Godmorgon lördag!

2011-01-29, 10:34:01 / Kategori: Allmänt
Tror jag har varit uppe ca 4 ggr i natt igen o kissat. Man får liksom ingen vidare sömn, men det är ju tur att man inte jobbar nu. Kroppen vänjer in sig för sömnlösa nätter i framtiden kanske ;) Igår vart det restaurang ed mamma o pappa o Linn. Vart ingen tillbaka tripp till Stockholm, då jag passade på att stanna över här en natt. Jag vet inte hur jag ska göra idag om jag kanske ska hälsa på en kompis.

Jag skrev ju igår att jag bara vill ut o dansa, o det vill jag. Men samtidigt så känns det som att det tar emot. Jag menar jag har inte varit ute på klubb på över ett år för jag har tröttnat totalt! Man är ju inte 20 längre o alla känns så fruktansvärt unga. Sen så visst jag kan gå ut gravid, det spelar mig ingen roll, men man e ju trött kl 22 haha! Hur ska jag orka hålla mig vaken intill småtimmarna??! Ja det är ett litet krångel där. När jag var ute förut så satt man kanske på en pub eller så o drack med kompisa men man var aldrig "ute" på någon jädra klubb. Och sätta sig på en pub nu o bara vara social det orkar jag inte. Plus att det är fan tråkigt!! Så jag kanske inte ska gå ut gravid heller? Men jag vill ju bara ut o dansa!!!

Nåväl..

Har precis kommit ur duschen o ätit frukost! Saknar mitt hjärta! Han behöver bara säga att han ska bort över en helg så saknar jag honom redan. Men det är bra att vara ifrån varann ibland. Det är bra för relationen o luftas lite o få sakna varann. Nu kan ju jag sakna honom bara han är på jobbet men haha, det måste vara ngt med oss tjejer.



En gammal midsommarbils på Linn i vårat gamla hus!!  Hon har snott mina skor hehe








fredag

2011-01-28, 17:48:04 / Kategori: Allmänt

Snart bär det iväg på kina restaurang!! Minns inte om det är ikvöll eller imorgon om det är Lutan fyah på kägelbanan. Men missar jag det idag ska jag ut o skaka rumpan imorrn :) Fan vad dans sugen man kan vara !!

C har dragit iväg i helgen på hockey så jag är gräsänka hela helgen lång. Är dock i Västerås nu o hälsar på föräldrarna.

Nu får vi se vart kvällen lide :)) Puss o hej leverpastej


Vågen! Mitt stjärntecken

2011-01-27, 20:21:11 / Kategori: Allmänt

Utmärkande för personer födda i detta tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade. Oftast intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans, inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl.

En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han tenderar att noggrant väga både för och emot. Det viktiga för vågen är att ställningstagandet blir rätt.

Vågar har jämna temperament och är ofta charmerande och öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. Ibland kan livsnjutandet dock övergå i ren lättja. De behöver ofta bli motiverade för att få någonting gjort.


gaahhhh..

2011-01-26, 21:19:59 / Kategori: Allmänt
Nej fy.. Idag är det en skit dag rent utsagt. Ingenting känns bra. Allt stör mig o jag irriterar mig på en massa saker. Varför ska det behöva vara så?? Tröttsamt.

Jag är för det mesta ca 97% av tiden en glad tjej, men just nu känns dom där 3% STORA!
Skulle ju börja simma, men självklart så är badet stängt pga ombyggnad (sturebadet).
Ja här är det inte bara en blogg där det bara dansas på rosa moln o duntäcken.. Allt kan ju låta sååå underbart i vissa bloggar att man börjar undra. Visst jag ska absolut INTE klaga på mitt liv för det är underbart. Jag har en bra kille jag älskar o en älskad son som är på väg.

Men det finns vissa saker i ens vardag jag just nu HATAR!!
Man är lite extra känslig när man är gravid o då kan väl ens nära ha lite respekt.

Nu hoppas jag att jag vaknar pigg o glad i morgon som Rebecca. Och inte som häxan surtant.

Puss på er iaf!

På fredag

2011-01-26, 19:03:43 / Kategori: Allmänt
http://www.youtube.com/watch?v=NlGR7-RK-7c



















På fredag kommer han till kägelbanan!! Ska dit o dansa loss med magen :)) Hoppas jag är frisk bara

vackra väder!

2011-01-26, 13:15:41 / Kategori: Allmänt
Utanför är det ett strålande väder o jag ligger inne o mår inge bra. Ont i huvudet o allmänt sänkt. Feber kanske? Har inte kollat upp det ännu.
Skulle träffat Emma idag, men vi får se ur det blir med den saken.

Jag är så lycklig o glad med min lilla prins i magen, men vissa saker bara ska jävlas med mig. Kan det aldrig bara få flyta på som man vill o få saker o ting lite ordat för sig. Jag hoppas på att vi kan få tag i en lägenhet nu innan våren kommer så man kan börja slappna av o kanske hinna fixa lite. Kan inte vissa saker bara få "vara" bra ist för att man ska stöta på problem o hinder hela tiden??! Nä nu låter jag negativ o det är jag inte som person, men vissa saker stör mig så fruktansvärt o jag kan inte göra något åt saken.
Nog om detta..


Men det är väl så livet är.. mna ska gå igenom en himla massa innan man ör fullärd, om man ens någon gång blir det.

Ska ut o ta mig en promenad i det vackra vädret o njuta lite av solen :)

Ha en bra dag mina trogne läsare ;)

Vill inte bli sjuk

2011-01-25, 19:24:06 / Kategori: Allmänt
Nu har Christofer piggat på sig o kan gå och jobba imorgon. Då är det jag som börjar känna mig hängig :(
Hoppas nu att det bara är huvudvärk jag åkt på och att jag slipper få feber osv.. Vill inte vill inte!

Nu ska jag bädda ner mig under täcker i soffan o mysa.. Med en nybakt sådan :)




















Kram



HJÄLP MIG NÅGON :/

2011-01-25, 17:53:39 / Kategori: Allmänt
Jag har fösökt givit mig på att ändra utseendet på min blogg. Vilket resulterade i att jag tog bort alla bilder på själva framsidan.. Hur lägger jag dit bilder igen? Ville ha nya bilder o tema. Temat blev ju bra men jag vill ha bilder längst upp

help..I just need somebody help

Utbildning

2011-01-25, 17:41:16 / Kategori: Allmänt
Jag sitter på nätet o sucktas efter att få börja plugga efter min föräldraledighet:)
har ju sagt tidigare att jag ska plugga till spa och hudvårdterapeut, och det blir nog så. Jag är ju ganska bra på att hoppa lite fram och tillbaka till vad jag velat bli, men det här känns som att det vore något för mig. Dom som känner mig väl säger att det vore ett perfekt yrke för mig, o det känns nog så.
Lugn o trivsam miljö, med goda dofter o rent runt omkring mig. Samt att få träffa nya människor varje dag!
Har hittat en utbildning som kostar 100 000 kr.

Har sorterat kläderna som legat i ikea påsarna efter tvätten på rätt plats så nu finns det mera plats i våran 1:a ;)
Hoppas hoppas på att få hitta en lägenhet snart då hon som hade trean inte ville flytta till 1:an. Hon tyckte det var för litet med hennes 3 åriga son och det kan man ju förstå. Men varför lät hon så positiv först då?? Gaahh..

Kan inte bara folk säga rakt ut vad dom tycker på en gång ist för att allt är så HIMLA bra, o bara tiga. Tröttsamt med folk som inte kan vara uppriktiga från första början så slipper man bli besviken sen. Nu menar jag alla och allt överhuvudtaget, o inte bara den stackars iranien som hade lägenheten.
HAHA!

Nu ska jag lägga mig i soffan för mitt huvud bankar ajajaj :(





godmorgon!!!

2011-01-25, 09:31:10 / Kategori: Allmänt
Ser jag att det snöar ifen ?!! SUCK..

Kaffe, frukost o sen mot arbetsförmedlingen på möte!

Ha en bra dag!

kväll..

2011-01-24, 21:07:51 / Kategori: Allmänt
Nu är tvätten klar men ligger kvar i påsarna! Har ätit middag,godis, Christofers pompa, apelsin.. My god finns det ingen botten på mig??!! Jag äter hela tiden känns det som o rätt så mycket också. Måste nog tänka på allt jag trycker i mig så jag inte ser ut som ett hus snart ;) För DET vill jag icke.

Haha just i skrivande stund säger C, ska vi inte äta något mera gott nu eller :) Vilka fetton :))
Imorgon är det möten på förbannade arbetsförmedlingen. Varför jag ogillar dom så mycket är för att dom är ju totalt rubbade. För det första ville dom att jag först skulle gå på alla möten när jag jobbade 95 %. Vilket betydde att jag endast var inskriven 5 % för att kunna behålla min föräldrapenning från förra årets inkomst. Och att kunna gå på möten så var jag tvungen att gå från jobbet då. Och vilket är viktigast frågade jag då? Att behålla mitt jobb eller komma hit på möten? Idioter..

Nu när jag är helt arbetssökande måste jag då gå såklart, men som en vän till mig som är helt svensk o bor i Rotebro. Henne skrev dom  till på hennes mej: Vi har ett jobb som passar din profi- Somalisktalande i Söderälje  :/  Men asså har dom INGEN koll? Uppenbarligen inte.

Christofer har spelat tv spel på tv nu i MÅNGA TIMMARså nu vet jag inte ens vad jag ska titta på mera på nätet. Ska köpa en åkpåse av Tina, för hon hade tydligen köpt 2.


Nu säger jag Godnatt för oss på Gärdet:)



En djupt koncentrerad kille som spelar tv spel och är sjuk!




Första inhandlingen till lillkillen <3

2011-01-24, 14:42:53 / Kategori: Allmänt
Nyss hemkommen från fältöversten med Christofer:) Vi har varit o shoppat loss på bebisavdelningen!!!!!
Vet att vissa tycker det är tidigt, men det skiter jag i. Vill vi handla så gör vi det ;)
Jag höll mig iaf tills vi fick veta vad det skulle bli för kön och handlar man lite så och då så slipper det bli så himla dyrt.
Ja, kul var det iaf och mer lär det ju bli :)

Detta var vad som blev idag !!
Allt i den söta st 0-1 mån 2-4 mån












Ny vecka :)

2011-01-24, 10:20:14 / Kategori: Allmänt
Måndagen är åter kommen och jag har precis svalt sista klunken kaffe. Christofer är hemma idag för att bli riktigt frisk. Idag består dagen av tvätt och sen ner till fältan o kika in lite bebiskläder ;)
Vi ska handla lite idag. Hade tänkt ta det i helgen men den har bestått av soffhäng o feber så vi kanske orkar oss dit idag ist.

I natt har jag drömt en massa saker om lillkillen :) Om vad vi skulle köpa för vagn o tillbehör osv. Haha hjärnan går verkligen runt vissa nätter. Det jobbigaste är väl att jag vaknar ca 2 ggr varje natt och måste gå upp och kissa. Har alltid varit kissnödig ofta men nu är det katastrof.. Herregud!! Det stör ju rätt mycket i natt sömnen så man är inte så utvilad när man vaknar, trots flera timmars sömn.

Nu ska jag surfa runt lite o önska er en bra dag!

V 20= HALVA TIDEN GÅNGEN!

2011-01-23, 19:56:19 / Kategori: Allmänt
Ja då var man i vecka 20 o halva tiden har redan sprungit iväg. Magen har satt fart att växa nu, o för varje vecka växer den ca 1 cm. Det känns vill jag lova hehe. Det drar i skinnet o till mesta dels på kvällarna :)
Vi skulle fira idag med pommac men C ligger sjuk o jag har varit på art cornet så det har inte blivit att handla det. Men mitt hjärta köpte semla o vi har massa godis hemma som vi får festa på ist ;))

Jag mår super bra o önskar jag får må så här bra hela tiden. Men som sagt halva tiden kvar och det lär ju komma krämpor haha.

Ha en mysig söndag kväll gått folk



Soliga söndag!

2011-01-23, 12:17:17 / Kategori: Allmänt
Vilket härligt väder hörrni :))

Men min lilla älskling är sjuk o ligger i hög feber :( stackars!! Så nu blir det omvårdnad o pyssel utav mig för ni vte ju hur en kille är när dom är sjuka ;) 

Ska inte säga något för när jag e sjuk, är jag grymt ynklig jag me. Snart ska jag hoppa in i duschen o åka mot skanstull. Jag ska möta upp Nathalie o kolla in hennes jobb o se om jag ska börja där. Art Corner heter det o idag är det barnkalas för hela slanten. Sen blir det hemma mys ikväll med hjärtat o SOLSIDAN självfallet:))

Igår var vi o tittade på lägenheten på Lidingö o nu håller vi alla tummar o tår att vi får den. Perfekt storlek, med stora sovrum o skaplig hyra. Må gud vare med oss !! 

Nu har jag lite brådis:)) 

Ha en bra söndag alla läsare 

Fredag kväll bestående av mys!!

2011-01-21, 23:15:18 / Kategori: Allmänt

Idag har dagen varit lugn o skön o jag har inte gjort så mycket överhuvudtaget. När C kom hem så handlad vi tacos nere på ica o gick hem o lagade gotti!! Det blev en riktig myskväll med massa chips oxå ;)
Nu känns det däremot som att jag kommer att sprängas.. min mage töjer sig mest på kvällarna o nu när jag ätit så mycket gör det nästan ont. Imorgon ska vi ut till ön o kolla in en lägenhet.. Hoppas hoppas!!

Vill åka hem till mamma o pappa o hälsa på snart! Funderar på att göra det snart. Man försöker att träffas så ofta man kan men det är inte alltid tiden räcker till när man jobbat, men nu när jag bara är hemma borde jag passa på. Ska lämna in försäkringspapprena om bilen också så den kan lagas o fås ngn ordning på. Klarar mig inte utan bilen känner jag, o värre lär det bli när man fått barn.

Nu blir det lite film sen natti natt


Fredag!!

2011-01-21, 10:11:06 / Kategori: Allmänt
Då var det fredag igen.. Veckorna bara springer iväg. Idag är det grått ute men imorgon lovar dom sol :) Då ska vi in till stan o stosa runt. Kanske ta en fika:)
Jag ville ju baka semlor med Carro, men hon föredrar ett cafe som redan har dom gjorda haha!! Så vi får se om vi kan mötas upp i stan o fika lite. Helgen har inga andra planer, så vi får se art det leder. Ja man e ju pank nu när man inte har ngt jobb o a-kassan INTE är den snabbaste myndighet! Det skulle dröja dom 3 veckor för dom innan dom ens skulle titta på mina papper...suck!!

Så man får allt sitta hemma så fint o roa sig med ngt i hemmet. Nästa helg ska jag iaf med Jilly på Lutan fyah på Kägelbanan :)) Så jag o lillkillen i magen ska ut o dansaaaaa :)) SOM jag längtat!!

Jag ska ju börja simma på sturebadet men när jag ringde dit igår så hade dom stängt pga ombyggnation. Så jag får väl vänta tills nästa vecka o kolla om dom öppnat då istället.

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe o äta min frukost o titta på tv, sen ut med hunden en promenix!




Slutet av vecka 19

2011-01-20, 16:00:15 / Kategori: Allmänt
Ja han växer därinne lille plutten!!

Nyss hemkommen från en fika vid Universitetet med Elina o hennes två små söner Denver o Milton. Det har rört sig massor i magen idag o nu börjar jag känna mig gravid. Nu både syns o känns det :))
Men jag älskar det. Jag mår så himla bra o det känns som att ajg alltid skulle kunna vara gravid. Älskar det verkligen! Men det är väl nu när amgen är i normal o lagom storlek, sen lär jag bara vilja ha ut honom ;)


Så här ser jag ut just nu. På söndag går jag in i halva tiden av graviditeten v 20:) Det ska firas med bubbel!!
                                                  Får bli pommac ist för champange då ;)




Kärleken övervinner allt

2011-01-20, 11:59:25 / Kategori: Allmänt
Det finns en man som jag älskar mer än något annat <3 Christofer min livskamrat!

Vi har inte varit tillsammans så länge men under den här tiden har det hunnit hända massor. Vi har varit på roliga upplevelser tillsammans, hunnit resa lite, byggt upp en tillit o satt prägel på vårat förhållande.

Nu väntar vi vårat första kärleksbarn som kommer i Juni. En liten kille som ska fylla vårat liv med massa kärlek o mys. Jag är så tacksam för allt jag fått uppeva under denna kort tid o vi har hela livet framför oss att utforska världen tillsammans på. Vi ska snart flytta till lite större så våran lilla familj får rum o plats.
Vi har som alla förhållanden bråkat o varit oense om vissa saker, men så länge kärlek o respekten finns så övervinner man allt! Ingenting är omöjligt!

Jag önskar jag får fortsätta leva mitt liv tillsammans med honom o uppleva spännande saker tillsammans. Och vi finns för varandra i allt vi vill göra på egen hand också.

Älskar dig mer än allt o längtar tills våran skatt kommer :)) En gåva sänt från himlen






SAKNAR

2011-01-19, 18:51:07 / Kategori: Allmänt
Saknar min kära vän Maria! Pratat med henne via fb o vi kan skratta lika gott där som i tel, men det är ändå inte samma sak.. Hon har alltid funnits vid min sida o kommit med alla goda råd när jag behöver dom som bäst.

Saknar att få vara brunhårig. Men det är ingen ide att färga nu när man är gravid o har en massa hormoner, det kan ju bli fel då. Så jag får minsann vara blondin ett tag till!




              Där e söta Jilly med på ett hörn oxå :))





Saknar mitt bruna hår! Passar jag inte bättre i det????





Vilket väder :))

2011-01-19, 13:04:22 / Kategori: Allmänt
Var ute med Chifen på gärdet :)) Vilket underbart väder idag, man blir ju så lycklig. Man uppskattar ju verkligen när det är sådant här väder när det varit regn o grått nu i några dagar. Jag  har även städat igenom lägenheten lite extra för ikväll kommer det några o ska titta på den om dom eventuellt vill hyra den. Vi ska ju flytta tillbaka till Lidingö o få större så det behövs att ngn hyr denna.

Har även fixat i garderoben bland alla kläder som "kastats" in senaste tiden ;) Så nu ser dett så fint ut så :)
Nu blir det lunch! Pasta med falukorv :) Ciao


efter 10 år

2011-01-19, 09:35:06 / Kategori: Allmänt
Igår träffade jag Paulina. En gammal vän som jag umgicks jämt med när jag var yngre! Vi tappade kontakten i 9:an o har träffats en gång tillsammans med Maria o Linn när vi var typ 19 år. Då var vi ute tillsammans, sen har vi varken setts eller hörts efter de. Det här är en av det positiva sakerna med facebook, när man hittar gamla vänner så man kan ta upp kontakten igen. Vissa man skulle träffa igen kanske man märker att man blivit alldeles för olik o inte alls har ngt gemensamt med längre. Men för oss klickade det precis som innan !!! Som att det inte gått en dag sen vi sågs sist. Hade visseligen MASSA att prata om o uppdatera :)

Träffade även hennes mamma som var sig lik haha!! Sen ålkte vi till Täby centrum o jag hann kika i 10 min föör att se ta mig till tåget hem. Hon åer tillbaka till LA idag.

När jag kom hem kände jag mig ledsen.. Jag vet inte riktig varför. Men dt vart så mycket känslor som ploppade upp igen. Inget negetivt men ändå. Sen började jag sakna Maria massor också. Hon har varit borta bara 1.5 månad o har en hel del månader kvar.. Men hon har dt bra o dt är jag glad över!!!


Nu ska jag äta frukost o njuta av livet :))





Jag har verkliigen blivit en tjockis.. Ska börja simma på sturebadet nu så jag håller mig något sådär i form ;) 

några ord från mig bara..

2011-01-18, 12:33:16 / Kategori: Allmänt


Ett liten mening från mig bara ::


Var ärlig mot dig själv o andra. Du kan inte vara ärlig mot andra om du ljuger för dig själv. Granska dig själv innan du ger dig på andras brister. Ger man kärlek o tillit får man tillbaka så mycket. Lär dig av dina misstag o upprepa inte felen. Alla gör fel men ta lärdom av det. Var bara med människor som ger energi o inte tar den ifrån dig. Du måste älska dig själv innan du kan älska andra.










Tisdag!

2011-01-18, 10:57:07 / Kategori: Allmänt
När jag nu har suttit inne i två dagar o endast varit ute med hunden ska dt bli skönt att få komma ut idag. Igår när jag varit ute med Chifen o handlat så hade jag lite ont nere i bäckenet. Jag vet inte om det kan ha att göra med att han drar o jag hela tiden måste dra tilbaka honom, eller om det är att jag inte rört på mig så mycket nu i sönd o igår.

Chrille kom förbi med sin son igår. Han har kommit tillbaka från en månad i chile så vi pratade lite om våra resor. Åh längtar tillbaka till sol o värme! När hjärtat kom hem efter alla möte igår hade jag lagat middag till honom:) ¨

Idag ska jag träffa Paulina:) En tjej som jag umgicks jämt med när jag gick i 4:an tills vi var 14 ungefär. Sen flyttade hon o bor nu i LA. Vi har nog inte setts på 10 år o det ska bli skit kul. I tel känns allt som vanligt igen iaf haha. Nu ska jag äta en sen frukost,klä mig o förbereda mig på en färd långt ut i Vallentuna :)

Ha en skön o bra tisdag! Trots att det är veckans tråkigaste dag ;)




Ny vecka= go for it

2011-01-17, 11:23:56 / Kategori: Allmänt
Ny vecka har precis inlätt! Igår hade vi svårt att somna. Båda var pigga o somnade nog inte förrens halv 2 på natten. Igår var vi o åt pizza tillsammans med svärfar:) Sen åkte vi hem till honom o drack te o tittade på efterlängtade solsidan. Vilken serie:)) Såå bra!

Idag har jag en del brev att posta o samtal att ringa. Har precis pratat lite med min syster o Linn som låg hemma sjuk. Hoppas ni får en bra vecka, o jag hoppas på att Jag får en bra vecka. Lite jobbig drömmar hade jag i natt som sätter fart på hjärnans alla tankar..


Puss o kram på er



ingen bra start på dagen

2011-01-16, 11:14:06 / Kategori: Allmänt
Vakna med huvudvärk,illamående o mår allmänt konstigt o dåligt. Var ute med hunden o det var inte kul heller..han drar o skiter totalt i vad jag säger o gör just nu känns det som.. Snart är dt slut gått med honom,för min del. Min mage känns bara stressad o konstig när jag får dra tillbaka honom med kraft hela tiden o jag bara e arg. Nä slut på det nu..

Idag blir det bara ligga o glo i soffan o titta på tv. Skulle träffa Paulina idag men mår inge bra så jag hoppas vi kan ta det imorg ist. Regn o rusk o allmänt surt.. Blää.

Hoppas ni har dte bättre denna dag

lördag förmiddag!!

2011-01-15, 11:02:18 / Kategori: Allmänt
Vi vaknade runt 09 i morse o åt frukost o drack kaffe till nyhetsmorgon. Sen tog jag hunden o gick ut på en promenad. Det var meningen att den skulle vara skön med frisk luft, men nää. Halt som fan o en hund som bara vill dra. Han tycker väl att jag går för långsamt. Man håller ju på att helt slå ihjäl sig när man ska gå. Man kanske ska skaffa sig som alla pensionärer med dubbar under skorna haha.

Nu är jag inne igen o får se vad sagen har att erbjuda! C ska träffa några kompisar senare o jag funderar på att åka o kolla in barnvagnen:)

Men ha en bra dag ni andra i vinterlandet Sverige




Fredag=helg

2011-01-14, 17:43:19 / Kategori: Allmänt
Ja för mig är väl alla dagar nu för tiden helg.. Men jag MÅSTE hitta mig ett jobb!! Idag var jag på Lidingö för att ta blodprover. Jag behöver göra ett kuaguleringstest för att se hur stor risken är att jag kan få blodpropp, pga att min mormor o moster haft det. Men när jag väl tagit mitt arsle dit efter si så där 1.3 månader så gör dom ej dessa prover där. Endast Danderyd eller Karolinska..Blää. Nu måste jag åka om igen! Handlade lite mat på vägen hem..Ica på Gärdet=Ett rååån,, handlade inget knappt för massa pengar.SJUKT!

Jag har fått världens pluggsug. Ska plugga till spa o hudvårdsterapeut sen:)) Nu har kursen redan startat o sen i sommar kommer ju bebis så jag tänkte läsa upp svenska,eng o naturkunskap när jag e hemma sen så jag kan börja kursen efter :) Kostar en del men det kan det vara värt!  Längtar!! Tror det skulle passa mig soom handen i handsken ;)

När hjärtat kommer hem ska vi ner o handla thaimat o ta hem o bara ha fredagsmys tillsammans <3

Saknar honom nu!!

Ha en bra kväll alla o trevlig helg!!

presenter från lillens faster!

2011-01-14, 09:54:39 / Kategori: Allmänt

Jag o Christofer fick ju våran första present till den lilla killen i magen när vi var i Malaysia som jag sagt :)

Har inte fotat mobien vi fick ännu, men det här fick vi av Daniela (faster)



                                  Så söta o små såå :))









Så här såg magen ut igår kväll! Vecka 18 nu o de börjar växa :))




Ursäkta röran bakom haha!!






v 16 då

2011-01-13, 21:22:27 / Kategori: Allmänt
Ja eftersom jag vart flyttad en vecka bakåt när jag var på ultraljudet igår så förvirrar det mig lite i hur långt gången jag är. Nu är jag alltså i vecka 18 o på söndag går jag in i 19.

Här på bilden från Malaysia är jag i vecka 16:))


Kallt=JA , Vår=Nej

2011-01-13, 20:58:17 / Kategori: Allmänt
Varför tjatar folk om att man vill ha vår nu? Ja självklart vill vi alla ha varmare väder, men det är fortfarande bara mitten av januari!!! Och i detta land är vintern inte slut på låånga vägar..
Det kommer komma massa mera snö o vara skita kallt länge till. Känn bara nu, det ilar i benen o kinderna när man går ut USCH!

Jag förstår egentligen inte hur man står ut o att vi väljer att bo här när mer än halva året består av att frysa. Kanske för att man älskar alla dess årstider? men vintern hade kunnats få kortas ner. När jag blir pensionär flyttar jag till varmare bräddgrader okt-april, kommer hem under julen :) PERFEKT!!

Har stekt pannkakor o väntar på älskling som jobbar!!

Ha en bra kväll allihopa :)

NATTI

Vill ha nuu!

2011-01-13, 15:20:10 / Kategori: Allmänt


Långt kvar men jag vill köpa våran vagn nu o lite grejjer :))



torsdag!!

2011-01-13, 14:14:36 / Kategori: Allmänt
Hej o hå!!

Som jag inte nämt i bloggen så jobbar jag inte kvar på förskolan på Östermalm. Det varade endast i 2 dagar till jag o chefen rök ihop o jag inte ville komma tillbaka mera. När man blir diskriminerad pga att mna är gravid o hon säger att lokalerna inte passar en gravid pga att toaletterna är för små, o jag får VÄRLDENS utskällning för att HON glömt att jag skulle till ultraljudet då blir Becka förbannad o tänker inte ta den skiten. Vissa saker hade jag kunna gjort annorlunda visst, men ta detta-NOPE!!

Så nu letar man jobb som varar tills maj ungefär innan bebben kommer. Har fått jobb då o då nere på fiket här o var däär första ggn idag! Jag gillar att småjobba lite på fik. Socialt o man plockar lite runt.

Carro var på ultraljud idag o dom väntar en liten tjej!! Såå glad för deras skull då dom båda önskade en tjej! Så nu ska dom små bli ett litet par ;)

Har suttit hela morgonen med fk,akassan mm. Myndigheter är en klass för sig..suck!



Nu blir det lite mys i soffan


HIHI

2011-01-12, 16:20:33 / Kategori: Allmänt
Jag var tvungen att gå förbi affären o köpa med mig något nu när man vet vad det blir :))







Och sen ett litet kort på miraklet :) Syn dock inte så bra. Men men :)



Vi filmade skärmen o fick med massor utav rörelser !

lyckan är total!

2011-01-12, 14:23:40 / Kategori: Allmänt

Jag vet inte hur jag med ord ska kunna beskriva min lycka jag känner just nu.

Imorse var vi på första ultraljudet o fick se vårat underbara lilla knyte:)

Vi satt i väntrummet ca 10 min innan vi ropades in i ett mörkt o mysigt rum. Hon kletade direkt på kladd på min mage o vi tittade med spänning i de lill tv:n. De börjad med att den svalde o rörde sig massor o sprattlade runt.
Jag frågade om hon kunde se vad det är för kön, då sa hon-vill ni vet det? JA svarade vi :)

Det ÄR EN KILLE :)) Mina tårar bara sprutade från första stund jag fick se den lille, men när hon sa en kille rann glädje tårarna ännu mera. Christofer ville verkligen ha en son o för mig kvittade det,bara den var frisk, så lyckan var total!!!

Sköterskan sa att det var tur vi ville veta för den snoppen gick inte att missa haha!!!  Ja den heter väl Dickens av en anledning ;)

Hon gick igenom hela kroppen o rörelser o alls såg bra ut :) Vi gick därifrån som två stolta snart föräldrar. Dock är det ett tag kvar,men tiden kommer gå fort.

Hon ändrade förlossningsdatumet en vecka fram till den 18 juni, så jag är då inte i v 19 utan i vecka 18.
Det SJUKA är att Carro,min vän är beräknad exakt samma dag. Hur otroligt är inte det!!?

Nu ska jag fortsätta sväva på moln resten av dagen:))


Jag ska få leva med två grabbar ;) Mina favorit grabbar :)




jag e sämst haha

2011-01-10, 19:51:36 / Kategori: Allmänt
ursäkta det skumma inlägget nedan..veti 17 hur man lägger in en länk till en låt :))

Gullig låt tycker jag :)

2011-01-10, 19:48:21 / Kategori: Allmänt
http://www.youtube.com/watch?v=iQLQ1QGR5uY

Första dagen på nya jobbet avklarat

2011-01-10, 16:58:48 / Kategori: Allmänt
I morse begav jag mig till fots till mitt nya jobb. Skönt att det ligger på Östermalm så man kan promenera till jobbet:) Vi tog emot barnen o jag o min nya kollega Maria har 7 st 1:åringar tillsammans. Har aldrig haft så få barn, men det räcker när an e två på så små knoddar. När vi var ute var det enda man gjorde att få ställa upp små barn som ramlade som käglor i frusna snön. Stackars pluttar!!
men allt har gått bra. Hade dock ont i ryggen på vägen hem :( Hoppas det får över.

Jag har bestämt mig för att börja gå o simma på centralbadet ca 3 ggr i veckan. Kan vara skönt att få röra på sig i vattnet. Men idag fick det bli endast jobbet o sen hem. När jag väl var hemma möttes jag av en hund som låg i hörnet o skämdes..  Vi HADE nämligen en stoor påse godis framme som vi hade på bordet, som han har varit o disikerat hela påsen o ätit upp varenda jäkla godis. Kan det inte vara farligt för hundar med sockerchock??
Jag var icke glad på honom.

Nu ska jag hoppa in i duschen o ta på mig myskläder o fixa köket. Sen ska jag väl få i mig ngt i magen, men just nu känner jag mig proppmätt!


Ha en skön måndag alla glada läsare:))

Kul förresten att det är ett stort rekord på läsare på min sida :)



Bjuder på en bild på mig o Angelika på nyår!




                      Champange brunchen


vecka 19

2011-01-08, 20:18:09 / Kategori: Allmänt
Då har man gått in i vecka 19 idag!!

Tiden bara springer fram nu. Om bara en vecka har jag gått halva tiden redan:) Man hinner inte me!
läskigt,spännande,pirrigt o väldigt kul känns allt. Ett stort ansvar har man framför sig som blivande mamma. Att ta hand om en hjälplös liten skatt o mata o söva. Jag har ju väldigt mycket erfaranhet utav barn då jag jobbat med barn i 9 år o alltid har älskat barn, sen jag själv var liten. Det var jag som fick alla små barnen att sova på dagis när jag själv bara var 5 år. När fröknarna inte kunde så försökte jag o då gick det lätt som en plätt. haha!!



Hjärtljuden underbart

2011-01-08, 09:54:36 / Kategori: Allmänt
Igår var jag hos barnmorskan o lyssnade på hjärtljuden. Jag trodde inte det skulle vara så stark känsla som det var av att få höra dom små slagen. Det var 148 slag/min. Enligt skrocken sägs det att det är en tjej pga så hög. Men jag vet många som har fått söner som haft tom högre hjärtljud.

Men snart är det dags för ultaljud då vi får se vårat lilla hjärta:) Nervöst o  mycket spännande:)

Jag mår iallafall kanon nu o känner ingen illamående eller trötthet. Det är bara att när jag väl blir hungrig så går det FORT. Jag får som typ blodsockerfall o måste peeta i mig ngt snabbt. Christofer har fått springa iväg o handlat ngt snabbt när vi var i Thailand då jag höll på att svimma en dag. Jag köpte en specialsydd klänning efter mig, o när han står där o mäter så höll jag på att ramla ihop. Men det var nog mycket värmen som gjorde sitt också. Vi hade ju 40 grader :)

Resan o nyår med mitt hjärta

2011-01-08, 08:22:19 / Kategori: Allmänt
Nu kan jag äntligen uppdatera resan o allt som hänt :) Datan har inte fungerat, men nu så!

Vi började vår resa från Skavsta till London. Pga all snö kaos som var så fick vi sitta i Stansted i 14 timmar o vänta på flyget som skulle gå mot Malaysia. Vi roade oss med att äta o fika. Ju mera tiden gick så vart vi trötta så vi slumrade till på bänken,skavfötter.
Väl i Malaysia fick vi vänta ytterligare 5 timmar innan flyget till Thailand skulle gå. Vi landade i Thailand 08 på morgonen, där det väntade en bil som körde oss o tre timmar till ett ställe i Krabi där vi skulle ta en longboat till ön Railey beach som vi skulle vara på:)

Första nätterna bodde vi i en jätte mysig bungalow!






Det här e lite kort från tidigt , tidigt första morgonen. Vi vaknade 05 eftersom vi var yetlagade o hade somnade 16 kvällen innan :)

Det var lågvatten. Allt vatten kom senare under morgonen







Det var ett par riktigt mysiga dagar där. Och vi bodde 2 nätter på ett annant hotell o sista natten på ön på ett 5 stjärnigt hotell, med bungalow.



Lilla magen syndes bara mer o mer under resan :)




Christofer tog springturer på stranden:)




Jag som inte kunde få thaimassage pga att jag e gravid, fick iaf ta fotscrub;) Men det kittlade mest! Här tog jag en behandling på stranden












Vilken rolig pyss ;)







Sen kom dagen, Julafton!
Då kom Fredrik o Susanna till våran ö ifrån ao nang. Dom hade med sig tomteluvor till oss alla som vi kunde gå runt med o ha på oss under dagen :)








Här var julaftonskvällen p hotellet:)









Eldshow! Den här killen var grym




Dom här små rackarna gick vi förbi. Och dom var sugna på mina chips :)







En dag grog vi ut till Phi phi med Susanna o Fredrik. Jag kände att det var tugnt att vara där pga tsunamin. Vi car ju där på årsdagen då det hände oxå :(. Nej Phi phi gillade jag inte sp mycket faktiskt. Stranden var väl okej, men vattnet kändes smutsigt. Vi tog en båtresa dit som tog 2.5 timmar.



                    Älsklingen :)








Sen när vi var på Railey så bersklättrade C. Jag gjorde det inte , men jag tog korten iaf ;)



                      Han var så duktig mitt Hjärta!!






På andra sidan av ön fanns det också en strand där vi var en stund. Där var det jätte fint, med kanon fint vatten o strand.



Befruktelse grottan med en massa snoppar hahah



Här sov vi sista natten på denna ö!





Sen åkte vi till Phatong :) Där vi mötte upp Fredrik o Susanna! Där var vi på banglaroad o tittade på alla horor o transvestiter. Herregud säger jag bara! Vi var också på ping pong show :) Vi var även på Håkans bar;)
Men det där stället var inget för en gravid nykter tjej som mig. Bara fylla o fest:) Kanske om man är 20 o gillar att festa som mest är det stället för dig. Men det var inte vackert, med ganska mycket shopping. Stranden var vi aldrig på. Men vi bodde på ett kanon fint hotell, sista natten i Thailand innan vi åkte Malaysia!!



               HAHA ja Håkan var ju inte där på riktigt såklart ;)




Fredrik o Christofer var o sköt o drack öl en em, medans jag o Susanna Shoppade, åt o var på spa:) Vi gjorde riktiga "tjejsaker" o dom "killgrejer" höhö





                            Sen bar det av mot Malaysia

Jag har min första mamma klänning på mig som Christofer köpte till mig i Malaysia :) Tack finaste



Min mage växer o gror:) Plutten <3



Stanley o Angelika hade yoga:)




Sen vart det nyår! Jag har dock inte dom bästa bilderna men det har Angelika o Daniela så nu får det bli lite kort på det vi har. Finns en miljon mera kort men jag orkar INTE ladda upp alla :)

                 Daniela (Faster) :))




Vi var dom ända nyktra på festen:) Festen höll längst upp på taket, 30 våningar upp. Det var en fantastiskt utsikt, men det var liite jobbigt för mig i början som är så sjukt höjdrädd. Men det försvann o gick bättre efter ett tag. Där uppe fanns det pool o kuddar som man ligger o solar på. Det gjorde vi oxå :)








Å jag har inte dom bästa bilderna , men men !!

Här var en av kvällarna vi skulle ut o äta på. Jag var lite tjött. Men jag höll igång bra ändå. Mår ju så bra nu i graviditeten så dt är lugnt:) Höll igång till 03 på nyår faktiskt ;)




                              Angelika :)




en dag var vi på Champange brunch! Det var på ett jätte lyxigt o fint ställe där dom serverade champang HELA tiden i glasen o det fanns massor utav god mat:) Jätte trevligt var det där o det uppskattads verkligen av alla. Det var Angelikas pappa som bjöd oss alla dit :) Efter det vart det shopping ;)






                                        Sötnos:)










Jag o Christofer fick presenter av Angelika o Stanley, o Daniela :) Av Danis fick vi bebiskläder, jääätte söta :)
Och av A o S fick vi en mobil som man har över spjälsängen som spelar en liten melodi :)
Vi var även o provade olika babybjörn, men priset var det samma sär som hemma så vi köpte inget där.

Ja gott folk! Det var bara en bråkdel utv alla fina o underbara bilder vi har från resan. När dom andra kommer hem som är kvar i Malaysia ska jag få skickat till mig fler bilder som jag kan ladda upp.

Ja en minnesvärd resa med massa utav äventyr, roligheter o kärlek!