Ny vecka :)

2011-01-24, 10:20:14 / Kategori: Allmänt
Måndagen är åter kommen och jag har precis svalt sista klunken kaffe. Christofer är hemma idag för att bli riktigt frisk. Idag består dagen av tvätt och sen ner till fältan o kika in lite bebiskläder ;)
Vi ska handla lite idag. Hade tänkt ta det i helgen men den har bestått av soffhäng o feber så vi kanske orkar oss dit idag ist.

I natt har jag drömt en massa saker om lillkillen :) Om vad vi skulle köpa för vagn o tillbehör osv. Haha hjärnan går verkligen runt vissa nätter. Det jobbigaste är väl att jag vaknar ca 2 ggr varje natt och måste gå upp och kissa. Har alltid varit kissnödig ofta men nu är det katastrof.. Herregud!! Det stör ju rätt mycket i natt sömnen så man är inte så utvilad när man vaknar, trots flera timmars sömn.

Nu ska jag surfa runt lite o önska er en bra dag!

y

Drick inte så mkt vätska innan läggdags. Jag själv hade aldrig det problemet på nätterna men på dagarna sprang jag typ 100 gånger på toa. Dem små krämporna man känner nu är bara en försmak på vad som väntar ;-) men det är totally värt det i slutändan. Tänk så här, bara några månader kvar hihihi. Tjoo



2011-01-24, 11:43:06

Becka

Jag försöker att inte dricka så mycket men jag tycker att jag måste gå ändå haha. Ja jag står ut o allt är värt det :))



2011-01-24, 14:45:53



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?