underbara vår!

2010-04-14, 20:20:20 / Kategori: Allmänt
Vilken underbar dag!!!! ar varit ute hela dagen med barnen på jobbet. Gick ner tilll vattnet och tittade på svanarna, och satt i gräset medans barnen plockade de fridlysta blåsipporna hahaha!! Men vad ska man göra, dom är ju bara 2 år, och det är lite svårt att se till att 9 ungar som springer omkring inte ska plocka;)
Vi har ätit lunhen ute och även mellanmålet. Så nu har jag fått färg i ansiktet:) Luktade solbränd tjej fick jag höra när jag kom hem haha. Tog tåget hem och satte mig på balkongen när jag kom hem. Sen kom hjärtat hem med matkassarna, bästa älsklingen:) tihi. Så blev det lite mat idag me! Nu har jag bakat kolakakor för det var tydligen jag som skulle bjuda på fikat i morgon på jobbet..( Glömde sist) så nu måste jag bjud på ngt.  Gud så skönt det är att kl är snart halv nio och det är ljust ute!! SNART SOMMAR!!!!!!
Blir en sommar i Sverige detta år. Västkusten och åka runt i vårat avlånga land! Ut med båten o ha en kul sommar här:) Sen i vinter blir det Malaysia och något mera:) Nu ska jag glo lite tv. Sen dra igång en film vi hyrde igår!!!
ha en bra kväll allihopa!!



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?