villkor
Jag vill ge upp mig
jämte dig.
Utan att gå före, utan att sacka efter.
Jag vill vara din människa på jorden.
Älskar dig min underbara Christofer
Orkar inte skriva mera nu,måste ut..
Hej då

LÖÖÖDA!!

2010-04-10, 17:51:34 / Kategori: Allmänt
I morse var jag o mitt hjärta nere på fru karlsson o käkade frukost, med hans pappa o tjej. Dt är ett fik som ligger här nere på andra gatan. Gott o mysigt var det!  Sen har C lagat en jätte god lunch till mig med pasta o räkor. Tyvärr e inte jag så inne på det här me blogg ännu så jag har ju inte  fotat maten precis ;).. Nu sitter jag o har precis plattat håret o duschat. Ska till Älta o träffa några kompisar ikväll. Blir mat o lite öl,mumsi!!
Igår drack vi lite vin o åt god mat hemma o myste o firade ett halvår hihi.. Kanske inte så mycket att fira. Men en speciell dag e det iaf!
Nu ska jag pumpa lite musik så man vaknar till liv:)))
Hejssvejs

Nu tar jag helg!!

2010-04-09, 16:48:09 / Kategori: Allmänt
Nyss hemkommen från jobbet.. Lång dag känns det som eftersom mitt schema är ändrat. Slutade tidigare fredagar förut. Sitter o smaskar på ett påskägg som fanns kvar i skafferiet. Och till min förvåning låg där ett nytt:) Har intre rört det o tänker inte göra det heller. Snart ska jag kila ner till affären o köpa mig lite varor till en rätt som ikväll ska tillagas av mig o min kära sambo! Vårkyckling med dillkräm blir det!!
Hittade receptet i tidningen o man kan väl alltid testa!!
6 MÅNADER SEN JAG TRÄFFADE DIG HJÄRTAT!! Och blir bara mer o mer kär för varje dag som går:)
Hinner nog förbi kafet på Östermalmstorg innan oxå, ska ta mig en latte, At Marias!!! Sn ska jag göra mig lite fin hehe!!!
Världens tråkigaste väder ute idag oxå, o tyvärr ska det vara så hela helgen. Men man får göra det bästa av situationen da:))
Puss o Kram

SNART HELG..IGEN:)

2010-04-08, 07:02:40 / Kategori: Allmänt
Efter 4 timmars tel med min kompis Maria o tvätt till sent, var jag heelt död igår. Maria e så underbar! Vi kan verkligen sitta i tel i timmar o jag lovar att det inte e en tyst sek ens:) Fattar inte hur man kan ha så mycket att säga till varann. Idag ska jag på studiebesk med jobbet i Haninge. Lte halv roligt eftersom man oftast e så trött på kvällen efter jobbet o man bara vill hem då egentligen.. Men det blir nog bra. Köpte mitt fösta avanserade busskort igår haha!! Ja man har ju inte åkt kommunalt på ett tag så man har åkt på det gamla hederliga busskorten med datumet på ni vet ;) men igår..Då!!
Nu ska jag kolla nyheterna sen kila!!

Godmorgon!!

2010-04-07, 07:11:45 / Kategori: Allmänt
dan onsdag:) Skönt att man missa månd denna vecka iaf.
Ska snart kila till Tunnelbanan o åka till jobbet.. Usch, fortfarande ingen lust!
Skriver mera ikväll/Puss

snart slut på denna dag me

2010-04-06, 17:50:53 / Kategori: Allmänt
Hemkommen från jobbet.. Då man har knapert med pengar just nu, känns det ju att tårarna inte är långt ifrån när man öppnar posten o försäkringen på bilen har kommit på flera tusen... suck!!  Kändes som ett slag e fejjan.
Nu lagas det middag av MIG. Christofer drog på fotboll så nu får man klara sig själv med matintaget ikväll. Kocken drog ;) så då blir det pasta med köttfärssås:) Men det går alltid hem!!
Jag är såå lyckligt lottad som har en så underbar kille:) När man e på det sämsta humöret, då allt känns förjävligt o man kan gråta för minsta grej, kommer han hem o gör mig så glad! Med sina underbart fina ord o fyller hela rummet med glädje. Dt är en av dom fina egenskaper med honom, att han gör mig så glad. Känner verkligen att jag träffat mannen i mitt liv, o jag hoppas att vi kan vara för alltid! Älskar honom verkligen:))
Nu ska jag snart ut en promenad! Hade tänkt hälsa på Maria på hennes fik på Östermalm en jag måste dessvärre tvätta.. Men det kan ju oxå vara kul
hEJSVEJS
Förresten.. När jag läste metro i morse slog det mig vad många fler kvinnliga mördare vi fått i Sverige..uscha skrämmande

påsken e över

2010-04-05, 16:37:27 / Kategori: Allmänt
Vilken underbar påsk jag har haft!!
i torsdags hämtade min älskling mig på jobbet runt 2 tiden. Sen åkte vi till Örebro till hans mamma. Stannade på mc donalds på vägen o åt o handlade lite på statoil. När vi kom dit åt vi o drack lite vin! Hans två syskon barn var där, så söta. Sen har vi varit ute i solen o fångat upp varenda stråle :)
På lördagen var jag o Christofer inne i Örebro stan o åt mat. <mys! Sen Fikade vi på ett fik. Sen åkte vi o spelade tennis tillsamman:) Riktigt skoj var det!! Älsklingen fyllde ju år på lördagen så vi firade det med att hans släkt kom o åt påsk mat o godis.
Men oj oj vilken tröningsvärk jag har haha.. Trodde ALDRIG att tennis var så påfrestande för musklerna små, men det var det kan jag lova. Vi ska börja spela tillsammans i kungliga tennishallen, så det här var en testomgång. Men kul var det!!
Nu har jag varit nere vid karlaplan o solat och sen knatat lite på fältan o kollat lite affärer. Usch i morgon är det jobb igen :( VILL VERKLIGEN INTE... Jag trivs jätte bra med mitt jobb o så, men jag vet inte vad det är. Har liksom ingen inspiration att vilja gå till jobbet alls. Hoppas det kommer tillbaka.. Funderar på att kanske göra något annat. Har ju ändå trots allt jobbat med detta nu i snart 9 år. Kanske ska man utbilda sig till ngt eller så?? Hmm.. ja det tål att tänkas på.
Nu har hjärtat åkt till Linköping på DIF hockey match. Så nu har man hemmet för sig själv. Skönt, men samtidigt så saknar jag honom nu. Vi har ju hängt varje dag nu hela påsken så det känns lite tomt när han åkt..
Men han kommer i natt.
Nu ska jag hoppa i duschen o fixa lite här hemma!!!
tjingeling!!!!

GODMORGON

2010-04-01, 06:58:09 / Kategori: Allmänt
Åh herre gud vad trött man kan va!! Skönt med sovmorgon i morgon bitti. ar fakriskt haft en lugn morgon för en gång skull. ick upp i tid o har hunnit sitta i lugn o ro med kaffekoppen! Vart är Solen??
Få se om man stöter på några påskkärringar idag på jobbet:)
Christofer hämtar mig efter jobbet sen blir det iväg mot Örebro!!
Hej svejs alle sammen
GLAD PÅSK PÅ ER